demez miii demez mii kuzumm
erkek olursa da benim kocam gibi naber len dingil derr
deryoş kız test vermişsin hadi hayırlısı çok heycan verici
kızım bu işler motor ,tır i kamyon mu dinler becermiş yapmış
oyyy canım benim inşallah annelik duygusunu hemen tadarız bizde sağlıkla evlatlarımız gelir inş. bak o zaman bitanemde deriz aşkım da deriz dünyam da deriz herşeyim canım evladım da deriz yeterki annelerine gelsinler Rabbim sana en yakın zamanda bir bebiş nasip etsin eşinde ona hep bitanem desin inş
Allah iyiliğinizi versin inşallah işyerinde salak salak sırıtıyom ....
kızlar bişi sorucam bikaç gundur ateşimi ölçüyorum 37.0ve 37.2 arasında değişiyo ama hiç altına inmiyo adetgunum de dundu pek anlamadığım için size danışıyorum bebiş varsa yukseliyomuydu belli bi derecesimi vardı bana yardımcı olursanız cok sevinirim:18:
kızlar bişi sorucam bikaç gundur ateşimi ölçüyorum 37.0ve 37.2 arasında değişiyo ama hiç altına inmiyo adetgunum de dundu pek anlamadığım için size danışıyorum bebiş varsa yukseliyomuydu belli bi derecesimi vardı bana yardımcı olursanız cok sevinirim:18:
LİLİUM canım mutlu yıllar yeni yaşın KİKİ'nizi getirsin inşallah
bayıldım ve inan gözlerim doldu
canım diğer değerlerini bilmediğimiz için yorum yapmak güç
ama adetım dündü diyorsun ve değerin gayet güzel
herkeste farklı oluyor değer
ben de mesela 36.6 da takılmıştı
herkesin vücuut ısısı farklı
umarım hamilesindir
ayy ben de sallana sallana gtimiştim
hiç umudum yoktu
ve ben de 30tl vermiştim
gitti para boşuna demiştim
demez miii demez mii kuzumm
erkek olursa da benim kocam gibi naber len dingil derr
LİLİUM canım mutlu yıllar yeni yaşın KİKİ'nizi getirsin inşallah
bayıldım ve inan gözlerim doldu
Bende geçmişi atlaya atlaya okuyarak geldim
Orkide tekrar burda olman ve gücünü hemen toplaman cok iyi canım, Rabbim bu sefer tamamına erdirir ve sağlıkla alırsın bebişini
Pervane yeni döngün hayırlı olsun inşAllah busefer bebişini getirir sana bu döngü
Diğer herkese Selammm
Ve günün asıl heyecanı yokh;bekleyiş zor :18: dilerim çoooookkk çooookk güzel sonuçlarla gelesin ve sende bu kervana katılırsın inşAllahh
halemmm
hıccc sormaaa tır kamyon dınlememıs valla
fırtlatıvermıs hatun cocuguuuu
darısı basımızaaa artk
heyecandan olcem smdı heee kalkamıyom yerımden
lıllum canım sen kufurmu edıyon yılda bıkac kere fln dıyeee
ben omrı hayatımda gormedım bole bısee
bnmkı ne yapar nede kendıne ıster
has be hass kereste
evet canım MEhmet Tuna doğru hatırladınöyle demeyemi başladı şimdiden mehmet tuna ya.. ismi doğru hatırladım umarım
adetin dünse testte çıkar artık canım ateşini ölçme test yap benceinşallah vardır bebiş
inşallah kikiniz gelir bu aygeliyo dolaşıyo eteklerimde göbeğime elleyip kiki vamı kiki diyo bende inşallah diyorum inşallah.......
herkese teşekkürlerr en iyisi ben test yapımm sonucu sizede bildiririm cok saolun...
burda ütü yapacağım seni bekliyorum
ama sen bir pas bile vermiyorsun bana
azını kırarım senin
ayy çok kaba konuştumm
azını yirim seninn
deeryosummm kıtlendım kaldım
ınan kalkamıyom yerımden
ay bayılmam dımı yollarda bennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?