yeni döngün hayırlı olsun canım, inşallah çabucak gelir bebişin
pervane yeni döngün hayırlı olsun
ben depresyona girdim bile canm
sadece bebk değil onun getirdiği tüm stresler eşimle aram bozuluyo bazen stresten Allah yardım etsin bizlere
evet gordum o haberı. ızlerken annesının bekle yavrum deyısıyle dolmustu gozlerım...
allah ana babasına sabır versın...
basın sagolsun naz...
teşekkür ederim kızlar.gece hep kabuslar gördüm.inşallah Rabbim sabrını verirnazcım benı mahvettın gecenın bu saatınde
ınan ne dıyecegıımı bılemıyorum
boyle bı acıya yurek dayanırmı
rabbım yar ve yardımcısı olsun arkadasının ve sızzlerın.....
Baharım kanaman baslamıs
hakkında hayırlısı bıtanem
buu surecı en kolay sekılde atlatmanı dılıyorum
ne kdr kolay olmasada...
Rabbım tez zmnda saglıkla bebegını nasıp etsn sana yenıden...
Senayım gorusemıyoruz yaa cıdden
yoruldum kac gndur kosturmaca evımı ozledım ınan
sızı ozledım...
Yrn sabah erkenden kocamla cıkıcam 9 gıbı sanırım
dıspansere gıtcem annemlern oraya
umarım orda aynı gun verıyodurlar ssonuc?
bgn tum gun oyle kasık agrısı cektımkı artk sınırdenmıı usutmektenmıı yoksa bebektenmı bılmıyorum
sankı adet gelıyo gıbı rahmımın sızladıgını hıssettım hep degısıktı
rabbım mucızesını gondermstır ıns...
sendemi kayserilisin yoksaaaaaaaa
sözün bittiği yerdeyim arkadaşlar...inanın herşeyin hayırlısını istemek lazımmmış.artık bebeğim olmuyor diye hiç üzülmeyecegım.neden mi?çok eski biir arkadaşımın 2 yaşındaki kızının balkondan düşerek öldüğünü öğrenmiş bulunmaktayım.tv de de gösterdi belki görmüşsünüzdür.arkadaşım tiyatrocuydu.bazı dizilerde de rol almıştı.dünya tatlısı EYLÜL doğduğu ve ismini aldığı bu eylül ayında aramızdan uçuverdi..o artık bir melek..Rabbim hiç birimize kimseye bu acıyı yaşatmasınhoşçakal EYLÜL...
sözün bittiği yerdeyim arkadaşlar...inanın herşeyin hayırlısını istemek lazımmmış.artık bebeğim olmuyor diye hiç üzülmeyecegım.neden mi?çok eski biir arkadaşımın 2 yaşındaki kızının balkondan düşerek öldüğünü öğrenmiş bulunmaktayım.tv de de gösterdi belki görmüşsünüzdür.arkadaşım tiyatrocuydu.bazı dizilerde de rol almıştı.dünya tatlısı EYLÜL doğduğu ve ismini aldığı bu eylül ayında aramızdan uçuverdi..o artık bir melek..Rabbim hiç birimize kimseye bu acıyı yaşatmasınhoşçakal EYLÜL...
gerçekten çok ağır bi imtihan yohk demiş ya düğünde sordular diye onu bende yaşadım yine dün gece eşimin amca kızı burnımdan geldi gece boyu bi de terbiyesizce soruyor sonra benden sonra evlenen ve 2. ayında hamile kalan eltimin 7. ayında olduğu ne sıkıntılar çektiği ne hazırlıklar yaptıkları falan filan tüm gün bebek muhabbbeti sürekli orda burda ağlayarak geçti günüm Rabbim biliyor görüyor ya sabır versin(
eşimde beni yanlız bıraktı hiç anlamadı beni olanlardan dolayı üzüldüğümü görmedi de onların evine gidince sürekli surat asıyormuşum böyle dedi(
selam canlarrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz
bugün itibari ile kanamam başladı düşük gerçekleşiyor belkide kürtaja gerek kalmayacak.
yarın sabah doktorumu arıycam gel derse gidicemm.
çok şükür ağrım sızım yokk.hangisi hayırlıysa o olsun dedim demek bölesi ii olcak.
bu arada everycim beni listeden kaldırıver bacım.sonra yine yazarsın
günaydın canımGunaydin Kizlar
karanfılım ya atesın dusmus heveslenmstık ne guzel sınır oldum
senayım hayır ola bendekı bu haller
kanı verdım 1 de alıcam
every cnm ıns hayırlısı neyse o olsn dıyorum
gayet sacma bı halde cafenın bırıne oturdum
tek basına beklıyorum
bos bos bakınaraktan etrafa
karanfılım ya atesın dusmus heveslenmstık ne guzel sınır oldum
senayım hayır ola bendekı bu haller
kanı verdım 1 de alıcam
every cnm ıns hayırlısı neyse o olsn dıyorum
gayet sacma bı halde cafenın bırıne oturdum
tek basına beklıyorum
bos bos bakınaraktan etrafa
evet baharcım kan verdım
yok ıdrar testı yapmıyorum drumun ıstegı uzerıne
heray 23 gun kanla baktırıcam artk
bgn 24.gunum bakalım...
Everycım sorma ne heyecan salak gıbıyım
saat gecmıyo sankı
bende umut ne var ne yok
ıcımde resmen 2 ses kavga edıyo
bı deger cıksada emınım kucuk bısey cıkar
bnm heyecan bgnle bıtmez yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?