Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pervane yeni döngün hayırlı olsun
ben depresyona girdim bile canm
sadece bebk değil onun getirdiği tüm stresler eşimle aram bozuluyo bazen stresten Allah yardım etsin bizlere

gerçekten çok ağır bi imtihan yohk demiş ya düğünde sordular diye onu bende yaşadım yine dün gece eşimin amca kızı burnımdan geldi gece boyu bi de terbiyesizce soruyor sonra benden sonra evlenen ve 2. ayında hamile kalan eltimin 7. ayında olduğu ne sıkıntılar çektiği ne hazırlıklar yaptıkları falan filan tüm gün bebek muhabbbeti sürekli orda burda ağlayarak geçti günüm Rabbim biliyor görüyor ya sabır versin (

eşimde beni yanlız bıraktı hiç anlamadı beni olanlardan dolayı üzüldüğümü görmedi de onların evine gidince sürekli surat asıyormuşum böyle dedi (

Son düzenleme:
evet gordum o haberı. ızlerken annesının bekle yavrum deyısıyle dolmustu gozlerım...
allah ana babasına sabır versın...
basın sagolsun naz...

teşekkür ederim kızlar.gece hep kabuslar gördüm.inşallah Rabbim sabrını verir

GUNAYDIN KIZLAR BEN COKK KOTUYUM YAA DUN BUTU NN GUN SaLCA ILE UgraSTIMSIMDI BULASILLARINI YIKADIMM daha sogumamıs bekleyenler var evın her yerı batmıs durumda +dun ve oncekı gun kassıklarım hep agrıdı dunde salca yaprken su gıbı akıntım gelmısss atesımde 36,3 du sanırımm sonrada kasık agrısı ve rahımde yanma bel agrısı fılann ufff cok kotuydum ama o salcayı yapmak zorundaydımm zamanlaması ıyı degıldı belkı ama bunada sukur:)
cızelgem 3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
sızce ne durumdayımmm kızlarr bırazdan uyumaya gıdecegım esımıcın uyandım sbh garıbım oda cok yorulduu ve ıse gıttı gece 2,5 da yattık her yerımın agrısından uyuyamadımmmda makınaya camasır atıpyatıcamm kacta klkarsam artıkkk ınsl..yumos gunlerıımm yakınmdırrr ne dersınızzzzzzzz

nazcım rabbım sabır versın evet bu tur seylerı duyupp goruncee dıyorm herseyd e bır hayr var mıs cok sukur her gunumuzerabbım sabır versın aılesıne ınsl..haberı ızledımama nettte baktımdaa sımdı ne denırkı??kader...basınız sagolsun tekrardan ınsl...

Son düzenleme:

allahim sabirini bol versin evlat acisi zor gercekten cok tatli kizmis yaa Allahim evaltlarimiz sana emanet absiniz sagolsun

günaydın kızlarr dün çok kötü oldum besin zehirlenmesi olmuş akşama kadar istifa ettikten sonra acile gittik iğne oldum çok kötü bir gündü hiç böyle olmamıştım

canım eşler hiç anlamıyorki bu durumları Allah bizlere sabır versin

canım kendiliğinden düşmeside iyi bişey olsa gerek.. Allah bidaha böyle bişey yaşatmasın.. inşallah tez vakitte sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..

canım gerçekten çok zor bir durum Allah annesine babasına sabır versin, kimseyi böyle bir imtihana tutmasın..

günaydın canım

FUNDA cok gecmis olsun canim ya dikkat et kendine.
BAHAR umarim bundan sonra senin icin hersey cok guzel olur canim, seni cok zorlamadan kurtulmani diliyorum bu durumdan
PERVANE adet oldun sanirim yeni dongun san bebisini getirsin
KARANFILCE dusmesine uzuldum atesinin dun test yaparim diyince cok heyecanlanmistim ben de, icine dogdu herhalde karanfilcenin dedim kismet insallah gelmez adetin
YOKH sen bugun kan testi yapican sanirim hadi guzel haberlerle gel ve 16.gunku kanama yerlesme kanamasi olsun.
KEEP ayri kalinca ozliyceksiniz birbirinizi nasilsa sonrasi guzel olur

kizlar cok dikkatli okuyamadim gecmisi, hizla bir baktim, kendinize iyi bakin bir ara gelicem okuycam, cok halsizim bacaklarim vucudum tutmuyor resmen sadece uzaniyorum.

karanfılım ya atesın dusmus heveslenmstık ne guzel sınır oldum

senayım hayır ola bendekı bu haller
kanı verdım 1 de alıcam

every cnm ıns hayırlısı neyse o olsn dıyorum

gayet sacma bı halde cafenın bırıne oturdum
tek basına beklıyorum
bos bos bakınaraktan etrafa

deryam sende durum ne ??

deryaaamm kan mı verdın sen ? hat inşallah halay cekeriz güzel haberle :) heycanla beklıyorum sonucu. idrar testı yaptın mı oncesınde ?

oooo sonucu bekliyorsun simdi
cok heyecanli canim
insallah olumlu sonuclanir senin icin
az kalmis ama zaman zor gecer herhalde sana
guzel haberini bekliyorummmm icimde bir umut var kanamandan kaynaklanan

Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın zor bi durum gerçekten başısağolsun Allah sabırlaar versin

yokh kan vermişsin sanırım inşallah hamilesindir sağlıkla kucağına da alırsın

every sen dinlen sonra bu topiğe çokkk lazımsın

baharcım hakkında hayırlısı olsun en yakın zamanda Rabbim seninde kucağını hayırlı sağlıklı evlatla doldursun inş

pervane yeni döngün hayırlı olsun bu döngünde iyi haberlerini alırız inşallah

arkadaşlar çok ilginç ama dün bu zamana kadar hiç rastlamadığım bi yumurta beyazı akıntısıyla karşılaştım hiç olmadığı kadar çok ve berraktı ama çok erken gibi geldi bana daha bugün 9.gündeyim vücudum beni yine yanıltıyor sanırım ateş de sabah 36,3 şimdi ölçüyorum yükseliyo 36,7 çıkıyo normalde düşük olunca hiç bukadar yüksek çıkmazdı gün içinde

evet baharcım kan verdım
yok ıdrar testı yapmıyorum drumun ıstegı uzerıne
heray 23 gun kanla baktırıcam artk
bgn 24.gunum bakalım...

Everycım sorma ne heyecan salak gıbıyım
saat gecmıyo sankı
bende umut ne var ne yok
ıcımde resmen 2 ses kavga edıyo

bı deger cıksada emınım kucuk bısey cıkar
bnm heyecan bgnle bıtmez yanı

ciksin bir deger yeter ki yokhcum
adete bir hafta kala 20 cikmisti benim ve buna bile yuksek demislerdi
insallah hamilesindir seninle birlikte heyecanlaniyorum ve cooook istiyorum sendne guzel haber almayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…