yok canim unutmam hic
o hap keseyi koruyormus ve dusugu engelliyormus
insallah yoludnadir hersey
o kan arada yokluyor da bebekten olmadigini dusunuyorum bakalim insallah ciddi birsey degildir
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
KIZLAR NASIL GIDIYRM SIZCE DUN SULU AKINTIMM VARDIII KASIK AGRIMDAAVE DUN COK YORULMAMAM RAGMEN BOS GECIRMEDIK INSL..HAMIS OLURUM BENDE VE SIZDE YAAAAAAAAAAA
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
KIZLAR NASIL GIDIYRM SIZCE DUN SULU AKINTIMM VARDIII KASIK AGRIMDAAVE DUN COK YORULMAMAM RAGMEN BOS GECIRMEDIK INSL..HAMIS OLURUM BENDE VE SIZDE YAAAAAAAAAAA
benı unutmussun yaaaaaaaaazaten sorularımada kımse cvp vermıyor benı sevmıyorsunuz sız????????????????????????????
inşl.cnmmm bu arada cızelgem ne durumda senceee 10 gun var regl bnmmmm
pekbıcıcı canım bende ref degerlerıde
4*5 hafta 9,5/7138
6*7 hafta da 158/763563 yazıyo
brz sacma degılmı bu pek anlamadım
aaa cok guzel yalnız satımı hatırlamıyorum ben
ates tablomdan bakayım
everyımmm
sagol kuzum cıdden hala soktayım ve ınanamıyorum
kalp atısı duymadan zor ınanırım ztn
ıns bu defa bnmle kalır bebegım
nasıl yani 10 gün mü var bidk o zaman bi tablonu inceliim ben direk dpolara bakmıştım demekki ff çizgiyi erken çekmiş tam dicektim ki dpo 5te ki düşüş nekdara çok yerleşme düşüşüne benziyor dicektim
ateş düşüşe geçmiş canım eğer yarın yükselirse umutlar fora inşallah yarın yükselir diyorum ama şuanki tabloya göre herşeye hazırlıklı olmak gerek yine de Rabbim inşallah en kısa zamanda bebeğini nasip etsin sana
ama ismini unuttuklarım diye yazdımyaozaman sıra seninde olsun suziii
canım çizgi doğru yerdeyse yarın regl olman gerek.. ama zaten çok erken yerde gibi:44:.. daha bişey anlaşılmıyor tablondan :44:
canlarım benımmm regl 28 ama benım normalde 30-35 gunde bır oluyorumm yanıı dpo cok cok erken cızıldı benımm:S:26: ama dun sulu akıntımm ve oncesınde krem akıntım vrdı yanı ben 18-20.gunlerınde yumosluyorummm yanı bu dusu evet yeresmede olabıır bırde gece 2,5 da yattm st 6,5 dada olcum yaptımm ondanda olabılır yarın anlasılırrr belkıde dusus uyku sersemııı oldugumdanda omamıstır ama dun ıyı akıntım ve atesım vardı yanı avuc ıclerım dahıı yanıyorduuu halende ole gercıııı
tmm cnmm fundammm saka dedım ama unutursunuz benı dıyede korkuyorummmm:18:
Senin yorumlarını okuyorum ama çok cevap veremiyorum belki umutlandırırım diye
Ama şu anlattıklarını aynı ben yaşadım sulu akıntı, krem akıntısı ve avuç içi yanması
Hadii inşAllahh sende güzel haberler ver canım
cnmmben alıskınım artık bılıyormusun 4 sendır regl ecıkmesı hemen ıdrara yada beta testı fılann cok basıt gelyr bana bımıyorumm herkes dua edıyr ınsl...rabbım kabul buyurur ve gecen ayy okunmus su ıctım allah razı olsun gorumcemm hamıle ve 41 gun boyunda bır suya yasın ve meryem suresı okudu esımledualıyrakonu ıctık namazımızı kıldıkınsl.rabbım onu bahanesı ıle ates olcmeye yonelttı belkıde benıı ama kısmett suan yazarken avucıcımden ates fırlıyorr atesımı olcsemmıkıı suan daane dersınız?????umut her zaman ıyıdır ama kendını kaptırmayacak her ıkıdurumada hazırlıklıolacaksınnn kısmett bakalımm muckkkk
kızlar sımdı atesımı olctumm 36,5 dıyorr nasıll sızceeeeeeeeee
kızzz sen ne telaşelisin böle gün içindeki ateşle yorum yapamayız bi gösterge olabilir belki ama benim adet günü sabah düşmüştü ateşim heycan yapma ve sakince bat ı bekle tatlım olurmu sen bende de telaşlı çıktın hee ki topiğin en telaşlılarından kabul ediyorum kendimi
kızlar sımdı atesımı olctumm 36,5 dıyorr nasıll sızceeeeeeeeee
dınlıcek vakıtım yok zatenn bır pc basındayken gely r aklıma dıger vkıtlr ev temıslıkkk oturmalarr vedıyettt en onemlısıde heheh sporfılan ancak pc basında böle oluyrr hehehKendinide bukadar çok dinleme canım, Herşey olacağına varır Rabbim artık bekletmez seni ve bebişine kavuşursun en kısa zamanda
derya hamile miiii
derya hamile miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?