kızlar bacaklarım nasıl ağrıyor. o ağrıdı ben ağladım. iyi oldu ama uzun zamandır ağlamıyordum.
gerçekten üzgünüm hüzünlüyüm. gerçekten yavrumu çok özledim ve istiyorum. İnşallah Rabbim en kısa zamanda sevindirir hepimizi..
gerçi bugün mutlu günümüz çok şükür deryayı da hamile gördük. aama benim adetlerim ne kadar sancılı geçerse bebeğim olmadığına ancak o zaman üzülebiliyorum. şimdiden bacaklarım başladı ya o yüzden canım sıkkın bu kadar sanırım.
inan bana gun gelecek kurtulcaksin
9 ay belki sonrasinda bir 4,5 ay daha kurtulucan bu adet derdinden
buna gonulden inaniyorum senin hamile olmani cok istiyorum
tam gucsuz kalip cok yprandigimiz umidimizi kaybettigimiz anda mucizelerimiz yetisiyor imdada
insallah senin de bebegin gelecek karanfilcecim
bilmiyorum canım hiç gelecek gibi gelmiyor o günler öyle uzak ki..
benim için dileklerinin ne kadar içten olduğunu öyle iyi hissediyorum ki. ağlamaktan yazamıyorum bile şu an..
sağol canım dualarında olduğum için..
seni cok iyi anliyorum
inan hamile kalan herkes o asamadan gecti
tabi bizim gibi bebegi bekletenler
bazen hicbir sey olmayacak gibi hissettigimiz oldu
ama inan bana ne mucizeler oluyor
ya sok oluyorum adet hic olmayan birinin hamile kaldigini duyunca, ya da rahimde perde, cikolata kisti ve tiroid problemi olan birinin cok kolay hamile kaldigini duyunca
neden olmasin ki neler oluyor, bebegin olmaz diyen doktorlarin hastalari hamile kaliyor
senin esine keciboynuzu uygulaman mantikli olabilir karanfilcecim
onu bu ay bol bol besleyebilirsin
ben senin ymurtlamayla ilgili bir problemin oldugunu sanmiyrum
gecen dedin gec yumurta erken yumurta onlara takilma
dongusu cok kisa olup hamile kalan da cok, dongusu uzun olup hamile kalan da, ben 12.gun erkenden catlayip hamile kaldim temmuz ayinda
canım keçi boynuzu ve diğer tüm kürler eşimde sperm patlaması yaptırıyor o yüzden vazgeçtim yapmıyorum artık. en sonki testten önce 2 buçuk ay proxeed 1 kutu macun ve 1 kutu klomen kullandı. klomeni doktor yazdı. ve benim eşimin spermi 170 milyona ileri hızı 0 çıktı.
zaten yakında şu yeni işinde düzen oturtsun ankaraya kaan aydos a gitcez. ama her şey gibi bunun da sonunun hüsran olacağından korkuyorum.
canım ben pko olduğum fikrini araştırmalarım sonucu sildim.
ama kafama takılan benim yumurtlarım çok büyük oluyor internette araştırmalarıma göre benimki idealin çok üstünde. büyüyen yumurta luteinize oluyormuş ve hamile kalma ihtimali azalıyormuş.
25 mm lik yumurtada aşılamayı iptal eden doktorlar varken benimki nasıl bişey demdi bilmiyorum
bugün okuldan bi arkadaş hamile olduğunu söyledi muhtemelen 3-4 aylık. tam öğretmenlerin istediği ayda hamile kalmış. anlamıyorum millet istediği anda nasıl hamile kalabiliyor. biz burda neler yapıyorz. hayır diycem ki stres yapmadı bizler korunduğumuz için işe stresle başladık 8-9 yaşında kızı var yaşı desen en aşağı 35..
gerçi bi problem olduğu kesin bizde. 1 yılın sonunda hamile kalamama olasılığı %3 se sorun kesin var.
ama her zaman sorunu bulmak yetmiyor. herkesde işe yarayan tedaviler sende işe yaramayabiliyor.
beni ağlak görünce kociş yemek hazırladı beni çağırıyor..
BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR yine geldiler bana
Rabbim sabır versin bu bekleyiş ne zor ne kötü bazen dayanamıyorum nefesim kesilecek gibi oluyor ne zaman gelecek mucizem ne zaman nasip edeceksin Rabbim ve ben ne kadar daha sabredebileceğim((((((((((
ben ne diyim de rahatlatayım bilmiyorumBOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR yine geldiler bana
Rabbim sabır versin bu bekleyiş ne zor ne kötü bazen dayanamıyorum nefesim kesilecek gibi oluyor ne zaman gelecek mucizem ne zaman nasip edeceksin Rabbim ve ben ne kadar daha sabredebileceğim((((((((((
o gaz sancisidir canim
benim sol belimden kasiga dogru oldu aynisi hatta ayni zaman dilimi icinde belki de
yarim saat once bobregin oldugu kisimdan kasiga vuruyordu
kivrandim bir sure
ama korkmadim cunku daha once boyle birsey yasamistim yine gaz sIkIsmasindan oluyor
hem sanslisin cok sukur bebis hareketlerini hissediyorsun ve icin rahatliyor
darisi basima
bugun cok hafif dusmus ama buyuk gun yarin
ve hersey degsiebilir
umarim hamilesindir ve mucizen gelmistir
yarin guzel haberini bekliyor olacagim canim
elinden tel dusmedi heyecanini bizimle paylasti derya
olur mu olur inanirim ben
ben bunu ikinci kez yasadim da biliyorum cok kotu birsey
bobrekten basliyor kasiga kadar tek tarafli nasil birsey o
hemen battaniye sardim ben de yan tarafima uzandim gecti bir sure sonra
ama sanirim beni cok yokliycak genel anlamada sindirim problemi yasadigimi dusunuyorum
hamılemısın canım yaaaaa
sende9ay da lilyumda olimberada bende efesudede pervanede keepde rezenede ecrinde baharda orkidede ve unuttuğum kim varsa onda
yıl sonuna kadar bu liste bitsin lütfen
canım keçi boynuzu ve diğer tüm kürler eşimde sperm patlaması yaptırıyor o yüzden vazgeçtim yapmıyorum artık. en sonki testten önce 2 buçuk ay proxeed 1 kutu macun ve 1 kutu klomen kullandı. klomeni doktor yazdı. ve benim eşimin spermi 170 milyona ileri hızı 0 çıktı.
zaten yakında şu yeni işinde düzen oturtsun ankaraya kaan aydos a gitcez. ama her şey gibi bunun da sonunun hüsran olacağından korkuyorum.
canım ben pko olduğum fikrini araştırmalarım sonucu sildim.
ama kafama takılan benim yumurtlarım çok büyük oluyor internette araştırmalarıma göre benimki idealin çok üstünde. büyüyen yumurta luteinize oluyormuş ve hamile kalma ihtimali azalıyormuş.
25 mm lik yumurtada aşılamayı iptal eden doktorlar varken benimki nasıl bişey demdi bilmiyorum
bugün okuldan bi arkadaş hamile olduğunu söyledi muhtemelen 3-4 aylık. tam öğretmenlerin istediği ayda hamile kalmış. anlamıyorum millet istediği anda nasıl hamile kalabiliyor. biz burda neler yapıyorz. hayır diycem ki stres yapmadı bizler korunduğumuz için işe stresle başladık 8-9 yaşında kızı var yaşı desen en aşağı 35..
gerçi bi problem olduğu kesin bizde. 1 yılın sonunda hamile kalamama olasılığı %3 se sorun kesin var.
ama her zaman sorunu bulmak yetmiyor. herkesde işe yarayan tedaviler sende işe yaramayabiliyor.
beni ağlak görünce kociş yemek hazırladı beni çağırıyor..
BOĞAZIM DÜĞÜMLENİYOR yine geldiler bana
9 ay ve hepberaber tşkrler desteğiniz için
bu durumda ne denir bende bilemiyorum ama bu sorunla tek başıma baş edemiyorum artık eşime belli etmeyim aileme belli etmeyim üzülmesinler derken en çok kendimi yıprattım yavaş yavaş çöktüğümü hissettim ama destek istemedim anlatmadım kimseye doğru mu yaptım bilmiyorum ama iyi ki siz varsınız iyi ki içimi dökeceğim bi yer var dökebiliyor muyum onu da bilmiyorum ama(
ayy 9ayım sağol canımhepberaber canım geçmiş olsun. Gazi ağrısı doğumdan beter diyenler var. Ben pek yaşamam ama öyle dediklerine göre fena bir şey olsa gerek.
Yaa canım inşallah Allah söyletmiştir. Çok seviyorum böyle karışıklıkları eheh :)
Bence de!
Kılzar ya nedense ben de bugün aynı ruh halindeyim. Zaman zaman oluyor işte. Allah sabır ve selamet verir inşallah hepimize
ay ben hiç yaşamıyorum sindirim problemi
ne oldu anlamdım
ama tam senin tarif ettiğin gibi ağrı
başkası da yaşayınca insan rahatlıyor yaa
aklıma neler neler geldii
sen kuru kayısı falan ye canım
canım ilacı kullanıyorsun dimi?sindirim derken iste gaz problemi
cogu sey dokunuyor bana
ve bu 3 gundur anladim ki midem de agriyor midem de hassasmis aslinda
ozellikle aksama dogru ne yesem agritiyor
ama katlanirim yeter ki bebegim iyi olsun
bu konularda tecrube cok onemli insna birbirne sorunca ve ayni durum varsa rahatliyor
sen benim bu gelen beyaz akintiyla karisik pembe kan hakkinda ne dusunuyorsun
3.kez gordum
2.kez gordugumde doktora gittigimde hersey normaldi
bugun de wc sonrasi peceteye geldi
ic camasirimda olmuyor eyseki ama bu dedikleri de lekelenme mi acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?