çok sağol canım, son üç gündür ovulasyon testleri çift ve sanırım üç gün önceki pozitifti de ondan telaş yaptım. 3gündür çatlamadı diye, normal mi ki diyosun hiç böyle şey görmemiştim...Sen nerelerdesin bu arada?canım telaş yapma gayet normal gidiyo yarın öbürgün yükselir inşallah
sen çalışmalarına ara verme
everycanım geçti mi ağrın?
çok geçmiş olsun canım nolduki öyle ya ... inşallah geçer de geçmezse ihmal etme bence bi görün doktora
canım sağolasın. sana da geçmiş olsun. benim de aynen senin tarif ettiğin gibi göz küremi oynatmakta zorluk ve ağrım olur ama korkulacak bir şeyi yok. sen de rahat ol olur mu (demesi kolay tabi)
every
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda
wwowwwwwwwwwwww kızzz bende eksıkler var o vakıt sende faslalık var seker.............:13:kocan duz duvar fılan tanımaz hehehekızlar uzun zamandır kendımden bahsetmedım
hos soran da yok da neysee
ben sımdı ates olcmuorum ovu testı fln da yapmadım bebek mevzusuda donmuor ole kocamı strese sokacak sekılde.
olay tamamen esımın ustunden gıdıo. sıze de sormak ıstedgım sudur kı daha baska ne yapmalıyım?
sımdı kocam dr un verdıgı proxeed plus ve evıcao ılaclarını kullanıyor
onun dısında duzenlı kecı boynuzu kürü ıcıp her gun ufakda olsa bı kase kabak cekırdegı ıncır ve cevız yıyor.
her sabah ozenle ona kahvaltı hazırlayıp muhakkak bal-kaymak-cevız ıceren koca bır dılım ekmek yedırmeye calısıorum
onun dısında kabak cekırdegı yemıosa fındıklı bademlı kuru yemıslerı koyuyorum onune
gıbı gıbı
ıste bunları yapıoruz.
eksık varmı sızce?
ben de bu soguk dus konusunda yazmak istiyorum
yillardir kocamla tartisiriz ne olur kaynar suyla yikanma diye
oyle bie suyla yikanir ki o cikinca kuvete basilmaz hamam gibi olur icerisi
cok soyledim spermler oluyor yapma diye ama dinlemedi pek
hatirlar misiniz hamile kaldigim ay bizim buralarda 15 gunluk su kesintisi yapildi
biz de o zaman kovada isittik isittik ilik sularla dus aldik
yeri geldi soguk suyla takviye yapti esim
tam verimli zamanlara yakin hep sogukta kaldi yani benim kocacim o kaynar suyla dus olmadi
ben hamile kalinca da esim kendi dedi hatta ya kaynar suyla yikanmayinca oluyormus herhalde
ben de hiiiii tabiii yaaaa dedim gulustuk
Tabii herşeyin vakti zamanı var, bunlarda etken
Üstelik bilimsel olarak kanıtlanmış birşey
Zira sabahtan akşama kadar kahh saatlerce oturuyorlar, kaaah oturcak zaman bulamıyorlar
Pantolonda yeri geliyor terliyorlar yada pantolon, iç çamaşırı sıkıyor
Yanii duşta spermcanlarda canlanıyor, adamda canlanıyorrr
Görevide geçtim, kaliteli bir birliktelik oluyor
Uyumuyor adam en azından
ız benım eksıkler var var o vakıtttt aksamada etlı nohut yapacaktımısabet olmuss yumos gunlerımde yakın hehehsuper seyler yapiyorsunfolik asit hapi versen ama sirf folik asit iceren 3 mg gunde gereksiz mi acaba ? gunluk yiyeceklerden aliyordur yesillik bol turkiyede ama benim esim kullandi ya folik asit temmuz ayinda ondan ben de ekleme yapmak istedim
yaaa feslegen de ekle listeye, yani reyhan
toz reyhani bol domestli yemeklere katabilirsin
domates de bir numara, nohut daleblebi de ekleybilirsin listeye
tmm cnmsagolasın valla uzamak bnm ısımm ark.boyu yetmeyıncede benı cagırıyorlar kıneee:44:çok yorma canım kendini dpo dpo, azar azar dinlene dinlene uzanmadan gerilmeden hadi kolay gelsin
cnmbenmmgecmısolsunn ınslll gos tansıyonu olabılırnetten belırtılerıne bak bır ıstersenn tuz dan uzak dur!!!!!!!!!!!!!ayy kizlar
sol gozumu oynatamiyorum
eger yana cevirirsem kafamin ustunde bir nokta sizliyor agriyor, yukari baksam asagi baksam ayni sekilde basimda zonklama oluyor
ilk defa boyle birseyyasiyorum ne bu acaba gozumde mi sorun var basimda mi anlamadim ben
boyle birsey yasayan oldu mu daha once
insallah yarin uyaninca gecer
cok sukurrr esımle gecen ay kıldık bebıs ıstedıkkk cok mutlu oldumm aaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaacanlarım hacet namazı kılalım mı bakın size yazayım :
Hâcet Namazı
İnsanlar hayatları boyunca birçok şeye ihtiyaç duyarlar, birçok şeye kavuşmayı
arzu ederler. Bunlar doğaldır. Dünyalık veya âhiretlik bir isteği ve
dileği bulunan, bir şeye ihtiyaç duyan kimse ihtiyaçlarını karşılamak veya
arzularına ulaşmak için öncelikle onlara götürecek sebeplere tutunmalı, ayrıca
bunların gerçekleşmesi için Allah'tan yardım istemelidir. Peygamberimiz
bu hususta şöyle buyurmuştur:
"Kimin Allah'tan veya insanlardan bir dileği varsa, şartlarına uygun güzel
bir abdest alsın, sonra Allah'ı övgüleyip senâ etsin, Allah resulüne salât
ve selâm getirsin. Daha sonra şöyle desin:
Lâ ilâhe illallâhü'l-halîmü'l-kerîm. Sübhânallâhi Rabbi'l-arşi'l-azîm.
Elhamdü lillâhi rabbi‘l-âlemîn; Es'elüke mücîbâti rahmetike ve azâime
mağfiretik; ve'l-ismete min külli zenbin ve'l-ganîmete min külli birrin ve'sselâmete
min külli ism. Lâ teda' lî zenben illâ gaferteh; ve lâ hemmen illâ
ferrecteh; velâ hâceten hiye leke rıdan illâ kadaytehâ. Yâ Erhame'r-râhimîn!"
(Tirmizî, “Salât”, 140, 348).
Hâcet namazı dört veya on iki rek‘at olarak kılınır. Dört rek‘at olarak kılındığı
takdirde birinci rek‘atında Fâtiha'dan sonra üç Âyetü'l-kürsî, diğer üç
rek‘atında ise Fâtiha'dan sonra birer kere İhlâs, Felâk ve Nâs sûreleri okunur.
Namazdan sonra hadiste bildirilen hâcet duasını okur ve isteğini Cenâb-ı
Rabbi'l-âlemîn'e iletir
Kaynak: İlmihal, 317
Anlamı: ”Halim, Kerim olan Allah’tan başka ilah yoktur ulu Arş’ın Rabbi, noksan sıfatlardan münezzehtir. Hamd âlemlerin Rabbine aittir. Rahmetine vesile olacak amelleri, mağfiretini celbedecek esbabı (hakkımda yaratmanı) talep ediyor, her çeşit günahtan koruman için yalvarıyor, her çeşit iyilikten zenginlik, her çeşit günahtan selamet diliyorum. Rabbim! Affetmediğin hiçbir günahımı, kaldırmadığın hiçbir sıkıntımı bırakma! Hangi amelden razı isen onu ver, ey Rahim olan, bana en ziyade rahmet gösteren Rabbim!” (Tirmizi, Salat: 348; İbn Mace, İkamet, 189) Alıntı
Hâcet namazı
Dört rek‘at olarak kılınacaksa
1. Rekat=Subhaneke+Fatiha+3 Ayetel Kürsi
2. Rekat=Fatiha+İhlas+Felak+Nas
Oturuşta=Ettehiyyatü
3. Rekat=Fatiha+İhlas+Felak+Nas
4. Rekat= Fatiha+İhlas+Felak+Nas
Oturuşta Ettehiyyatü+ Allahümme Salli+Allahümmme Barik+Rabbena duaları
Namazdan sonra Allah'a Hamd, Peygamber Efendimiz Hz Muhammed(s.a.v) Salavat getiririz.
hadiste bildirilen hâcet duasını okur ve isteğimizi Cenâb-ı
Rabbi'l-âlemîn'e iletiriz.
Namaz bitince konuşmadan, başını yastığa koyup (Sağ kulak yastığa gelecek şekilde), 3 defa Ayetel Kürsi oku. Ve kalp atışını duyarken Allah Allah Allah diyerek uyu.
kolay gelsınnn efesude cımmmmmmmmmmmmm rabbım emeklerınızı zaii etmes ınsl...nasılsın cnm iyimisin şimdi ,yazmışsın ağrı var diyede geçmiş olsun canım dikkat et kendine
cnm ben de hapa başladım 28 günlük olan ya bittimi gelir dimi regil :18:
eşimn izni 20 gün olcak
ilacın 27.günü yola çıkcaz
regilin 15.günü eşime ihtiyaç varmış
o yüzden tarihlerle boğuşuyoruz ya
Allahım ayarllasın inşAllah
gunayınn cnm rabbımm kolaylık versın vardır bundada bır hayrr ınsl..tez zamanda saglıklı bır evlat verrı kucagınıza ınsl...muckkgünaydın kızlar. nasılsınız? bugün kürtaj günü:18:sanırım biraz korkuyorum. daha önce de olmuştu ama ne bileyim tuhaf hissediyorum işte. neyse her şey olsun bitsin de yeni sikluslar gelsin
kızlar ff tablma baktınızmııııııııııııııııııııııı
3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
tuz bende ck yerdımama dıete baslayınca hayır!!dedımm ck az yıyorumm dusun havuc full seker deposu amaben onu tuzlayıp yıyordum hehe
9 ay, canım tüpe mi gideceksiniz?inşallah gidiş yolunda kendiliğinden oluverir (hani var ya öyle bi rivayet,oluyormuş diye)
karanfilce, canım bilmem okur musun bunları ama inşallah bebeğine kavuşacağın zamanlar yakındır artık.
everycım cok gecmıc olsunayyy cok rahatladim birilerinden duymaya ihtiyacim var inanin yaaa
nasil birsey anlamadim sabit bakiyorum asagiya egilemiyorum yukari bakamiyorum
sabah uyandim gecsin dedim ama hayir zaten gece uyuyamadim ki agrisindan yine huzursuzluktan
onceki gece de ben uyumamistim zaten
uykusuzluktan o zaman
yaa gecsin ne olurr dayanamiyorum cidden ciddi birsey diye korkuyorum su an doktora gitsem aynen yapilcak birsey yok film cektirmem parolu ben de dusunuyorum sanki bugun de bakayim da
tek gozle beynin sol kismi baglantili sanki
ne yapmaliyim bilemedim canim ya turkiyede olsam belki hemen giderdim doktora ama simdi bekliyorum kendiliginden gecsin diye
esim hamilelik stresi yamissin stresten olmus diyor, ama ben rahat hissediyorum kendimi
allah yar ve yardımcın olsun bıtanem. allahın ıznıyle kurtulacaksın bugun ve materyale yapılan testlerle ınsallah bır daha kı bebegıne kavusma sansın olacak.günaydın kızlar. nasılsınız? bugün kürtaj günü:18:sanırım biraz korkuyorum. daha önce de olmuştu ama ne bileyim tuhaf hissediyorum işte. neyse her şey olsun bitsin de yeni sikluslar gelsin
rabbım sen nelere kadirsin yuce allahım.''Hormon eksikliği nedeniyle beynin kontrolünde olan yumurtalıklar üretmiyordu. Biz yumurtalıkları harekete geçirdik. Beyin bir türlü yumurta üretimini başlatamıyordu. Yumurta için gereken iki hormonun eksikliğini gördük. Bu yönde uygulanan tedaviler sonrası hastanın yumurta üretimini başlattık. Tüp bebek yöntemiyle Güler Çakır, hamile kaldı. İlk 10 hafta bizim gözetimimizde hamileliğini geçiren Güler, şimdi 7 aylık hamile. Bir kız çocuğu dünyaya getirecek.''
duz duvar mı?? kız bıraksın sımdı duvarı. baksın gorsun benı ben burdayım beklıyorum onu. bana gelsın banaaaawwowwwwwwwwwwww kızzz bende eksıkler var o vakıt sende faslalık var seker.............:13:kocan duz duvar fılan tanımaz hehehe
Arkadaşlar ben birazdan izmire gidiyorum, salıya kadar 3 şehire daha gitmiş olacağımBu ay başıma gelmeyen kalmadı. Çok yoğunum. Haftasonum bile kalmadı. Sürekli seyehattayim. Ateşimi ölçemedim doğru düzgün. Üstüne üstlük dün ceryanda kaldım gece ateşlendim. Hala da ateşim yüksek. Haftaya salı eve dönüyorum. O zamana kadar yazmam herhalde. Hepinize şimdiden iyi hafta sonları diliyorum.
saglıckla gıt gell cnm ınslllbebegın ummadıgın anda gelır senı bulurrrrr muckkkArkadaşlar ben birazdan izmire gidiyorum, salıya kadar 3 şehire daha gitmiş olacağımBu ay başıma gelmeyen kalmadı. Çok yoğunum. Haftasonum bile kalmadı. Sürekli seyehattayim. Ateşimi ölçemedim doğru düzgün. Üstüne üstlük dün ceryanda kaldım gece ateşlendim. Hala da ateşim yüksek. Haftaya salı eve dönüyorum. O zamana kadar yazmam herhalde. Hepinize şimdiden iyi hafta sonları diliyorum.
Keşke olsa :) Bunca şeye rağmen bu ay gelirse adını Yaman koyacağım. işini biliyormuş kereta diyeceğim :) Tabi erkek olursa. Kız olursa düşünürüm artık
everycım cok gecmıc olsun
bılemedım neden olmustur bole bısı
ama su varkı dun gece bende soktaydım. nasıl bır bas donmesı ınanamazsın! sankı sarhos gıbıydım. ne hareket edebılıyorum ne sabıt durabılıorum. bı dengem sastı falan toparlayamıodum kendımı. tansıyonu olctuk anormal bısı cıkmadı. kayınvalıdemler burdaydı uyu gecer belkı dedı. cok sukur sabah kalktıgımda dengesızlık hala vardı ama sukur dun ku gıbı degıl
aklımıza vertıgo geldı malesefkulaktakı problemler yapıyor boyle seyler bılıyorum. ınsallah ole dııldır yaa. hıc ugrasamam sımdı vertıgoyla falan. ben bebıs ıstıyorum (
allah yar ve yardımcın olsun bıtanem. allahın ıznıyle kurtulacaksın bugun ve materyale yapılan testlerle ınsallah bır daha kı bebegıne kavusma sansın olacak.
rabbım sen nelere kadirsin yuce allahım.
ınsallah bızede mucızemızı gondermeyı yazmıstır defterımıze.
duz duvar mı?? kız bıraksın sımdı duvarı. baksın gorsun benı ben burdayım beklıyorum onu. bana gelsın banaaaa
kıız ızmıre mı gelıyorsun?
gel gel ağarlayaım senı
gunduz ısın olurda aksam ıstersen toplasırıs funda keep ben ve sena falan
allah senı shakıra ya ne guldumm amaaaave haberlerrr
SHAKIRA hamileymis...
bi o kalmıştı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?