Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım telaş yapma gayet normal gidiyo yarın öbürgün yükselir inşallah
sen çalışmalarına ara verme
çok sağol canım, son üç gündür ovulasyon testleri çift ve sanırım üç gün önceki pozitifti de ondan telaş yaptım. 3gündür çatlamadı diye, normal mi ki diyosun hiç böyle şey görmemiştim...Sen nerelerdesin bu arada?

Günaydınnn Kelebekleeerr Herşeyin en iyisi en güzeli sizinlee olsunnn

Orkide Rabbim kolaylık versin... sağlıkla ve hayırlısıyla en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle.
Every sanada geçmiş olsun, banada ara ara olurdu göz tansiyonu düşünce öyle olurmuş bide çok tuzlu yeme
Keep Ateşin sabitlenmiş ama bence ateşe ovalasyona takılma tatlım yaa sen gün aşırı yap boşver gerisinii, hem testlerde kırmızı kırmızı ondaki güzellikle olumlu düşün
Bide şu duş olayında tabiikide git duş al gel denmiyor adama ama ben biraz şanslıydım bu konuda zira ağustostu, sıcaktı ve eşim geç geliyordu işten haliyle duşa kendi koşuyordu bende soğuk al soğuk al bebeklerimiz canlansın diyorumdum Şuan olsa nasıl yapardım bilmiyordum ama biraz buzlu fantastic bişeyler denerdim herhalde :26::26: İllaa duşa gir demek dğil olay

everycanım geçti mi ağrın?

çok geçmiş olsun canım nolduki öyle ya ... inşallah geçer de geçmezse ihmal etme bence bi görün doktora

canım sağolasın. sana da geçmiş olsun. benim de aynen senin tarif ettiğin gibi göz küremi oynatmakta zorluk ve ağrım olur ama korkulacak bir şeyi yok. sen de rahat ol olur mu (demesi kolay tabi)

every

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda

sagolun kizlar
uyandigimdan beri gececek gececek diyorum
beynime hukmetmeye calisiyorum
su an ayni devam ediyor ama dinlememeye calisicam kendimi
yine gunes gordum disarida essek donduran gunes de olsa bir hava alicam yemekten sonra
ye keep bilemedim ben ates sonradan mi yukselecek acaba
ama seni bu ovu testleri sIkIntiya sokuyor

ff cızelgem buyurun bakınız sekıl 1--
http://www.fertilityfriend.com/home/3ef6ae

bakalım neler beklıyorrr ama yumırtlıyorum zannımcaaaaaaaa

bu arada hayırlı cumalr bacılarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
wwowwwwwwwwwwww kızzz bende eksıkler var o vakıt sende faslalık var seker.............:13:kocan duz duvar fılan tanımaz hehehe

Son düzenleme:
ben de bu soguk dus konusunda yazmak istiyorum
yillardir kocamla tartisiriz ne olur kaynar suyla yikanma diye
oyle bie suyla yikanir ki o cikinca kuvete basilmaz hamam gibi olur icerisi
cok soyledim spermler oluyor yapma diye ama dinlemedi pek
hatirlar misiniz hamile kaldigim ay bizim buralarda 15 gunluk su kesintisi yapildi
biz de o zaman kovada isittik isittik ilik sularla dus aldik
yeri geldi soguk suyla takviye yapti esim
tam verimli zamanlara yakin hep sogukta kaldi yani benim kocacim o kaynar suyla dus olmadi
ben hamile kalinca da esim kendi dedi hatta ya kaynar suyla yikanmayinca oluyormus herhalde
ben de hiiiii tabiii yaaaa dedim gulustuk

Tabii herşeyin vakti zamanı var, bunlarda etken
Üstelik bilimsel olarak kanıtlanmış birşey
Zira sabahtan akşama kadar kahh saatlerce oturuyorlar, kaaah oturcak zaman bulamıyorlar
Pantolonda yeri geliyor terliyorlar yada pantolon, iç çamaşırı sıkıyor
Yanii duşta spermcanlarda canlanıyor, adamda canlanıyorrr
Görevide geçtim, kaliteli bir birliktelik oluyor
Uyumuyor adam en azından

sen iyi bir nokta yakalamissin ne guzel esin de uygulamis
ben cok soylemistim asla yapmamisti bunu
neyse bundan sonra akillanmistir
tabi bunlar vesile sadce yoksa zamani buymus

ız benım eksıkler var var o vakıtttt aksamada etlı nohut yapacaktımısabet olmuss yumos gunlerımde yakın heheh

bende fındık
kabak cekırdegı,
turk kavaesi
saguk dus ,
feslegen fılan yapıyromm nohutta aksama pısacek heheheh

çok yorma canım kendini dpo dpo, azar azar dinlene dinlene uzanmadan gerilmeden hadi kolay gelsin
tmm cnmsagolasın valla uzamak bnm ısımm ark.boyu yetmeyıncede benı cagırıyorlar kıneee:44:

cnmbenmmgecmısolsunn ınslll gos tansıyonu olabılırnetten belırtılerıne bak bır ıstersenn tuz dan uzak dur!!!!!!!!!!!!!

cok sukurrr esımle gecen ay kıldık bebıs ıstedıkkk cok mutlu oldumm aaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaıcım cok rahatt cunku bebegımı hep dua ve gusel nıyetlerle ıstıyorum rabbım gecde olsaa bebgımı hayırlı bır evlat olarak verecekk bılıyorum ınsl....cok sukur her gunumuzeeeeeeeeee
kolay gelsınnn efesude cımmmmmmmmmmmmm rabbım emeklerınızı zaii etmes ınsl...

günaydın kızlar. nasılsınız? bugün kürtaj günü:18:sanırım biraz korkuyorum. daha önce de olmuştu ama ne bileyim tuhaf hissediyorum işte. neyse her şey olsun bitsin de yeni sikluslar gelsin
gunayınn cnm rabbımm kolaylık versın vardır bundada bır hayrr ınsl..tez zamanda saglıklı bır evlat verrı kucagınıza ınsl...muckk

suzancim goz tansiyonu da kotuymus ya umarim degildir
ama tuz konusuna dikkat edicem cunku normalde tuzlu yemem
ama hamile oldugumdan beri tuz bana az geliyor
esime tuzlu gelen bana tuzsuz geliyor mucize gibi bu
abartmis olabilirim

Arkadaşlar ben birazdan izmire gidiyorum, salıya kadar 3 şehire daha gitmiş olacağım Bu ay başıma gelmeyen kalmadı. Çok yoğunum. Haftasonum bile kalmadı. Sürekli seyehattayim. Ateşimi ölçemedim doğru düzgün. Üstüne üstlük dün ceryanda kaldım gece ateşlendim. Hala da ateşim yüksek. Haftaya salı eve dönüyorum. O zamana kadar yazmam herhalde. Hepinize şimdiden iyi hafta sonları diliyorum.

Keşke olsa :) Bunca şeye rağmen bu ay gelirse adını Yaman koyacağım. işini biliyormuş kereta diyeceğim :) Tabi erkek olursa. Kız olursa düşünürüm artık

kolay gelsin canım sana hayırlı yolculuklar inşallah beklemediğin bu ayda gelir bebişin yaa kız olursa da fettan koyarsın inşallah sağlıkla gelsin de bu ay dimi

everycım cok gecmıc olsun
bılemedım neden olmustur bole bısı
ama su varkı dun gece bende soktaydım. nasıl bır bas donmesı ınanamazsın! sankı sarhos gıbıydım. ne hareket edebılıyorum ne sabıt durabılıorum. bı dengem sastı falan toparlayamıodum kendımı. tansıyonu olctuk anormal bısı cıkmadı. kayınvalıdemler burdaydı uyu gecer belkı dedı. cok sukur sabah kalktıgımda dengesızlık hala vardı ama sukur dun ku gıbı degıl
aklımıza vertıgo geldı malesef kulaktakı problemler yapıyor boyle seyler bılıyorum. ınsallah ole dııldır yaa. hıc ugrasamam sımdı vertıgoyla falan. ben bebıs ıstıyorum (
günaydın kızlar. nasılsınız? bugün kürtaj günü:18:sanırım biraz korkuyorum. daha önce de olmuştu ama ne bileyim tuhaf hissediyorum işte. neyse her şey olsun bitsin de yeni sikluslar gelsin
allah yar ve yardımcın olsun bıtanem. allahın ıznıyle kurtulacaksın bugun ve materyale yapılan testlerle ınsallah bır daha kı bebegıne kavusma sansın olacak.
rabbım sen nelere kadirsin yuce allahım.
ınsallah bızede mucızemızı gondermeyı yazmıstır defterımıze.
wwowwwwwwwwwwww kızzz bende eksıkler var o vakıt sende faslalık var seker.............:13:kocan duz duvar fılan tanımaz hehehe
duz duvar mı?? kız bıraksın sımdı duvarı. baksın gorsun benı ben burdayım beklıyorum onu. bana gelsın banaaaa

kıız ızmıre mı gelıyorsun?
gel gel ağarlayaım senı
gunduz ısın olurda aksam ıstersen toplasırıs funda keep ben ve sena falan

izmire ilk yagmur tanesi düser...
bu ne soguk ya rabbım bu mevsımde ızmırde boyle bır havaa

9ay
hazırlıklı gel canım ızmır sıcaktır dıye aldanma bacım
sansına bugun ıtıbarıyle fana sogudu hava

saglıckla gıt gell cnm ınslllbebegın ummadıgın anda gelır senı bulurrrrr muckkk

ve haberlerrr

SHAKIRA hamileymis...

bi o kalmıştı zaten.
allah senı shakıra ya ne guldumm amaaaa
bır o kaldıı hehehehehe

evt duvarı ne yapsınn senı bulsunn sekerımmmmmm muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…