işte ben de o yüzden beslenme dedim acaba bazı maddeleri fazla kaçırmış olabilir misin diye, bazen sinüzit de benzer şeyler yapabiliyor..azcık netten araştırdım,migren fln ya da yüksek tansiyon da yapabiliyormuş canım en iyisi artarsa ya da yarına kadar geçmezse bi doktora görünmekbas donmesi yok
ama bu goz var olduruyor
sol taraftaki , ne saga bakabiliyorum ne sola ne yukari ne asagi, onu zonklama oluyor basta anlamadim gitti
korkuyorum yailk defa basima geldi arastirinca birsye de bulamiyorum
bilmem ki yakin zamanda kan testi yaipildi asiri uc deger olan bir sonuc yoktu hepsi normal cikti
beslenme acisindan kendime en dikkat ettigim donemdeyim
sar sarrrkızlar nette biraz çatlama olayını araştırdım, kesin kkda vardır ve eskiler biliyordur ama bi paylaşayım dedim..yumi zamanında ağrı oluyorsa ve uzun sürüyorsa yuminin çatlayamadığına işaret olabilirmiş ve beli, kasıkları fln sıcak tutmak gerekiyormuş. Sonra düşündüm, eski Anadolu kadın kıyafetlerinde o bölge hep bir sürü kumaşla sarılıdır, bakın halk oyunları kıyafetlerine, hep öyle...Sardım sarmaladım belimi oturuyorum ben de şimdi
işte ben de o yüzden beslenme dedim acaba bazı maddeleri fazla kaçırmış olabilir misin diye, bazen sinüzit de benzer şeyler yapabiliyor..azcık netten araştırdım,yüksek tansiyon da yapabiliyormuş canım
bas donmesi yok
ama bu goz var olduruyor
sol taraftaki , ne saga bakabiliyorum ne sola ne yukari ne asagi, onu zonklama oluyor basta anlamadim gitti
korkuyorum yailk defa basima geldi arastirinca birsye de bulamiyorum
bilmem ki yakin zamanda kan testi yaipildi asiri uc deger olan bir sonuc yoktu hepsi normal cikti
beslenme acisindan kendime en dikkat ettigim donemdeyim
inşallah gelmez ama bu kırmızlar gelirse enfeksiyon için tekrar bi doktora gideyim diyorum gitmeden bi maydanoz süt buharı yapsam mı bilgisi olan varmı
sonunda bu badireyi atlattım.. zor bişey oladığını biliyorum ama maalesef bazı şeyler elimde değil.. tabiki orayı biraz birbirine kattım.. en son odada 6 kişi felan vardıve bana bişeyler oluyo diye bağırırken gitmişim sonra uyanırken eşim yanımdaydı.. sonuç olarak tüpler açık dedi ama bazı takılmalar varmış sol tüpte özellikle.. sağ daha açık dedi.. ama açık dedi.. şimdi bir antibiyotik verdi 7 gün kullanılcakmış.. bu sürede ilişki yasak.. yani bu ay kaçtı..en çok bun üzüldüm..zaten heray bi şekilde atıyo.. kısmet hayırlısı.. 2 ay olmazsa sonra aşılama dedi.. heralde ocakta gideriz aşılamaya.. bu sürede de doğal yolla yumoş beklicez bakalım
kızlar nette biraz çatlama olayını araştırdım, kesin kkda vardır ve eskiler biliyordur ama bi paylaşayım dedim..yumi zamanında ağrı oluyorsa ve uzun sürüyorsa yuminin çatlayamadığına işaret olabilirmiş ve beli, kasıkları fln sıcak tutmak gerekiyormuş. Sonra düşündüm, eski Anadolu kadın kıyafetlerinde o bölge hep bir sürü kumaşla sarılıdır, bakın halk oyunları kıyafetlerine, hep öyle...Sardım sarmaladım belimi oturuyorum ben de şimdi
ayyy cok rahatladim birilerinden duymaya ihtiyacim var inanin yaaaya ne kötü
bazen bende de olur sanki gözüm beynimin içinde bir taş gibi nereye çevirsem ağrır
genelde bir gece önceden az uyumuşsam öyle ağrır ya da çok uyumuşsam
ne yapmaliyim bilemedim canim ya turkiyede olsam belki hemen giderdim doktora ama simdi bekliyorum kendiliginden gecsin diyeeverycim geçmiş olsun canım en yakın arkadaşımında ilk 3 ay içinde böyle ağrıları olmuştu gece uyuyamıyormuş doktora gitmiştik beraber film çekelim dedi kendi doktoru ilk 3 ayda olmaz demişti sonra da geçti zaten muhtemelen tansiyonla alakalı idi parol içmişti
senin ağzını yirim o zman ben bu laflardan sonra yir yirrrr
güzel şeyler olcak bebişimmmm cnm arkadaşım başladı uzun protokolle umarım seninkide sorunsuz ilerler ve bebişlerinle dönersin evinee
hayırlı olsun canım, inşallah kısa zamanda kavuşursun bebeğine
canım tedavi sürecin başlamış hayırlı olsunnnn
inşş allahımın izniyle ekimde müjdeyi alacagız senden :16
sonunda bu badireyi atlattım.. zor bişey oladığını biliyorum ama maalesef bazı şeyler elimde değil.. tabiki orayı biraz birbirine kattım.. en son odada 6 kişi felan vardıve bana bişeyler oluyo diye bağırırken gitmişim sonra uyanırken eşim yanımdaydı.. sonuç olarak tüpler açık dedi ama bazı takılmalar varmış sol tüpte özellikle.. sağ daha açık dedi.. ama açık dedi.. şimdi bir antibiyotik verdi 7 gün kullanılcakmış.. bu sürede ilişki yasak.. yani bu ay kaçtı..en çok bun üzüldüm..zaten heray bi şekilde atıyo.. kısmet hayırlısı.. 2 ay olmazsa sonra aşılama dedi.. heralde ocakta gideriz aşılamaya.. bu sürede de doğal yolla yumoş beklicez bakalım
kızlar uzun zamandır kendımden bahsetmedım
hos soran da yok da neysee
ben sımdı ates olcmuorum ovu testı fln da yapmadım bebek mevzusuda donmuor ole kocamı strese sokacak sekılde.
olay tamamen esımın ustunden gıdıo. sıze de sormak ıstedgım sudur kı daha baska ne yapmalıyım?
sımdı kocam dr un verdıgı proxeed plus ve evıcao ılaclarını kullanıyor
onun dısında duzenlı kecı boynuzu kürü ıcıp her gun ufakda olsa bı kase kabak cekırdegı ıncır ve cevız yıyor.
her sabah ozenle ona kahvaltı hazırlayıp muhakkak bal-kaymak-cevız ıceren koca bır dılım ekmek yedırmeye calısıorum
onun dısında kabak cekırdegı yemıosa fındıklı bademlı kuru yemıslerı koyuyorum onune
gıbı gıbı
ıste bunları yapıoruz.
eksık varmı sızce?
nasılsın cnm iyimisin şimdi ,yazmışsın ağrı var diyede geçmiş olsun canım dikkat et kendine
cnm ben de hapa başladım 28 günlük olan ya bittimi gelir dimi regil :18:
eşimn izni 20 gün olcak
ilacın 27.günü yola çıkcaz
regilin 15.günü eşime ihtiyaç varmış
o yüzden tarihlerle boğuşuyoruz ya
Allahım ayarllasın inşAllah
merhaba canim
ne olsun biraz canim sIkkIn bu duruma iste
canim kendine sIkInti yapma hap biter bitmez 2 gun icinde gelir adetin
dogum kontrol hapinin o kolayligi var
islerin rast gitsin dedigin gibi saglikli saglikli olsunlarrren az 1 evine bebis(ler)inle gelirsin insallah
My Ovulation Chart
kızlar ben mi telaş yapıyorum yoksa garip giden bir şeyler mi var? ovu testleri ile ateş hiç birbirini tutmuyor
ayy kizlar
sol gozumu oynatamiyorum
eger yana cevirirsem kafamin ustunde bir nokta sizliyor agriyor, yukari baksam asagi baksam ayni sekilde basimda zonklama oluyor
ilk defa boyle birseyyasiyorum ne bu acaba gozumde mi sorun var basimda mi anlamadim ben
boyle birsey yasayan oldu mu daha once
insallah yarin uyaninca gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?