Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar nette biraz çatlama olayını araştırdım, kesin kkda vardır ve eskiler biliyordur ama bi paylaşayım dedim..yumi zamanında ağrı oluyorsa ve uzun sürüyorsa yuminin çatlayamadığına işaret olabilirmiş ve beli, kasıkları fln sıcak tutmak gerekiyormuş. Sonra düşündüm, eski Anadolu kadın kıyafetlerinde o bölge hep bir sürü kumaşla sarılıdır, bakın halk oyunları kıyafetlerine, hep öyle...Sardım sarmaladım belimi oturuyorum ben de şimdi

işte ben de o yüzden beslenme dedim acaba bazı maddeleri fazla kaçırmış olabilir misin diye, bazen sinüzit de benzer şeyler yapabiliyor..azcık netten araştırdım,migren fln ya da yüksek tansiyon da yapabiliyormuş canım en iyisi artarsa ya da yarına kadar geçmezse bi doktora görünmek

Son düzenleme:
sar sarrr
hatta dollenme zamani da sicak tutmakta fayda var
ben esimin bokserlarini giydim uzun beli saran
cok onemli o ara sicak tutmak
işte ben de o yüzden beslenme dedim acaba bazı maddeleri fazla kaçırmış olabilir misin diye, bazen sinüzit de benzer şeyler yapabiliyor..azcık netten araştırdım,yüksek tansiyon da yapabiliyormuş canım

oyyy tansiyon mu bilmiyorum iste onu
yarin olcen bir eczane varsa gideyim baktirayim
sinuzitinkini biliyorum bir ara oldu gozkapagindan sakaklara vurur da
bu bambaska birsye yaaa yarina insallah gecer (((

ya facede foto begeniyorum
ya da yorum yaziyorum bebegi olana
hemen darisi basina
herkes ayni seyi diyor
tamam guzel laf ama belki daha cocuk dusunmuyoruz nerden biliyorlar da masallah ne tatli bebek yazinca bile
dariis basina diyorlar
ozellikle kaynanam cok ilginc. Allahima sukurler olsun cenesinden kurtuldm darisi basina lafini duymam artik hamileyim dedim
benim eltinin fotoya yorum yaziyorum masallah bebis ne tatli diye, darisi basina yaziyor yine
sonra baska kadin yorum yaziyor cok tatli diye, orta yas ona da darisi basina yaziyor, hani torun acisindan bu sefer
tamam saf duygularla diyor da,sevmemeye basladim bu lafi yahu, insani huzurlastiriyor sanki, her yoruma darisi basina diyorlar ya belki kiz istemiyor belki duymak istemiyor:44:

ya ne kötü
bazen bende de olur sanki gözüm beynimin içinde bir taş gibi nereye çevirsem ağrır
genelde bir gece önceden az uyumuşsam öyle ağrır ya da çok uyumuşsam

inşallah gelmez ama bu kırmızlar gelirse enfeksiyon için tekrar bi doktora gideyim diyorum gitmeden bi maydanoz süt buharı yapsam mı bilgisi olan varmı

ben ramazanda yapmıştım baya. rahmi bu inceltmiş olabilir mi şüpheliyim

ben antibiyotiği kullanamamıştım. mide rahatsızlığından. inş enfeksiyon olmamıştır bende. hafif tıkalıklık varsa hamile kalma şansın daha çok bence. tıkanıklık açılmıştır.

everycim geçmiş olsun canım en yakın arkadaşımında ilk 3 ay içinde böyle ağrıları olmuştu gece uyuyamıyormuş doktora gitmiştik beraber film çekelim dedi kendi doktoru ilk 3 ayda olmaz demişti sonra da geçti zaten muhtemelen tansiyonla alakalı idi parol içmişti

geridönüşümkutusu

canım buhar tehlikeli oluyormuş rahimde sarkma büzüşme yapıyormuş belki incelmeyi de o yapmıştır doğru olabilir

canlarım hacet namazı kılalım mı bakın size yazayım :

Hâcet Namazı

İnsanlar hayatları boyunca birçok şeye ihtiyaç duyarlar, birçok şeye kavuşmayı
arzu ederler. Bunlar doğaldır. Dünyalık veya âhiretlik bir isteği ve
dileği bulunan, bir şeye ihtiyaç duyan kimse ihtiyaçlarını karşılamak veya
arzularına ulaşmak için öncelikle onlara götürecek sebeplere tutunmalı, ayrıca
bunların gerçekleşmesi için Allah'tan yardım istemelidir. Peygamberimiz
bu hususta şöyle buyurmuştur:

"Kimin Allah'tan veya insanlardan bir dileği varsa, şartlarına uygun güzel
bir abdest alsın, sonra Allah'ı övgüleyip senâ etsin, Allah resulüne salât
ve selâm getirsin. Daha sonra şöyle desin:

Lâ ilâhe illallâhü'l-halîmü'l-kerîm. Sübhânallâhi Rabbi'l-arşi'l-azîm.
Elhamdü lillâhi rabbi‘l-âlemîn; Es'elüke mücîbâti rahmetike ve azâime
mağfiretik; ve'l-ismete min külli zenbin ve'l-ganîmete min külli birrin ve'sselâmete
min külli ism. Lâ teda' lî zenben illâ gaferteh; ve lâ hemmen illâ
ferrecteh; velâ hâceten hiye leke rıdan illâ kadaytehâ. Yâ Erhame'r-râhimîn!"
(Tirmizî, “Salât”, 140, 348).

Hâcet namazı dört veya on iki rek‘at olarak kılınır. Dört rek‘at olarak kılındığı
takdirde birinci rek‘atında Fâtiha'dan sonra üç Âyetü'l-kürsî, diğer üç
rek‘atında ise Fâtiha'dan sonra birer kere İhlâs, Felâk ve Nâs sûreleri okunur.

Namazdan sonra hadiste bildirilen hâcet duasını okur ve isteğini Cenâb-ı
Rabbi'l-âlemîn'e iletir
Kaynak: İlmihal, 317

Anlamı: ”Halim, Kerim olan Allah’tan başka ilah yoktur ulu Arş’ın Rabbi, noksan sıfatlardan münezzehtir. Hamd âlemlerin Rabbine aittir. Rahmetine vesile olacak amelleri, mağfiretini celbedecek esbabı (hakkımda yaratmanı) talep ediyor, her çeşit günahtan koruman için yalvarıyor, her çeşit iyilikten zenginlik, her çeşit günahtan selamet diliyorum. Rabbim! Affetmediğin hiçbir günahımı, kaldırmadığın hiçbir sıkıntımı bırakma! Hangi amelden razı isen onu ver, ey Rahim olan, bana en ziyade rahmet gösteren Rabbim!” (Tirmizi, Salat: 348; İbn Mace, İkamet, 189) Alıntı

Hâcet namazı

Dört rek‘at olarak kılınacaksa
1. Rekat=Subhaneke+Fatiha+3 Ayetel Kürsi
2. Rekat=Fatiha+İhlas+Felak+Nas
Oturuşta=Ettehiyyatü
3. Rekat=Fatiha+İhlas+Felak+Nas
4. Rekat= Fatiha+İhlas+Felak+Nas
Oturuşta Ettehiyyatü+ Allahümme Salli+Allahümmme Barik+Rabbena duaları

Namazdan sonra Allah'a Hamd, Peygamber Efendimiz Hz Muhammed(s.a.v) Salavat getiririz.
hadiste bildirilen hâcet duasını okur ve isteğimizi Cenâb-ı
Rabbi'l-âlemîn'e iletiriz.
Namaz bitince konuşmadan, başını yastığa koyup (Sağ kulak yastığa gelecek şekilde), 3 defa Ayetel Kürsi oku. Ve kalp atışını duyarken Allah Allah Allah diyerek uyu.

ya ne kötü
bazen bende de olur sanki gözüm beynimin içinde bir taş gibi nereye çevirsem ağrır
genelde bir gece önceden az uyumuşsam öyle ağrır ya da çok uyumuşsam
ayyy cok rahatladim birilerinden duymaya ihtiyacim var inanin yaaa
nasil birsey anlamadim sabit bakiyorum asagiya egilemiyorum yukari bakamiyorum
sabah uyandim gecsin dedim ama hayir zaten gece uyuyamadim ki agrisindan yine huzursuzluktan
onceki gece de ben uyumamistim zaten
uykusuzluktan o zaman
yaa gecsin ne olurr dayanamiyorum cidden ciddi birsey diye korkuyorum su an doktora gitsem aynen yapilcak birsey yok film cektirmem parolu ben de dusunuyorum sanki bugun de bakayim da
tek gozle beynin sol kismi baglantili sanki
ne yapmaliyim bilemedim canim ya turkiyede olsam belki hemen giderdim doktora ama simdi bekliyorum kendiliginden gecsin diye
esim hamilelik stresi yamissin stresten olmus diyor, ama ben rahat hissediyorum kendimi

senin ağzını yirim o zman ben bu laflardan sonra yir yirrrr
güzel şeyler olcak bebişimmmm cnm arkadaşım başladı uzun protokolle umarım seninkide sorunsuz ilerler ve bebişlerinle dönersin evinee

ye gitsin canım
aminnn ,inşAllah dualarımız kabul olurda bebeişlerimiz sağlıklı bi şekilde gelirlerr
ben doktrdn rica etsem 2 embriyo koyarmıki yaaa inşAllah sağlıklı yumoşlar oluşur ve sağlıklı spermlerle birleşir en sondada sağlıklı kaliteli embriyolar oluşur inşAllah yani sonuç olarak herşey sağlıklı olsun inşAllah

hayırlı olsun canım, inşallah kısa zamanda kavuşursun bebeğine

aminnnnnnnn canım teşekkür ederim umarım sağlıkla gelir bebeişim

canım tedavi sürecin başlamış hayırlı olsunnnn
inşş allahımın izniyle ekimde müjdeyi alacagız senden :16

canım bu hapı ben kendim başladım dr bişey demedi biz Türkiyeyi aradık dr sadece regilin 2.günü burda olmanız yeter dedi ,bende regil tarihini kestirmek için kullanıyorum 28 günlük doğm kontrl hapı.(uçak bilet tarhini kestirmek için)
bu hap biter bitmez gelir dimi regil biliyomusun canım?

maşAllah cnm çok sevindim tüpler önemli canım, çok sevindim ,geçmiş olsun

daha ne olsun canım maşAllah gelsin bebişin sağlıkla inşAllah
bu arad iyi dileklerin için teşekkürler canım

nasılsın cnm iyimisin şimdi ,yazmışsın ağrı var diyede geçmiş olsun canım dikkat et kendine

cnm ben de hapa başladım 28 günlük olan ya bittimi gelir dimi regil :18:
eşimn izni 20 gün olcak
ilacın 27.günü yola çıkcaz
regilin 15.günü eşime ihtiyaç varmış
o yüzden tarihlerle boğuşuyoruz ya
Allahım ayarllasın inşAllah

Son düzenleme:

merhaba canim
ne olsun biraz canim sIkkIn bu duruma iste
canim kendine sIkInti yapma hap biter bitmez 2 gun icinde gelir adetin
dogum kontrol hapinin o kolayligi var
islerin rast gitsin dedigin gibi saglikli saglikli olsunlarrr en az 1 evine bebis(ler)inle gelirsin insallah

ay cnm inşAllah iyileşirsin yaa üzülme kafanı boşalt bende de bazen beynin zonklaması oluyo çok stres yaparsam bazı şeyleri çok düşünürsem yani streste etkileyebilir

inşAllah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişim canım ya...
bu arada ev konusunda eşim haklısın dedi aynı bina olmaz dedi tabi benm işlemermnde etkisi olmuştur belki ,ama dedimki "o kadar heves güves ev alcaz içini dayayıp dizcez ,tadı olmadıktan sonra hiç olmasın daha iyi dedim,bide iyi bi şekilde sölemeye çalıştm annen yaşlı artık çocuk gibi herşeye küsüyü dediği hemn olsun istiyo dedim ,arada eşimde nasibini alıyo bu durumdan da ondan bişey demedi buna ve bisürü bişeler dedim bunun gibi vs...
en ufak şey hadise olur dedim ,çatkapı olcak evin içinde rahat olamayız dedim ,ben evde baya rahat giyinyrm miniler falan eşimnde hoşuna gidiyo dediki benm hoşuma gidiyo bana süslenmen olmaz aynı yer dedi
şükür atlattık şimdilik inşAllah bidahada açmazlar ,gerçi gidince küçük kardeşi rahat durmaz yine söler bi ne vi kadını başından atıyo bence ,k.valide hep diyoki ben çocuklarn biriyle aynı yerde olmalıyım diyo,oda şimdi bekar topu bize atıyo uyanık evlenince aynı yerde oturcak diyoduk biz hep adam bize yapmaya çalışıyo resmen
inşAllah herşey istediğimz gibi olur ya :26:

oraya gidince eşimle ;
tartışmaktan korkuyorum
ev işinden korkuyorum
tüp bebek işi ne olcak ondan korkuyorum
ve iş güç meseleleri olcak can sıkılcak,gelmedide gitmedide (ki gidiyoruz baya ve hep ordayız genelde)işimi tutmadıda ,ütümü yapmadıda ......vıdı vıdı vıdı

bebişim hemn gelse herşeyden kurtulurum yaAllahım nolur sağlıkla gelsin yaaaaaa

bu arada gittikten 14 gün sonra eğer emriyo olursa bi nevi hamile olcam ona bile seviniyorum ya hey Allahım inşAllah bebişim oluşurda kalır rahmimde büyür sağlıkla hiç gitmez ordan

günaydın kızlarrr keep burda hala işe gitmediğine göre herşey yolunda :) ben daha çatlamadım bu gidişle ortadn ikiye cart diye çatlıcam

günaydın kızlaarrr

efesudecim inşallah herşey tam zamanında gelişir hiç bir sorun yaşamadan bebeğiniz oluşur canım tarih olayları çok sıkıntılı oluyor ama ne yapıcaksın

canım geçmiş olsun ama korkacak bişey olduğunu sanmıyorum.. belkide bilgisayara çok bakmaktan oldu bir gün ara ver dinlendir istersen..korkma yarına geçer inşallah.. bide gözünde kızarıklık felan varmı mikrop kapmış olabilirimi onada bi bak..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…