Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ben de pko var biliyorsundur belki
ben ovul testlerinde hep görürdüm çift çizgiyi ama meğerse o pko lulardaki lh hormonun yüksek olmasındanmış
sende var mı pko?
yok bildiğim kadarı ile..sabah sabah yine kaygı keder, beni topikten atacaksınız bu gidişle

Son düzenleme:

aynı dertten muzdaribiz canım ama bekicem başka çare yok hani bebek gelmeden düzensizlik başlarmış ya rahim hazırlarmış kendini öyle bişey olmasını umut ediyorum inşallah bebişlerimiz hemencecik gelir

sıcak tutmak gerekiyormuş canım, ayağına çorap giy. Boxer fln giy bi de belini sar. Yardımı oluyormuş.

sabah evden çıkmadan diyeydin yapardım şimdi nerde bulcam bişeyi ayağımı sıcak tutuyom orda sıkıntı yok yanıo şuan ayaklarım ama çatlayamadım gitti bide ben sölediğin gb ağrıda çekiym çatlayamıcam mı dersin yok yok gel annem sen canım bebişim bekliyorum hadi

işte misin canım sen?alıver dışardan bi şal sararsın, olmaz mı,masa başı mı işin?

günaydın kızlar. nasılsınız? bugün kürtaj günü:18:sanırım biraz korkuyorum. daha önce de olmuştu ama ne bileyim tuhaf hissediyorum işte. neyse her şey olsun bitsin de yeni sikluslar gelsin

günaydın kızlar. nasılsınız? bugün kürtaj günü:18:sanırım biraz korkuyorum. daha önce de olmuştu ama ne bileyim tuhaf hissediyorum işte. neyse her şey olsun bitsin de yeni sikluslar gelsin
canım, sana da günaydın. Kaçta olacak? Dönüşte haber et bize olur mu, sen bilirsin zaten korkacak bişey yok. Zaten yeni teknoloji artık her şey kolay. İnşallah bir daha yaşamazsın ve çabucak kavuşursun bebeğine

Canım Allah yardımcın olsun.. inşallah kolaycacık geçecek ve yeni sağlıklı bebeğin tez vakitte gelecek

tatlım hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebişini dualarımız seninle habersiz bırakma

Canım Allah yardımcın olsun.. inşallah kolaycacık geçecek ve yeni sağlıklı bebeğin tez vakitte gelecek

tatlım hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebişini dualarımız seninle habersiz bırakma

sağolun kızlar inşallah hepimiz bu tez zaman dediğimiz zamanda kavuşuruz bebişlere. akşam 5.30 da olacak. eve dönünce haberdar ederim.

"Konya'da genç kızlığından bu yana adet görmediği için yumurtalıkları gelişmeyen kadın, doktorların ''çocuk sahibi olamazsın'' demelerine rağmen tüp bebek yöntemiyle hamile kalmayı başardı."

ne mucizeler var Rabbim bizede en yakın zamanda nasip eyle inşallah....

''Hormon eksikliği nedeniyle beynin kontrolünde olan yumurtalıklar üretmiyordu. Biz yumurtalıkları harekete geçirdik. Beyin bir türlü yumurta üretimini başlatamıyordu. Yumurta için gereken iki hormonun eksikliğini gördük. Bu yönde uygulanan tedaviler sonrası hastanın yumurta üretimini başlattık. Tüp bebek yöntemiyle Güler Çakır, hamile kaldı. İlk 10 hafta bizim gözetimimizde hamileliğini geçiren Güler, şimdi 7 aylık hamile. Bir kız çocuğu dünyaya getirecek.''

gecmis olsun canim simdiden
Allah kolaylik versin

efesudecim sen olumsuz yonleri gorme simdilik kaynana maynana bunlar bossen bebisine kavusacaginn hayalini kurmaya devam et bu mutlu hayali kimsenin stresi bozmasin bosver salla ne derse onlar gorustugunde, senin su an daha onemli konun var, dualarimiz seninle bize hamileym yazmni cok cok istiyrm canim ev mevsuzunu haletmenize cok cok sevindim

gorunurde kizariklik yok canim
yine uyudum baya uyaninca gecr diye yok
bakalim ne olacak

çok geçmiş olsun canım nolduki öyle ya ... inşallah geçer de geçmezse ihmal etme bence bi görün doktora

canım sağolasın. sana da geçmiş olsun. benim de aynen senin tarif ettiğin gibi göz küremi oynatmakta zorluk ve ağrım olur ama korkulacak bir şeyi yok. sen de rahat ol olur mu (demesi kolay tabi)

every

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…