yok bildiğim kadarı ile..sabah sabah yine kaygı keder, beni topikten atacaksınız bu gidişlecanım ben de pko var biliyorsundur belki
ben ovul testlerinde hep görürdüm çift çizgiyi ama meğerse o pko lulardaki lh hormonun yüksek olmasındanmış
sende var mı pko?
sıcak tutmak gerekiyormuş canım, ayağına çorap giy. Boxer fln giy bi de belini sar. Yardımı oluyormuş.3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com işte bu da tablom ben geçmişe göz atiim hemencik meraktayım ne zaman çatlıcam acaba
yok bildiğim kadarı ile..o kadar tablo baktım, sizlerin kine de bakıyorum benim tabloda her ay bi gariplik oluyor. Benim yumurta, yumurtlama, yumurtaların çatlaması ya da bunları kontrol eden hormonlarda bi gariplik varmış gibi. Temmuz başında düşük+kürtaj olmuştu,ondan mı ki acaba hala düzene girmedi mi?Defalarca ultrasona girdim, dr.lar rahim temiz dedi, kan değerlerim,idrar testlerim, smear testim fln da temiz çıktı...Şimdi tekrar dr.'a gitsem hiç dinlemeyecek biliyorum. Ne yapsam ki, yüzümü elime alıp gitsem mi ki
sana da günaydın canımgünaydın kızlaarrr
sıcak tutmak gerekiyormuş canım, ayağına çorap giy. Boxer fln giy bi de belini sar. Yardımı oluyormuş.
işte misin canım sen?alıver dışardan bi şal sararsın, olmaz mı,masa başı mı işin?sabah evden çıkmadan diyeydin yapardım şimdi nerde bulcam bişeyi ayağımı sıcak tutuyom orda sıkıntı yok yanıo şuan ayaklarım ama çatlayamadım gitti bide ben sölediğin gb ağrıda çekiym çatlayamıcam mı dersin yok yok gel annem sen canım bebişim bekliyorum hadi
canım, sana da günaydın. Kaçta olacak? Dönüşte haber et bize olur mu, sen bilirsin zaten korkacak bişey yok. Zaten yeni teknoloji artık her şey kolay. İnşallah bir daha yaşamazsın ve çabucak kavuşursun bebeğinegünaydın kızlar. nasılsınız? bugün kürtaj günü:18:sanırım biraz korkuyorum. daha önce de olmuştu ama ne bileyim tuhaf hissediyorum işte. neyse her şey olsun bitsin de yeni sikluslar gelsin
günaydın kızlar. nasılsınız? bugün kürtaj günü:18:sanırım biraz korkuyorum. daha önce de olmuştu ama ne bileyim tuhaf hissediyorum işte. neyse her şey olsun bitsin de yeni sikluslar gelsin
işte misin canım sen?alıver dışardan bi şal sararsın, olmaz mı,masa başı mı işin?
tatlım hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebişini dualarımız seninle habersiz bırakmagünaydın kızlar. nasılsınız? bugün kürtaj günü:18:sanırım biraz korkuyorum. daha önce de olmuştu ama ne bileyim tuhaf hissediyorum işte. neyse her şey olsun bitsin de yeni sikluslar gelsin
canım, sana da günaydın. Kaçta olacak? Dönüşte haber et bize olur mu, sen bilirsin zaten korkacak bişey yok. Zaten yeni teknoloji artık her şey kolay. İnşallah bir daha yaşamazsın ve çabucak kavuşursun bebeğine
Canım Allah yardımcın olsun.. inşallah kolaycacık geçecek ve yeni sağlıklı bebeğin tez vakitte gelecek
tatlım hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebişini dualarımız seninle habersiz bırakma
gecmis olsun canim simdidengünaydın kızlar. nasılsınız? bugün kürtaj günü:18:sanırım biraz korkuyorum. daha önce de olmuştu ama ne bileyim tuhaf hissediyorum işte. neyse her şey olsun bitsin de yeni sikluslar gelsin
efesudecim sen olumsuz yonleri gorme simdilik kaynana maynana bunlar bosay cnm inşAllah iyileşirsinyaa üzülme kafanı boşalt bende de bazen beynin zonklaması oluyo çok stres yaparsam bazı şeyleri çok düşünürsem yani streste etkileyebilir
inşAllah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişim canım ya...
bu arada ev konusunda eşim haklısın dediaynı bina olmaz dedi tabi benm işlemermnde etkisi olmuştur belki ,ama dedimki "o kadar heves güves ev alcaz içini dayayıp dizcez ,tadı olmadıktan sonra hiç olmasın daha iyi dedim,bide iyi bi şekilde sölemeye çalıştm annen yaşlı artık çocuk gibi herşeye küsüyü dediği hemn olsun istiyo dedim ,arada eşimde nasibini alıyo bu durumdan da ondan bişey demedi buna ve bisürü bişeler dedim bunun gibi vs...
en ufak şey hadise olur dedim ,çatkapı olcak evin içinde rahat olamayız dedim ,ben evde baya rahat giyinyrm miniler falan eşimnde hoşuna gidiyodediki benm hoşuma gidiyo bana süslenmen olmaz aynı yer dedi
şükür atlattık şimdilik inşAllah bidahada açmazlar ,gerçi gidince küçük kardeşi rahat durmaz yine söler bi ne vi kadını başından atıyo bence ,k.valide hep diyoki ben çocuklarn biriyle aynı yerde olmalıyım diyo,oda şimdi bekar topu bize atıyo uyanık evlenince aynı yerde oturcak diyoduk biz hep adam bize yapmaya çalışıyo resmen
inşAllah herşey istediğimz gibi olur ya :26:
oraya gidince eşimle ;
tartışmaktan korkuyorum
ev işinden korkuyorum
tüp bebek işi ne olcak ondan korkuyorum
ve iş güç meseleleri olcak can sıkılcak,gelmedide gitmedide (ki gidiyoruz baya ve hep ordayız genelde)işimi tutmadıda ,ütümü yapmadıda ......vıdı vıdı vıdı
bebişim hemn gelse herşeyden kurtulurum yaAllahım nolur sağlıkla gelsin yaaaaaa
bu arada gittikten 14 gün sonra eğer emriyo olursa bi nevi hamile olcamona bile seviniyorum ya hey Allahım inşAllah bebişim oluşurda kalır rahmimde büyür sağlıkla hiç gitmez ordan
günaydın kızlaarrr
efesudecim inşallah herşey tam zamanında gelişir hiç bir sorun yaşamadan bebeğiniz oluşur canımtarih olayları çok sıkıntılı oluyor ama ne yapıcaksın
canım geçmiş olsun ama korkacak bişey olduğunu sanmıyorum.. belkide bilgisayara çok bakmaktan oldu bir gün ara ver dinlendir istersen..korkma yarına geçer inşallah.. bide gözünde kızarıklık felan varmı mikrop kapmış olabilirimi onada bi bak..:44:
canım sağolasın. sana da geçmiş olsun. benim de aynen senin tarif ettiğin gibi göz küremi oynatmakta zorluk ve ağrım olur ama korkulacak bir şeyi yok. sen de rahat ol olur mu (demesi kolay tabigecmis olsun canim simdiden
Allah kolaylik versin
efesudecim sen olumsuz yonleri gorme simdilik kaynana maynana bunlar bossen bebisine kavusacaginn hayalini kurmaya devam et bu mutlu hayali kimsenin stresi bozmasin bosver salla ne derse onlar gorustugunde, senin su an daha onemli konun var, dualarimiz seninle bize hamileym yazmni cok cok istiyrm canim ev mevsuzunu haletmenize cok cok sevindim
gorunurde kizariklik yok canim
yine uyudum baya uyaninca gecr diye yok
bakalim ne olacak
My Ovulation Chart
kızlar ben mi telaş yapıyorum yoksa garip giden bir şeyler mi var? ovu testleri ile ateş hiç birbirini tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?