keske icerigi gorebilme sansi olsa
ne yapiyor bilmiyorum hic
iyidir insallah
yenidne gormem icin sanirim 3 hafta var ama o kadar bekleyemezsem rica ederim doktoruma
yap kız sende yap çok hoşuma gidiyo o benim çok güzel .... :)
yap kız sende yap çok hoşuma gidiyo o benim çok güzel .... :)
valla onu benimde her ay yapasım var. :)
valla canım tertemiz duruyorlaroohh bedavaya getırcen yanı
bende hep yengemlere yegenlerımın begendıgım tum kıyafetlerı ıcın onu da sakla bunu da sakla derdım hep
bı sandık dolusu esya oldu ama rabbım hala kullanmayı nasıp etmedı
bu gıdısle guvelere yem olacaklar
haklısın sen de canımillet millet sonunda başarıya ulaşan çok tatlım
biz ne yapalım inan erkek faktörü daha da illet
yok zaten ilk zamanlar öle diyodum daha doğrusu içimden geçiriyoum çaresizlikten insan herşeyi düşünebiliyo
çok şükür geçti o günler
biz bi alışveriş merkezinde bi çiftte görmüştük bu markanın üç tekerleklisinden..çok beğenmiştik eşimle, eşim gel nereden almışlar soralım demişti. Ortada fol yok yumurta yok, ben utandım olmaz dedim. Eşim su almaya gidiyorum diye çıkıp gitmiş sormuş. Geldi, İstanbulda bi yerde mağazası varmış, telefonumuza aylar önce kaydetmiştik...İnşallah almak ya da beğenip de alamayıp daha ekonomiğini fln almak nasip olsunhamile bayanlar şu bebek arabası ne güzel dimiama bi okadarda araba parası yani eşime dedimde bunu alıcağıma bi woswos alsak çocuğa araba almış oluruz bari diyor gerçi daha ortada çocukta yok ama
Stokke Xplory - YouTube
gel gel canım ya özletme kendinibence normal inşallah yarın ateşin yükselir
ben sıkıldım artık canım ya hep aynı muhabbetler herşey boş onu öğrendim
sorunu olmayanların ilk bir yıl içinde mutlaka geliyo bebişleri
sorunu olanlarında mutlaka bir sürü uğraşmaları gerekiyo
Rabbim uzun zamandır bekleyenlere sabır ferahlık rahatlık versin
uzun zaman dediğimde 1 yıldan fazla yani
ben şuan çok iyiyim çok şükür ilk başlarda çok üzülüyodum Rabbim alıştırdı heralde
bayağ uzun zamandır hiç stres yapmıyorum bir sürü kür denedim ateş ölçmüyorum rahatım ama yine de gelmiyo
demek istediğim bunlar boş şeyler engel değil yani
yeter ki tıbbi sorununuz olmasın
arada bi gelip sizi takip ediyorum eski alışkanlık nede olsa
aman her sabah bi keder bi sıkıntı içinizi karartıyorum bunaltıyorum diye kötü hissettim işte kendimi:26:aşkolsun kız niye atalımm
hadi sen ilaç kullandın bize ne oluyor ki???keep, lillum
biz galiba gayet stresliyiz yumurtalar çatlamadı gitti
15. gün oldu ateşim yükselecek derken düştü.
ya da beni kullandığım ilaçlar sektirdi bilemiyorum.
ahh inşallah gelir Yamancığın. Ya hakkaten görüşsek ya toplaşıp, ne güzel olur di miArkadaşlar ben birazdan izmire gidiyorum, salıya kadar 3 şehire daha gitmiş olacağımBu ay başıma gelmeyen kalmadı. Çok yoğunum. Haftasonum bile kalmadı. Sürekli seyehattayim. Ateşimi ölçemedim doğru düzgün. Üstüne üstlük dün ceryanda kaldım gece ateşlendim. Hala da ateşim yüksek. Haftaya salı eve dönüyorum. O zamana kadar yazmam herhalde. Hepinize şimdiden iyi hafta sonları diliyorum.
Keşke olsa :) Bunca şeye rağmen bu ay gelirse adını Yaman koyacağım. işini biliyormuş kereta diyeceğim :) Tabi erkek olursa. Kız olursa düşünürüm artık
kızlar sabahtan beri kendimi sıcak tutmak için elimden geleni yaptım. Kapalı ayakkabılar, taytlar, otururken bele sarılan şallar..Sanırım başardım da, vücut sıcaklığım epey yüksek şu an ama hala çatlamadım. Yine testte çift çizgi, T C'den daha koyu..Ovu testleri bozuk mu acaba dedim, belki de ateş ölçer bozuktur ya da o kadar şey yerine ben bozuğumdur
valla yapim mi yapmiyim mi derken sonunda karar verdim
orda gün gün gelişimini okumak heyecanlı oluyor gerçekten
bende onca aydır ne çok özenmiştim...bugüne kısmetmiş
inş sanada nasip olur canım en kısa zmnda..
ya ama bulamadım nasıl yapcağımı tıklıyorm olmuyo
inş sanada ekim ayında yapmak nasip olur canım bnm
allahımmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum yaaaaaaa
bu takvim benim mi
bu benim bebeğim mi
yine ağlıcam ben galiba
allahımmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum yaaaaaaa
bu takvim benim mi
bu benim bebeğim mi
yine ağlıcam ben galiba
ya kızlar böyle minik minik soğanlar almış eşim, onlar ne işe yarar ki nerede kullanılır? Yemeğe koysam olur mu ki, hiç markete fln gidesim yok şimdi
sağol canım inşallah ya, her sabah bi hüsran bi bunalma..bu aydan da (yine) çok umutluydum ama bu kaygı stresle bilmem olur mu?yarin atesin yukselir insallah canim
sabit giderken yarin firliycak gibi duruyor
ya kızlar böyle minik minik soğanlar almış eşim, onlar ne işe yarar ki nerede kullanılır? Yemeğe koysam olur mu ki, hiç markete fln gidesim yok şimdi
canim ne mutlu di mi
ben bazen dusunurdum yok gelmiycek bebis goremiycem diye
ama sabrin sonu selamet cok sukur geldi
senin icin de ayni sekilde bekledin nazlandi ama ulastin
ve sirada diger arkadaslarimiz var
ronya zamanlarinda burda hamis kalmayan kalmamis donem donem, simdi onarin ikinci cocuklari olacak belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?