Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benim eşimde anca eti pişirebilir ondada geçen gün az pişirmiş zehirlendim seninkinin elinden geliyorsa hiç kurcalama yapsın

bana kalsa kurcalamam da adamın vakti yok, işi yoğun bu ara..benim kıytırık yemeklere kalıyoruz o yüzden

kız öğrenirsin yemek yapmakta ne var saadece bazı püf noktaları öğrenmek gerekiyor okadar bende şimdi kalkıp yemek yapıcam 8 de hazır olur kanımca

Kızlar konusu geçince azıcık düşük ateş düzeylerini araştırayım sonra da tabi ki sizinle paylaşayım dedim. Bildiğimiz gibi çatlama öncesi ateş düşük oluyor sonra yükseliyor. Ateşin 35.6'ya kadar düşük olması normalmiş. 35.6'dan daha düşükse, yorgunluk,depresyon, kuru cilt,kilo alma,ovulasyon öncesi dönemde kanama.. gibi belirtiler de eşlik ediyorsa hipotiroid (tiroid bezlerinin az çalışması)olabilirmiş. Düşük ateşler yüksek östrojen hormonu anlamına geliyormuş.

benim az çalışıyor normalde.. ilacımı almasam ateşim kaç olur acaba :44:

selam kızlar ben geldiimbu akşamki küretaj pazartesine ertelendi. oh çok rahatladım. pazartesi küretaj olacak ve oradan da küretaj materyali bozulmadan genetik incelemeye verilecek. kanama odakları oluşmuş. bıraksak düşer dedi. ama küretaj genetik test açısından daha mantıklı dedi.

çok geçmiş olsun canım benım
allah bir daha yaşatmasın. inş olumlu sonuçlar gelir.
pazartesi için şmdiden allah yardımcın olsun.

ayyyyy bu emirin yolumu ne ancak bu kadar saçma bi dizi yapılabilir
bu ne yaaaaaaaaaaa berbat
ferihayla birlikte ölmeliydi bu dizi

yaaa kızlar nerdesiniz niye kimse yok benden başka
yalnızım bende 40 yılda bi raahat rahat takılıcam şurDA
ondada kimse yok, ne bahtsızım

ayyyyy bu emirin yolumu ne ancak bu kadar saçma bi dizi yapılabilir
bu ne yaaaaaaaaaaa berbat
ferihayla birlikte ölmeliydi bu dizi

geldim bennnnn
esim uyudu ben de feriha yani emiri actim
dedigin gibi aynen sacmalik
eski guzelliginin hatrina bakiyorum da su koyden gelen yeni kiz beni deli ediyor
sirf onun yuzunden birakicam sanirsam

ay çok şükür birii geldiii hoşgeldin canım.
11. ayımda geldi bebiş
sen ne zamandır deniyosun

inanmıyoruuuuuuummm yaa hamilesiin çok sevindiim.. sana demiştim içime dogdu olucak dıyeee Rabbim saglıklı sıhhatlı kucagına almayı da nasıp etsıın ınsallah.. o kadar duygulandım ki görünce gözlerim doldu yaa çok güzel yaa

cok gecmis olsun canim
insallah cabucak toparlarsin

ben dusuk yaparken benden bir kucuk sise gibi birseye ornek aldilar sivi
bunu genetige gndericez dedi doktor
20 gun sonra falan gittim temiz cikmis dediler
ne anlama geliyor bilmiyorum ama oyle birsey olmustu tabi neye baktilar hicbir bilgim yok brda olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…