beceriklisin valla, ben ne olduğunu anlamadım sonra siz söyleyince hatırladım eşim et yemeği yapmıştı onlarla misafirlere..ben yemek işinde berbatım, bi bezelye ile bi tarhana yaptım akşama.Bezelye acınacak halde, tarhanada kızlardan tüyo almıştım o fena olmadı bak
bana kalsa kurcalamam da adamın vakti yok, işi yoğun bu ara..benim kıytırık yemeklere kalıyoruz o yüzdenbenim eşimde anca eti pişirebilir ondada geçen gün az pişirmiş zehirlendimseninkinin elinden geliyorsa hiç kurcalama yapsın
bana kalsa kurcalamam da adamın vakti yok, işi yoğun bu ara..benim kıytırık yemeklere kalıyoruz o yüzden
aman içimden gelmiyor herhaldekız öğrenirsin yemek yapmakta ne varsaadece bazı püf noktaları öğrenmek gerekiyor okadar bende şimdi kalkıp yemek yapıcam 8 de hazır olur kanımca
Kızlar konusu geçince azıcık düşük ateş düzeylerini araştırayım sonra da tabi ki sizinle paylaşayım dedim. Bildiğimiz gibi çatlama öncesi ateş düşük oluyor sonra yükseliyor. Ateşin 35.6'ya kadar düşük olması normalmiş. 35.6'dan daha düşükse, yorgunluk,depresyon, kuru cilt,kilo alma,ovulasyon öncesi dönemde kanama.. gibi belirtiler de eşlik ediyorsa hipotiroid (tiroid bezlerinin az çalışması)olabilirmiş. Düşük ateşler yüksek östrojen hormonu anlamına geliyormuş.
funda senin 4.büyük sınav rahim filmi değil miydi canım?
selam kızlar ben geldiimbu akşamki küretaj pazartesine ertelendi. oh çok rahatladım. pazartesi küretaj olacak ve oradan da küretaj materyali bozulmadan genetik incelemeye verilecek. kanama odakları oluşmuş. bıraksak düşer dedi. ama küretaj genetik test açısından daha mantıklı dedi.
sen iste geliriz :)
ayyyyy bu emirin yolumu ne ancak bu kadar saçma bi dizi yapılabilir
bu ne yaaaaaaaaaaa berbat
ferihayla birlikte ölmeliydi bu dizi
ay çok şükür birii geldiii hoşgeldin canım.
11. ayımda geldi bebiş
sen ne zamandır deniyosun
selam kızlar ben geldiimbu akşamki küretaj pazartesine ertelendi. oh çok rahatladım. pazartesi küretaj olacak ve oradan da küretaj materyali bozulmadan genetik incelemeye verilecek. kanama odakları oluşmuş. bıraksak düşer dedi. ama küretaj genetik test açısından daha mantıklı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?