Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
allahımmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum yaaaaaaa
bu takvim benim mi
bu benim bebeğim mi
yine ağlıcam ben galiba
ooy benım yegenım gelmişşş
ne mutlu kızlar sıze yaaa
allahım ınsallah saglıkla getırsın bebeklerınızı
bızımde olacak bırgun boyle tablolarımız heeey umutsuz bayanlarrrrr
bakın yokh dan feyz alın
3 5 gun once neler derken sımdı neler yapıo
ya kızlar böyle minik minik soğanlar almış eşim, onlar ne işe yarar ki nerede kullanılır? Yemeğe koysam olur mu ki, hiç markete fln gidesim yok şimdi

canım onalr arpacık sogan
genelde yahnı gıbı et yemeklerının ıcıne konulur
yada sogan yahnısı yapılır hususı onda kullanılır
ama tadının normal sogandan hıc bı farkı yoktur yanı nomral olarak kullanabılırısn

ne zaman stres mevzusu acilsa
ve stresten bebek olmaz desek
ronya hemen kizardi ve hamile kaldiginda en fazla stresi yasadigini
ama stresin engel olmadigini soylerdi
ornek istemissin sana ornek

bu takvim benim mi
bu benim bebeğim mi
yine ağlıcam ben galiba
ssenin bebeğim seninnn ...gebe kalnlar doğa üstü yaratıklar değil ki ha bebişin nazlıydı o ayrı az kıymete bindirdi kendini öyle geldi...sağlıkla gelsin meleğin..
darısı bekleyen diğer anne adaylarına olsun içindede bana...

valla ben son derece stresliydim cnm
hiç öyle kuş gibi hafiftim düşünmedim falan diye bişi yok
o stre bi kere girdi çıkarmı insandan.
tek yaptığım ateş ölçmemekti ve ne zaman yumurtladıgımı bilmemekti. o yaradı bize

ahh canım sorma insanın hayatı 1 günde nasıl değişiyormuş
inş saglıkla devamı gelir.
elbette sizinde olacak hepimizin olacak bebeklerimizle birlikte
gaz mama çiş sorunlarını tartışcaz bigün burda inş

ayy bitanemmmm benim dimi.
sonsuz şükür olsun rabbime.
halem darısı inşallah sizlere. peşimsıra gelin inş rabbim duysun dualarımı.
nazlı bebeklerimzi bekliyoruz artık.

sağol canım, ateşi testi fln bıraksam daha kaygılı olurum gibi geliyor bana, zaten bilmemek ve elden birşeyin gelmemesi durumu beni kaygılandırıyor. Ateş ve testler en azından oyalıyor, birşey yaptım hissi oluyor

senin dedikya kız delüü hem artık şu huniyi çıkart kafandan
amin cnm ben gelmek istiyorumda bakcaz artıkın sıpanın keyfine kaldık

ben işte 10 aydır bu kaygıyla yaşadım
aman kaçırrırsam naparım kesin bilmem lazım yumoşu fln diye
adet olunca sinirleniyodum ölçmicem be yeter diyodum
adet bitince aklım çıkıyodu elime alıyodum dereceyi.
ama bu ay gün aşırı yapcaz diye şartladım kendimi, o zmn kaçma ihtimali ztn pek yok.
ya herşey bi yana olcağı varmış canım.
ben kimyasal yaşadığımda da ateş ölçüyodum yumurtalama günümde arada 3-4 gün boşluk vardı.
kaçırdıkta kaçırdık diye yırtınmıştım. ama döllenmiş yumurta. hoş yerleşemedi o ayrı.
olcakla ölceğe çare yok anlıcağın. ne desek boş.
rabbim hayırlısını naip etsin inş hepimize. ben hep öyle dua ediyorum...

senin dedikya kız delüü hem artık şu huniyi çıkart kafandan
amin cnm ben gelmek istiyorumda bakcaz artıkın sıpanın keyfine kaldık

yaa sahş bu huni yapıştı kaldı
güzel bi avatar bulayım ben bi ara şuraya
bnmde sinirimi bozdu ztn bu huniyi sevmemiştim hiç.
sıpacığın inşallah bizi duyacak bu defa

kız Allah iyiliğini versin emi okadar sarındın sarmalandın ateşin çıkcak yok şaka inşallah çıkmaz ama sen bu ay baya bi takıldın bi sakin ol bak bende daha çatlayamadım geçen ay bende öleydim çatladı çatlayacak ayy çatlamadı diye diye çatladım sen niye bozuk olasın güzel şeyler düşün bak ben burda duymuştum geçen gün geç gelince yumi daha iyi oluyomuş galiba kim demişti hatırlayamıcam da öleydi yani

bu takvim benim mi
bu benim bebeğim mi
yine ağlıcam ben galiba

evet annem senin takvimini hayırlı uğurlu olsun doğuma gidene kadar burdan takip ederz inş bebişinin gelişimini sonrada sağlıcakla bi avazda inşallah
bencede huniyi çıkart artık çocuk gülecek sana böle hunili annemi olur hem sen daha dur 2. 3. çocukta tam takarsın huniyi gezersin

bizde forumda gördük bende çok beğendim utanmasam sorucaktım sonra aradım buldum netten... çok pahalı ama çokta hoşuma gitti

bu takvim benim mi
bu benim bebeğim mi
yine ağlıcam ben galiba

senin senin çokta yakışmış kızlar hamiş topiğinde gibi olduk valla heryer hamiş bizede bulaşsın hemen

ya kızlar böyle minik minik soğanlar almış eşim, onlar ne işe yarar ki nerede kullanılır? Yemeğe koysam olur mu ki, hiç markete fln gidesim yok şimdi

soğan yahnisi çok severimmmm sık sıkta yaparım

yok canım öyle bişi, yumurta uzun süre çatlamazsa kalitesi bozuluyor ve olma ihtimali azalıyor maalesef...ben her ay böyleyim be ya, ayın bu zamanları daha bi böyleyim. Allah sonumu hayretsin

sağol canım benim ya uzun uzun yazmışsıın mersilerr

canım adını hatırlamıyorum ama burda bi arkadaş vardı her ilişkide ağladını olmıycak olmıycak diye düşündüğünü ve o ay hamile olduğunu öğrenmişti

soğan yahnisi çok severimmmm sık sıkta yaparım
beceriklisin valla, ben ne olduğunu anlamadım sonra siz söyleyince hatırladım eşim et yemeği yapmıştı onlarla misafirlere..ben yemek işinde berbatım, bi bezelye ile bi tarhana yaptım akşama.Bezelye acınacak halde, tarhanada kızlardan tüyo almıştım o fena olmadı bak

yok canım öyle bişi, yumurta uzun süre çatlamazsa kalitesi bozuluyor ve olma ihtimali azalıyor maalesef...ben her ay böyleyim be ya, ayın bu zamanları daha bi böyleyim. Allah sonumu hayretsin

öyle deme deme gelicek inşallah yumişlerimiz bak görürsün inşallah yarın yükselcek ateşlerimiz ne ateşlihatunlar olcaz inş

öyle deme deme gelicek inşallah yumişlerimiz bak görürsün inşallah yarın yükselcek ateşlerimiz ne ateşlihatunlar olcaz inş
ateşli lafına çok güldüm kız, Allah da seni güldürsün. Valla bu ay benim ateş 35,5lara düşüyordu nerdeyse, insanlıktan çıkıyorum sandım. yükselsin canım ya yükselsin bebek ateşlerimiz de olsun daha da yükselsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…