ooy benım yegenım gelmişşşallahımmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum yaaaaaaa
bu takvim benim mi
bu benim bebeğim mi
yine ağlıcam ben galiba
ya kızlar böyle minik minik soğanlar almış eşim, onlar ne işe yarar ki nerede kullanılır? Yemeğe koysam olur mu ki, hiç markete fln gidesim yok şimdi
Kızlar, şöyle kaygılana kaygılana, stres içindeyken hamile kalan var mı bildiğiniz (sağlıkla doğumunu yapmış olması daha da hoş olurdu)? Varsa sevabına bi anlatın. Bu kaygıyla hamile kalamayacağım diye daha da kaygılanıyorum öyle bi kısır döngü yani
görmedim ben ronyayı,gelse bize de dese keşke..neden stresliymiş peki?doğum yaptı mı sonra?ne zaman stres mevzusu acilsa
ve stresten bebek olmaz desek
ronya hemen kizardi ve hamile kaldiginda en fazla stresi yasadigini
ama stresin engel olmadigini soylerdi
ornek istemissin sana ornek
ssenin bebeğim seninnn ...gebe kalnlar doğa üstü yaratıklar değil ki ha bebişin nazlıydı o ayrı az kıymete bindirdi kendini öyle geldi...sağlıkla gelsin meleğin..allahımmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum yaaaaaaa
bu takvim benim mi
bu benim bebeğim mi
yine ağlıcam ben galiba
Kızlar, şöyle kaygılana kaygılana, stres içindeyken hamile kalan var mı bildiğiniz (sağlıkla doğumunu yapmış olması daha da hoş olurdu)? Varsa sevabına bi anlatın. Bu kaygıyla hamile kalamayacağım diye daha da kaygılanıyorum öyle bi kısır döngü yani
ooy benım yegenım gelmişşş
ne mutlu kızlar sıze yaaa
allahım ınsallah saglıkla getırsın bebeklerınızı
bızımde olacak bırgun boyle tablolarımız heeey umutsuz bayanlarrrrr
bakın yokh dan feyz alın
3 5 gun once neler derken sımdı neler yapıo
ssenin bebeğim seninnn ...gebe kalnlar doğa üstü yaratıklar değil ki ha bebişin nazlıydı o ayrı az kıymete bindirdi kendini öyle geldi...sağlıkla gelsin meleğin..
darısı bekleyen diğer anne adaylarına olsun içindede bana...
sağol canım, ateşi testi fln bıraksam daha kaygılı olurum gibi geliyor bana, zaten bilmemek ve elden birşeyin gelmemesi durumu beni kaygılandırıyor. Ateş ve testler en azından oyalıyor, birşey yaptım hissi oluyor
valla ben son derece stresliydim cnm
hiç öyle kuş gibi hafiftim düşünmedim falan diye bişi yok
o stre bi kere girdi çıkarmı insandan.
tek yaptığım ateş ölçmemekti ve ne zaman yumurtladıgımı bilmemekti. o yaradı bize
senin dedikya kız delüü hem artık şu huniyi çıkart kafandan
ahh canım sorma insanın hayatı 1 günde nasıl değişiyormuş
inş saglıkla devamı gelir.
elbette sizinde olacak hepimizin olacak bebeklerimizle birlikte
gaz mama çiş sorunlarını tartışcaz bigün burda inş
ayy bitanemmmm benim dimi.
sonsuz şükür olsun rabbime.
halem darısı inşallah sizlere. peşimsıra gelin inş rabbim duysun dualarımı.
nazlı bebeklerimzi bekliyoruz artık.
sağol canım, ateşi testi fln bıraksam daha kaygılı olurum gibi geliyor bana, zaten bilmemek ve elden birşeyin gelmemesi durumu beni kaygılandırıyor. Ateş ve testler en azından oyalıyor, birşey yaptım hissi oluyor
senin dedikya kız delüü hem artık şu huniyi çıkart kafandan
amin cnm ben gelmek istiyorumda bakcaz artıkın sıpanın keyfine kaldık
kızlar sabahtan beri kendimi sıcak tutmak için elimden geleni yaptım. Kapalı ayakkabılar, taytlar, otururken bele sarılan şallar..Sanırım başardım da, vücut sıcaklığım epey yüksek şu an ama hala çatlamadım. Yumurtalıklarda bi kramplar bir sancılar... Yine testte çift çizgi, T C'den daha koyu..Ovu testleri bozuk mu acaba dedim, belki de ateş ölçer bozuktur ya da o kadar şey yerine ben bozuğumdur
allahımmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum yaaaaaaa
bu takvim benim mi
bu benim bebeğim mi
yine ağlıcam ben galiba
biz bi alışveriş merkezinde bi çiftte görmüştük bu markanın üç tekerleklisinden..çok beğenmiştik eşimle, eşim gel nereden almışlar soralım demişti. Ortada fol yok yumurta yok, ben utandım olmaz dedim. Eşim su almaya gidiyorum diye çıkıp gitmiş sormuş. Geldi, İstanbulda bi yerde mağazası varmış, telefonumuza aylar önce kaydetmiştik...İnşallah almak ya da beğenip de alamayıp daha ekonomiğini fln almak nasip olsun
allahımmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorum yaaaaaaa
bu takvim benim mi
bu benim bebeğim mi
yine ağlıcam ben galiba
ya kızlar böyle minik minik soğanlar almış eşim, onlar ne işe yarar ki nerede kullanılır? Yemeğe koysam olur mu ki, hiç markete fln gidesim yok şimdi
yok canım öyle bişi, yumurta uzun süre çatlamazsa kalitesi bozuluyor ve olma ihtimali azalıyor maalesef...ben her ay böyleyim be ya, ayın bu zamanları daha bi böyleyim. Allah sonumu hayretsinkız Allah iyiliğini versin emi okadar sarındın sarmalandın ateşin çıkcakyok şaka inşallah çıkmaz ama sen bu ay baya bi takıldın bi sakin ol bak bende daha çatlayamadım geçen ay bende öleydim çatladı çatlayacak ayy çatlamadı diye diye çatladım sen niye bozuk olasın güzel şeyler düşün bak ben burda duymuştum geçen gün geç gelince yumi daha iyi oluyomuş galiba kim demişti hatırlayamıcam da öleydi yani
canım 3. gun kan degerlerı sonuclarım:
serbest t3:2,71 (2,00-4,40)
serbest t4:0.987 (0,93-1,70)
TSH:0,94 (0,27-4,20)
FSH:5,82 (POSTMENAPOZ FAZDA:0-134,80 /LUTHEAL FAZDA:0-7,70 / OVULASYON FAZDA:0-21,5 / FOLIKULER FAZDA:0-12,5)
LH:4,15 (POSTMENAPOZ FAZDA:0-58,50 /LUTHEAL FAZDA:0-11,40 / OVULASYON FAZDA:0-95,60 / FOLIKULER FAZDA:0-12,6)
PRL: 7,05 (4,79-23,30)
ESTRADİOL (E2)(OSTROJEN): 48,41 (POSTMENAPOZ FAZDA:0-54,70 /LUTHEAL FAZDA:43,80-211 / OVULASYON FAZDA:85,80-498 / FOLIKULER FAZDA:12,5-166)
beceriklisin valla, ben ne olduğunu anlamadım sonra siz söyleyince hatırladım eşim et yemeği yapmıştı onlarla misafirlere..ben yemek işinde berbatım, bi bezelye ile bi tarhana yaptım akşama.Bezelye acınacak halde, tarhanada kızlardan tüyo almıştım o fena olmadı baksoğan yahnisi çok severimmmmsık sıkta yaparım
aaa bu benimle yarışır bakcanım adını hatırlamıyorum ama burda bi arkadaş vardı her ilişkide ağladını olmıycak olmıycak diye düşündüğünü ve o ay hamile olduğunu öğrenmişti
yok canım öyle bişi, yumurta uzun süre çatlamazsa kalitesi bozuluyor ve olma ihtimali azalıyor maalesef...ben her ay böyleyim be ya, ayın bu zamanları daha bi böyleyim. Allah sonumu hayretsin
öyle deme deme gelicek inşallah yumişlerimiz bak görürsün inşallah yarın yükselcek ateşlerimiz ne ateşlihatunlar olcaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?