yok suzancim
regle yakin catlamiyorsun bence
bu gogus agrisi bazilarinda hemen yumurta catlayinca olurken
bazilarinda daha sonra basliyor
topicteki arkadaslarin yorumlarindan biliyorum
eger adete yakin gecmezse ve adte gunu hala hassas olursa hamissindir
ben de pirpirikli biriyim
o yuzden sana tam yorum yapamadim
ama yokh cok net yorum yapmis sana
kk da ilgili forumda gez istersen bi de aklin cok karismazsa
hep oyleyız anacım bu kdr ınce fıkır dusunce
onlar yıprattı bızı bugune kdr ondan kolay bebek sahıbı olamadık..
Hakkında hayırlısı canım kararın ne olursa olsun ıcın rahat olsun
veledın gelecegı varsa hııııcbısey engelleyemez onu
yaa kızlar cok kotu bı ruya gordum okdr etkılendımkı aklımdan cıkmıyo
bı akrabamız var 2 yasında oglu var onlar bızdeymıs oturuyoruz derken
cocuk balkondan sarkıyo annesı yetısıp tutuyo ama kayıyo ellerınden
ve bebek asagı dusuyo 7. Kat benım evım o anda ben bıtıyorum zaten
annesını zatn hıc sormayın yuregım koptu yerınden
snra bı bakıyorum bebegı alıp gelmısler yasıyo ama yaraları cızıklerı var
baskada hıcbıseyı yok nasıl bır oh cekıyorum allahım sana sukur dıye.
Cok korktum cok...
ay kızlar bir akıl verin kararsızlıktan nefret ediyorummşenayımında başını şişirdim zaten telde akıl ver diye yaa doktor hsg den sonra bir antibiyotik vermiştiya o bitene kadar korunun demişti.. zaten yumurtan geç oluyor kaçırmazsınız bu ayı demişti.. e şimdi benim ateş busabah düştü iyimi daha ilaç bitmeden yani.. doktora telde söyledim ilacı bırakabilirsin dedi zaen o ilaç tedbir amçlı dedi.. sonra tam kapatıcakken aslında biz hsg ayı ilişkiyi pek önermiyoruz dedi bir radyasyon alınıyorya dedi.. sonrada aslında o az bir radyasyon ama dedi yani beni iyice maymun etti anladığımız kadarıyla 1/1000 de olsa bir risk var ve doktor o riski almayalım diyor.. ama gelde koca bir ayı çöpe at.. ben bukadar yaygara kopardım bu ay bide yumoş yokmuş ne gülerim ama
canım alısmaya bak o rüyalara doğuma kadar sürer :) ben hamıleyken ner ruyalar gordum uuuu fılm ceksem fılm olur hemde gişe rekoru bile kırar :)
Cok korktum cok...
Sabah şerifleriyle hayrolsun;
Bana sanki ferahlayacaksın, korkularından arınacaksın bir ohhh cekeceksin gibi geldi
İlk gebelikte yaşadığın bilincaltı korkularıda var tabii
Yüreğin rahat olsun canım
Rabbim bebeklerimizi bize bağışladıysa değil 7. kat gökdelenden düşsede hiiiç birşey olmaz, Allahın izniyle
Cok korktum cok...
allah korusunn dkt et cnm bnmm bende dun sınavdan gelırken otobusde adam kaza yapıyordu bır anı fren ben hopp ara boslukdaaa sonra hastaneden cıkısta otobusle eve donerkene oldu adam kuttdıe cukura gırdıı kasıgıma bır agrı gırdıkıııı aklıma derek bırseymı vardıda bu agrıdıı acaba deıdmm aklımatakıldı o yusden o dususs yaaaaaaaaaaufff kizlar yaaa
karnim usudu ya
yine kat kat gyindm ama uzun hirka giymedim montun icine sadece
ve rahim bolgesi buz gibi olmuseve geldim
ben bunlara ne bakiyorsam, hatunlar incecik tayt giymisler ustlerinde de ince ceket
gunesi de gorunce dedim hava iyi
yun corap ustune pantolon nasil soguk oluyor bu bolge anlamis degilim ben ya
ustune markete girdim duz zeminde bircikinti varmis
hop diye dustum bosluga
ustune de o eklenince korktum tabi
allah korusunn dkt et cnm bnmm bende dun sınavdan gelırken otobusde adam kaza yapıyordu bır anı fren ben hopp ara boslukdaaa sonra hastaneden cıkısta otobusle eve donerkene oldu adam kuttdıe cukura gırdıı kasıgıma bır agrı gırdıkıııı aklıma derek bırseymı vardıda bu agrıdıı acaba deıdmm aklımatakıldı o yusden o dususs yaaaaaaaaaa
ah canım ya, herkeslerde aynı durumlar bu ay bu eşlerin nazı nedir yaasabahtan beri bu haldeyim amaderdimi nasıl anlatacağım bilmiyorum
birbirimizi çok yıprattık
hani şu önemli günleri değerlendirememe durumları
bu ay olursa Allah'ımdan mucize olacak
hayırlısı olsun
belki böyle olması gerekiyor
durup durup göz yaşı döküyorum
ah canım ya, herkeslerde aynı durumlar bu ay bu eşlerin nazı nedir yaa
My Ovulation Chart veee ff çizgimi çekmiştiiiiiiiiiiii, gerçi yanlış yere çekmiş olabilir ama olsun bi kırmızı çizgi görmek de hoş yani
bu ay bısı olursa mucıze olur! dıyenlerdenım bende sızın gıbı.aynı durumdayım sennle aşılama yaptırdım,doktor gün aşırı ilişki dedi ama yok
bıraktım bende bu ay olursa mucize olcak anlıycn..
artık cinsel hayatımız yok oldu yumurtlama döneminde tuhaf oluyor eşim de bende yani birliktelik bi azap gibibende zorlamadım oluruna bıraktım,belki bi mucize olur ne bileyim
sende üzme kendini herşey olacağına varıyor..
allah yardımcımız olsun...
fundaaaaaaaay kızlar bir akıl verin kararsızlıktan nefret ediyorummşenayımında başını şişirdim zaten telde akıl ver diye yaa doktor hsg den sonra bir antibiyotik vermiştiya o bitene kadar korunun demişti.. zaten yumurtan geç oluyor kaçırmazsınız bu ayı demişti.. e şimdi benim ateş busabah düştü iyimi daha ilaç bitmeden yani.. doktora telde söyledim ilacı bırakabilirsin dedi zaen o ilaç tedbir amçlı dedi.. sonra tam kapatıcakken aslında biz hsg ayı ilişkiyi pek önermiyoruz dedi bir radyasyon alınıyorya dedi.. sonrada aslında o az bir radyasyon ama dedi yani beni iyice maymun etti anladığımız kadarıyla 1/1000 de olsa bir risk var ve doktor o riski almayalım diyor.. ama gelde koca bir ayı çöpe at.. ben bukadar yaygara kopardım bu ay bide yumoş yokmuş ne gülerim ama
ufff kizlar yaaa
karnim usudu ya
yine kat kat gyindm ama uzun hirka giymedim montun icine sadece
ve rahim bolgesi buz gibi olmuseve geldim
ben bunlara ne bakiyorsam, hatunlar incecik tayt giymisler ustlerinde de ince ceket
gunesi de gorunce dedim hava iyi
yun corap ustune pantolon nasil soguk oluyor bu bolge anlamis degilim ben ya
ustune markete girdim duz zeminde bircikinti varmis
hop diye dustum bosluga
ustune de o eklenince korktum tabi
kızlar, daha önceki günler testlerimi birbiri ardına dizip karşılaştırmıştım ya, bugün öyle bi tane çıktı ki C siliik T simsiyah resmen. Aha dedim böyle oluyor olunca..Şimdi 3 gün bol çalışma lazım belki yarın ateşim tekrar düşer çünkü daha çatlamamışım. Böylece bi sonraki ayı kaçırmayacağım da garantilendi
Geridönüşümkutusu, inan aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz.Benim eşime "alırım sperm donörden bakarım başımın çaresine" demişliğim var26:) Sen haklısın kesinlikle ama bu kadar eş de aynı şekilde yapıyorsa senin benim eşime özel bir durum değil bu demek ki. Kendime öyle diyorum ben de ve olabildiğince suyuna gitmeye gayret gösteriyorum.
Every, sil canım faceten canını sıktıysa ama kızma da bişi diyeyim mi 7 yıl beklediyse epey de uzmanlık vardır onda ha ben çok bekleyen insanlara kızamıyorum ama geçen bi arkadaş ilk aydan kalıp da işi öğretmeye kalkınca ona kızmıştım bak
ayyyy tutmayın beni ben de açıcam
every de bu topik ona devredildiği ay hamile kalmıştı
acaba konuyla meşgulken diğer konu unutuluyor da ondan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?