Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ya ben avatarımıda değiştirdim kaç kere. bana niye olmadı bana niye

he kızlar aklıma ne geldi. ben bi gece çoştum eylülde hamile kalanlar topiğini bile açtım bana ne fayda etcek acaba. şunu yaptım oldu dicem şey ne çok merak ediom :)

fundurtan ben hsg den sonra ne ilaç kullandım nede korundum cnm ..bilgin olsun..
yokh gördüğün rüyalar hayra gitsin ama bende duymuştum gebelikte kabus ların yoğunlaştığını..
şenaycım mucizeler ALLAHtan yaşattıkları kulları yani biz bellimi olur..
efesude sende tüpe gidiyorsun rabbim bu yolda kolaylıklar ve güzel sonuçlar nasip etsin inş...
every düşmüşsün geçmiş olsun aman dikkat,ruslar yanıyor yanıyor üşümek nedir bilmez onlar sen onlara bakıp çıkma rusyanın soğuğuna ..
keep ısına göre çatlamamış görünüyorsun sanırım yumurtlama akıntısı girmenden kaynaklanıyor bu kesik çizgide ..

Son düzenleme:

aa every düştün mü geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah.
olim ya dpo kaçlardasın??

aa every düştün mü geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah.
olim ya dpo kaçlardasın??

ateş ölçmüyorum cnm ama aşılamanın birinci haftasındayım bugün..yani son bir hafta kaldı ..
sen nasılsın misafirlerin varmışş,annemde öyledir çok hüzünlenir ev bi anda boşalınca

sağ kasıgımın ustu, gobek delıgımın 4 parmak kadar sağ alt kısmı ozellıkle her nefes verısımde bıcak saplanması seklınde son 4 saattır agrıyor.
apandıst mı yaff bu
nedendır bu agrı kızcelerr?

bizimkisi geyik işte
ama açmakta fayda var gibi
çünkü bize kocalardan fayda yok

evet bende en verimli günümü eşim nedeniyle kaçırdım kısmet ya. olunca tek gecelik ilişkileerde bile oluyor. hayırlısı napalım. senn ne kadar oldu rezene.

midem bulanıor. ama hep yalancı belirtiler. hamileliğin her türlü belirtisini yaşadım çünkü

ayy ben de rahatlıyorum
çok mu kötüyüm yaa benn

every filmi izledin mi. kızlar sizde izleyin.

yorgun kız , niye yoruldun

ooyyy Allah korusun
ama sanırım gebelik rüyaları bunlar
malum benım rüyamı hatırla:26:
ben bugece grdüm
okula gideceğim metronun içinde kayboluyorum
ağla ağla bir türlü ulaşamıyorum
her yerden insan ve yürüyen merdiven çıkıyor ama ben ne yöne gideceğimi bilmiyorum
aayy çok ktüydüüü
anlatırken daraldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…