bazen yumurtlama gunleri birkac gun degisebiliyor3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
GÜNAYDIN HERKESE BU AY SANKİ BENDEN UMUT YOK GİBİ ATEŞ HALA YÜKSELMEDİ BAKALIM ZAMAN NE GÖSTERECEK GEÇMİŞE GÖZ ATAYIM BEN
every canım bu arada benim bat 16-17 ekim
ilaç ekim 16 da bitiyo
bazen yumurtlama gunleri birkac gun degisebiliyor
bence seninki de yakinda gibi duruyor
ay kızlar bir akıl verin kararsızlıktan nefret ediyorummşenayımında başını şişirdim zaten telde akıl ver diye yaa doktor hsg den sonra bir antibiyotik vermiştiya o bitene kadar korunun demişti.. zaten yumurtan geç oluyor kaçırmazsınız bu ayı demişti.. e şimdi benim ateş busabah düştü iyimi daha ilaç bitmeden yani.. doktora telde söyledim ilacı bırakabilirsin dedi zaen o ilaç tedbir amçlı dedi.. sonra tam kapatıcakken aslında biz hsg ayı ilişkiyi pek önermiyoruz dedi bir radyasyon alınıyorya dedi.. sonrada aslında o az bir radyasyon ama dedi yani beni iyice maymun etti anladığımız kadarıyla 1/1000 de olsa bir risk var ve doktor o riski almayalım diyor.. ama gelde koca bir ayı çöpe at.. ben bukadar yaygara kopardım bu ay bide yumoş yokmuş ne gülerim ama
canım biliosun bende ilaç kullanıyodum biliyorum bu çelişkiyi koskoca bir ay sonuçta oluruna bıraktık bu ay gerçi daha yumiş yok benim çok geç oldu ama hala gelmedi de senin de yarın geleceği kesin değil bak benim tabloma tam diyorum heh bu yumiş düşüşü ama yok gerisi gelmiyor bence yarın sabahı bekle eğer yükselirse o zaman bi karar ver derim herşeyin hayırlısı ya ne mucizeler duyuyoruz Rabbim nasip ettikten sonra yada etmedikten sonra bunlar sebep oluyor yalnızca hepsi o kadar hayırlısıyla en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah
ay kızlar bir akıl verin kararsızlıktan nefret ediyorummşenayımında başını şişirdim zaten telde akıl ver diye yaa doktor hsg den sonra bir antibiyotik vermiştiya o bitene kadar korunun demişti.. zaten yumurtan geç oluyor kaçırmazsınız bu ayı demişti.. e şimdi benim ateş busabah düştü iyimi daha ilaç bitmeden yani.. doktora telde söyledim ilacı bırakabilirsin dedi zaen o ilaç tedbir amçlı dedi.. sonra tam kapatıcakken aslında biz hsg ayı ilişkiyi pek önermiyoruz dedi bir radyasyon alınıyorya dedi.. sonrada aslında o az bir radyasyon ama dedi yani beni iyice maymun etti anladığımız kadarıyla 1/1000 de olsa bir risk var ve doktor o riski almayalım diyor.. ama gelde koca bir ayı çöpe at.. ben bukadar yaygara kopardım bu ay bide yumoş yokmuş ne gülerim ama
topladııı kıss uykularınııı hehehe.bende sbh kahvaltıyı hazır ettım kocısı kaldırmaya gıttımm uyumusum hehehe kocıs servısı kacırdı araba ıle gıtı ısee heheheıyı geceler sanada canım
bende yatagıma yattım uyku topluyorummm baakalım
regl 1 hafta kalan baslıyor agrımm regl olunca pıt dıe bıtıyr bee nepıs ama bu agrı acaba ben hep regl yakın mı catlıyorummm kı ne dersınız????Gunaydin Canlarim
suzannnnnn dun sormustun unuttum yazmayi
gogus hassasiyetin iki sebepten olabilir, birincisi dpolardasin ya yumurta catlayinca hemen baslayabiliyor ya da luteal fazin ikinci yarisinda basliyor ve adete kadar devam ediyor, ya adet gunu geciyor ya da adete biraz hala. mesela benim goguslerim her ay agrirdi.
ikincisi ise dollenmis yumurtan ve hamilelikten dolayi agriyor.
ve cok cok isterim ki seninki ikinci sebepten olsun canim
evt kullandıkk cnmyanı ben kullanadımm cnm ama e korun bu ayy olsungec olsun guc olmasın dımı amaaakızlarr sanırım bugün çatlıyorum.. ama hsg den sonra verilen antibiyotik maalesef daha bitmedi.. kutunun yarısı oldu dün akşam acaba bu ilacı bıraksam ve bugün çalışma olsa ne olur.. herkes kullandımı bu hsg sonrası ilacı :26:
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ınsl..cnm olsunn bulantınn bulantısı cok olanın bebegıı ck saglklı olurmus dr öle dıyrdu ark..Günaydınn herkeseeGüzel bir hafta diliyorum hepinizee
Ateşler yükselsinnnn yumurtalar çatlasınn
Benimde bugün belim çok agrıyor sanki çaat diye ikiye kırılcak gibi, bide bikaç gündür mide bulantısı çekiyorumRabbim yardımcımız olsun
amın ecmaınn cnm bnmmmmAllah'ım sen dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eyle kimseye aratma ya Rabbim (amin)
ne desem bilemedim fundacim ya
senin icin de zor karar olmus
yani bir yandan risk var, bazilari korunuyor rahim filminden sonra bazilari korunmuyor
ama haklisin koca bir ay var ve belki hamile kalma sansin var bu ay
verdigin karar hakkinda en iyisi lsun canim
fundaa korunma kız
az radyasyonmus bak
ohooo ona varana kadar hayatımızın her yerı radyasyon anacım
allaha emanet bence bısı olmaz
gelen yumossa ya kacırmaaa bence kotu bısı olsa dr kesın konusurdu
işte bende öyle düşünüyorum ama içimede kurt düştüya bikerene pipirikliyim haaa şöyle rahat biri olaydım zaten çoktaaaann bebeğim olurdu kesin öfff pöfffff
işte bende öyle düşünüyorum ama içimede kurt düştüya bikerene pipirikliyim haaa şöyle rahat biri olaydım zaten çoktaaaann bebeğim olurdu kesin öfff pöfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?