Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin Canlarim

suzannnnnn dun sormustun unuttum yazmayi
gogus hassasiyetin iki sebepten olabilir, birincisi dpolardasin ya yumurta catlayinca hemen baslayabiliyor ya da luteal fazin ikinci yarisinda basliyor ve adete kadar devam ediyor, ya adet gunu geciyor ya da adete biraz hala. mesela benim goguslerim her ay agrirdi.
ikincisi ise dollenmis yumurtan ve hamilelikten dolayi agriyor.
ve cok cok isterim ki seninki ikinci sebepten olsun canim

Günaydınn herkesee Güzel bir hafta diliyorum hepinizee

Ateşler yükselsinnnn yumurtalar çatlasınn
Benimde bugün belim çok agrıyor sanki çaat diye ikiye kırılcak gibi, bide bikaç gündür mide bulantısı çekiyorum Rabbim yardımcımız olsun

şimdi doktorla konuştum ve ilacı bıraksan bile radyasyon aldığın için bu ay korunsan iyi olur dedi öff ikizler burcu bir bebeğim olmıcağı garantilendi herkesin farklı takınıları var benimkide bu işte her ay burç hesaplıyorum sanki günü günü doğuyor bu meretler

Allah'ım sen dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eyle kimseye aratma ya Rabbim (amin)

ay kızlar bir akıl verin kararsızlıktan nefret ediyorumm şenayımında başını şişirdim zaten telde akıl ver diye yaa doktor hsg den sonra bir antibiyotik vermiştiya o bitene kadar korunun demişti.. zaten yumurtan geç oluyor kaçırmazsınız bu ayı demişti.. e şimdi benim ateş busabah düştü iyimi daha ilaç bitmeden yani.. doktora telde söyledim ilacı bırakabilirsin dedi zaen o ilaç tedbir amçlı dedi.. sonra tam kapatıcakken aslında biz hsg ayı ilişkiyi pek önermiyoruz dedi bir radyasyon alınıyorya dedi.. sonrada aslında o az bir radyasyon ama dedi yani beni iyice maymun etti anladığımız kadarıyla 1/1000 de olsa bir risk var ve doktor o riski almayalım diyor.. ama gelde koca bir ayı çöpe at.. ben bukadar yaygara kopardım bu ay bide yumoş yokmuş ne gülerim ama

canım biliosun bende ilaç kullanıyodum biliyorum bu çelişkiyi koskoca bir ay sonuçta oluruna bıraktık bu ay gerçi daha yumiş yok benim çok geç oldu ama hala gelmedi de senin de yarın geleceği kesin değil bak benim tabloma tam diyorum heh bu yumiş düşüşü ama yok gerisi gelmiyor bence yarın sabahı bekle eğer yükselirse o zaman bi karar ver derim herşeyin hayırlısı ya ne mucizeler duyuyoruz Rabbim nasip ettikten sonra yada etmedikten sonra bunlar sebep oluyor yalnızca hepsi o kadar hayırlısıyla en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah

canım benim tam düştüğü gün çatlıyor.. 2 ay klomenle ateş takibi yaptığım için biliyorum.. ateş çıktığında iş işten geçmiş oluyor anlıcağın yani bugün bir karar verip uygulamam lazım.. ilacı bıraktım gibi bişey oldu 45 dk önce içmeliydim çünkü

ne desem bilemedim fundacim ya
senin icin de zor karar olmus
yani bir yandan risk var, bazilari korunuyor rahim filminden sonra bazilari korunmuyor
ama haklisin koca bir ay var ve belki hamile kalma sansin var bu ay
verdigin karar hakkinda en iyisi lsun canim

yan komsum dun dogum yaptı demıstımya 1 st oldu geldı hastanedenn mıss kokulu bebekgını kokladımda kokladımmm cok tatlıı subhanalah...o kdr guselbbekmıolur yaaaa cnmbenımmm searyanlı ama acıyrdu canı sımdı yatagını serdık evıme gectım bendeee cok tatlılar yaaaaaaaaaa

foto sunu atıımmmııı kızzzzzzzzzzzzzz larrr

ff tablomm 3ef6ae Ovulation charts on FertilityFriend.com

ıyı geceler sanada canım

bende yatagıma yattım uyku topluyorummm baakalım
topladııı kıss uykularınııı hehehe.bende sbh kahvaltıyı hazır ettım kocısı kaldırmaya gıttımm uyumusum hehehe kocıs servısı kacırdı araba ıle gıtı ısee hehehe
regl 1 hafta kalan baslıyor agrımm regl olunca pıt dıe bıtıyr bee nepıs ama bu agrı acaba ben hep regl yakın mı catlıyorummm kı ne dersınız????

evt kullandıkk cnmyanı ben kullanadımm cnm ama e korun bu ayy olsungec olsun guc olmasın dımı amaaa

ınsl..cnm olsunn bulantınn bulantısı cok olanın bebegıı ck saglklı olurmus dr öle dıyrdu ark..

Allah'ım sen dileyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eyle kimseye aratma ya Rabbim (amin)
amın ecmaınn cnm bnmmmm

yok suzancim
regle yakin catlamiyorsun bence
bu gogus agrisi bazilarinda hemen yumurta catlayinca olurken
bazilarinda daha sonra basliyor
topicteki arkadaslarin yorumlarindan biliyorum
eger adete yakin gecmezse ve adte gunu hala hassas olursa hamissindir

fundaa korunma kız
az radyasyonmus bak
ohooo ona varana kadar hayatımızın her yerı radyasyon anacım
allaha emanet bence bısı olmaz
gelen yumossa ya kacırmaaa bence kotu bısı olsa dr kesın konusurdu

sağol canım.. işte sorunda o kimi doktor korun diyor kimisi korunma diyor hey Allahım yokmu bunun kesin bi kararı nasıl böyle iki ayrı fikir olbiliyor.. radyasyon konusunda aslında çok karamsar değilim.. çünkü daha önce bu röntgen filmini çok araştırmıştım(akciğer için olanını).. 50 tane çekilince anca zararı olyormuş mesela.. ama bu direkt yumurtaya radyasyon olduğu için bilemiyorum tabiki :44:

fundaa korunma kız
az radyasyonmus bak
ohooo ona varana kadar hayatımızın her yerı radyasyon anacım
allaha emanet bence bısı olmaz
gelen yumossa ya kacırmaaa bence kotu bısı olsa dr kesın konusurdu

işte bende öyle düşünüyorum ama içimede kurt düştüya bikere ne pipirikliyim haaa şöyle rahat biri olaydım zaten çoktaaaann bebeğim olurdu kesin öfff pöfffff

işte bende öyle düşünüyorum ama içimede kurt düştüya bikere ne pipirikliyim haaa şöyle rahat biri olaydım zaten çoktaaaann bebeğim olurdu kesin öfff pöfffff

ben de pirpirikli biriyim
o yuzden sana tam yorum yapamadim
ama yokh cok net yorum yapmis sana
kk da ilgili forumda gez istersen bi de aklin cok karismazsa

hep oyleyız anacım bu kdr ınce fıkır dusunce
onlar yıprattı bızı bugune kdr ondan kolay bebek sahıbı olamadık..
Hakkında hayırlısı canım kararın ne olursa olsun ıcın rahat olsun
veledın gelecegı varsa hııııcbısey engelleyemez onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…