insallah senin rahim de kendini hazirliyordur
ben de son zamanlarda 33,34 bile gordum ya bir sorun mu var diye korkup doktora gitmistim
doktor herseyin nrmal dedi 7 gun gec ya da erken catlamayi normal bulduugnu soyledi
bunu bana bi kere daha söylemiştin dimi. hissiyatının bi sebebi var mı peki
lillum rezene kızlar siz ne ilacı kullanıyorsunuz? Benim en geç bir sonraki ay tüpten önceki son ayım. Doktor zaten yumurtan oluşuyor gerek yok bir tedaviye olmuyorsa direk tüp yaptır diyor. İlaçlarla endometrisozisini azdırırsın diyor. Eşimin de sperm morfolojisi düşük o nedenle ilaçlar belki de gereksiz. Ama her halde hiç deneyemeyeceğim için ben çok merak ediyorum. Sanki onu yapsam olacakmış gibi. Saçma belki ama şu an her şeyi denemek istiyorum tüpten önce. Nedense tüp bebek bana hiç doğal gelmiyorBu konuda da çok bir şey söylemek istemiyorum. Allah onu da nasip etmezse bu sefer de tüp olsun diye ağlayabilirim. Ne garip bir durum ya...
tatlım bende enfeksiyon vardı antibiyotik içtim rezenede cilt için ilaç içmiş onunkini bende merak ettim ne acaba çünkü benimde kullandığım ilaç vardı cilt için kesinlikle hamile kalınmıyordu tatlım hakkında hayırlısı olsun inş bebek nasip en yakın zamanda ve en kolay şekilde inşallah
Merhaba
işteee içim içime sığmayarak beklediğim bir haftanın sonunda elimde kalan vücudumun çeşitli yerlerinde çıkan gül (rosea) hastalığı
dün farklı yerlerde görünce çevremdekilerin ısrarıyla doktora gittim, rosea dedi doktor.
stresten olurmuş:18:
ilaç olarak 2 tane krem 2 tane hap verdi
hamilelik veya emziklilik var mı dedi
hamilelik ihtimali var dedim o zaman kesin emin ol gebe olmadığından o zaman hapları kullan dedi
beta hcg yap demedi neden acaba?
orada soracaktım sonra kendi kendime saçmalama adet olacaksın sen dedim
şimdi kremleri kullanacağım
onlarda bile hamilelikte etkisi tam bilinmiyormuş
neyse krem sonuçta dimi:44:
neyi bu kadar stres yaptım ki ben
vücudum bile tepki veriyor kendine gel diye
merhaba arkadaşlar
biliyorsunuz en son doktora gitmiştim o da bana ilaç vermişti
bir antibiyotik var
onun bilgilerini araştırdım
şu an 5 tanesini içtim
ama şu an gelişmekte olan yumurtaya bir zararı olur mu diye korkuyorum
adet gecikmesi öncesi kullanılan veya maruz kalınan şeye karşı ya hep ya hiç mekanizması var .
şimdi ben bugüne kadar içtiğimle bıraksam ne olur ki:18::18:
FDA gebelik kategorisi C. Rupatadin'in anne karnındaki bebeğe zararlı olup olmadığı bilinmemektedir. Hamileyseniz veya tedavi dönemindeki tarihlerde gebe kalmayı planlıyorsanız, ilacı kullanmadan önce doktorunuza söyleyiniz. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.
Gebelik ya da Emzirme Döneminde Rulid (Roksitromisini) Kullanabilir miyim?
Roksitromisinin doğmamış bebeğe zarar verip vermeyeceği bilinmemektedir. Hamileyseniz veya tedavi sırasında gebe kalmayı planlıyorsanız doktorunuza söylemelisiniz. Roksitromisin anne sütüne geçer. Eğer bebek emziriyorsanız doktorunuza danışmadan bu ilacı kullanmayınız.
Bilmem öyle bir enerjin var bide keepte var :26:
Bide bikaç yerde okudum denk geldi, sizinlede paylaşmak istedim- vesile olursam çook çok mutlu olurum;
Yâ Vâris ism-i şerifini 707 defa okumaya devam eden çocuğu olmayan kimse hayırlı bir evlat sahibi olur. Rabbim ol desin inşAllahhh
kızlar benim ff tabloya bakmadınız mı.
Bide bikaç yerde okudum denk geldi, sizinlede paylaşmak istedim- vesile olursam çook çok mutlu olurum;
Yâ Vâris ism-i şerifini 707 defa okumaya devam eden çocuğu olmayan kimse hayırlı bir evlat sahibi olur. Rabbim ol desin inşAllahhh
canım bu kabuslar hep endıselı oldugunuzdan oluyor heralde.
her hamıle gordugune gore kendınızden cok bebegınız koruma ıc gudunuzonun ıcın korktugunuz ıcın ıste
allahım hepsını hayırlara cıkartıp bebeklerınıze ve sızlere saglık versın ınsallah.
bu arada bence yenı bı dr bulmakla onu denemekle cok ıyı etmıssın. dedıklerınde cok haklısın. en azından bole ara muayeneler ve testler ıcın daha ucuz bı dr bulundurmak ıyı fıkır. yarın kacta gıdeceksın?
süslen süslen şekerim. zaten tr yeye gelırsen kocan senı uzun sure goremıcek. sımdı suslende adamcagızın gozu gonlu acılsın
adamin gozu gonlu ben gidince acilmasin sonra
açılmaz açılmaz.........
hayat boyle
bebek ugruna fedakarlik yapmam gerek
ve sonsuz bir guvenle burdan ayrilmam gerek
esimin de sonsuz bir sadakatle beni beklemesi gerek
bence yapcak insan herşekilde yapar. o yüzden eşine güvenmelisin tabi ki. yapmaya niyeti olan sen yanındayken de yapar. uzakta olunca hasret ve özlemden hiçbişi yapmaz bence.
kesinlikle oyle
ayri kalmak da zor olacak ama ne yapayim
burda sogukta donmak istemiyorum
aylarimizin saglikla abucak gecmesini diliycem
ve sonra da bebisimize kavusup yeni sehirde 3 kisilik aile olmayi
hakkında hayırllısı plsun. türkiye ye kesin dönüş gibi imkan var mı. hep orda mı kalacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?