aaa yarin mi kontrolun
insallah pitpitlari duyarsin canim
senin doktorun ultrasonu cok iyiymis duyarsin onlar buyuk ihtimal
guzel haberlerle gel
bide bakıyomuşuz deryoş bebğin cinsiyetini öğrenip öyle geliyoultrason dediğin öle olmalı :) inşallah cinsiyetini öğreneceğimiz günlerde gelecek
yok cnm aslında yrn degıl kontrolum
bıkac sayfa gerıde yazmıstım ama gormedınız sanırım
denemek ıcın gıdıyorum bu doktora ılerıde devam edebılırım memnun kalırsam
ve merakımdan acıkcası
kanamalardan snra tedırgınım hersey yolundamı gormek ıstıyorum
muhtemelen dahaa duyamayız onun usg sı nasıldır bılmıyorum ama..
kızlar ben bısı yabtımmm
denemek ıstedıgım bı dr vardı
hanı bnmkı cok tuzlu ya alternatıf olarak
o doktordan yrn ıcın rand aldım bugune ıstedm ama yoktu
ozel bı hastanede calısıyo bu dr.sgk ıle bı oranda anlasmalılar.
Yanı bu dr a devam edemezsem ılerısı ve hatta dogum ıcın bana ıyı olabılecek bıyer
tabı memnun kalırsam drdan ve hastaneden.
Hem dr u deneyecegım hemde ıns herseyın yolunda oldugunu gorurum yarın
cidden sok verici ama millet binlerde keseyi goremiyor derya erkenden gorebildi
dktoru tuzluymus ama gelismis teknolojisi ve genis bilgisi var anladigim kadariyla
ben de turkiyedeki doktorumu dusunuyorum umarim iyi biri cikar karsima
bide bakıyomuşuz deryoş bebğin cinsiyetini öğrenip öyle geliyoultrason dediğin öle olmalı :) inşallah cinsiyetini öğreneceğimiz günlerde gelecek
mantıklı deryacım bende inş. hamile kalabilirsem aynı seyi düşünüyorum belki ayrıntılı için porf. gidersin tekrar ama rutin kontroller için daha ekonomik bi doktor bulmalısın güçmü yeter prof.lara ben daha simdiden 300 tl bayıldım kendisine olsunda tek para mühim deil kazanıyoruz ama bi problem olmadıgı sürece normal doktora gidilmeli bence
mantıklı deryacım bende inş. hamile kalabilirsem aynı seyi düşünüyorum belki ayrıntılı için porf. gidersin tekrar ama rutin kontroller için daha ekonomik bi doktor bulmalısın güçmü yeter prof.lara ben daha simdiden 300 tl bayıldım kendisine olsunda tek para mühim deil kazanıyoruz ama bi problem olmadıgı sürece normal doktora gidilmeli bence
canım bu kabuslar hep endıselı oldugunuzdan oluyor heralde.bugun ne kadar sessızz topıcccc
yrn dr gıtcem heyecanlıyım cok
dun gece hıc uyuyamadım hep kabuslar gordum
sabahı sabah ettım hayır olsunnn
pekbıcıcı canım dra gıttınmı pıtpıtlar ıcın
süslen süslen şekerim. zaten tr yeye gelırsen kocan senı uzun sure goremıcek. sımdı suslende adamcagızın gozu gonlu acılsınben de yemegi hazirladim
direk disarida bulusucaz esimle once
gezicez biraz patlamak uzereyim ben ates basmalari oluyor, biraz donayim da aklim basima gelsinesim de yat uzan ne derdin var diyor ama gezmek istiyorum bugun cok
soyle hava alayim
hem de biraz susleneyim bugun saclari duzlestireyim, biraz makyaj cok saldim kendimi arada gerekiyor
bugun ne kadar sessızz topıcccc
yrn dr gıtcem heyecanlıyım cok
dun gece hıc uyuyamadım hep kabuslar gordum
sabahı sabah ettım hayır olsunnn
pekbıcıcı canım dra gıttınmı pıtpıtlar ıcın
canım bu kabuslar hep endıselı oldugunuzdan oluyor heralde.
her hamıle gordugune gore kendınızden cok bebegınız koruma ıc gudunuzonun ıcın korktugunuz ıcın ıste
allahım hepsını hayırlara cıkartıp bebeklerınıze ve sızlere saglık versın ınsallah.
bu arada bence yenı bı dr bulmakla onu denemekle cok ıyı etmıssın. dedıklerınde cok haklısın. en azından bole ara muayeneler ve testler ıcın daha ucuz bı dr bulundurmak ıyı fıkır. yarın kacta gıdeceksın?
süslen süslen şekerim. zaten tr yeye gelırsen kocan senı uzun sure goremıcek. sımdı suslende adamcagızın gozu gonlu acılsın
evt cnm bu garıp bısey
ne kabuslar gorup duruyorum bılsen
ztn bı sure hıc uyuyamadım sabah ezanları okundu bana fenalıklar bastı
yarınkı dr ıns ıyı gelır bana ıns guzel seyler duyarım 10:15 de randevum
kocam ıs nednyle gelemıcek buyuk ıhtımal annemle gıdıcem
vajınal duyulur belkı kalp atısları ne dersınız 5+2 mı olcam ben yrn sanırım oyle ayy bıde anlasam.
Pekbıcıcı ayy demek yrn gıdıyosun cok heyecanlı anlıyorum senı
ıns guzel haberlerle don beklıyoruz canım
İnşallahh canım, güzel dileklerin aynısını bende senin için diliyorum
Ben 4+3de keseyi gördüm, nokta gibi bebek tohumu diyorlarmış onuda gördük çok şükür:26:
5+2 de 6 haftalık diyorlar inşAllahh sende duyarsın pıtpıtlarının bebişinin
Bende 2 tane altlı üstlü dubleks ticket yaptımBirinde günlü gösteriyor (6+2 gibi), öteki sadece haftayı gösteriyor :26:
kızlar benim ff tabloya bakmadınız mı.
Ben hiç anlamadığım için tablolara hiç cevap vermiyorum canım ama hissiyatım seninde yakın zamanda hamile olacağın
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin. (amin.)
insallah senin rahim de kendini hazirliyordur
ben de son zamanlarda 33,34 bile gordum ya bir sorun mu var diye korkup doktora gitmistim
doktor herseyin nrmal dedi 7 gun gec ya da erken catlamayi normal bulduugnu soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?