Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir de ben aylar once kan pihtilasmasi topicine girip sormustum
sizin adetleriniz pihtili oluyor mu
benim hep oyle acaba bende kan pihtilasmasi olabilir mi demistim
o sekidle ysayan yokmus yani bu bir belirti degil
bence aklinizi cok kurcalamayin
ama iciniz rahat etmeyecekse test yaptirin

everycım
sen soledın demek ıstemedım zaten, sarcoglunun vıdeosunda bunlar soylenmıs bu vıdeodan da sen bahsettın demek ıstedım.
bı anlam karmasası olmus zannımca
amaan hıc aklımı karıstırmıcam valla
her adette oluyor o bahsedılen pıhtıda
yokhun dedıgı gıbı her pıhtı olayı gebelık olaydı ohoooo
ayrıca yokh guzel acıklamıs
gebelıgın sonlandıgı adette nar cıcegı acık renk kanama oldugunu ve senın dedıgın gıbı suda dagılmayan pıhtıların oldugunu solemıssınız.
benımkıler her ay gayet koyu renk kırmızılar ve suda dagılan pıhtılar var.
hersey yolunda yaniiii relaxxxx

ohh iyi rahatlamana sevindim
insanin aklina geliyor iste boyle seyler, ben de ne kurcaliyordum
annem hep kiziyordu cok bilme cok bilmek iyi degil diye
cunku insan surekli ya varsa ya olursa moduna giriyor
ben mesela simdi hamileyim ama hamileyken yasanan seyleri okuyorum ve insan geriliyor ister istemez,Allah'a emanet bebeklerimiz

bu arada vidyoyu bulamadim tam o cumle gecen, hangisiydi unuttum ama baska bir yerde hamilelik uzerine vdiyo var izlemenizi tavsiye ederim.
3 dk 9.saniyeye bakin orda diyor birsey bu konuyla az ilgili
'Oyle bayanlar var ki her ay hamile kaliyor ama tutunamiyor, bir iki gun sonra embriyo dusuyor farkina bile varmiyor.'
Hamile Kalmak için Bitkisel Öneriler - YouTube

every..gecenkı mısafır yemegımgıbı sana yazdım kaynım aradı gene emlıytten baklava ıstemısler bende ramazdan cok yapıp gondermıstımm polıslerımıze gucckuvvet olsun dıee sımdı gene ıstemırler hemen markete gttm malz.aldımgedım fırında bısmeye bıaktımm bulasıkmakınesı sogusunn tencereyede serbetını koycam st 16:00 ya hazır olacak ınslll

gecmis olsun esine
benim de kardesim olmustu
kurtuldu sonra

suzancim adet dususu icin 8.gun cok erken bence
dususler genelde 11. gun baslar boyle durumda
o yuzden uzulme sen onunla ilgisi yok
ınsl... cnm dedıgın gıbıdırr
cnmm ya unuttursun bana senlerıdr cektıgım hasret ve tedavı acılarııı ne olur yaaaaaaa gercı her gunumuze coksukur rabbımbundan kotusunu aratmaz ınsllll o vakıtyarınkı atesebakıyorum yada 11 gune kdr kıne dımı

tmm cnm sagolsın ınslll gelmesde bebegımmgelır valla yan komsumunnn kızı 2 gunluk daha grıp cııppkokluyorumbanada ugur getırsın dıe ınslllllllll

bnmde regl de gelırdı dr.olusmamıs bebekderdı yaaunuttumgıttı gercı hıc aklımada gelmedı en sonrr ıı ay 30 gunde regl olmustum sonra evı supurdum supurgeyı kaldırdım regl.2 gunuydu sanırımm kasıgıma öle bır agrı gırdıkı bıcak saplaması gıbıı hemen wc kostumm bırde baktımm kocaman parca dedımbebek dusuryumm k.annemıcagırdmm kocaman basparmagından buykkve genıs aynı yunus balıgına benzyrduu et parcasıydıı dr sölemeıdımm ama k.annemyokbubebek dgl dedı ole olsa degısık fılan olur dedıbende masımedımm ne yapımm 2ay sonra gene aynısı oldu onuda masımedımmm
ınsll cnm yaaa bır o testı yaptırmadk bıs esımleee

parca olayını ben yazdım kıslar karısıklıga gıtmıs uleynnnnnnnnnnnnnnnnn

ogle namazımıkılayım ocagada serbetımıkoyupgelıyorummm wınnnnnnnnnnnn

suzan
kolay gelsin simdiden
ellerine saglik
afiyetle yesinlerr

kizlar ben de sabahtan beri bilgisayar basindayim artik ciksam iyi olacak
gorusurz

suzancım yaa cok cok ozur dıleyerek bısı solemek ıstıyorum sana
ben senın yazdıgın hıc bır seyı ya hıc anlamıyorum yada yarım yamalak anlıyorum
solemek ıstemedım alınmandan korktum ama genelde gecıorum senın yazılarını okumadan, ee bu da olsun ıstemıyorum.
yanı bazı harflerı yazmayısın kelımelerı bosluksuz yazman bazı harflerı tekrar tekrar uzatarak yazman vs derken bı anlama zorlugu cekıyorum.

ya bu kadar olur senay pesss benden cok yasıcaksın

suzancım aynı sorunu bende yasıyorum
yanı yanlıs anlaama kotu bısey demek ıstemıyoruz
ama cok harf yutuyosun ve anlamakta zorlanıyorum cogu zaman
herseye cvpta veremıyorum bazen o yuzden
usenme de bol bol yaz su harflerı kız sen kı ne hamarat ınsansın

yok cnm alınganlık huyum yoktur cok sukur tamam bundan sonra daha dıkkatlı yazarım kılavyemın boslukk tusu pek basmıyor belkı olndandır bırlesık yazısmalarım heheh haklısın seneycımm ne kusuruuu:)
suzan
kolay gelsin simdiden
ellerine saglik
afiyetle yesinlerr

kizlar ben de sabahtan beri bilgisayar basindayim artik ciksam iyi olacak
gorusurz

sagol cnm ınsl..şifa olsun hepsıneee ınsl... hadı yavasdan sen kalk bbır evı turla ben namazımı kıldım serbet kaynamak uzere dokuyum ılıyınca komsumda patates salatsı yıyecegızz yenı bebek ıle hehehe optum aksam uzerı gorusuruz bende cıkıyorumm zatennn muckk

tamam kızlar daha dıkkalı olucagım soz verıyorum sızleree senı hamıs hamıs yormak ıstemem bayb...

hangı ılacı denemek ıstıyorsun canım sen ben anlamadım?

Yumurta geliştiren sonrada çatlatan sonra da döllenen yumurtanın tutunmasını sağlayan bilumum ilacı denemek istiyorum

Bende de öyle oluyor. Öyle olmayan mı var?

Yumurta geliştiren sonrada çatlatan sonra da döllenen yumurtanın tutunmasını sağlayan bilumum ilacı denemek istiyorum

:

9 ay sen bizim araştırmacı üyemiz olarak bunu araştırmalıydın yaa bulununca bizede haber et emi

bugun ne kadar sessızz topıcccc
yrn dr gıtcem heyecanlıyım cok
dun gece hıc uyuyamadım hep kabuslar gordum
sabahı sabah ettım hayır olsunnn

pekbıcıcı canım dra gıttınmı pıtpıtlar ıcın

en son böle bi sessizlik sonrası ben demiştim bu fırtına öncesi sessizlik mi die birkaç gün geçmedi senin hamiş haberini almıştık inşallah yine birinin yüzü gülecektir umarım en kısa zamanda hepimiz hamile müjdemizi veririz burdan (yumoşummm çatlamanı bekliyorum....)

aaa yarin mi kontrolun
insallah pitpitlari duyarsin canim
senin doktorun ultrasonu cok iyiymis duyarsin onlar buyuk ihtimal
guzel haberlerle gel

ayy canım ıns oyle olurrr fırtına oncesı sessızlık dıyosun yanııı
hadı ınsallaaah duurup durup halayları patlatalım

aaa yarin mi kontrolun
insallah pitpitlari duyarsin canim
senin doktorun ultrasonu cok iyiymis duyarsin onlar buyuk ihtimal
guzel haberlerle gel
bide bakıyomuşuz deryoş bebğin cinsiyetini öğrenip öyle geliyo ultrason dediğin öle olmalı :) inşallah cinsiyetini öğreneceğimiz günlerde gelecek

ben de yemegi hazirladim
direk disarida bulusucaz esimle once
gezicez biraz patlamak uzereyim ben ates basmalari oluyor, biraz donayim da aklim basima gelsin esim de yat uzan ne derdin var diyor ama gezmek istiyorum bugun cok
soyle hava alayim
hem de biraz susleneyim bugun saclari duzlestireyim, biraz makyaj cok saldim kendimi arada gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…