everycım
sen soledın demek ıstemedım zaten, sarcoglunun vıdeosunda bunlar soylenmıs bu vıdeodan da sen bahsettın demek ıstedım.
bı anlam karmasası olmus zannımca
amaan hıc aklımı karıstırmıcam valla
her adette oluyor o bahsedılen pıhtıda
yokhun dedıgı gıbı her pıhtı olayı gebelık olaydı ohoooo
ayrıca yokh guzel acıklamıs
gebelıgın sonlandıgı adette nar cıcegı acık renk kanama oldugunu ve senın dedıgın gıbı suda dagılmayan pıhtıların oldugunu solemıssınız.
benımkıler her ay gayet koyu renk kırmızılar ve suda dagılan pıhtılar var.
hersey yolunda yaniiii relaxxxx
ınsl... cnm dedıgın gıbıdırrgecmis olsun esine
benim de kardesim olmustu
kurtuldu sonra
suzancim adet dususu icin 8.gun cok erken bence
dususler genelde 11. gun baslar boyle durumda
o yuzden uzulme sen onunla ilgisi yok
tmm cnm sagolsın ınslll gelmesde bebegımmgelır valla yan komsumunnn kızı 2 gunluk daha grıp cııppkokluyorumbanada ugur getırsın dıe ınslllllllllHıı pardon benimki de 25. Nette yazmıyor hakkaten duyarlılığının ne olduğunu. Tüh yazık olmuş parana. En mantıklısı adet 2-3 gün gecikince doğrudan kana gitmek. Gebelik testine boşuna para harcıyoruz. Benimki bitsin almayacağım tekrar. Ovu testi gerekli ama. Ben 40 tane almıştım. Artanları başkasına veririm diyordum. Aaah ah ne kadar umutluymuşum. Şimdi o 40 tane bitmek üzere
Şimdi de aynı istek ve inançla kendi göbeğini sevsen olacak demek ki
Canımzaten herkes söylemiş çatlayacaksın elma gibi kocaman süper bir yumurtan olacak hatta. :)
Suzan daha belli olmaz. Önmeli olan adet günü (senin 1-2 eylül gibi) yüksek kalması
lillum rezene kızlar siz ne ilacı kullanıyorsunuz? Benim en geç bir sonraki ay tüpten önceki son ayım. Doktor zaten yumurtan oluşuyor gerek yok bir tedaviye olmuyorsa direk tüp yaptır diyor. İlaçlarla endometrisozisini azdırırsın diyor. Eşimin de sperm morfolojisi düşük o nedenle ilaçlar belki de gereksiz. Ama her halde hiç deneyemeyeceğim için ben çok merak ediyorum. Sanki onu yapsam olacakmış gibi. Saçma belki ama şu an her şeyi denemek istiyorum tüpten önce. Nedense tüp bebek bana hiç doğal gelmiyorBu konuda da çok bir şey söylemek istemiyorum. Allah onu da nasip etmezse bu sefer de tüp olsun diye ağlayabilirim. Ne garip bir durum ya...
tunaydın kızlarrrr
suzancım kan pıhtılasması genelde gebe kalmaya engel degıl de dusuk sebebı
ancak tabı suda olabılır cok erken donemde olan dusuklerı kısı anlamıyorsa hıc gebe kalamadıgını dusunedebılır
bende daha once sahsen erkenden test yapmasaydım dollenme oldugunu anlamaya ımkan yoktu.
Genelde bıkac dusukten sonra yapılan bıraz malıyetlı testler.
Devlet hastanelerı 3 dusuk yaptım dersen yapıyolar.unıversıte hastanesınde yapılıyo zaten oyle her hastanede yok.
bnmde regl de gelırdı dr.olusmamıs bebekderdı yaaunuttumgıttı gercı hıc aklımada gelmedı en sonrr ıı ay 30 gunde regl olmustum sonra evı supurdum supurgeyı kaldırdım regl.2 gunuydu sanırımm kasıgıma öle bır agrı gırdıkı bıcak saplaması gıbıı hemen wc kostumm bırde baktımm kocaman parca dedımbebek dusuryumm k.annemıcagırdmm kocaman basparmagından buykkve genıs aynı yunus balıgına benzyrduu et parcasıydıı dr sölemeıdımm ama k.annemyokbubebek dgl dedı ole olsa degısık fılan olur dedıbende masımedımm ne yapımm 2ay sonra gene aynısı oldu onuda masımedımmmbenım bıle yapırasım geldı yaa
ınsan acaba mı dıyor
hıc alakası yok canım enfeksıyonla.
gayet normal gıdıyor akıntın.
bı kere her seyden once sunu bılmelısın kı egg whıte gorur gormez ates yukselecek dıye bır sey yok. zaten senın tablona baktım kı eggwhıte ısretleyelı daha 2-3 gun falan olmus. ben mesela 5 gun arka arkaya egg whıte dan sonra ates yukselır.yanı sen demıssın ya egg sandım ama ates cıkmayınca degılmıs dedım dıye. bekleme yanı bu ıkısının aynı zamanda olmasını.
hafıf uzayan kıvamlı berrak olmayan akıntı da bzm dogal akıntılarımızdan creamy dır canım. enfeksıyon falan dııldır. hatta ben eggwhıte bıtmek uzereyken gorurum once ona donusur bnm akıntım.
ya suzii
bende hemen her adetımde ole parca gorurum bılıyor musun?
ve adetım bazen mesela gecen ay dpo 16 yı da gecıyor. hem dpo 14 aslında normal olanken ben cok nadır dpo 14u goruorum ılla 16 gun oluyor.
aklım karıstı sımdı. olabılır mı boyle bır sey acaba??
hangı ılacı denemek ıstıyorsun canım sen ben anlamadım?
ınsll cnm yaaa bır o testı yaptırmadk bıs esımleeesenaycim
ben demedim parca olayini:44::44::44:yazilari mi karistiridn acaba
ben sadece ibrahim saracoglunun cumlelerini aktardim ama vidyoyu bulursam eklerim linki ok?
bu arada benim de adetlerim pihti pihti ve o kadar coktur ki
parca olarak bilmiyorum ayni seyden mi bahsediyoruz ama bildiginiz kocaman parcalar duser
bu rahim duvarimin zor soyulmasindan dolayi oldugunu ve normal oldugunu arastirmistim ve ogrenmistim
ama eger sert ve suda dagilmayan sekilde parcadan bahsediyorsaniz iste o kimyasal gebeliklerde olan birseymis, yani bebekten kanaklanan sey su altina tutulunca beyazlasir gibi oluyor ve sert kaliyor erimiyormus ama pihtili parcali adette dagiliyor o parcalar eger o bahsettigimiz sey degilse
cok karisik durum ya
insallah hic kimsede yktur kan pihtilasmasi
benim de aklimi cok kurcalamisti bir ara :44:
suzancım yaa cok cok ozur dıleyerek bısı solemek ıstıyorum sana
ben senın yazdıgın hıc bır seyı ya hıc anlamıyorum yada yarım yamalak anlıyorum
solemek ıstemedım alınmandan korktum ama genelde gecıorum senın yazılarını okumadan, ee bu da olsun ıstemıyorum.
yanı bazı harflerı yazmayısın kelımelerı bosluksuz yazman bazı harflerı tekrar tekrar uzatarak yazman vs derken bı anlama zorlugu cekıyorum.
yok cnm alınganlık huyum yoktur cok sukur tamam bundan sonra daha dıkkatlı yazarım kılavyemın boslukk tusu pek basmıyor belkı olndandır bırlesık yazısmalarım heheh haklısın seneycımm ne kusuruuu:)suzancım yaa cok cok ozur dıleyerek bısı solemek ıstıyorum sana
ben senın yazdıgın hıc bır seyı ya hıc anlamıyorum yada yarım yamalak anlıyorum
solemek ıstemedım alınmandan korktum ama genelde gecıorum senın yazılarını okumadan, ee bu da olsun ıstemıyorum.
yanı bazı harflerı yazmayısın kelımelerı bosluksuz yazman bazı harflerı tekrar tekrar uzatarak yazman vs derken bı anlama zorlugu cekıyorum.
suzan
kolay gelsin simdiden
ellerine saglik
afiyetle yesinlerr
kizlar ben de sabahtan beri bilgisayar basindayim artik ciksam iyi olacak
gorusurz
ya bu kadar olur senay pesss benden cok yasıcaksın
suzancım aynı sorunu bende yasıyorum
yanı yanlıs anlaama kotu bısey demek ıstemıyoruz
ama cok harf yutuyosun ve anlamakta zorlanıyorum cogu zaman
herseye cvpta veremıyorum bazen o yuzden
usenme de bol bol yaz su harflerı kız sen kı ne hamarat ınsansın
tamam kızlar daha dıkkalı olucagım soz verıyorum sızleree senı hamıs hamıs yormak ıstemem bayb...
hangı ılacı denemek ıstıyorsun canım sen ben anlamadım?
bir de ben aylar once kan pihtilasmasi topicine girip sormustum
sizin adetleriniz pihtili oluyor mu
benim hep oyle acaba bende kan pihtilasmasi olabilir mi demistim
o sekidle ysayan yokmus yani bu bir belirti degil
bence aklinizi cok kurcalamayin
ama iciniz rahat etmeyecekse test yaptirin
Yumurta geliştiren sonrada çatlatan sonra da döllenen yumurtanın tutunmasını sağlayan bilumum ilacı denemek istiyorum
:
bugun ne kadar sessızz topıcccc
yrn dr gıtcem heyecanlıyım cok
dun gece hıc uyuyamadım hep kabuslar gordum
sabahı sabah ettım hayır olsunnn
pekbıcıcı canım dra gıttınmı pıtpıtlar ıcın
bugun ne kadar sessızz topıcccc
yrn dr gıtcem heyecanlıyım cok
dun gece hıc uyuyamadım hep kabuslar gordum
sabahı sabah ettım hayır olsunnn
pekbıcıcı canım dra gıttınmı pıtpıtlar ıcın
en son böle bi sessizlik sonrası ben demiştim bu fırtına öncesi sessizlik mi die birkaç gün geçmedi senin hamiş haberini almıştık inşallah yine birinin yüzü gülecektir umarım en kısa zamanda hepimiz hamile müjdemizi veririz burdan (yumoşummm çatlamanı bekliyorum....)
bide bakıyomuşuz deryoş bebğin cinsiyetini öğrenip öyle geliyoaaa yarin mi kontrolun
insallah pitpitlari duyarsin canim
senin doktorun ultrasonu cok iyiymis duyarsin onlar buyuk ihtimal
guzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?