Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AMINNN DIYORUM TUM KALBIM ILEEE
1,5 yıl erkk ınsfertılıtesı ve dusuk ve sonra takrar gebelık ve aynı gune denk gelebılecek bır dogum rabbım mucızelerını öle gusel yapırkı drısı basımıza saglıcakla kucagına al ınsl...bacımm

ne gusel dır hayal kurmak bugun gıt gel dr ınls..hoplaya zıplaya tabırı ıle gelırsınn sen hoplama yanı tamammııı kız rabbım gusel gostersın ınsl... cnm yokh dua ıle ısnl

kolay gelsın cnm rabbım emeklerınızı zai etmesın ınsl..rabbım sımdıden sızın guzergahınızı kurmustur cöpe gıtmez ınsl..rabbımın ıznı ıleee

keep in dedigi gibi adet ve gebelik belirtileri ayni hep
seninki insallah hamile oldugun icindir
bekliyoruz haberini:18:
ınsl..:18:bugun bıraz artıs olmus ama umutle nıyımmı sızce??
günaydın kızlarsabah sabah ateş yine canımı sıktı, tablo burada

lütfen dürüst olun, sizce ben bu aydan umutlanmalı mıyım?

My Ovulation Chart
cnm ates lerde yuklesme olmamıss kızların dedıgıne gore daha yumos olusmamıs anladıgım kadarı ıle ınsl...sonradan gelen yumosların olurr enn ıyısındennn....34:
günaydın kızlar topic yine gece coşmuş birsürü sayfa olmuş
evettt boll boll konusuyor bu kızlar yahuuuuuuuuuu

ınsl..:18:bugun bıraz artıs olmus ama umutle nıyımmı sızce??

evettt boll boll konusuyor bu kızlar yahuuuuuuuuuu

tatlım bir tık yükselmiş ama ümit yada ümitsizlik dah erken birkaç gün daha sabret ff ye göre dpo 9 dasın dpo 13 önemli bir gün ve son adet günü hele o günler gelsin ateşin düşmeden inş halayını çekeriz

ben ve benim gibi bu ay çatlayamayan arkadaşlara nolcak biz şimdi ne zaman adet görcez bilgisi olan varmı çatlama olmadığından hesap da yapamıyorum yardımcı olurmusunuz

beklemede tamam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kısmet artıkk

canım catlayamayanlar ıcın gec yumos olur yada regl dongun uzarrrrrrr da uzar 1hafta fılan gecerdı benımm öleoluncaya kısmet artık senınkı de belkı ılaclara geçıktırır yanıııgıdeyımde kahvaltı masamı toplayayım ıgne oyası sıparıslerım varr uff hıc canımıstemıyorr yaaaaaaaa

Son düzenleme:
hayrlısı cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsll muckk darısı basımızaaaaaaaaaaaa

İnşallah inşAllahhh hepimiz için, bebeklerini kucağına almak nasip olur canım muckk
Bizim bugün pıtpıt günümüz dua edin bize :18:

My Ovulation Chart

Valla keep bu ay sen ve geridönüşüm halay ekibini kuracaksınız gibi bana göre, ama Rabbim bilir tabiii o ol desin hepinize inşAllah,
Ama sana bişey diim mii ben ateş ölçerken (geçmişide oku istersen) 2 ateş ölçerim vardı, biri ucuz olan diğeri pahalı olan
Pahalı olan hamile kaldığım ayda 36.1,36.2,36.3 ölçtü hep ateşimi- ki onun yüzünden hep negatiftim ama diğeriylede ölçtüm buarada oda 36.6,36.7di hep
Yani anlayacağın ateş ölçer cihazında düşük ölçebilir, karamsar olma , çokta umutlandırmakta istemem ama o ovalasyon testide kocaman kıpkırmızı bir çizgiydi
Şimdi sence hangisi doğru tatlım Sen olumlu ol, takılma bunlara, çalışmaya devam buarada günaşırı,1 hafta sonra yap testini ona göre önüne bakarsın

Son düzenleme:
kızlar dun naz bat gunuymus haber varmı oncekı gunde bebısım olsun ark.mıs haber varmı?????

sırada bana gelmişşşşşşşşşşş:18::18::18:

canim senin dongunun uzadigi falan yok
hem bugun regl gunun degilmiski senin
sen dpo9dasin tablona gore
ve daha zaman var
son gun cok onemli o yuzden simdilik adet bekleme sen

My Ovulation Chart

ben de yumurta konusunda net konusamadim keepcim
eger icinde kalacaksa bir yumurta takibi icin git doktoruna
o sana yumurtlama olmus olmamis yorum yapar
ya da belki cok gec catlayacaksa gelismekte olan yumurtan falan var diyebilir

ben bu ay üşüttüm galiba çok ağrım var sabah kasık ağrısıyla uyandım resmen hala daha devam ediyo çatlayamadım bu ay malesef umutlanmak bile yok umarım tez vakitte hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

canim senin dongunun uzadigi falan yok
hem bugun regl gunun degilmiski senin
sen dpo9dasin tablona gore
ve daha zaman var
son gun cok onemli o yuzden simdilik adet bekleme sen
dongulerım uzun oluyor ama gecen ay 31.gunde olmustummm kısmet artıkk cnm rabbım ne nasıl nasıp ederse beklemedeyım tamam!!!

bebisimolsun tup bebek tedavisindeymis
hayırlısıyla gelır ınsl..bebıslerı ıle... pekı az dan haber varmı???

lılyumm ınsl..öldır cnm yumosların agrıtıyorudrr hehhe

everyy dun benımde ck kotu agrım vardıı sızlayıp durdu bgn yok denecek kdr az ama sbh kıslık corab yelek gıydım valla sıcak tutuyum dıe ıyımı etmısım kısssss regl belırtısı olarakk bır belım agrımıyor cok sukur....gosus agrıma devammm

kasik agrilarinin sebebi bebisten olur insallah

Kızlar geçmişi okudumda bu rus takvimini
Ben yaptığımda en son benim kanım tazelenmiş kız oluyor yanii
Peki bişii soracağım bu rus, çin takvimi ikizlerde nasıl işliy7or :44:

kasik agrilarinin sebebi bebisten olur insallah

inşl..öldır cunku bu kasık erken yanı regl normalde gecıkır kasıgım öle agrırdı kısmet artık ınsllbebegım gelır bu ayy valla her gun konusuyrum gobegımleee sankı ıcımdeymıs gıbı beyıne pozıtıf enejı gonderıp olumlu dusunmenı saglıyormussdeneyını zlutfenn hastanedekı bayan solemıs dusunun 9 senden sonra yenı bebesı olmus bırınden duyulmus bu sozcuklerrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…