- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
AMINNN DIYORUM TUM KALBIM ILEEEbenım hıkayem 15 aydır erkek ınfertılıtesı yuzunden gözü yollarda bebeğini bekleyen bi anne adayıyım canım...
bızde dedıgın gıbı sınavlardan gecıp duruyoruz bakalım
allah kucagımızı doldursun
1,5 yıl erkk ınsfertılıtesı ve dusuk ve sonra takrar gebelık ve aynı gune denk gelebılecek bır dogum rabbım mucızelerını öle gusel yapırkı drısı basımıza saglıcakla kucagına al ınsl...bacımmhimmm.. anliyorum canim.. hic yabanci olmadgim bi ayrinti bu..
benim abimde de ayni problem var cunku bde cok yakin bi arkadasimda
Allahim sifanizi yollasin ins hayirli zamanda canim
benimde yaklasik 15 ay gbi bi sure sebepsiz bi bekleyisten sonra basimdan bi dusuk gecti
gecen yil bu zamanlardi esimin dogum gunu 19 ekimde ogrenip solemstim
sonraki surecim cok yipratici oldu kurtaj olmak zorunda kaldim felan...
ve simdi yne 19 ekim geliyo ve ben yine hamileyim bu kez yolun basi diil sonundayim
cok garipsiyorum zaten bu ayrintiyi.. o dusukten sonra bi dahasi hic olmaz demistim
zaten olmasini ben de istememis kusmustum adeta sonra toparlandim tabii
ve simdiki halimi gordukce gecmisime bakiyorum ve
Allahtan umidi kesmek en buyuk aptallikmis diyorum..
herseyin hayirlisini istemek kadar "hayirli zamanda" olmasini istemek de cok buyuk nimetmis...
ne gusel dır hayal kurmak bugun gıt gel dr ınls..hoplaya zıplaya tabırı ıle gelırsınn sen hoplama yanı tamammııı kız rabbım gusel gostersın ınsl... cnm yokh dua ıle ısnlcanlarımmm
esımle bıraz hayallendıkkk
allahım ınsallah hepımıze nasıp etsın dusunmesı bıle oyle guzelkı..
Ve sımdıı yatıyorummm
guzel bı sabaha uyanmak dılegıyle
sızı sevıyorum duanızı esırgemeyın
cok opuyorum
kolay gelsın cnm rabbım emeklerınızı zai etmesın ınsl..rabbım sımdıden sızın guzergahınızı kurmustur cöpe gıtmez ınsl..rabbımın ıznı ıleeekızlar benm hap bildğinz üzre 28 günlük idi ve adetin ilk günü başladım,
ve ben sanıyodum ki tüm haplar bittiğinde olurum meğer 21 günlük renkli kısım bittikten 3-4 gün sonra geliyomuş regil ve diğer beyaz haplar kan hapıymış sadece ayı tamamlamak içinbiz geç kalıyoduk eğer bileti alsaydık..
iyiki almamışız son anda yer bulduk kızlar full THY ...
yeni tarihimiz 11 Ekim 'e bileti aldık yani adetin 23.günü çıkıyoruz yola (inşAllah gününde varırız oraya )yetişiriz dimi kızlar ya regilin 2.gününe ,Allah korusun kaçırırsak tüm planlar çöpe gider Rabbim ayarlasın inşAllah Türkiyede olurum 2.günü
bebişimolsun canım sen kullandın doğm kntrl hapı,
sen nezaman başladın hapa ben regilin ilk günü başladım
ve regilin hap bittikten kaç gün sonra geldi ,yani siklusun kaçıncı günü regil oldun canım ....
ınsl..keep in dedigi gibi adet ve gebelik belirtileri ayni hep
seninki insallah hamile oldugun icindir
bekliyoruz haberini:18:
cnm ates lerde yuklesme olmamıss kızların dedıgıne gore daha yumos olusmamıs anladıgım kadarı ıle ınsl...sonradan gelen yumosların olurr enn ıyısındennn....34:günaydın kızlarsabah sabah ateş yine canımı sıktı, tablo burada
lütfen dürüst olun, sizce ben bu aydan umutlanmalı mıyım?
My Ovulation Chart
evettt boll boll konusuyor bu kızlar yahuuuuuuuuuugünaydın kızlar topic yine gece coşmuş birsürü sayfa olmuş