Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim çok kötü tansiyonum düştü biraz önce, resmen önümü göremedim umarım bişey olmaz

tuzlu bırseyler yaa kızzz!!!!!!! cabukk hastane stresıı bastı dımı senıııı gusel haberlerle gel ınsllbacımmm

slm kızlar naber naıslsınız nasıl giidyor yeni hamışler var mı :) ben hala aynıyım bir değişiklik yok malesef diyete devam ediyorum ama hala zayıflayamadım nerde yanlış yapıyoırum bilmiyorum haftanın 4günü 50 dk yürüyorum ama hala zayıflayamadım (( onumuzdekı hafta doktora gitmeyi düşünüyorum bende durumlar böylee

tatlım inşallah bu ay bebeğine kavuşursun inşallahh seninledir[/QUOTE]

İNŞALLAH CANIM BENİM DUA ET İNŞALLAH.YARIN TESTE GİDİCEM SABAHTAN.

hapsuu
yazmiyorsun hic
ne yapyrsn?
bir gelisme var mi ?

canım acıyorum kk yı ama işler o kaa yoğun ki yazamıyorum. ay bugun uykusuzum 2 saat uyudum sadece ama kızım deil suclu. arkadasın dogum gunu vardı oraya gıttın sphbet guzeldı 2 ye kadar oturmususz sonra eve geldık sut sagma kız uyandı karnını doyur uyut sabahladım :) bende durum bu sen de durumlar nasılhamılelık nasıl gecıyor

canım bende dıyetteyım dr fılan dagıtmedım6 ay oldu be dıyete basaylı pekı yedıklerın ne durumd akamur ısler,kızartmalar,pılavlar,makarnalar,,sekrlı tatlılarrbunlarla aran nasıl yesılcay kullanıyorumusunnn

canım ben tam buğday ekmeği yiyorum makarnayı falan kestım pilav yemiyorum bulgur pilavı yiyorum canım çok çok isterse pirinç pilavı çok az yiyorum 2 kaşık kadar akşamlarıda spor yapıyorum ama gitmiyor kılolar polikistik over hastasıyım yanı pkoluyum onun için kılo vermem çok zor oluyorr kılo verip çocuck için tedaviye başlayacaktım ama kilo gitmiyorr önümüzdeki ay yumurta takıbıne devam sen neler yapıyorsn

günaydın kızlarsabah sabah ateş yine canımı sıktı, tablo burada

lütfen dürüst olun, sizce ben bu aydan umutlanmalı mıyım?

My Ovulation Chart
ateşin düşmemiş ki normal gidiyor işte
2-3 gün sonra yükselir diye düşünüyorum
umut her zaman vardır

iğne oyası mı yapıyorsun ne güzel
çook beceriklisin sen

selam canim baya zamandir yoktun
insallah verirsin ilerleyen gunlerde
yokh hamile

iyiyim canim ben de gun sayiyorum doktora gitmek icin ama yeni ultrason icin daha cok var
11. ya da 12. haftada cagirir doktorum
simdi dinleniyorum bol bol
ama hareketsiz olmaktan sanirim belim ve kalcam agriyor surekli

hamilelikte oluyormus oyle
doktor gunun senin di mi
hadi guzel hberlerle gel

tuzlu bırseyler yaa kızzz!!!!!!! cabukk hastane stresıı bastı dımı senıııı gusel haberlerle gel ınsllbacımmm

hamilelikte oluyor canım bu normal yani.. arada zeytin ye hemen normale sokar.. hayırlı haberle gel doktordan

Sağolun kızlar, çok kötü oldum şuanda da başım zonkluyor-ağrı girdi
Stresten oldu galiba :44:
evet bugün doktor kontrolum var hayırlısı inşAllahh

evet canım uzun surelı yatınca heryerın agrıyo normal. bu gıdısınde ult ta koymayacakmı senı gercı ayda bır ult ta sokuyolar ılk basta normal doğuma yakın sıklasır.

evet canım uzun surelı yatınca heryerın agrıyo normal. bu gıdısınde ult ta koymayacakmı senı gercı ayda bır ult ta sokuyolar ılk basta normal doğuma yakın sıklasır.

kalp atislarini duyduktan sonra, 1 ay sonra ikili teste gelirsin dedi
doktor net tarih vermedi ama baya zaman girmemis olucam ultrasona
simdi yapin desem ne gerek var der cok sevmiyor ultrasonu doktorum

selam canim baya zamandir yoktun
insallah verirsin ilerleyen gunlerde
yokh hamile

evet canım uzun zamandır yoktum biraz işler yoğun birazda kafam dağılsuın istedim kılo veremıyorum ne biçim bir vücudum var anlamıyorum şu direnci kıramadım gitti önümüzdeki ay tekrar tedavıye başlıyorum bir ara ne güzel mekık falan çektim tempolu yürüdüm ama yaa hamıleysem diye fazla bişey yapamıyorum işte en iyisi bebekden sonraa zayıflamak bir hamıle kalabılsem yumurta takıbıne başlıyorum canım adet tarıhım tahmını 1 ekim listeye ekle canımm inş. hayırlısı olur hepimiz için yokh duymuştum canım sen ansılsın bebiş nasıl cinsiyet ne zaman belli olcak ay ne çok soru sordum yaa

ben bu ay üşüttüm galiba çok ağrım var sabah kasık ağrısıyla uyandım resmen hala daha devam ediyo çatlayamadım bu ay malesef umutlanmak bile yok umarım tez vakitte hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

canım ateşin artmış işte ne güzel bugün
çalışmalara devam et çatlıyosun bugünlerde artık ateşin yükselerek devam eder inşallah

canım ateşin artmış işte ne güzel bugün
çalışmalara devam et çatlıyosun bugünlerde artık ateşin yükselerek devam eder inşallah

zebeekcim ya gece üşüyorum diye baya sarınmışım terlemiştim kaltığımda belki ondan yüksek çıkmış olabilir inşallah çatlamadır umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum yarın sabahki ateş göstercek ne olduğunu eğer artmış olsaydı gün içindeki ateşimde yüksek çıkardı ne bileyim bu ay çok karışığım yani inşallah hepimiz önce sağlıkla çatlar sağlıkla hamile kalırız sonra da sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

öff pöfff haftasonu kayınvalide ve görümce geliyor.. beni arayıp haber vermek yok oğlundan haber gönderiyor.. oğlu düzenliyorya evii valla bu sefer kimseye eyvallah etmeye niyetim yok.. abuk sabuk şeyler yaparlarsa direk söylücem yetti ama artıkın.. çocuğun çişli bezini mutfakta bulduğum anı unutmuyorum hala bide yere bişey sermeden alt değiştiriyorlar beni deli ediyorlarrrrrr en son geldiğinde içime atmaktan hastanelik oldum tansiyonum çıktı.. sonra tabi psikiyatristerde sürün öff valla şimdiden içim sıkılmaya başladı

Kızlar ben yine birşeyler buldum paylaşayım sizlerlede
Hamile kalmayan kalmasın inşAllaaaahhhh Ama bu bir yazı alıntısıdır öncelikle doktorunuza danışın lütfen

- Dar iç çamaşırı giymeyin

- Saunalardan, hamamlardan uzak durun

- Bilgisayarı direkt kucağınıza almayın, bacaklarınıza temas etmesin

- Bisiklet kullanıyorsanız bir müddet bırakın

- İlişki sırasında kayganlaştırıcı kullanmayın. Sadece spermlerin hareketine engel olmayacak kayganlaştırıcılar kullanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla şu anda piyasadaki tek sperm-dostu ürün “Pre-seed” marka.

- Eğer mecbur değilseniz ilaç kullanmayın. Bazı tansiyon ve kolesterol ilaçlarının dönüşü olmayan infertiliteye neden olabileceği biliniyor.

- Sıcak ortamlardan uzak durmaya çalışın

- Günde 1000mg C vitamini alın. C vitamininin infertil erkeklerin %20sini iyileştirdiği görülmüş

- Geven otu (astralagus) deneyin. Bazı çalışmalar bu otun sperm motilitesini (hareketliliğini) %50 oranında arttırabildiğini göstermiş. Kapsül, tablet ya da likit olarak alabilirsiniz. Dilerseniz çay olarak da içebilirsiniz.

- Günde 50mg çinko alın. Eğer ailenizde alzheimer hastalığı varsa 15mg alın.

- Eğer motilite sorununuz varsa 4 ay boyunca günde 3 gram L-carntinine alın ve 9 gram L-arginine alın. Bunlar ilaç değil amino asittir. Eczanelerin ya da marketlerin vitamin bölümünde bulabilirsiniz

- Eğer düşük sperm sayısı sorununuz varsa günde 4 gram L-arginine alın.

- Bulabilirseniz brezilya fıstığı tüketin. Günde 1-2 adet yeterli olacaktır. Çok miktarda selenyum içerir bu fıstık.

*****Çalışmalarınızı görevmiş gibi değil de eğlenerek yapın. Eşinizle sürekli iletişim halinde olun, hislerinizi paylaşın. Eğer iletişim kurmakta zorluk çekiyorsanız birlikte bir dostunuzla konuşun ya da bir terapistten yardım alın.

İyi şanslar!

-Alıntıdır-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…