benim çok kötü tansiyonum düştü biraz önce, resmen önümü göremedim umarım bişey olmaz
canım adresi yanlış kopyalamışsın şifre kızmı geliyor
AYY SABAH SABAH TELDEN YAZDIM YA YANLIŞ KOPYALAMIŞIM DU Bİ DÜZGÜN OLANINI GÖNDEREYİM.GERİ TABLO BANA GÖSTERMEDEN BEN SONUCUMU ÖĞRENMİŞ OLCAM MALUM YARIN TEST GÜNÜM
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim çok kötü tansiyonum düştü biraz önce, resmen önümü göremedim umarım bişey olmaz
hapsuu
yazmiyorsun hic
ne yapyrsn?
bir gelisme var mi ?
slm kızlar naber naıslsınız nasıl giidyor yeni hamışler var mı :) ben hala aynıyım bir değişiklik yok malesef diyete devam ediyorum ama hala zayıflayamadım nerde yanlış yapıyoırum bilmiyorum haftanın 4günü 50 dk yürüyorum ama hala zayıflayamadım(( onumuzdekı hafta doktora gitmeyi düşünüyorum bende durumlar böylee
canım bende dıyetteyım dr fılan dagıtmedım6 ay oldu be dıyete basaylı pekı yedıklerın ne durumd akamur ısler,kızartmalar,pılavlar,makarnalar,,sekrlı tatlılarrbunlarla aran nasıl yesılcay kullanıyorumusunnn
ateşin düşmemiş ki normal gidiyor iştegünaydın kızlarsabah sabah ateş yine canımı sıktı, tablo burada
lütfen dürüst olun, sizce ben bu aydan umutlanmalı mıyım?
My Ovulation Chart
beklemede tamam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kısmet artıkk
canım catlayamayanlar ıcın gec yumos olur yada regl dongun uzarrrrrrr da uzar 1hafta fılan gecerdı benımm öleoluncaya kısmet artık senınkı de belkı ılaclara geçıktırır yanıııgıdeyımde kahvaltı masamı toplayayım ıgne oyası sıparıslerım varr uff hıc canımıstemıyorr yaaaaaaaa
selam canimslm kızlar naber naıslsınız nasıl giidyor yeni hamışler var mı :) ben hala aynıyım bir değişiklik yok malesef diyete devam ediyorum ama hala zayıflayamadım nerde yanlış yapıyoırum bilmiyorum haftanın 4günü 50 dk yürüyorum ama hala zayıflayamadım(( onumuzdekı hafta doktora gitmeyi düşünüyorum bende durumlar böylee
canım acıyorum kk yı ama işler o kaa yoğun ki yazamıyorum. ay bugun uykusuzum 2 saat uyudum sadece ama kızım deil suclu. arkadasın dogum gunu vardı oraya gıttın sphbet guzeldı 2 ye kadar oturmususz sonra eve geldık sut sagma kız uyandı karnını doyur uyut sabahladım :) bende durum bu sen de durumlar nasılhamılelık nasıl gecıyor
hamilelikte oluyormus oyle
doktor gunun senin di mi
hadi guzel hberlerle gel
tuzlu bırseyler yaa kızzz!!!!!!! cabukk hastane stresıı bastı dımı senıııı gusel haberlerle gel ınsllbacımmm
hamilelikte oluyor canım bu normal yani.. arada zeytin ye hemen normale sokar.. hayırlı haberle gel doktordan
selam canimbaya zamandir yoktun
insallah verirsin ilerleyen gunlerde
yokh hamile
iyiyim canim ben de gun sayiyorum doktora gitmek icin ama yeni ultrason icin daha cok var
11. ya da 12. haftada cagirir doktorum
simdi dinleniyorum bol bol
ama hareketsiz olmaktan sanirim belim ve kalcam agriyor surekli
evet canım uzun surelı yatınca heryerın agrıyo normal. bu gıdısınde ult ta koymayacakmı senı gercı ayda bır ult ta sokuyolar ılk basta normal doğuma yakın sıklasır.
selam canimbaya zamandir yoktun
insallah verirsin ilerleyen gunlerde
yokh hamile
ben bu ay üşüttüm galiba çok ağrım var sabah kasık ağrısıyla uyandım resmen hala daha devam ediyo çatlayamadım bu ay malesef umutlanmak bile yok umarım tez vakitte hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
canım ateşin artmış işte ne güzel bugün
çalışmalara devam et çatlıyosun bugünlerde artık ateşin yükselerek devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?