Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anam sende benim gbsin hee böle kendi evinde titizlik abidesi gb görünüp de başkasının evini altüst edenler yok temizim diye geçinirler nasıl uyuz oluyorum anlatamam temiz titiz heryerde öle olmalıdır bişey de diyemiyosun ki söylesen bi türlü söylemesen bi türlü kendine zarar veriyosun hiç üzülme altını açacağı zaman dursende yoksa altına bişey vereyim öle boş açılırmı hiç filan dersin bezi için de bitane poşet tutuştur eline buna koyabilirsin filan de hani anlamazmı böle davransan kendini yıpratma tatlım yaa

canlarım bız geldıkkk
dr amca kesemızı gordu yıne ancak 4+5 sın dedı
sata gore daha 1 gunun gecmıs hatta ama erken dollenms dedı.
Gecen hafta kese gorduk dememe o beta degeryle mumkun degıl
onasıl bı makınaymıs dedı
kese haftasyla uyumlu guzel dedı.
Kalp atısı ıcın 10 ekım gıbı gelsen ıdeal dedı.
Ilaclarıma baktı ıgneyı gun asırı yap dedı.3 gunde 1 degıl.
Bırde prednol vermstı bana dr bunu bı dahılıyeye sorarmısın dedı
tıroıdın nesıyle alakası var gerek degılse bunu kes dedı.
Snra dahılıye ındık dr baktı bunun hasımatoyla bı ılgısı yok
kac tane aldın bu haptan sen dedı
1 haftadr dedım keselım dedı yavas yavas kes 2 gun ceyrek al bırden olmaz dedı
korkuttu benı dedım bı zararı olmsmudur
sanmıyorum daha gebelık cok yenı dedı. Ama kesmekte fayda var
bunu nıye verms anlamamadım dedı.
Snra kan aldı tsh vb bakalım dedı.onlar 4te cıkcak.
Bıde verebılırsem kaka tahlılı vercem su wc cıkarkenkı kanama ıcın bı bakalım dedı.
Yanı ıste boyle dıger prof a gore 5+2 yım buna gore 4+5
neyım ben anlamadım
neyse bugunkunu baz alalım. Pzt gercı yıne gıtcez dıgerıne ama.
Yaa o degılde su hap canımı sıktı. Ins bı zararı olmaz
ya prof a mı guvencez hangısıne ben anlamadım
geebelıkte zararı olabıleck bı ılacı prof nıye verır.
Igneyıde bu dr 3 gnde 1 yapıp rıske atma hergun ol dedı bastan.
Snra baktı dozajı yuksekmıs dıye gun asırı ol ozmn dedı.
Progestan 100luk 3 tane alıyodum. 200 luk yazdı.
Oyle yanı ıste ısler boyle karısıyor kızlar dr degısınce.
Tutunsun dıye herseyı planladık suanda dedı. Bundan snrası allaha emanet. Daha verılecek bı ılac yok yanı dedı
artık allaha emanetız kızlar.ıns kalp atısları duyar bı oh cekerız.
Smdı bız pzt kalp atısı duyarsak ne garıp olcak ya dıgerı daha 10 gun snraya cagırıyo fln.
Makınalar bu kdrmı farkedıyo anlamadım.

canım öyle bi yapım yok iştee ahh biraz yapabilsemmm çok kızyorum kendime ama elimden bişey gelmiyor iştee hep içime atıyorum.. valla şuanda kaçıp bursaya mı gitsem diye düşünüyorumm.. ne haller vars görsünler zaten bana haber vermeye tenezzül etmiyorlar baksana.. sana olacağınıda söyleyim bize gelmiyor karşıyakayı gezmeye geliyor başka derdi yok yani..

bak sen su regle :)
canım hayırlı olsun ınsallah. sag salım gelın tr ye sonra da hayırlısıyla baslayın ınsallah tedavınıze.
dualarımız senınle
canım benım yaaa
ınsallah canım ınsallaaaah guzel sonuclar alırsın yarın. hemen bıze haber et emı?allahım umutlarınızı bosa cıkarmasın ınsallah
oyy kızz sende de mı var kayınvalıde gorumce sıkıntısı?
kolay gelsın cıcım
ne kadar kalacaklarmıs pekı?

Bukadar zıt olurlar desene :44:
Amannn sağlıklı olsun, anneciğine sıkı sıkı tutunsunda haftası hiç önemli değil
Maşallahh subhanAllah canım size

gel kız geldiğinde tanışırız :)

yokh canım ben prednol diye bişey hiç duymadım 3 yıllık haşimatoluyum.. sadece eutrox alıyorum.. yani yapay troid hormonu.. onun dışında verilebilecek tek ilaç selenyum takviyesi.. ama hamilelikte kullanılmıyor olabilir selenyum emin değilim..

deryam hadı gozun aydın
bır sorun olmadıgına cok sevındım
pekı o gecenlerde gordugun kanamalar neyın nesıymıs? normalmıs dımı? su anda bı sıkıntı gorunmedıgıne gore o kanamalar olesıne bı olup gecmıs demekkı
o ılacı da bugunku tsh ına gore kullanıp kullanmaman gerektıgı netlesecek nasılsa. dur bakalım sonucun bı cıksın ınsallah da
usglerın bu kdr farklı olusu ozellıkle gebelık hafta heseabının bu kdr oynaması cıdden garıp
ama daha once bı arkadasımdan duymustum ben
bebegın kılosu bı usg de 4,5 kg cıkıodu doguma yakınken
dıgerın 3,5 cıkıodu
kızcagızın sezeryanla mı yoksa normallemı dogurtacaklarına 2 dr kararsız kalmıstı
sonucta bebıs 3,900 gelmıstı
sen pazartesı gıdeceksın ya dr a bugun aldıgın tsh sonucunla gıdıp o ılaca cıdden devam etmelımıyım bu sonucla dıe sorarsın profa
ona gore netlesır kafanda bısıler
bence kan sulandırıcını da 2 gunde bır ıyıdr ya
tam arası ıste ne hergun ne 3 gune bır.
artık stres yapma lutfen bak troıd stresle cok degısıyor stre yapıp da oynatma onun degerlerını de dogru sekılde tedavın yurusun onunla

pekbıcıcı sagol canım ıns darısı pıtpıtlara olsun
senın randevun kacta bgn

fundacım bu dahılıyecı cok sasırdı ztn
bunun hıcbı ılgısı yok sana bu yuzden verıyorum dedıgıne emınmısn dıye
defalarca sordu ama evt bana tıroıd hastalıgınla ılgılı bı gol yemeyelım onlem olsn dıye verıyorm bunu demstı
cok net hatırlıyorum. Ancak gebelıkle pek uyumlu bu ılac degılms anladıgım kdrıyla.

Senayım canım sagol ıns devamıda boyle gelır bı sorun olmaz.
O kanamaları ıste ozellıkle sordum bı sorun kaynaklımı fln dıye
gorunen bı sorun yok dedı olabılıryo otarz seyler bısı olursa bı daha benı ara hemen dedı.
ancak dusuk tehlıkelerın oldugu ıcın ztn bu kdr takvıye verıyoruz fln dedı.
Isımızı sansa bırakmamak adına dedı.
Tıroıdım ıns guzel cıkar.bu ılacı kesın kescez dedı canım.2 gun doz dusur ve kes dedı.
Oluru yok alakan yok bunla dedı cnku.
Eutrox ztn devam edıyorum ya belkı onun dozunu ayarlar sonucuma gore.
Yanı tabı bnm prof kdr sevımlı degıldı halıyle farkı fıyatı ama yıne bılgılendırıcı bı dr.
Daha sakın. Ve uzun yıllar sgk gecmısı old ıcın sanırım baya bı vaka gormstur ve tecrubesı umarım bızı ıyı etmeye yeter.
Bakalım pzt neler beklıyo benı hocaya bunlardan bahsedemem tabıde safa yatcaz artık

ben de yumurta konusunda net konusamadim keepcim
eger icinde kalacaksa bir yumurta takibi icin git doktoruna
o sana yumurtlama olmus olmamis yorum yapar
ya da belki cok gec catlayacaksa gelismekte olan yumurtan falan var diyebilir

ateşin düşmemiş ki normal gidiyor işte
2-3 gün sonra yükselir diye düşünüyorum
umut her zaman vardır

kızlar yorumlar için çok teşekkür ederim. Bazen kendini kötüye hazırlamak da lazım. Maalesef hayatımız hep güzel hep çiçekli gitmiyor. Bu ay ateş hep üzdü beni. ovulasyon testinde pozitifi gördüm ama lh artışı her zaman yumurta demek değilmiş. Haftaya pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum. Yine lafları ağzıma tıkayıp neden geldin diyecek ama bu bişey yapamamazlık bu çaresizlik beni daha fena yapıyor. Sırf gitmiş olmak için gideceğim. Zaten şurada akupunktura tüpe ne kaldı. Çok seviyorum kızlar sizleri, iyi ki varsınız. Sizin dersteğiniz olmasa bu zamanlar nasıl geçerdi bilmem

brezilya fistigi (findigi) keep de bahsetmsiti bundan
inanilmaz etkili birseymis
burda cok satiliyor, her markette var
ben de hamile kaldigimi ogrenmeden once kesinlikle alicam esime demistim

how i met you mother i izliyordum bebek yapmaya calisiyorlar, marshall iliskiden once buz uyguluyor (erkek bebek istedigi icinmis, ama bu cinsel organi erkegin soguk tutmasi spermleri canlandirmasi acisindan gercekten kanitlanmi herhalde)
lily de bol bol limon yiyor iliskiden once, limon da vajinal yapiyi asidik yaptigindan kiz bebek olmasi ihtimalini arttiriyormus.
bir de iliski sirasinda kuzeye dogru ya da guneye dogru donme muhabbetleri var, kuzeye donerlerse erkek cocuk, guneye donerlerse kiz cocuk, bu cok komik ama dun bizim mayis annleri topicinde de paylasmislar (anne sabah uyandiginda yastigi kuzeye donukse ..cocuk guneye donukse.. cocugu olacagini gosterir diye, unuttum simdi) diziyi izlerken bu aklima geldi :)

yokh
gozun aydin canim
ben de ilk gittigimde 4+5te vajinal gormustuk kesemizi
cidden prof.un cihaz inanilmaz birsey
celiski oluyor demek baska doktora gidince, aklini cok karistirmaz umarim
anlamissindir yeni doktorun tavrindan zaten nasil biri oldugunu

tatlım bak yalnız değilsin rezene ve ben de sana eşlik ediyoruz herşeyin hayırlısı tabiki ne zaman düşünüyorsun akapunktr yada tüpü aşılama denemişmydn sen _?

oyy kızz sende de mı var kayınvalıde gorumce sıkıntısı?
kolay gelsın cıcım
ne kadar kalacaklarmıs pekı?

Allahtan çok kalmıcaklar 1 gece canım

gel kız geldiğinde tanışırız :)

canım illa geliyoz bursaya elbet tanışırız

bu sağ sol mevzusu şey mi acaba hani sağdan yumurtladın kız soldan yumurtladın erkek mevzuğumu yada tam tersimiydi karıştırmış olabilirim:44:

buzla limonun cinsiyete etkisi kanıtlanmış birşey değildir herhalde dimi everycim

bende duymuştum sağ sol meselesini aynen öle soldansa erkekmiş arkadaşım demişti soldaydı onunki erkekti haber ver canım geldiğinde :) bursanın neresi _?

brezilya fıstığı dediğiniz bizim bildiğimiz kaju değilmi canım ya_?

pekbıcıcı sagol canım ıns darısı pıtpıtlara olsun
senın randevun kacta bgn

İnşallah bugün pıtpıtları duyarız canım, darısı seninde başına inşAllah
16:20de randevum ama ben 15:00 çıkcam önce sskya gitmem gerek, hala devlet evli olduğuma ikna olamadı soyadımın değiştiğini beyan etmem gerekmiş, ordann hemen doktora kısmetse

buzla limonun cinsiyete etkisi kanıtlanmış birşey değildir herhalde dimi everycim

buzu bilemem canim
ama limon dogrudur bence
cunku vajinal asidik olunca erkek spermler yasayamiyor ve oluyor
kiz spermler ilerliyor
o yuzden kiz bebek sansi artiyor
ayni sekilde alkali su icen yani ph degeri 7nin ustunde su icen ciftlerin de erkek bebek sahibi olma sansi artiyormus
biz ilk gebeligimde buna ozen gostermistik ozellikle kontrol ediyorduk ph degeri 8 olan sulari alip iciyorduk :) ama simdi hic onemli degil bebek saglikliolsun yeter o takintim yok.

fundacim kolay gelsin kaynana gorumce ufff ama dedigin gibi icine atma
benimki de yillar once bana bir laf dedi hala aklimda
bebege agzinda cigneyip agzindan cikarip birsye yediriyordu, ama kendi bebegi degil ha!!! neyse ben garip garip baktim ve bana ne dese begenirsiniz, 'bakma oyle bakma senin bebege de boyle vericem!' susmustum hala icimdedir, ya agzindaki bakterilerin farkinda misin sen amannn neyseee, sne uzdurme kendini tatlim kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…