öff pöfffhaftasonu kayınvalide ve görümce geliyor.. beni arayıp haber vermek yok oğlundan haber gönderiyor.. oğlu düzenliyorya evii valla bu sefer kimseye eyvallah etmeye niyetim yok.. abuk sabuk şeyler yaparlarsa direk söylücem yetti ama artıkın.. çocuğun çişli bezini mutfakta bulduğum anı unutmuyorum hala bide yere bişey sermeden alt değiştiriyorlar beni deli ediyorlarrrrrr en son geldiğinde içime atmaktan hastanelik oldum tansiyonum çıktı.. sonra tabi psikiyatristerde sürün öff valla şimdiden içim sıkılmaya başladı
anam sende benim gbsin hee böle kendi evinde titizlik abidesi gb görünüp de başkasının evini altüst edenler yok temizim diye geçinirler nasıl uyuz oluyorum anlatamam temiz titiz heryerde öle olmalıdır bişey de diyemiyosun ki söylesen bi türlü söylemesen bi türlü kendine zarar veriyosun hiç üzülme altını açacağı zaman dursende yoksa altına bişey vereyim öle boş açılırmı hiç filan dersin bezi için de bitane poşet tutuştur eline buna koyabilirsin filan de hani anlamazmı böle davransan kendini yıpratma tatlım yaa
bak sen su regle :)kızlar benm hap bildğinz üzre 28 günlük idi ve adetin ilk günü başladım,
ve ben sanıyodum ki tüm haplar bittiğinde olurum meğer 21 günlük renkli kısım bittikten 3-4 gün sonra geliyomuş regil ve diğer beyaz haplar kan hapıymış sadece ayı tamamlamak içinbiz geç kalıyoduk eğer bileti alsaydık..
iyiki almamışız son anda yer bulduk kızlar full THY ...
yeni tarihimiz 11 Ekim 'e bileti aldık yani adetin 23.günü çıkıyoruz yola (inşAllah gününde varırız oraya )yetişiriz dimi kızlar ya regilin 2.gününe ,Allah korusun kaçırırsak tüm planlar çöpe gider Rabbim ayarlasın inşAllah Türkiyede olurum 2.günü
bebişimolsun canım sen kullandın doğm kntrl hapı,
sen nezaman başladın hapa ben regilin ilk günü başladım
ve regilin hap bittikten kaç gün sonra geldi ,yani siklusun kaçıncı günü regil oldun canım ....
canım benım yaaaKızlar günaydın.ben bugün dpo 11 deyim.ama 14 eylulde asilama yaptirdigimdan yarin test gunum yani dpo 12 ye denk geliyo.insallah pozitifi gorurum.rabbim hakkimiza hayirlisini nasip eder insallah.
Lutfen benim icin dua edin kizlar.
1.5 yildir bekliyoruz.insallah hayirlisiyla bu sefer olur.
Bu da simdilik ates tablom
http://www.fertilityfriend.com/ttc/homepage_module.php?action=AddPass
oyy kızz sende de mı var kayınvalıde gorumce sıkıntısı?öff pöfffhaftasonu kayınvalide ve görümce geliyor.. beni arayıp haber vermek yok oğlundan haber gönderiyor.. oğlu düzenliyorya evii valla bu sefer kimseye eyvallah etmeye niyetim yok.. abuk sabuk şeyler yaparlarsa direk söylücem yetti ama artıkın.. çocuğun çişli bezini mutfakta bulduğum anı unutmuyorum hala bide yere bişey sermeden alt değiştiriyorlar beni deli ediyorlarrrrrr en son geldiğinde içime atmaktan hastanelik oldum tansiyonum çıktı.. sonra tabi psikiyatristerde sürün öff valla şimdiden içim sıkılmaya başladı
canlarım bız geldıkkk
dr amca kesemızı gordu yıne ancak 4+5 sın dedı
sata gore daha 1 gunun gecmıs hatta ama erken dollenms dedı.
Gecen hafta kese gorduk dememe o beta degeryle mumkun degıl
onasıl bı makınaymıs dedı
kese haftasyla uyumlu guzel dedı.
Kalp atısı ıcın 10 ekım gıbı gelsen ıdeal dedı.
Ilaclarıma baktı ıgneyı gun asırı yap dedı.3 gunde 1 degıl.
Bırde prednol vermstı bana dr bunu bı dahılıyeye sorarmısın dedı
tıroıdın nesıyle alakası var gerek degılse bunu kes dedı.
Snra dahılıye ındık dr baktı bunun hasımatoyla bı ılgısı yok
kac tane aldın bu haptan sen dedı
1 haftadr dedım keselım dedı yavas yavas kes 2 gun ceyrek al bırden olmaz dedı
korkuttu benı dedım bı zararı olmsmudur
sanmıyorum daha gebelık cok yenı dedı. Ama kesmekte fayda var
bunu nıye verms anlamamadım dedı.
Snra kan aldı tsh vb bakalım dedı.onlar 4te cıkcak.
Bıde verebılırsem kaka tahlılı vercem su wc cıkarkenkı kanama ıcın bı bakalım dedı.
Yanı ıste boyle dıger prof a gore 5+2 yım buna gore 4+5
neyım ben anlamadım
neyse bugunkunu baz alalım. Pzt gercı yıne gıtcez dıgerıne ama.
Yaa o degılde su hap canımı sıktı. Ins bı zararı olmaz
ya prof a mı guvencez hangısıne ben anlamadım
geebelıkte zararı olabıleck bı ılacı prof nıye verır.
Igneyıde bu dr 3 gnde 1 yapıp rıske atma hergun ol dedı bastan.
Snra baktı dozajı yuksekmıs dıye gun asırı ol ozmn dedı.
Progestan 100luk 3 tane alıyodum. 200 luk yazdı.
Oyle yanı ıste ısler boyle karısıyor kızlar dr degısınce.
Tutunsun dıye herseyı planladık suanda dedı. Bundan snrası allaha emanet. Daha verılecek bı ılac yok yanı dedı
artık allaha emanetız kızlar.ıns kalp atısları duyar bı oh cekerız.
Smdı bız pzt kalp atısı duyarsak ne garıp olcak ya dıgerı daha 10 gun snraya cagırıyo fln.
Makınalar bu kdrmı farkedıyo anlamadım.
canım öyle bi yapım yok iştee ahh biraz yapabilsemmmçok kızyorum kendime ama elimden bişey gelmiyor iştee hep içime atıyorum.. valla şuanda kaçıp bursaya mı gitsem diye düşünüyorumm.. ne haller vars görsünler zaten bana haber vermeye tenezzül etmiyorlar baksana.. sana olacağınıda söyleyim bize gelmiyor karşıyakayı gezmeye geliyor başka derdi yok yani..
İnşallah inşAllahhh hepimiz için, bebeklerini kucağına almak nasip olur canımmuckk
Bizim bugün pıtpıt günümüz dua edin bize :18:
Valla keep bu ay sen ve geridönüşüm halay ekibini kuracaksınız gibi bana göre, ama Rabbim bilir tabiii o ol desin hepinize inşAllah,
Ama sana bişey diim mii ben ateş ölçerken (geçmişide oku istersen) 2 ateş ölçerim vardı, biri ucuz olan diğeri pahalı olan
Pahalı olan hamile kaldığım ayda 36.1,36.2,36.3 ölçtü hep ateşimi- ki onun yüzünden hep negatiftim ama diğeriylede ölçtüm buarada oda 36.6,36.7di hep
Yani anlayacağın ateş ölçer cihazında düşük ölçebilir, karamsar olma , çokta umutlandırmakta istemem ama o ovalasyon testide kocaman kıpkırmızı bir çizgiydi
Şimdi sence hangisi doğru tatlımSen olumlu ol, takılma bunlara, çalışmaya devam buarada günaşırı,1 hafta sonra yap testini ona göre önüne bakarsın
ben de yumurta konusunda net konusamadim keepcim
eger icinde kalacaksa bir yumurta takibi icin git doktoruna
o sana yumurtlama olmus olmamis yorum yapar
ya da belki cok gec catlayacaksa gelismekte olan yumurtan falan var diyebilir
kızlar yorumlar için çok teşekkür ederim. Bazen kendini kötüye hazırlamak da lazım. Maalesef hayatımız hep güzel hep çiçekli gitmiyor. Bu ay ateş hep üzdü beni. ovulasyon testinde pozitifi gördüm ama lh artışı her zaman yumurta demek değilmiş. Haftaya pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum. Yine lafları ağzıma tıkayıp neden geldin diyecek ama bu bişey yapamamazlık bu çaresizlik beni daha fena yapıyor. Sırf gitmiş olmak için gideceğim. Zaten şurada akupunktura tüpe ne kaldı. Çok seviyorum kızlar sizleri, iyi ki varsınız. Sizin dersteğiniz olmasa bu zamanlar nasıl geçerdi bilmemateşin düşmemiş ki normal gidiyor işte
2-3 gün sonra yükselir diye düşünüyorum
umut her zaman vardır
kızlar yorumlar için çok teşekkür ederim. Bazen kendini kötüye hazırlamak da lazım. Maalesef hayatımız hep güzel hep çiçekli gitmiyor. Bu ay ateş hep üzdü beni. ovulasyon testinde pozitifi gördüm ama lh artışı her zaman yumurta demek değilmiş. Haftaya pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum. Yine lafları ağzıma tıkayıp neden geldin diyecek ama bu bişey yapamamazlık bu çaresizlik beni daha fena yapıyor. Sırf gitmiş olmak için gideceğim. Zaten şurada akupunktura tüpe ne kaldı. Çok seviyorum kızlar sizleri, iyi ki varsınız. Sizin dersteğiniz olmasa bu zamanlar nasıl geçerdi bilmem
oyy kızz sende de mı var kayınvalıde gorumce sıkıntısı?
kolay gelsın cıcım
ne kadar kalacaklarmıs pekı?
gel kız geldiğinde tanışırız :)
brezilya fistigi (findigi) keep de bahsetmsiti bundan
inanilmaz etkili birseymis
burda cok satiliyor, her markette var
ben de hamile kaldigimi ogrenmeden once kesinlikle alicam esime demistim
how i met you mother i izliyordum bebek yapmaya calisiyorlar, marshall iliskiden once buz uyguluyor (erkek bebek istedigi icinmis, ama bu cinsel organi erkegin soguk tutmasi spermleri canlandirmasi acisindan gercekten kanitlanmi herhalde)
lily de bol bol limon yiyor iliskiden once, limon da vajinal yapiyi asidik yaptigindan kiz bebek olmasi ihtimalini arttiriyormus.
bir de iliski sirasinda kuzeye dogru ya da guneye dogru donme muhabbetleri var, kuzeye donerlerse erkek cocuk, guneye donerlerse kiz cocuk, bu cok komik ama dun bizim mayis annleri topicinde de paylasmislar (anne sabah uyandiginda yastigi kuzeye donukse ..cocuk guneye donukse.. cocugu olacagini gosterir diye, unuttum simdi) diziyi izlerken bu aklima geldi :)
how i met you mother i izliyordum bebek yapmaya calisiyorlar, marshall iliskiden once buz uyguluyor (erkek bebek istedigi icinmis, ama bu cinsel organi erkegin soguk tutmasi spermleri canlandirmasi acisindan gercekten kanitlanmi herhalde)
lily de bol bol limon yiyor iliskiden once, limon da vajinal yapiyi asidik yaptigindan kiz bebek olmasi ihtimalini arttiriyormus.
bir de iliski sirasinda kuzeye dogru ya da guneye dogru donme muhabbetleri var, kuzeye donerlerse erkek cocuk, guneye donerlerse kiz cocuk, bu cok komik ama dun bizim mayis annleri topicinde de paylasmislar (anne sabah uyandiginda yastigi kuzeye donukse ..cocuk guneye donukse.. cocugu olacagini gosterir diye, unuttum simdi) diziyi izlerken bu aklima geldi :)
Allahtan çok kalmıcaklar 1 gece canım
canım illa geliyoz bursaya elbet tanışırız
bu sağ sol mevzusu şey mi acaba hani sağdan yumurtladın kız soldan yumurtladın erkek mevzuğumuyada tam tersimiydi karıştırmış olabilirim:44:
pekbıcıcı sagol canım ıns darısı pıtpıtlara olsun
senın randevun kacta bgn
bende duymuştum sağ sol meselesini aynen öle soldansa erkekmiş arkadaşım demişti soldaydı onunki erkekti haber ver canım geldiğinde :) bursanın neresi _?
buzla limonun cinsiyete etkisi kanıtlanmış birşey değildir herhalde dimi everycim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?