Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben tam olarak hatırlamıyom ama bir kaç gün beklemişti
juliaaaaaa en çıtır anne güzel arkadaşım nasılsınn![]()
geçen sene bu zamanlar neden olmuor,gene olmuor diye üzülürken,şimdi de iki bıdıkla nasıl başa çıkacam diye kara kara düşünüorum :) sen hiç üzülme gelecek bebişin :)
canım senin şu hamilelik tablonu bi kopyalayabilirmisin
canım hayırlısı
kısmette ne varsa onu yaşıyoruz
canım daha olmamış sanırım sen geç yumurtluyordun
ateşin şu düşük çalışmayı ihmal etme
cimcimes normalde uzun bir adet döngün varsa bu günlerde de uzayan şeffaf akıntın varsa çatlama yakın demektir
sen kremsi akıntı işaretlemişsin eğer öyleyse tablonda bir sorun var demektir ateşin yükselmemiş hala.
canım silik çizgi boşuna çıkmıyo...sabah bunu yazmıştım
canım silik çizgi boşuna çıkmıyo...
hamile olmaya hamilesin...
ama inşallah kimyasal değildir...
canım silik çizgi boşuna çıkmıyo...
hamile olmaya hamilesin...
ama inşallah kimyasal değildir...
Nergis inş hamilesindir tatlım,herşeyin hayırlısı..
sağol canım Allah herşeyin hayırlısını versin.
kimyasal gebelik: betahcg önce yükseliyo sonra yeniden geri düşüyor. tam anlamıyla tutunamayıp düşüyor.
anladım canım 7. gün test yapmış oluyorsun benim yarın 9. gün olucak bende yapabilirim o zaman bi sabah kalkınca bakıyım hayırlısı2f9770 Ovulation Charts
tablom bu canım...sende test yapmaya başlayabilirsin canım...
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın...
kimyasal gebelik oldugunu sanmıyorum ben kuzuinşallah canım. aralık ayında kimyasal gebelik olmuştu.inşallah sağlıklı bir gebeliktir.yarın sabah idrar testini tekrarlıycam. pazarteside kan verecem.
yalnızbişey sorcam ben FF deki yumurtlama tabloma göre mart 1 demi adet olmam gerekiyordu.39. günde yaniiiiiii:26: