• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım senin şu hamilelik tablonu bi kopyalayabilirmisin

canım ben tam olarak hatırlamıyom ama bir kaç gün beklemişti

juliaaaaaa en çıtır anne güzel arkadaşım nasılsınn :16::16::16:

canım ya görmeden çıkmışım ben,kızların ikisi de ağlayınca kaçtım hemen :)
ben iyi gibiyim aynı yani,sen nasılsın canım :)

kvrck bence çok erken yapılan testler insanı yok yere üzer,zamanını bekle tam sonuç al daha iyi olur.

nergis tablona söylediğim gibi senin bence günün geçmiş,yumurtan sadece zor çatlamış,testte çıktıysa bence doğrudur kan ver hemen kesinleşsin inşallah :)

bianka 15. gün omuş ovulasyon 29. gün de beklenmeyen günün inşallah sonu pozitif olsun :)

geçen sene bu zamanlar neden olmuor,gene olmuor diye üzülürken,şimdi de iki bıdıkla nasıl başa çıkacam diye kara kara düşünüorum :) sen hiç üzülme gelecek bebişin :)

cimcimes normalde uzun bir adet döngün varsa bu günlerde de uzayan şeffaf akıntın varsa çatlama yakın demektir
sen kremsi akıntı işaretlemişsin eğer öyleyse tablonda bir sorun var demektir ateşin yükselmemiş hala.

canım hayırlısı
kısmette ne varsa onu yaşıyoruz

canım daha olmamış sanırım sen geç yumurtluyordun
ateşin şu düşük çalışmayı ihmal etme

evt canım geç yumutluyorum ben bugünü kaçırmayacam inş..:6::6::6:

cimcimes normalde uzun bir adet döngün varsa bu günlerde de uzayan şeffaf akıntın varsa çatlama yakın demektir
sen kremsi akıntı işaretlemişsin eğer öyleyse tablonda bir sorun var demektir ateşin yükselmemiş hala.

evet uzun bi döngüm var geç yumurtluyorum geçen ay 23 te yumurtladım akıntıya gelince yanlış işaretlemiş olabilirim pek anlamıyorum işin aslı akıntıdan :))))

Son düzenleme:
canım silik çizgi boşuna çıkmıyo...
hamile olmaya hamilesin...
ama inşallah kimyasal değildir...

inşallah canım. aralık ayında kimyasal gebelik olmuştu.inşallah sağlıklı bir gebeliktir.yarın sabah idrar testini tekrarlıycam. pazarteside kan verecem.

yalnızbişey sorcam ben FF deki yumurtlama tabloma göre mart 1 demi adet olmam gerekiyordu.39. günde yaniiiiiii:26:

slm kızlar:71:
geçen ay yumurtlama döneminden adetin 1.gününe kadar kasık sancısı çekince kesin kist oluştu dedim,adetin 4.gününde doktora gittim çok şükür kist yokmuş,miyomum duruyor.onun dışında her şey normalmiş.ameliyat sonrası rahim çok iyi toparlanmış dedi.o kadar sevindim ki:66:eğer bu ay gebelik olmazsa önümüzdeki ay gel dedi süreci çabuklaştıralım.ne yapacaksa artık:44:

daha erken ama bu da tablom
338ece Ovulation Charts

kızlar bu sayfayı başından beri okumaya çalışıyorum ara ara doğru mu anladım sizlere sormak istedim adet döneminin ilk gününden başlayacağız değil mi ölçmeye bu yöntemi ilk defa uygulayacağım ben 4 . günümdeyim hergün ölçüyorum 35.2 lerde yükseldiğinde yumurtlama olmuş olacakdeğil mi

2f9770 Ovulation Charts
tablom bu canım...sende test yapmaya başlayabilirsin canım...
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın...
anladım canım 7. gün test yapmış oluyorsun benim yarın 9. gün olucak bende yapabilirim o zaman bi sabah kalkınca bakıyım hayırlısı

inşallah canım. aralık ayında kimyasal gebelik olmuştu.inşallah sağlıklı bir gebeliktir.yarın sabah idrar testini tekrarlıycam. pazarteside kan verecem.

yalnızbişey sorcam ben FF deki yumurtlama tabloma göre mart 1 demi adet olmam gerekiyordu.39. günde yaniiiiiii:26:
kimyasal gebelik oldugunu sanmıyorum ben kuzu
içini rahat tut bebeğin bırakmıyck seni inşallah

1.gün 07/02 36.2 (regl başladı)
2.gün 08/02 36.4
3.gün 09/02 36.6
4.gün 10/02 36.2 (regl bitti)
5.gün 11/02 36.5 (lekelenme) *
6.gün 12/02 36.4 *
7.gün 13/02 36.3
8.gün 14/02 36.6
9.gün 15/02 36.4
10.gün 16/02 36.3