Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben HİLALİMİ çok özledim yaaaa
içimden bir ses buralarda bir yerde beni gözetliyor diyor
güzel arkadşaım gel artık özledim seni

inşallah cümlemiz aynı şekilde güzel haberleri alırız

6.gün.......35.7............. __sa:7.00
7.gün.......36.1**..........__sa:7.00
8.gün.......36.4............. __sa:7.30
9.gün.......35.6.............__sa:7.00
10.gün......36.0**........ __sa:7.00
11.gün......35.1............__sa:7.00
12.gün......35.5............__sa:7.00
13.gün........ölçmemişim yumurta akı gibi akıntım oldu
14.gün......35.0**........__sa:7.00
15.gün......35.6**........__sa:7.00
16.gün......35.8............__sa:7.30
17.gün......36.0............__sa:7.00
18.gün......35.6**........__sa:7.00
19.gün......36.5...........__sa:7.00
20.gün......36.3**.......__sa:7.00

günaydın arkadaşlar..
geçen ay yumurtlama döneminde çok belirtim vardı kasık krampları,göğüs şişkinliği ama bu ay pek bişey yok..
ff geçen ay önce 12. sonra 9.güne çekmişti çizgiyi nedense:44:bana göre 10.gün ile 12.gün arası oluyor yumurtlama bakalım bu ay ne olacak?

338ece Ovulation Charts
dünkü yükseliş kafamı karıştırdı biraz.siz ne diyorsunuz arkadaşlar..

canım bana adresi gönder yardımcı olmaya çalışırım..

tebrik ederim deryacım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

saol canım benim dün kan testi sonucum 144 çıktı drum ii dedi ama bakalım ben bebeği görene kaar hamile görmüorum kendimi eğer hamileysemde benim için mucize olur kürtajdan hemen sonra hiç regl görmeden ve regl gününü geçtikten sonra hamile kaldığım için hakkımızda hayırlısı bakalım :)

ay çok sevindim deryacığım maşallah Allah bu sefer yavrunu sağlıcakla bağışlasın size inşallah amiin:81:

14. gün çatlatmışsın gibi görünüyor. hadi hayırlısı

1.gün 20.02.2011......36.2
2.gün 21.02.2011......36.2
3.gün 22.02.2011......36.6 (bugün hastayım ondan ateşim yüksek)
4.gün 23.02.2011......37.0 (bugunde hastayım ondan ateşim yüksek)
5.gün 24.02.2011......36.4 (ateşim normale döndü burdan sonrası normal değerlerim)
6.gün 25.02.2011......36.6
7.gün 26.02.2011......36.7
8.gün 27.02.2011......36.6 (regl bitti)
9.gün 28.02.2011......36.4
10.gün 1.03.2011......36.4

ay çok sevindim deryacığım maşallah Allah bu sefer yavrunu sağlıcakla bağışlasın size inşallah amiin:81:

amin canım inş güzel dileklerin için tşk ederim seninde ve burdaki herkesinde Rabbim en kısa zamanda kucağını doldurur inş.

Son düzenleme:
canım panik yapma lütfen,ateşin çok iyi sonuda güzel olur inş..
amin canım cümlemizin senin bi önceki tablon benim kine çok benziyor dikkatimi çektide

çok sevindim ya tebrik ederim saglıcakla bebeğini kkucagına almak nasip olur inşallah
kıvırcık bencede panik yapma artık ateş ölçmenede gerek yok yumurtlama günün geçti zaten. kafayı boşalt rahat ol
kuzucukum
ben zaten düzenli yumurtluyorum ki
yumurtlama sorunum olmadıgını biliyorum
ben ateş ölçmeyi hamileysem eger bu yöntemle erkenden öğrenebilirim diye yapmıştım ama
çogu kişi ateş son gün bile düşebiliyor diyor
o yüzden boşa yapmış oldum açıkcası

Kızlar bu başlığa yazmış mıydım hatırlamıyorum ama bana geçen ay yumurta tembelliği teşhisi konuldu. LH 12.24 > Fsh 6.89 (adetimin 3.günü) ve ben ovulasyon testi yapıyordum önceki aylarda. 14.15.günler koyulaşıyordu, 16. ya da 17.gün ateşim yükseliyordu. Ben de ovualsyon gerçekleştiğini düşünüyordum. Eğer yumurta tembelliği (pco) varsa bende ateşimin ve ovulasyon testimin pik yapmaması gerekiyor değil mi? Aramızda pco'lu olup ateşini ölçen, ovu.testi yapan arkadaşlarımız var mı? Ben şimdi bunu araştırıyorum ve doktoruma soramadım henüz. Bu konuyu çok merak ediyorum. Eğer ben siklusumun ortasında ovu.testinde koyulaşma görüyorsam ve sonrasında silikleşiyorsa ovulasyon olmuyor muyum? LH hep yüksekse hep koyu çıkması lazım o testlerin değil mi? Ateşimin de pik yapmaması lazım gelmez mi? Ay lütfen bir fikir verin. Kafam çok karıştı...

amin canım inş güzel dileklerin için tşk ederim seninde ve burdaki herkesinde Rabbim en kısa zamanda kucağını doldurur inş.
canım ben kızımada öyle hamile kalmıştım...
2,5 aylık düşüğün arkasından kürtaj olmuştum...
ve aynı sende olduğu gibi hiç adet olmadan bir öğrendimki hamileyim...
olabiliyo yani...

canım ateşin yükseliyorsa bu progesteron hormonunu salgılamaya başladığını gösterir...
bu hormonda yumurtlama olmadan salgılanmaz...
buda demek oluyorki sağlıklı bir şekilde yumurtluyorsun bence

canım ateşin yükseliyorsa bu progesteron hormonunu salgılamaya başladığını gösterir...
bu hormonda yumurtlama olmadan salgılanmaz...
buda demek oluyorki sağlıklı bir şekilde yumurtluyorsun bence

Yaa ben bunu neden doktoruma sormadım bilmiyorum. Geçen çarşamba adetimin 3.günü hormon testi yaptırmak için gittim ve ultrasonla baktı, yumurta tembelliği var sende dedi. Ben nasıl eve geldim bilmiyorum. Şok oldum. Yumurta tembelliği ne demek, bu pco mu demek, kaç gün bu soruları sordum. Sonra anladım bu pco demek. LH>Fsh bende, tamam ama ben normal adet görüyorum, gecikmem olmuyor. Aynı zamanda ateşim siklusumun ortasında pik yapıyor. İlk yarı 36.1-36.3lerde iken, ikinci yarı 36.5-36.7 arasında oluyor. Eğer yumurtlama olmasa ateşim niye yükselsin değil mi? Ben bunu mutlaka doktoruma sormalıyım. Kafam yeni yeni çalışıyor. 1 hafta geçti teşhis konalı ve bu benim yeni aklıma geldi.

canım aynı teşhis bana da konmuştu...
bende de adet düzensizliği hiç yok...
kilo yok...
kıllanma yok...
ara kanamam yok...
anlayacağın kendimi çok sağlıklı olarak görürdüm hep...
taaaki gittiğim kadın doğumcunun bu teşhisi koyana kadar...
ardından bir çok doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi...
ama hormonların normal çıkıyordu...
yumurtlamam gerçekleşiyordu...
bende anlam verememiştim aynı sen gibi...
rahat olmanı tavsiye ederim...
sanırım biz girdiğimiz stresle bu durumu kendi kendimize oluşsturuyoruz...
yani geçici bir yumurtlama problemi...

sevde bilge canım malesef pko sin
bende öyleydim taki hayıt otunu keşfedene kadar
benim hormonlarım aynı senin gibiydi lh fsh nın iki katıydı
ben 3 aydır hayıt otunun kapsülünü kullanıyom
birde yumurtlamaya destek bir vitamin kullandım arginmax women adında
çok şükür hormonlarım normale döndü
canım örnek olarak bir ateş tablonu koyarmısın merak ettim
umarım bu durum düzelir

canım bendede aynı problem var
adetlerim düzenli
ama doktorum fsh ve lh degerlerinden dolayı pko oldugumu söyledi
senin gibi degerler aynı
ben aklına takılan bütün soruları sordum
bana gebe kalmamda bi engel olmadıgını sadece tek taraftan yumurtladıgımı ama saglıklı yumurtalarımın oldugunu ve çatladıgını söyledi
ovulasdyon testlerinde saglıklı birindede sadece yumurtladıgı zamankırmızı çizgi koyu çıkıyor sonra onlarınkide silikleşiyor ve yokoluyor
yani can sıkıcak bişi yok
sadecebiraz daha sabretmemiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…