Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aaa sendede mi aynı şeyden var
bende bu ay hayıt tohumu kullandım çay gibi demledim içtim
fsh ve lh normal sınırlar içinde ama biri digerinin iki katı buda pko oluyor
adetlerim düzenli olsada

aaa sendede mi aynı şeyden var
bende bu ay hayıt tohumu kullandım çay gibi demledim içtim
fsh ve lh normal sınırlar içinde ama biri digerinin iki katı buda pko oluyor
adetlerim düzenli olsada

arkadaşlar pko de hormonlar normal sınır aralığında görünse bile
lh hormonu fsh hormonunun 2 katıdır
östrojen normal sınırlar içinde olsa bile yüksektir
hayıt mucize bir bitki doğal olarak hormonları düzenliyor ve kalıcı tedavi ediyor
benim hormonlarım normal seviyeye geldi sayılır hayıt sayesinde

vay be enteresan ben bebek olmuyor deyince aktar vermişti bunu
hormonlarıma etki edecegi hiç aklıma gelmezdi
hayırlısı olsun
bi kaç ay sonra bende bi baktırayım hormonlarıma o zaman

Canım ateş adetten birkaç önce düşüyor. bende mesela bir gün önceden düşüyor, öle anlıyorum adet olacağımı bir kaç ay denedim. ama bir gün önce bilmemin ne faydası var ki zaten ertesi gün adet oluyodum o yüzden onada bakmıyom artık

ff de yeni aya geçince tuhaf bi tablo çıkardı ortada ki çizgi felan gitti yanlış bişi mi yaptım ki ben

Son düzenleme:
duruşah, kvrck, Ronya içimi rahatlattınız. Okuduklarıma inanamadım. Ben de günlerdir benim gibi yok mu diye arayıp duruyordum. Şu hayıt otunu size ayrıntılı bir şekilde soracağım. Ama önce tablomu koyayım. Son tablom bu benim. Yani 21 Şubatta adet oldum. Öncekilerde 16. ve 17.günlerde ovulasyonum oldu, son ay 19.gün gösterdi FF. Soğan suyu içmiştim, ondan olabilir diye düşündüm. Normalde 19.güne kalmıyordu ovu.

Son düzenleme:
haklısın bundan sonra bende ölçmüycem zaten
ff de yeni aya geçince tuhaf bi tablo çıkardı ortada ki çizgi felan gitti yanlış bişi mi yaptım ki ben

senin önceki tablona noldu ki

venhar 1 marta yazmamışsın 1 şubata yazmışsın bugünkü değerini o yüzden böyle olmuş

33c6dc Ovulation Charts
bak tablolarımız ne kadar benziyor birbirine

33c6dc Ovulation Charts
bak tablolarımız ne kadar benziyor birbirine

Canım ya sana da pco teşhisi konulduğunu bilmiyordum. Maşallah tablon çok güzel. İnşallah güzel bir şekilde sonlanır. Sen adetliyken hormonlarına baktırdın mı? LH FsH değerlerin kaçtı? Benim adetimin 3.günü LH 12.24> FsH 6.89 FsH normal sınırlar içinde. Lh de normalde 11 olması gerekiyormuş en fazla. Ama sanırım zaten sorun LH'nin FsH'den büyük olmasında. Sen hayıtın çayını nerden aldın? Kapsülü farklı çayı farklı mı? Ronya kapsülünü içmiş, sen nerden aldın? Ne kadar süre ve ne zaman içtin? Soğan suyunu denedim geçen ay ama bir faydası olmamış. 2. kez içmeyi düşünüyordum ama hayıtı mı denesem acaba? Kararsız kaldım. :26: Ay inşallah düzelir şu sorun ya. Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar sahibi olmamızı nasip etsin.

ya evet aslında bende şaşırdım ama 3 doktor onayladı pco oldugunu bende
benim adetin 2. günü degerler
LH 3.52
FSH 6.75
ben aktardan hayıt tohumu aldım tohum biçiminde
suyu kaynatıyorsun 1 bardak sonra içine bir tatlı kaşığı hayıt tohumu atıyosun 10 daKİKA BEKLETip süzüp içiyorsun
ama hayıt tohumunu atınca suyun altını kapat kaynamasın beraber
ben daha bu ay kullandım nasıl etki eder bilmiyorum
benim adetlerimde düzenlidir öyle hiç gecikme falan olmaz

Canım senin Lh değerin Fsh'den küçük. Sana neden pco teşhisi koyuldu ki? Senin normal gözüküyor durumun. :26:

[/QUOTE]

yukarıda ki tabloda kırmızı çizgim yok aşağıdakin de var.bi ara yanlış bişi yapmıştım ff de düzelttim sanırım ama yeni tablo da çizgim yok bu sefer de.görünüşe bakılırsa aynı gibiler ateşler hariç nerde hata yaptım acaba

Adetin 5. gününden itibaren hep 7:30 da ölçtüm
adetin 5. günü -- 36,7
adetin 6. günü -- 36,3
adetin 7. günü -- 36,3
adetin 8. günü -- 36,3
adetin 9. günü -- 36,2** u.a.
adetin 10. günü --36,1** u.a.
adetin 11. günü --36,1 hemen sonraki ölçümde 36,2 u.a.
adetin 12. günü -- 36,1**hemen sonraki ölçümde 36,2 u.a. ve ıslaklık
adetin 13. günü -- 36,0
adetin 14. günü -- 36,1
adetin 15. günü -- unuttum
adetin 16. günü -- unuttum
adetin 17. günü -- 36,4 bugün 5:30 da ölçtüm eşim gündüzcü bu hafta bu saatte ölççücem
adetin 18. günü -- 36,4 bugünde 5:30 ölçüm saati
adetin 19. günü -- 36,6 saat 5:30
adetin 20. günü -- 36,6 saat 5:30
adetin 21. günü -- 36,4
adetin 22. günü -- 36,6
adetin 23. günü --36,7
adetin 24. günü --
adetin 25. günü --
adetin 26. günü --
adetin 27. günü --
adetin 28. günü --
adetin 29. günü --
adetin 30. günü --
2 gün sonra ilacım biticek ve adetimi beklicem 10 gün içinde olmalı normalde bu ilacı kullandıgımda 4.gün adet olurdum bakalım bu ay ne olucak

seni gidi seni seni

seni gidi seni seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…