aynen canım bugünde kanda baktırsan varsa çıkar ama hiç gerek yok strese mahal verme inş.bebişin gelir bu ay daha çok beklemezsin
hayırlısı cnm inş.bakalım ateş düşmezse önce idrar testi yaparım sonra kan yaparım
canım benim ilk gebeliğimde 11. gün ben normal idrar testinde 2. çizgi silik çıkmıştı. bundada 8. günün akşamı silik çıktı ama sanırım bu testim biraz hassastı sen sabah ilk idrarınla baktır istiyorsan ama stres oluorum diosan günün geçmesini bekleinş hamişsindir
331c1d Ovulation Charts
Selam kızlar ben uzaktan takip edenlerdenimbuda benim tablom ama ben progesteron kullanıyorum etkisi olabilir ateşimde sizce nasıl
kuzucum yeşiller yumurta çatlamadan önceki 4 günün ilişki için önemli oldugunu söylüyorcanım tablondaki c ler ne anlama geliyor ben bu tablolardan pek anlamıyorumda
istanbulda otuyorum canım ben yeşil renkler sanırım en verimli olduğun günler ilişki açısından yani ben öle tahmin ediyorum bilen varsa söyler zaten :)
cimcime neden olmuyor yumurtlama baktırdınmı hiç hormonlarına
belki yumurtlama bozukluğu olabilir
canım ateşin güzel progesteron yükselme yapar ama seyrini etkilemez
hangi dr bu bahsettiğn kadın mı erk mi.hangi hastanede
bugün çok fena krem gibi bir sürü akıntım oldu
inşallah hayra alamettir
erkek canım prof dr. özel muayenehanesine gidiyorum aynı zamanda cerahpaşa tıp fakültesinin hocası
orda hemşire bi ark var çok pahalıymış dediğine göre muayeneleri hocaların.sen ne kadar veriyosun cnm
merhaba hanimlar bu ay benim tablo sabit sabit gidiyor acaba hayitin mi etkisi var bunda bilemedim.
Durusahcim bebeginin saglikli olmasina cok sevindim insallah hersey yolunda gider ve saglikli bi sekilde dunyaya gelir.
deryacim seni de tebrik ediyorum gercekten cok sanslisin doktorunun dedegi kadar var Allah sonunu hayir etsin canim
32a4fd Ovulation Charts
150 tl veriyorum canım çok değil ben ilk gittiğimde 300 ü gözden çıkarmıştım zaten geçen yıl 250 tl imiş ücreti özel bi hastanedede çalışıodu orayı bırakınca oradaki hastaları bırakmayıncı indirmiş ücretini
150 tl her ay çok bence bana göre yani.bide doğuma gelicek ALLAH bilir o kaç paradır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?