Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

istanbulda otuyorum canım ben yeşil renkler sanırım en verimli olduğun günler ilişki açısından yani ben öle tahmin ediyorum bilen varsa söyler zaten :)

hayırlısı cnm inş.bakalım ateş düşmezse önce idrar testi yaparım sonra kan yaparım

canım benim ilk gebeliğimde 11. gün ben normal idrar testinde 2. çizgi silik çıkmıştı. bundada 8. günün akşamı silik çıktı ama sanırım bu testim biraz hassastı sen sabah ilk idrarınla baktır istiyorsan ama stres oluorum diosan günün geçmesini bekleinş hamişsindir

daha erken die düşündüm.bugün 24. gün daha.beklenen adetten bi gün önce düşmezse ateş yani 26. gün ertesi gün yani 27. gün sabah yapabilirim test

My Ovulation Chart

buda benim tablom kızlar her zamanki gibi tuhaf :)))))))

cimcime neden olmuyor yumurtlama baktırdınmı hiç hormonlarına
belki yumurtlama bozukluğu olabilir

331c1d Ovulation Charts
Selam kızlar ben uzaktan takip edenlerdenim buda benim tablom ama ben progesteron kullanıyorum etkisi olabilir ateşimde sizce nasıl

canım ateşin güzel progesteron yükselme yapar ama seyrini etkilemez

canım tablondaki c ler ne anlama geliyor ben bu tablolardan pek anlamıyorumda
kuzucum yeşiller yumurta çatlamadan önceki 4 günün ilişki için önemli oldugunu söylüyor
c lere krem gibi akıntımın oldugunu gösteriyor

tabloya göre sonucun ne zaman belli olcağını nerden görüyosunuz.benimkine bakıverin bide:)

kuzucum ateşim çok iyi gidiyor inşallah güzel haberletini alıcaz

acaba asagıdakı ates tablosunu yorumlayabılır mısınız?
adet gunum 26-28 oluyor

ateş
1 reg başlangıcı
2
3
4 35,5 bitiş
5 35,4 lekelenme
6 35,7
7 35,4
8 35,7
9 35,4
10 35,4
11 35,7 ovulasyonda ıkıncı cızgı sılık cıktı
12 35,6 ovulasyonda tek cızgı cıktı
13 35,8
14 35,9
15 35,9
16 35,9
17 36,2
18 36,1
19 35,9

atesım dustu bu sabah ıtıbarıyle bu yerlesme dususu olabılır mı arkadaslar???

bugün çok fena krem gibi bir sürü akıntım oldu
inşallah hayra alamettir

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim tablo yaptım ama buraya nasıl koyacağımı bilmiyorum bakıp yorum yaparmısınız aşılama oldu bu ay bana sonrasında jel verdiler tam ne işe yaradığını bilmiyorum ama tutunmasına yardımcımı ne oluyomuş bi yardım ederseniz banada yorum yaparsanız sevinirim

cimcime neden olmuyor yumurtlama baktırdınmı hiç hormonlarına
belki yumurtlama bozukluğu olabilir

canım ateşin güzel progesteron yükselme yapar ama seyrini etkilemez

canım hiç baktırmadım çünkü düşükten sonra geçen ay düzene girdi döngüm soğan içtim geçen ay düşük sonrası olduğu için dr gitmedim daha 4. ayım bu bi iki ay daha deneyelim hayırlısı geçen ayda 23 te olmuştu yumurtlamam 37 de regl oldum hayırlısı bakalım bu ay ne olacak .....

merhaba hanimlar bu ay benim tablo sabit sabit gidiyor acaba hayitin mi etkisi var bunda bilemedim.

Durusahcim bebeginin saglikli olmasina cok sevindim insallah hersey yolunda gider ve saglikli bi sekilde dunyaya gelir.

deryacim seni de tebrik ediyorum gercekten cok sanslisin doktorunun dedegi kadar var Allah sonunu hayir etsin canim

32a4fd Ovulation Charts

Kızlar selammm

yazamadım kaç gündür bir değişiklik varmıı

hamiş olan var mıı

orda hemşire bi ark var çok pahalıymış dediğine göre muayeneleri hocaların.sen ne kadar veriyosun cnm

150 tl veriyorum canım çok değil ben ilk gittiğimde 300 ü gözden çıkarmıştım zaten geçen yıl 250 tl imiş ücreti özel bi hastanedede çalışıodu orayı bırakınca oradaki hastaları bırakmayıncı indirmiş ücretini

sağol canım daha net bişi yok testlere göre hamileyim ama cuma tam net belli olucak bozuk gebelikte olabilir gerçi drum öle vbişeyden kesinlikle bahsetmedi ama benim başımdan 2 kere geçtiği için çokta olumlu olamıorum açıkçası

150 tl her ay çok bence bana göre yani.bide doğuma gelicek ALLAH bilir o kaç paradır

150 tl her ay çok bence bana göre yani.bide doğuma gelicek ALLAH bilir o kaç paradır

canım ben mecburum vermeye :) bende kan pıhtılaşması var bunun yüzünde 2 bebeğimi kaybettim hamileliğim boyunca hergün kan sulandırıcı iğne olucam özel durumum yani mecburuz vericez evet doğumuda pahalı maalesef ama ben onları gözden çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…