hım anladım yarın görücez yani mifasol ün dediği gibihiç belli olmaz 36,5 de sabitlenebilir... daha önceki aylarda ateş ölçümlerinde nasıl oluyordu sen kendin anlayabilirsin gidişattan:26: ilk defa ölçüyorsan ateşini hep beraber göreceğiz ateşin durumunu:97:
arkadaşlar merhaba
adetimin 14. gününde ateş ölçmeye başladım ...
her sabah saat 8 de ölçtüm...
14.gün 25-02- 34,3
15.gün 26-02- 35,8 çalışma
16.gün 27-02- 35,6
17.gün 28-02- 36 çalışma
18.gün 01-03- 35,1
19.gün 02-03- 35,8
tabloma yorum yapabilirmisiniz? bugünde kasık ağrılarım son 2 ay 12 de adet oluyorum acaba bu ay da mı olucam kasık ağrılarım onu gösteriyo sanırım dimi? :26:
deryacım çok sevindim senin adına inşallah değerinde artması gerektiği yere kadar artar bebişini görür sağlığıylada kucağına alırsın inşallah cnm senin adına çok sevindim allah bu seferki bebişini sana bağışlasın sağlık versin ikinizede cnm
canım hala yumurtlamamışın malesef
inşalah yerleşme düüşüşüdür
bu arada bence önümüzdeki aylar yumurtlamadan sonra
progesteron almalısın
inşallah kimyasal değildir canım
amma matrak bir doktormuşş şaşırdım
canım olmuş yumurtlaman tahminimce 12.gün
muhtemelen ölçmediğin günlerden birinde olmuş
çatlaktır birazbir önceki gebeliğimde eşine söle duvarı delsin demişti ilişki falam yok demişti aman öle olsun hiç düşük moralle çıkmıorum yanından her defasında beni güldürmeyi başarıyor ii moral veriyor bana
canımsın iyi dileklerin için çok tşk ediyorum...maşallahçok sevindim duruşah Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hayırlısıyla
arkadaşlar merhaba
adetimin 14. gününde ateş ölçmeye başladım ...
her sabah saat 8 de ölçtüm...
14.gün 25-02- 34,3
15.gün 26-02- 35,8 çalışma
16.gün 27-02- 35,6
17.gün 28-02- 36 çalışma
18.gün 01-03- 35,1
19.gün 02-03- 35,8
tabloma yorum yapabilirmisiniz? bugünde kasık ağrılarım son 2 ay 12 de adet oluyorum acaba bu ay da mı olucam kasık ağrılarım onu gösteriyo sanırım dimi? :26:
12 de adet oluyorum ne demek anlamadım:44: 35 günde bir mi olursun adeti eğer öyleyse henüz yumurtan çatlamadı 21. gün çatlar. 3 gün daha ölç bakalım ateşini o zaman belli olur. kasık ağrıları yumurta çatlayacağı zaman olabilir
kızlarrrrrrrrrrrrrrr bebeğim sağlıklıııııııııı
331c1d Ovulation Charts
Selam kızlar ben uzaktan takip edenlerdenimbuda benim tablom ama ben progesteron kullanıyorum etkisi olabilir ateşimde sizce nasıl
Ilaçla ateş yükseldi kuzu 2-3 gün zorladı çıkmıycam diye ama çıktı sonra bu tabolya göre pazartesi günü sonuç:18:
33c6dc Ovulation Charts
benim ateşim düşüyor diye üzülüyordum da ateş düşse bile umut var demekki diyorum
14.gün test yapabilirsin kuzu tabloya göre öyle oluyo benimde pek bilgim yok ama senin 2-3 gün sonra belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?