cara canım sende yazmışın benimde tablomun aynısı
bu nasıl oluyor yaa :111:
slm kizlar biisi sorucam bnm adetimin 22.gunu bugun ve bu sabah olctum atesim 36.7idi,normalde sabahlari olyuorum adetimden ssonra 2 gundur bu sekilde atesim ama gun icinde olctugumde de degiskienli var.yani 36.0 ya kadar inior.bu normalmi yoksa hamile kalmadimmi acaba.hamiel kalanlarda gun icinde de mi sabit hep ve yuksekmi yoksa sadce sabahlar en yuksek degerdemi oluo nolur yardim
kizlar bi cvpverebilirmisiniz
canım gün içinde ölçtüğün ateşini dikkate alma
sabah aynı saatte ölçtüğün ateşin neyse o dur
bence gün içinde hiç ölçme kafanı bulandırma
ay cnm cok merci valla hic kimseden ses cikmio nedensse neyse...peki gun icinde dusuler olabilirmi halime kaldiysan bile..bnm icin cok onemli 1 bucuk senedir cocuk istiorum ve bu ay tam anlamiyla ates olcmeye basladim
bende kendi tablomu görüyorum.gerçekten arkadaş ne yaptıysa ilizyon gibi
ilk defa denedim yüklemeyi becerebildim mi
dün ben de kendi tablomu gördüm burda.alla alla dedim kendi kendime bu benim tablomama bunu diyen bi ben değilmişim anlaşılan iyi de herkes kendi tablosunu nasıl gördü aynı msj da.yoksa bu bir ilizyon mu
önce dedim ki aa benimkine ne kadar çok benziyo sonra bi baktım benim ki bu dedimmvalla nası becerdi bilmiyorum cnm burda incir veya soğan veya başka kürler yapan bi ark var mı cnm biliyomusun.sen yaptın mı hiç kür
sevdanehri yuklemeyi yapabilmissin ama yanlislikla benim tablomu yuklemissin canim
ilginçtir ama ben de kendi tablomu görüyorum burdahiçbirşey anlamadım bu işten illüzyon gibi
aboww herkes mi kendi tablosunu görüyomuşş eklediğim tabloda topiği alt üst etmişim haberim yok
aboww herkes mi kendi tablosunu görüyomuşş eklediğim tabloda topiği alt üst etmişim haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?