Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cara canım sende yazmışın benimde tablomun aynısı
bu nasıl oluyor yaa :111:

canım sevda nehri bişeyler yapmış ama ne herkes kendi tablosunu görüyor.yani senin gördüğün sevda nın değil senin tablon.valla güzel becermiş:))

kizlar bi cvpverebilirmisiniz

canım gün içinde ölçtüğün ateşini dikkate alma
sabah aynı saatte ölçtüğün ateşin neyse o dur
bence gün içinde hiç ölçme kafanı bulandırma

ay cnm cok merci valla hic kimseden ses cikmio nedensse neyse...peki gun icinde dusuler olabilirmi halime kaldiysan bile..bnm icin cok onemli 1 bucuk senedir cocuk istiorum ve bu ay tam anlamiyla ates olcmeye basladim

ay cnm cok merci valla hic kimseden ses cikmio nedensse neyse...peki gun icinde dusuler olabilirmi halime kaldiysan bile..bnm icin cok onemli 1 bucuk senedir cocuk istiorum ve bu ay tam anlamiyla ates olcmeye basladim

canım gün içinde hiç ölçme kesinlikle sağlıklı bir sonuç alamazsın
vücudumuz gün içinde hareket halindeyken değerler sürekli farklı çıkar
sadece sabah ölç boşa aklını bulundırma

bende kendi tablomu görüyorum.gerçekten arkadaş ne yaptıysa ilizyon gibi

ilk defa denedim yüklemeyi becerebildim mi

dün ben de kendi tablomu gördüm burda.alla alla dedim kendi kendime bu benim tablomama bunu diyen bi ben değilmişim anlaşılaniyi de herkes kendi tablosunu nasıl gördü aynı msj da.yoksa bu bir ilizyon mu

Son düzenleme:
dün ben de kendi tablomu gördüm burda.alla alla dedim kendi kendime bu benim tablomama bunu diyen bi ben değilmişim anlaşılaniyi de herkes kendi tablosunu nasıl gördü aynı msj da.yoksa bu bir ilizyon mu

canım valla bende çok şaşırdımm
bunu nasıl becerdi sevdanehri :97:

önce dedim ki aa benimkine ne kadar çok benziyo sonra bi baktım benim ki bu dedimmvalla nası becerdi bilmiyorum cnmburda incir veya soğan veya başka kürler yapan bi ark var mı cnm biliyomusun.sen yaptın mı hiç kür

önce dedim ki aa benimkine ne kadar çok benziyo sonra bi baktım benim ki bu dedimmvalla nası becerdi bilmiyorum cnmburda incir veya soğan veya başka kürler yapan bi ark var mı cnm biliyomusun.sen yaptın mı hiç kür

canım ben pko liyim soğan kürünü yaptım o ay adetim 70 günde geldi
faydasını görmedim ben hayıt otunu kullanıyorum çok faydasını gördüm
mucizevi bir bitki benim hormonlarımı düzene koydu tavsiye ederim
ben kapsül şeklinde olanını kullanıyorum saçyı ve suyunun tadı iğrenç hiç içilcek gibi değil

sevdanehri yuklemeyi yapabilmissin ama yanlislikla benim tablomu yuklemissin canim

ilginçtir ama ben de kendi tablomu görüyorum burda hiçbirşey anlamadım bu işten illüzyon gibi

nası yani yaaa nasıl becerdim ben bunu
kızlar kendi tablonmda sağa tıklayıp özelliklerden site uzantısını kopyaladım ama nasıl sizde kendinizinkini görünüyonuz anlamadımm
nasıl yüklüyonuz buraya ben yükleyeyim doğru şekilde ozaman :44:

aboww herkes mi kendi tablosunu görüyomuşş eklediğim tabloda topiği alt üst etmişim haberim yok

aboww herkes mi kendi tablosunu görüyomuşş eklediğim tabloda topiği alt üst etmişim haberim yok

valla süpersinbunu istesek de yapamazdık..
menünün altında sharing,home page setup ı tıkla,üstte kutucuklar çıkacak onun üstündeki linki kopyala buraya yapıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…