Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
19.gün36,7 saat5 45

günaydın kızlar dün gittik dr a keseyi gördük minnacık 4+5 im şuanda neyseki kimyasal değilmiş hayırlısıyla bebişi ve kalp atışlarınıda duysak :18: Rabbim isteyen herkese nasip eder inş

canım sen bıryerde yanlış yapıyorsun ama çözemedım

dıl altından ölçüyordun dıme atesini
canım bi arkadaş yazdığı olabilir.ateşin yanında küçük kutu var onu işaretledim hep.şimdi zaten siteye girdiğimde arkadaş listesinden ötürü bi hata veriyo.grafiğime giremiyorum yani.hesabınıza geri gidin diyo giriyorum hiç bişey anlamadım yani.ben manuel olarak burdan yazayım canlarım.dün kafayı sıyırdım çözeyim diye.üstelik çevirici var hepsi türkçe yazıyo hepsini doldurup okeylerken çeviriciyi kapatıyorum yoksa kabul etmiyo.ateşimi kol altından her gün aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüyorum canım.bugunde yarım derece düştü zaten sanırım regl yola çıktı.
6.gün.......35.7............. __sa:7.00
7.gün.......36.1**..........__sa:7.00
8.gün.......36.4............. __sa:7.30
9.gün.......35.6.............__sa:7.00
10.gün......36.0**........ __sa:7.00
11.gün......35.1............__sa:7.00
12.gün......35.5............__sa:7.00
13.gün........ölçmemişim yumurta akı gibi akıntım oldu
14.gün......35.0**........__sa:7.00
15.gün......35.6**........__sa:7.00
16.gün......35.8............__sa:7.30
17.gün......36.0............__sa:7.00
18.gün......35.6**........__sa:7.00
19.gün......36.5...........__sa:7.00
20.gün......36.3**.......__sa:7.00
21.gün......36.1..........__sa:7.00
22.gün......36.1..........__sa:7.00
23.gün......36.0**......__sa:7.00
24.gün......35.5.........__sa:7.00

benim reglim 25-26.cı gün gelir genelde.bu düşüş regl belirtisi dimi kızlar.?

günaydın kızlar dün gittik dr a keseyi gördük minnacık 4+5 im şuanda neyseki kimyasal değilmiş hayırlısıyla bebişi ve kalp atışlarınıda duysak :18: Rabbim isteyen herkese nasip eder inş

deryaaaa maşallah çok sevindim gözün aydın senin bu hamileliğin bütün kürtaj olanlara umut olur inşallahAllah bu sefer hayırlısıyla sağlıkla yavrunu kucağına alıp büyütebileceğin günleri nasip eder sana

kolaltından ölçtüğün için hep karışık çıkmış cnm bunlar bırser ifade etmezz hemen dil altından ölçmeye başla olur mu sabah yataktan kalkmadan yorganı bıle açmadan ölçmen gerek böle olmaz cnm
ilginçtir ama ben de kendi tablomu görüyorum burda hiçbirşey anlamadım bu işten illüzyon gibi
bende kendı tablomu görüyorumm

oyy maşallahh bende 2 hafta sonra gıdıcem kalbını dınlemeyee

tamam canım bu günden sonraki ölçümleri dil altından yapayım.bu yarım derece düşüş bişey ifade etmiyor o zaman dimi.sabah moralim çok bozulmuştu.belim ağrıyor ama bu sefer 1 haftadır kasıklarımda ağrı var sanki yumurtlama günümdeki ağrı gibi.uzanıp yattığımda dahada acı veriyodu.inş bişeyler vardır canım

arkadaşlar günaydınnn

adetimin 14. gününden itibaren her sabah 08-00 de ölçmeye başladım

14.gün 25-02- 34,3
15.gün 26-02- 35,8 çalışma
16.gün 27-02- 35,6
17.gün 28-02- 36 çalışma
18.gün 01-03- 35,1
19.gün 02-03- 35,8 çalışma
20.gün 03-03- 36
21.gün 04-03-36,1 çalışma
22.gün 05-03-35,6

lütfen şu tabloyuu yorumlayın kızlar yaaaaa :26:

canım adet döngün 28 gün sürüyorsa 14. gün yumurtlama oldu ama 30günse 15. gün
adet döngün ne cnm

canım baya gec ölçmeye başlamışssın ayrıca dil altından ölçüyorsun dıme sabah yataktan kalkmadann

amin canım inş. herkeze umut olsun ve kimse asla umudunu yitirmesin ben hala şoktayım walla görene kadar bozuk gebeliktir diodum inş sonu ii olur ne diim başladı benim için zorlu yol artık şu 3 haftayı sorunsuz atlatırsam tutmayın beni 6 ile 8. haftalar riskli bende

ayy hadi inş. benim riski olduğu için gün aşırı gidicem doktora bir terslik olmazsa haftaya duyarım kalp atışlarını diğerlerininkini 6. haftada duymuştuk

canım regl döngüne göre verımlı gunlere yakın ılıskı olmus inşallah tutmuşturr tutmadıysa da bır dahakı ay daha ıyı ölçüm yaparsın

BU ARADA HAMİLE KALMAYI KAFANIZDA ONAYLADIKTAN SONRA FOLIC PLUS GÜNDE 3 TANE ALIN KIZLAR SAKIN AKSATMAYIN ÇOOKK ÖNEMLI BU BEBEK İÇİN BEYIN GELISIMI KALP GELISIMI VE DÜŞÜĞÜ ÖNLEMEK ICIN BEN 15 ARALIKTA BAŞLADIM 5 HAFTALIK HAMILEYIM ŞUANDA

ayy hadi inş. benim riski olduğu için gün aşırı gidicem doktora bir terslik olmazsa haftaya duyarım kalp atışlarını diğerlerininkini 6. haftada duymuştuk

BENIM SALI GÜNÜ 6 haftam oluyo ıkı dr gıdıyorum aynı zamanda içim rahat etmedı salı diğer dr çağırdı ona gıdıcem yıne hcg yaptırıp

canım baya gec ölçmeye başlamışssın ayrıca dil altından ölçüyorsun dıme sabah yataktan kalkmadann[/QUOTE]

evt dil altından ve hiç yataktan kalkmadan ölçüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…