canım inşallah hamilesindir, dualarımız seninlekizlar. atesim 36.8 de sabit gidiyor. bir de artik goguslerim cok aciyor sureklu. yuz ustu bile yatamiyorum. pazartesi regl tarihim. dua eder misiniz benim icin de...
Arkadaşlar bu arada ateş hiç yanıltmıyor. Tüp bebekte bile bunca hormona rağmen güvenilir sonuç verdi.
sen ff çizgini kendin çizmişsin ya tatlım ve ovulasyon öncesi ateşini ölçmediğin için coverline var ya şu yatay çizgi, yanlış yerde
aslında 36,4 senin yüksek ateşin, yumurtladıktan iki gün sonra bile 36,4 müş ateşin, inşallah adet gelmez canım, inş. hamişsindir
canım inşallah hamilesindir, dualarımız seninle
cok tesekkur ederim canim. yarin bellu olur artik atesimden. duserse bu ay da olmadi demek(
her ay her ay kalbim dayanmiyor bu strese.
canim. tam olarak ne istedigini anlayamadim. ocak ayi tablon yok. neye bakmamizi istedin?
su an cok iyi gidiyor
guzel yumurtlamissin
son 3 gun de yuksek devam eder umarim
gorunmuyormu var halbukı
kızlar hepberaber deryaya msj attım oğluda kendide çok iyiymiş merak etmeyin dedi bugün eve çıkacaklarmış hepinize çok selamı var
metuş çok yakışıklıymış öyle dedi
canım üçüüzn mü olacak?tüp bebek mi yoksa klomenden kaynaklı mı?maşallah inşallah sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlar alırsın kucağına
evet canım üçüzlerim olcak inşallah tüp bebekle evet..
amin canım teşekkürler sende bebişini sağlıkla kucağına al canım tebrikler yeni gebişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?