Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın,

Uzun süredir takip ettiğim bi durum vardı, kendimde dahil 10 kişide bu durum artık onaylandı, şahit oldum.
Geçen ay çok kısa sürmüştü benim döngüm, ve bu ay hamile kaldım. Reglisi erken gelenler üzülmeyin derim ben
Hadi bol şans...

kizlar. atesim 36.8 de sabit gidiyor. bir de artik goguslerim cok aciyor sureklu. yuz ustu bile yatamiyorum. pazartesi regl tarihim. dua eder misiniz benim icin de...
canım inşallah hamilesindir, dualarımız seninle

Arkadaşlar bu arada ateş hiç yanıltmıyor. Tüp bebekte bile bunca hormona rağmen güvenilir sonuç verdi.

canım ben de ona çok kez şahit oldum, progestan kullanırken bile yükselmedi namussuz :) yumurtladığımı da çok net gördüm, yumurtlamadığımı da..
bu arada ben 6 aydır evliyim henüz 4 aydır deniyorum, ama adetlerim düzensiz olduğu için genç kızlığımdan beri korktum hep hamile kalamam diye ve eşimle apar topar bıraktık korunmayı
Allahtan genç kızken içmişim o doğum k. haplarını da kistim falan yok... bu 4 aylık süreç içerisinde hem pko olduğumu, hem de hipotiroidi riskimin olduğunu öğrendim.
Klomen yumurtlalarımı doğru düzgün geliştirmiyor bunu öğrendim, belli ki işim zor olacak biraz, Allahtan hayırlısı ne diyeyim canım, Allah hepimize şifamızı versin

canım sakın üzülme bunda da vardır bir hayır zamanı var demek ki allah yardımcımız olsun hepimizin dualarım senınle canım

çizgimi kendim çektim çünkü bu ay aşılama yapıldı canım...yani o gün yumurtladıgım kesin.benim ortalama ateşim önceki dönemlerde o olduğu için ateşi de öle yazdım.eğer ben değer yazmasaydım ovulasyon gününü 14. güne cekiyordu.çatlatma iğnemi pzt oldum.çarşamba aşılama oldu.inş hamişimdir ama sanmıyorum

kızlar olinin selamı var
transferi güzel geçmiş.şimdi yatıyormuş bi şikayeti yokmuş.
dua eden herkese çokkkk teşekkür ediyorr.
inşallahhh sonucu da güzel olsun.ve halayını çekelim.
dua etmeye devamm.

kızlar hepberaber deryaya msj attım oğluda kendide çok iyiymiş merak etmeyin dedi bugün eve çıkacaklarmış hepinize çok selamı var
metuş çok yakışıklıymış öyle dedi

kızlar hepberaber deryaya msj attım oğluda kendide çok iyiymiş merak etmeyin dedi bugün eve çıkacaklarmış hepinize çok selamı var
metuş çok yakışıklıymış öyle dedi

canım üçüüzn mü olacak?tüp bebek mi yoksa klomenden kaynaklı mı?maşallah inşallah sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlar alırsın kucağına

canım üçüüzn mü olacak?tüp bebek mi yoksa klomenden kaynaklı mı?maşallah inşallah sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlar alırsın kucağına

evet canım üçüzlerim olcak inşallah tüp bebekle evet..
amin canım teşekkürler sende bebişini sağlıkla kucağına al canım tebrikler yeni gebişsin

evet canım üçüzlerim olcak inşallah tüp bebekle evet..
amin canım teşekkürler sende bebişini sağlıkla kucağına al canım tebrikler yeni gebişsin

Allah razı olsun,amin inşallah alırım bu sefer Rabbimin izniyle.bir tane 27 haftalık kaybım var preeklampsi nedenli.bu sefer her şey güzel olur inşallah sağlıkla sağlıklıca sağ salim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…