kızlar iyi akşamlar,ateş tabloma bi bakarmısınız? son iki gündür yükselmeye başladı,ümitlensemmi bilemedimsizce hamile olabilirmiyim bu tabloyla?
07.01.13__13.gün : 36,2
08.01.13__14.gün : 36,3
09.01.13__15.gün : 36,1
10.01.13__16.gün : 36,2
11.01.13__17.gün : 36,3
12.01.13__18.gün : 36,2
13.01.13__19.gün : 36,3*
14.01.13__20.gün : 36,4
15.01.13__21.gün : 36,6*
16.01.13__22.gün : 36,7
17.01.13__23.gün : 36,6
18.01.13__24,gün : 36,9*
19.01.13__25.gün : 36,8
20.01.13__26.gün : 36,8*
21.01.13__27.gün : 36,8
22.01.13__28.gün : 36,8
23.01.13__29.gün : 36,9
24.01.13__30.gün : 37
günaydın kızlar bu ay benim tablo bi garip sanki regl dönemimden bile daha düşük oluyo ateşim arada bu normal mi sizce :26:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
doktor yumurtan büyümemiş diyip duruyor gitmeyeceğim canım bugün takibe... moral daha önemli.. en son 16,1mm idi artık çatlarsa çatlar ne yapayıminşallah bugün sende güzel haberlerle gelirsin canım
canım yazdıklarının okurken ağladım resmen.. hissettiklerini inan en az senin kadar hissediyoruz,Arkadaşlar malesef yine olmadı... Biz artık bu konuyu bir süre kapatmaya karar verdik. Eşimle konuştuk. Biz böyle de mutluyuz. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
ufacik birsey paylasmak istedim sizlerle. kuzenimin tam 10 yil cocugu olmadi. ilaclar tedaviler tüp bebek hicbiri ise yaramadi. en son doktor "sizin cocugunuz olmaz" diyince ilac ve tedavileri birakti. tam 1 ay sonra normal yollarla hamile kaldi. simdi iki cocugu var.
ne olur icinizi sıkmamaya calisin.
Canım benim biliyorum söyleyecek söz yok. Biz de öyle sus pus kaldık işte. Napalım... Belki bir gün yeniden deneriz Allah bilir. İnanın bizim gibi bu zor yoldan geçen kimsenin artık negatif almasına dayanamaz oldum. Herkes için ayrı ayrı üzülüyorum. Kalbim bu kadar üzüntüyü kaldıramayacak. O nedenle haber beklediğim bir kaç kişi daha var. Onlardan da (inşallah iyi) haberlerini aldıktan sonra KK'ya da girmeyeceğim. Üzüntülerim o kadar çok ki mutluluklarımın üstünü örttü.
Seni de merak ediyorum. Hepberaber'in doğum haberini almadan da gitmem. Canım benim onun için dua ediyorum. Every için de öyle. Rezene de var. Ya ben nasıl gideceğimDuramıyorum da gidemiyorum da
rumeysacım çok tebrik ederim canım allah tamamına erdirip sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn.
olimmm kuzummm ınsallah bebıslerını alıp geleceksın halayımızı cekecegız burda
bu gece ve yarın tum dualarım senınle olacak
rabbım dualarımızı kabul etsın ınsallah.
Baharım pcim bozuldu cok ozledım senı gorusemıyoruzzzzz
rumeysa senıde tebrık ederım canım cok sevındım
saglıkla kucagına alırsın ıns.
hepberaberle konusan oldu mu
saat kactaydi dogumu acaba
oglen 12 deydı.
Bebıse msj atıcaktı ama melıste daha nete gıremedı
smdılık haber yok bakalım
ıns bı haber gelır artık,onlar ıyı olsunda
öyle bir okudum ki mesajınııı dırek gözlerım doldu benı gordum sende ınsallah sız tam umudunuzu kestıgınız anda ve su cuma vaktınde rabbım duyar sesımızı ve sen gıbı lerını cok bekletmess ınsallah YARADANIM BU CUMA VAKTINDE DUA KAPILANRIN ACIK OLDUGU ST DEE SIZEDE EN KISA ZAMANDA MELEKLERINIZI GONDERIR ECMAINN ARKADASIMM RABBIM BILIYOR ZAMANINI SEN DILE YETER INSALLAH BOL SABIR VE UMUT DOLU GUNLER DILIYORUM RABBIM DEN UMUDUNU KESME VE BİR ANDA MUCIZEN GELECEK BILIYORUM KENDIM YASADIGIM ICIN SENI COKKK DAHA IYI BILIYORUMM ALLAH IMA EMANETSINNN INSALLAH ENN KISA ZMAANDA EMANETINE KAVUSURSUN CNIMMM SELAMAETLE INSALAH
canım benim kıyamam..ilk başta bir daha asla kk ya girmem dersin ama yine girersin.bizi bizden başka anlayan yok çünkü...çok garip ama seni kendime çok benzetiyorum.bir çok cümlende kendimi görüyorum.o yüzden inan negatif sonuç almana kendim negatif almış gibi üzüldüm.ama biliyorum gelecek bir gün bebişin.çok bekletmicek.bencede biraz ara verin.ama kendini habersiz bırakma.ben merak ederim seni meseladua et bol bol... Rabbim eğer sana bu ay bebegini göndermediyse bilki senin için hayırlı olan buydu.Rabbim bize hep hayırlısını nasip et diyoruz ya.aslında dualarımızı kabul ediyor.ben buna çok inanıyorum.lütfen güçlü ol...en güzeli en iyisi en hayırlı zamanda gelecek
canim benim inan bana seni gercek hayatta taniyormus gibi hissediyorum uzuntunu, hep aklimdan gecen bir isimsin sen. dua etmekten baska soyleyebilecegim birsey benim de yok, gonlundekine kavusmaniz dilegiyle 9 aycim.
hayırlısı olsun tatlım inşallah hiç beklemediğin bi anda süpriz yapar annesine bebişin biz bu topicteki arkadaşlarımıza çok dua ediyoruz unutmayın siz de bol bol dua edin
aglattın benı
kelımeler dugum dugum oldu ne yazabılıyorum
ne konusabılıyorum
ısyan etmek ıstemıyorum
ama sen bu bebegı coktan haketmıstın..
rabbımın takdırı ne dıyebılırımkı...
senı cok sevdıgımızı bıl yeter.
canım yazdıklarının okurken ağladım resmen.. hissettiklerini inan en az senin kadar hissediyoruz,
Allahtan umut kesilmez, neden diyorum böyle çünkü hep en umutsuz olduğumuz anda gelmez mi mucizeler... hele ki bu mucize bir bebekse... Allahım sesini duysun inşallah, mucizen tedavi olmadığın ve iç ummadığın bir anda gelsin bulsun seni inşallah, kendime ne kadar dua ediyorsam sizlere de o kadar ediyorum, her gün acaba topikte hamiş var mı diye sabırsızlıkla bilgisayarı açıyorum, sizlerin mutlu haberleriyle mutlu oluyorum, üzüntülerinizi ben de hissediyorum...
bir gün bize de gülecek kader canım, içini ferah tutmaya çalış
canım sen ümidini kaybetme.
sen bizi düşünme senin için iyi olan hangisi ise onu yap. biz seni özler merak ederiz. dualarımız da seninle olur. bazen çevremdeki insanları unutup senin için dua ederken buluyorum kendimi.
Arkadaşlar bu arada ateş hiç yanıltmıyor. Tüp bebekte bile bunca hormona rağmen güvenilir sonuç verdi.
oglen 12 deydı.
Bebıse msj atıcaktı ama melıste daha nete gıremedı
smdılık haber yok bakalım
ıns bı haber gelır artık,onlar ıyı olsunda
Arkadaşlar bu arada ateş hiç yanıltmıyor. Tüp bebekte bile bunca hormona rağmen güvenilir sonuç verdi.
bence de ovulasyonu tespit edip adet gününü belirlemede filan bir numara..
benim bu ay garip oldu ama benim adetin 4 mü beşinci gün mü hatırlamıyorum çok büyük parça geldi beyaz.
progeastan jel adetle söküldü.
demek o tutmuş ateşi yüksekte. ben öyle düşündüm
aaay o jelin öyle geleceğini söylemiyorlar insanın ödü kopuyor. tabi progesteron teorik olarak ateşi yüksek tutar. ama benim ona rağmen düştüDüşmesine rağmen adet olmuyorum tabii o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?