Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hamile olabilirsin canım tablon güzel

günaydın kızlar bu ay benim tablo bi garip sanki regl dönemimden bile daha düşük oluyo ateşim arada bu normal mi sizce :26:

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yumurtlamaya yakın ateş biraz düşer zaten canım, çok normal gidiyor tablon, sonu bebiş olsun inşallah

inşallah bugün sende güzel haberlerle gelirsin canım
doktor yumurtan büyümemiş diyip duruyor gitmeyeceğim canım bugün takibe... moral daha önemli.. en son 16,1mm idi artık çatlarsa çatlar ne yapayım

Arkadaşlar malesef yine olmadı... Biz artık bu konuyu bir süre kapatmaya karar verdik. Eşimle konuştuk. Biz böyle de mutluyuz. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
canım yazdıklarının okurken ağladım resmen.. hissettiklerini inan en az senin kadar hissediyoruz,
Allahtan umut kesilmez, neden diyorum böyle çünkü hep en umutsuz olduğumuz anda gelmez mi mucizeler... hele ki bu mucize bir bebekse... Allahım sesini duysun inşallah, mucizen tedavi olmadığın ve iç ummadığın bir anda gelsin bulsun seni inşallah, kendime ne kadar dua ediyorsam sizlere de o kadar ediyorum, her gün acaba topikte hamiş var mı diye sabırsızlıkla bilgisayarı açıyorum, sizlerin mutlu haberleriyle mutlu oluyorum, üzüntülerinizi ben de hissediyorum...
bir gün bize de gülecek kader canım, içini ferah tutmaya çalış

Son düzenleme:

bu mucizeler duymaya çok ihtiyacımız oluyor bazen canım

canım sen ümidini kaybetme.
sen bizi düşünme senin için iyi olan hangisi ise onu yap. biz seni özler merak ederiz. dualarımız da seninle olur. bazen çevremdeki insanları unutup senin için dua ederken buluyorum kendimi.

rumeysacım çok tebrik ederim canım allah tamamına erdirip sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn.

allah razı olsun hepinizden

9ay cım ne diyeceğimi bilemedim canım yaa..
belki de tüpten korkuşum bu, ümitlerimi daha çok bağlayıp kendimi üzmek..
hayırlısı olsun.
sizin ümitsiz bi durumunuz yok doğal da olur. sadece süreci hızlandırmak istediniz inşallah olur Rabbimin izniyle..

kizlar. atesim 36.8 de sabit gidiyor. bir de artik goguslerim cok aciyor sureklu. yuz ustu bile yatamiyorum. pazartesi regl tarihim. dua eder misiniz benim icin de...

oglen 12 deydı.
Bebıse msj atıcaktı ama melıste daha nete gıremedı
smdılık haber yok bakalım
ıns bı haber gelır artık,onlar ıyı olsunda

oğluşu kucağında onu severken kimin umrunda olur ki dünya

Canım arkadaşlarım Allah razı olsun desteğiniz için. Hem mesajlarınızla hem dualarınızla bana çok yardımcı oldunuz. Hakkınızı helal edin. Sanırım sadece biraz dinlenmeye ihtiyacımız var. Buna da artık çok kötü bir şey olarak bakmıyorum. Mevlam neylerse güzel eyler. Demek ki buymuş hayırlısı.

Ne güzel bir dua olmuş Allah razı olsun suzancığım

Doğru söylüyorsun canım. İnşallah sen pozitif sonuç alırsın da sen bana umut olursun. Canımm Dualarıma da ara vermiştim. Sitem etmekten korkuyordum. Ama başladım artık yeniden.

canim benim inan bana seni gercek hayatta taniyormus gibi hissediyorum uzuntunu, hep aklimdan gecen bir isimsin sen. dua etmekten baska soyleyebilecegim birsey benim de yok, gonlundekine kavusmaniz dilegiyle 9 aycim.

Canım bilmez miyim! Çok teşekkür ederimm

hayırlısı olsun tatlım inşallah hiç beklemediğin bi anda süpriz yapar annesine bebişin biz bu topicteki arkadaşlarımıza çok dua ediyoruz unutmayın siz de bol bol dua edin

İnşallah canım inşallah

Kıyamam canım benimmm Valla bir daha kimseyi üzmeyeceğim. Özür dilerim. Bilmez miyim ben de sizi çok seviyorum

İnşallah canım inşallah! Biliyorum anladığınız. Başka da kimse anlayamaz gerçekten. Yaşayan biliyor sadece. Sen ne zamandır deniyorsun canım?

Canım eksik olma. Ben de sana ve bebeşine dua ediyorum. Allah sağlık sıhhat versin ikinize

Arkadaşlar bu arada ateş hiç yanıltmıyor. Tüp bebekte bile bunca hormona rağmen güvenilir sonuç verdi.

Arkadaşlar bu arada ateş hiç yanıltmıyor. Tüp bebekte bile bunca hormona rağmen güvenilir sonuç verdi.

bence de ovulasyonu tespit edip adet gününü belirlemede filan bir numara..
benim bu ay garip oldu ama benim adetin 4 mü beşinci gün mü hatırlamıyorum çok büyük parça geldi beyaz.
progeastan jel adetle söküldü.
demek o tutmuş ateşi yüksekte. ben öyle düşündüm

selam kızlar hepberaber deryadan tüm gün msj gelir diye bekledim ama yazmadı inşallah herşey yolundadır kucağında oğluşuyla iyidirler fırsat bulamamıştır belki
bende uygun değildir diye msj falan yazamadım

aaay o jelin öyle geleceğini söylemiyorlar insanın ödü kopuyor. tabi progesteron teorik olarak ateşi yüksek tutar. ama benim ona rağmen düştü Düşmesine rağmen adet olmuyorum tabii o ayrı

aaay o jelin öyle geleceğini söylemiyorlar insanın ödü kopuyor. tabi progesteron teorik olarak ateşi yüksek tutar. ama benim ona rağmen düştü Düşmesine rağmen adet olmuyorum tabii o ayrı

taaa adetin 4. 5. günü o jel adet kanamasıyla söküldü yaa.
dedim kıytırık jel bile altıma yarım saat yastık koymayla taa rahmi bulduysa spermler haydi haydi gider ayak dikmenin kendine eziyet etmenin hiç hali ok dedim

9ay canım üzüldüm ama elden gelen bişey yok allahım inşallah ummadığın anda sabrın tükenmeden hayırlısıyla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…