Dün ff'e göre çatlamalıydım ama hala ateşim yükselmedi :/
Ff de sasirir guzelimsen bugun catliyor olabilirsin cok onemli gunler bugunleri bos gecme tatlim. Gelecek ay ben gunasiri yerine onemli gunlerde her gun calisma yapicam bi turlu tutturamadik belki bu sefer olur. :2:
günaydın kıslaaaar
boğaz enfeksiyonum ve ona bağlı ateşim devam etmekte :2:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
melekcim hemen umudunu kaybetme daha düşmüş sayılmaz bakalım yarın nasıl olur ateşin. umarım dşmez yükselir ve çakılır kalır öyle
aaaaaaaaaa sende mi antalyalısın meroobende antalyalıyım canım neresindensin antalyanın ben merkezdeyim. hangi doktora gidiyorsun bana önerebileceğin bi doktor var mı kusum yaa kaç aydır bi doktor beğenemedim ben
Günaydın canım.dur bakalım yarınıda görelim öyle kara verelim.sıkma canını,olmazsa bidahaki aya daha çokçalışma yaparsın
Melekcim, işlerim çok yoğun, yurtdışından misafirlerimiz var. Eşimle birlikte çalışıyoruz. Günboyu onlarla uğraş akşam yemeğe git, gece yorgun argın gel, bi de halvete gir :)
Öldüm son 4 gündür yaw.
hayırlısı olsun güzelim bu ay olmassa gelecek ay olur inşallahInsallah guzelim tipik adet belirtilerim basladi ne yazikki yarin 36.3 le adet olurun buyuk ihtimal. Senin atesin bu ay cok tuhaf yahubir kac gun icinde yukselmezse kesinlikle dr a gitmekte fayda var, olmadi adeti bekler ondan sonra klomenle gelecek ay denersin ins.hic gerek kalmaz
Ahh bu tembellik dr dedigi gunlerde esime uyku tatli geldi onu suclayim mis gibi yumurtayi kacirdik
manavgaaaaaaaaaat mııııııııııııııııııBen manavgattayım tatlım,hiç bilmemki antalyadaki doktorlarıburda olsan önerirdim.
Seni cok iyi anliyorum bir de gorev gibi olmasi bazen akisinami biraksak acaba diyorum ama olmuyor. Bir de benim 3 yasindaki oglum cok sik uyaniyor dusun halimizi odasi ayri ama gece en az 5 defa anneeee babaa diye bagirmasi yok mu kacak gibiyiz yanisenin ilk bebismi olacak ?
kızlaar ff sonunda çizgimi çekti.bu geç çatlamanın hayrı dokunsa bari.
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlaar ff sonunda çizgimi çekti.bu geç çatlamanın hayrı dokunsa bari.
Öyle deme, geç meç çatladın işte. Hem çalışma varsa bebiş karnındadır belki, kimbilir
Ff gibi karıyız,bizde demiştik 27 diyehadi hayırlısı bakalım booll şanss
Meraba canım.adetin ilk gününden itibaren sayıyosun,10.günden sonra gün aşırı ilişki öneririmateş yumurtlamadan sonra yükseliyor yani sen işi sıkı tut gün aşırı çalış:9
canım evet çatlamadığı dönem insan daha çok sitrese giriyor helede döngü uzayınca ben ilk defa bu kadar geç çatladım hatta en son günlerde çatlamıycam heralde diye ümidimi kesmeye başlamıştım ama bizim yumyumların ne zaman çatlıycağı belli olmuyor.sen çalışmalara devam et bu ara çatlayabilirsin.
geç meç çatlamışşın güzelim hadi hayırlısı olsun inşallahkızlaar ff sonunda çizgimi çekti.bu geç çatlamanın hayrı dokunsa bari.
Ah be güzelim, yaş kemale erince, yeter diyosun, gücün yetmiyo. Ama zamanım kısıtlı ha gayret diye diye 4 gün ilişki yaşadık, bugün ateşim yükselir dedim ama yine yükselmedi, bu akşamda halvet var, evede geç gitcem işin kötüsü :/
Slm ateşyükselmeden mi ilişki olması lazım ?
Aynen öyle, çünkü yumurta çatladıktan sonra salgıladığı hormon sayesinde ateşimiz yükseliyo...
Yapmamız gereken ateş yükselmeden yumurtayla sperlerin buluşmasını sağlamak
Ah be güzelim, yaş kemale erince, yeter diyosun, gücün yetmiyo. Ama zamanım kısıtlı ha gayret diye diye 4 gün ilişki yaşadık, bugün ateşim yükselir dedim ama yine yükselmedi, bu akşamda halvet var, evede geç gitcem işin kötüsü :/[/QUO
Ne kemali kizben de 35 im genciz biz genciz en azindan ruhumuz ayol bir kac ay icinde hamis de kaldin icin rahat olsun sen bu ay bilemedin gelecek ay hamissin bu calisma azmi karsiligini alir bence sana bu gece icin tavsiyem dr um bana soylemisti bazen her gun iyi degil dun gece calisma var ise bugun yumurtlamissan zaten dun ki onu bulmustur sen yine de ne olur ne olmaz sabah calisin spermler sabah cok daha hizli oluyor. 5 yil cocugu olmayan arkadasim sabah girilen iliski sonrasi hamile kaldi bu bilimsel bir gercek bu ay bu bilimsel arastirmayi ben de gercege donusturmek istiyorum
Ah be güzelim, yaş kemale erince, yeter diyosun, gücün yetmiyo. Ama zamanım kısıtlı ha gayret diye diye 4 gün ilişki yaşadık, bugün ateşim yükselir dedim ama yine yükselmedi, bu akşamda halvet var, evede geç gitcem işin kötüsü :/
geç meç çatlamışşın güzelim hadi hayırlısı olsun inşallahbenim tablo seninkine benziyooo inşallah bende çatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?