Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün ff'e göre çatlamalıydım ama hala ateşim yükselmedi :/

Ff de sasirir guzelim sen bugun catliyor olabilirsin cok onemli gunler bugunleri bos gecme tatlim. Gelecek ay ben gunasiri yerine onemli gunlerde her gun calisma yapicam bi turlu tutturamadik belki bu sefer olur. :2:

Ff de sasirir guzelim sen bugun catliyor olabilirsin cok onemli gunler bugunleri bos gecme tatlim. Gelecek ay ben gunasiri yerine onemli gunlerde her gun calisma yapicam bi turlu tutturamadik belki bu sefer olur. :2:

Melekcim, işlerim çok yoğun, yurtdışından misafirlerimiz var. Eşimle birlikte çalışıyoruz. Günboyu onlarla uğraş akşam yemeğe git, gece yorgun argın gel, bi de halvete gir :)
Öldüm son 4 gündür yaw.

Insallah guzelim tipik adet belirtilerim basladi ne yazikki yarin 36.3 le adet olurun buyuk ihtimal. Senin atesin bu ay cok tuhaf yahu bir kac gun icinde yukselmezse kesinlikle dr a gitmekte fayda var, olmadi adeti bekler ondan sonra klomenle gelecek ay denersin ins.hic gerek kalmaz

Günaydın canım.dur bakalım yarınıda görelim öyle kara verelim.sıkma canını,olmazsa bidahaki aya daha çok çalışma yaparsın

Ahh bu tembellik dr dedigi gunlerde esime uyku tatli geldi onu suclayim mis gibi yumurtayi kacirdik

Seni cok iyi anliyorum bir de gorev gibi olmasi bazen akisinami biraksak acaba diyorum ama olmuyor. Bir de benim 3 yasindaki oglum cok sik uyaniyor dusun halimizi odasi ayri ama gece en az 5 defa anneeee babaa diye bagirmasi yok mu kacak gibiyiz yani senin ilk bebismi olacak ?

hayırlısı olsun güzelim bu ay olmassa gelecek ay olur inşallah bende adet olayım klomene başlarım büyük ihtimal bu ay hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin he o tembellik benimkinde de var ne zaman ateşim yükselse adamın tembelliği tutuyo boşa uğraşıyorum gibi geliyo bazen
Ben manavgattayım tatlım,hiç bilmemki antalyadaki doktorları burda olsan önerirdim.
manavgaaaaaaaaaat mıııııııııııııııııı anam biz senle akraba çıkcaz az kaldı bende manavgatlıyım kusum ailem hala orda ben evlenip geldim antalya merkeze aaaay hemşoom benim çok mutlu oldum bak şimdi kimlerdensin sen bakim özelden yazsana

Bilinçli olunca elde değil ki güzelim görev haline geliveriyo. Önceden ben kiiiim yumurtlama tarihini bilecek olan kimdi. Çok bilgisizdim 3-4 ay öncesine kadar, eh şimdi azıcık aklımız eriyo, önemli gün yoksa aman kaçırmayalım diye, bu seferde pimpirikleniyo insan, oldu, olmadı, olcak mı :))
İlk bebiş olcak canım... Yaş 36 :)

Öyle deme, geç meç çatladın işte. Hem çalışma varsa bebiş karnındadır belki, kimbilir

canım evet çatlamadığı dönem insan daha çok sitrese giriyor helede döngü uzayınca ben ilk defa bu kadar geç çatladım hatta en son günlerde çatlamıycam heralde diye ümidimi kesmeye başlamıştım ama bizim yumyumların ne zaman çatlıycağı belli olmuyor.sen çalışmalara devam et bu ara çatlayabilirsin.

Meraba canım.adetin ilk gününden itibaren sayıyosun,10.günden sonra gün aşırı ilişki öneririm ateş yumurtlamadan sonra yükseliyor yani sen işi sıkı tut gün aşırı çalış:9

slm cnm sen gün aşırı ilişki öneririm dediğinden kasıt 1 gün arayla sanırım doğrumu anladım ? :44:

Ah be güzelim, yaş kemale erince, yeter diyosun, gücün yetmiyo. Ama zamanım kısıtlı ha gayret diye diye 4 gün ilişki yaşadık, bugün ateşim yükselir dedim ama yine yükselmedi, bu akşamda halvet var, evede geç gitcem işin kötüsü :/

Slm ateşyükselmeden mi ilişki olması lazım ?

Slm ateşyükselmeden mi ilişki olması lazım ?

Aynen öyle, çünkü yumurta çatladıktan sonra salgıladığı hormon sayesinde ateşimiz yükseliyo...
Yapmamız gereken ateş yükselmeden yumurtayla sperlerin buluşmasını sağlamak

Aynen öyle, çünkü yumurta çatladıktan sonra salgıladığı hormon sayesinde ateşimiz yükseliyo...
Yapmamız gereken ateş yükselmeden yumurtayla sperlerin buluşmasını sağlamak

yaniiiii adetten sonra düşük ateşler de 1 gün arayla mı her gün mü ilişki ateş yükseldikten sonra ara verbiliriz ölemi

dedim ya tatlım bende öyleydim bu ay istem dışı stres yapıyorsun.bizimde bir sürü problem var benim fsh yüksek, eşimde morfoloji sayı hepsi kötü doğal yollardan olması biraz mucize. ama rabbim istedikten sonra olmıycak bişey yok kısmet.bu ayda olmazsa doktor yolunu tutucaz artık.

geç meç çatlamışşın güzelim hadi hayırlısı olsun inşallah benim tablo seninkine benziyooo inşallah bende çatlarım

evet canım sana dünde demiştim çalış diye tablolarımız benziyo bugün yarın çatlayabilirsin.çalışmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…