peerikizi ve filizof. sizin tablolarinizi takip edemiyorum. neredeler?
ekinci doktora gidecekti gitti mi naptı acaba :26:
ekinci anneeeeeeeeeeeeeeee ....
nerdesinnnn ..
bebişini gördün mü
ekinciiiii. sayende erken dogurcam cocugu. aaa. saat kac oldu tatlim. nerde guzel haberlerin?
canlarımm çok teşekkür ederimmm, yağmuruma, meroooma, cuteheartıma filozofumaa
doktordan sonra gezindik biraz da
bHCG 1018 çıktı Allahım binler milyonlarca şükür olsun
4,5 haftalık hamilesin dedi doktorum
cumartesi günü karından mı bakalım iki gün sonra vajinal mı dedi
dedim cumartesi karından
bugün bebişe çorap da aldım beyaz
ilk eşyasını alayım uğurlu gelsin dedim yavruma
ammmaaaaan, anne olacağımmm
tablomu da paylaşayım adet yerini bulsun kızlaaar
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayyy ayy ne güzell..
o çoraplarını sevsinlerrrr
okudukça bende burda heyecanlanıyorum aynı şeyleri yaşamak için
rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
canlarımm çok teşekkür ederimmm, yağmuruma, meroooma, cuteheartıma filozofumaa, meleğimee yelizimee
dedim cumartesi karından
canlarımm çok teşekkür ederimmm, yağmuruma, meroooma, cuteheartıma filozofumaa, meleğimee yelizimee
dedim cumartesi karından
dedim cumartesi karından
Gunaydinn kizlarrr, atesim dustu bu ay da olmadi sanirim
canım tablonu inceledim aynı yerlerde geziyor, ama çalış canım bak görüyorsun geç yumurtlayanları, geçen aylarda lillium da öyle olmuştu ya, geç döllenme muhabbeti..günaydın kıslaaaar
boğaz enfeksiyonum ve ona bağlı ateşim devam etmekte :2:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
melekcim hemen umudunu kaybetme daha düşmüş sayılmaz bakalım yarın nasıl olur ateşin. umarım dşmez yükselir ve çakılır kalır öyle
aaaaaaaaaa sende mi antalyalısın meroobende antalyalıyım canım neresindensin antalyanın ben merkezdeyim. hangi doktora gidiyorsun bana önerebileceğin bi doktor var mı kusum yaa kaç aydır bi doktor beğenemedim ben
canımm siz beni merak ediyorsunuz ben siziDün ff'e göre çatlamalıydım ama hala ateşim yükselmedi :/
ya bu halvet işi bazen gerçekten görev gibi oluyor, bizim başarısız halvetlerimiz bile oldu, görev gibi üstümüzde yük olduğu içinMelekcim, işlerim çok yoğun, yurtdışından misafirlerimiz var. Eşimle birlikte çalışıyoruz. Günboyu onlarla uğraş akşam yemeğe git, gece yorgun argın gel, bi de halvete gir :)
Öldüm son 4 gündür yaw.
kızlaar ff sonunda çizgimi çekti.bu geç çatlamanın hayrı dokunsa bari.
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım fsh yüksek de, süper çatlamış yumyumun, hiç bozma moralini, inş. gerek kalmaz doktoradedim ya tatlım bende öyleydim bu ay istem dışı stres yapıyorsun.bizimde bir sürü problem var benim fsh yüksek, eşimde morfoloji sayı hepsi kötü doğal yollardan olması biraz mucize. ama rabbim istedikten sonra olmıycak bişey yok kısmet.bu ayda olmazsa doktor yolunu tutucaz artık.
ay pıt pıtları da beklermiş taze anneeesimdilik hersey yolunda canim cok sukur. benim kontrol persembe. bakalim ne olacak? bebisin kalp atisini duyabilirim insallah.
slm cnm sen gün aşırı ilişki öneririm dediğinden kasıt 1 gün arayla sanırım doğrumu anladım ? :44:
canımm senin ateşin düşük dğeil ki 36,5 düşük ateşin mi bir bak bakalım folikül dönem ateşlerinee, kırmızı kart yoksa umutlar sönmesin canımm, inş. gelir bu ay yavrunn
canım tablonu inceledim aynı yerlerde geziyor, ama çalış canım bak görüyorsun geç yumurtlayanları, geçen aylarda lillium da öyle olmuştu ya, geç döllenme muhabbeti..
sen çalış kuzum çalışş
canımm siz beni merak ediyorsunuz ben sizidedim müjdeyi vereyim de bakayım hemen tablolara
çatlarsın canım bugün yarın, belki çatladın da, ateşin anca yarına yükselir
ya bu halvet işi bazen gerçekten görev gibi oluyor, bizim başarısız halvetlerimiz bile oldu, görev gibi üstümüzde yük olduğu için
üstelik eşim 23 ben 26 yaşındayım. insan zevk bile alamıyor bazen
sen süper çatlamışsın canım, tam tahmin ettiğimiz gibi, çalışmalar var değil mi o günlerde?
canım fsh yüksek de, süper çatlamış yumyumun, hiç bozma moralini, inş. gerek kalmaz doktora
ay pıt pıtları da beklermiş taze anneee
dedim cumartesi karından
canım çok teşekkür ederim, inan eve heyecanla geldim hem müjdeyi vermek için, hem sizleri merak ettiğim için, hemen açtım tabloları bir birtebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.değerin çok güzel.banada dua et canım hamilelerin duaları kabul olurmuş.
Canım çok sağol bir iki güne senin de haberlerini alalım inşallahAyyyy hadi gozun aydinben de catladim yahu icim pır pır oldu , ay neler neler yazacagimda cep telde yazmak zor , zil caldi benimki geldi gormesin elimde :))
benim tablodaki çizgelgeyi diyorsun değil mi canım?Cnm bide tablo bana karışık geldiği için ne demek oluyo şimdi burada ki çizelge ????
canımm çok sağolun yaa, rabbim isteyen herkese versin mucizesini, ilk kağıda baktığımda baktım, uzaktan tam göremedim ama 4 basamaklı bir sayıydı, Allahım dedim sana şükürler olsun dedim ve hemen isteyen kimseyi mucizenden mahrum bırakma yarabbim dedim, dualarım sizinle canımmBize de hayırlısıyla nasip olsun inş..Akşama kadar hayırlı hbrini bekledik kendine çok dikkat et
ayyy ayy ne güzell..
o çoraplarını sevsinlerrrr
okudukça bende burda heyecanlanıyorum aynı şeyleri yaşamak için
rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
canım o psikoloji çok geçici, aynısı bize de oldu biliyorumkızlar benim eşime birşeyler oldu..
artık çocuk mocuk istemiyorum diyorrr
ekinci tebrikler canım çok sevindim adına
canım çok teşekkür ederim darısı tüm topiğin başına, hep dualarımdasınızekincii senin birden fazla yumurtan vardı da doktor görmedi olabilir mii.. daha normalde senin adet günün bile gelmedi biliyor musun ateşe ve yumurtanın çatlamaya göre..
ikiz falan gelmesin
inşallah yaşarsın canım, bebiş bekletmesin inşaalhevet canım ff çizgiyi çektiği gün ve sonraki gün çalışma var.artık beklemedeyim inşallah bu ay gelir benimde bebişim.yaşadığın o güzel duyguları bende yaşarım inşallah.
ayy parmak kadar çorap valla çok tatlı yaaaAmaniinnnçoraplarda alınmış maşallah değerin çok güzel.bitanemm allah kucağına aldığın günüde nasip etsin
canım çok teşekkür ederim darısı tüm topiğin başına, hep dualarımdasınız
bu arada aynı şeyi ben de düşündüm canım adetimin 34. günü 1018 DPO12 deyim daha sonuçta, acaba ikiz mi dedim
hatta iki gün önce ve akşam üstü anında çıkan koyu ikinci çizgiyi görünce bile aklıma geldi
doktor doğru görmüş olsa bile belki tek yumurta ikizidirkim bilir
bakalım tatlım, artık Rabbim ne verdiyse şükür olsun
:
kızlar benim eşime birşeyler oldu..
kızlar benim eşime birşeyler oldu..
çöm ama bilinçli ateş topiği sakinlerine bayılıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?