Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ekinci doktora gidecekti gitti mi naptı acaba :26:

ekinci anneeeeeeeeeeeeeeee ....
nerdesinnnn ..
bebişini gördün mü

ekinciiiii. sayende erken dogurcam cocugu. aaa. saat kac oldu tatlim. nerde guzel haberlerin?

canlarımm çok teşekkür ederimmm, yağmuruma, meroooma, cuteheartıma filozofumaa, meleğimee yelizimee
doktordan sonra gezindik biraz da
bHCG 1018 çıktı Allahım binler milyonlarca şükür olsun
4,5 haftalık hamilesin dedi doktorum
cumartesi günü karından mı bakalım iki gün sonra vajinal mı dedi
dedim cumartesi karından

bugün bebişe çorap da aldım beyaz
ilk eşyasını alayım uğurlu gelsin dedim yavruma
ammmaaaaan, anne olacağımmm

tablomu da paylaşayım adet yerini bulsun kızlaaar
http://www.fertilityfriend.com/home/3f6f41

Son düzenleme:

ayyy ayy ne güzell..
o çoraplarını sevsinlerrrr
okudukça bende burda heyecanlanıyorum aynı şeyleri yaşamak için
rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah

ayyy ayy ne güzell..

Bize de hayırlısıyla nasip olsun inş..Akşama kadar hayırlı hbrini bekledik kendine çok dikkat et

Cnm bide tablo bana karışık geldiği için ne demek oluyo şimdi burada ki çizelge ????

Ayyyy hadi gozun aydin ben de catladim yahu icim pır pır oldu , ay neler neler yazacagimda cep telde yazmak zor , zil caldi benimki geldi gormesin elimde :))

tebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.değerin çok güzel.banada dua et canım hamilelerin duaları kabul olurmuş.

Gunaydinn kizlarrr, atesim dustu bu ay da olmadi sanirim

canımm senin ateşin düşük dğeil ki 36,5 düşük ateşin mi bir bak bakalım folikül dönem ateşlerinee, kırmızı kart yoksa umutlar sönmesin canımm, inş. gelir bu ay yavrunn

canım tablonu inceledim aynı yerlerde geziyor, ama çalış canım bak görüyorsun geç yumurtlayanları, geçen aylarda lillium da öyle olmuştu ya, geç döllenme muhabbeti..
sen çalış kuzum çalışş

Dün ff'e göre çatlamalıydım ama hala ateşim yükselmedi :/
canımm siz beni merak ediyorsunuz ben sizi dedim müjdeyi vereyim de bakayım hemen tablolara
çatlarsın canım bugün yarın, belki çatladın da, ateşin anca yarına yükselir

ya bu halvet işi bazen gerçekten görev gibi oluyor, bizim başarısız halvetlerimiz bile oldu, görev gibi üstümüzde yük olduğu için
üstelik eşim 23 ben 26 yaşındayım. insan zevk bile alamıyor bazen

kızlaar ff sonunda çizgimi çekti.bu geç çatlamanın hayrı dokunsa bari.
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com

sen süper çatlamışsın canım, tam tahmin ettiğimiz gibi, çalışmalar var değil mi o günlerde?

canım fsh yüksek de, süper çatlamış yumyumun, hiç bozma moralini, inş. gerek kalmaz doktora

simdilik hersey yolunda canim cok sukur. benim kontrol persembe. bakalim ne olacak? bebisin kalp atisini duyabilirim insallah.
ay pıt pıtları da beklermiş taze anneee

kızlar benim eşime birşeyler oldu..
artık çocuk mocuk istemiyorum diyorrr

ekincii senin birden fazla yumurtan vardı da doktor görmedi olabilir mii.. daha normalde senin adet günün bile gelmedi biliyor musun ateşe ve yumurtanın çatlamaya göre..
ikiz falan gelmesin

evet canım ff çizgiyi çektiği gün ve sonraki gün çalışma var.artık beklemedeyim inşallah bu ay gelir benimde bebişim.yaşadığın o güzel duyguları bende yaşarım inşallah.

Amaniinnn çoraplarda alınmış maşallah değerin çok güzel.bitanemm allah kucağına aldığın günüde nasip etsin

Son düzenleme:
tebrikler canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.değerin çok güzel.banada dua et canım hamilelerin duaları kabul olurmuş.
canım çok teşekkür ederim, inan eve heyecanla geldim hem müjdeyi vermek için, hem sizleri merak ettiğim için, hemen açtım tabloları bir bir
dualarım hep sizinle canımm
Ayyyy hadi gozun aydin ben de catladim yahu icim pır pır oldu , ay neler neler yazacagimda cep telde yazmak zor , zil caldi benimki geldi gormesin elimde :))
Canım çok sağol bir iki güne senin de haberlerini alalım inşallah

Cnm bide tablo bana karışık geldiği için ne demek oluyo şimdi burada ki çizelge ????
benim tablodaki çizgelgeyi diyorsun değil mi canım?
o servikal mukus girişi yapıyoruz ya onlarla ilgili bir çizelge, bir ara VIP üyeydim ondan kalma canım
adet günlerine göre ayları kıyaslıyor, mesela atıyorum yumurtlamaya 3 gün kala, iki ayımda da watery kıvamında ilişki girmişim ya onları çakıştırıyor işte
yumurtlama üç gün kala iki ayda da servikal mukusun şöyle şöyleymiş diye, bilgilendirme için
çok da önemli bir şey değil yani, hatta kaldırmak istedim da bulamadım yerini

Bize de hayırlısıyla nasip olsun inş..Akşama kadar hayırlı hbrini bekledik kendine çok dikkat et
canımm çok sağolun yaa, rabbim isteyen herkese versin mucizesini, ilk kağıda baktığımda baktım, uzaktan tam göremedim ama 4 basamaklı bir sayıydı, Allahım dedim sana şükürler olsun dedim ve hemen isteyen kimseyi mucizenden mahrum bırakma yarabbim dedim, dualarım sizinle canımm

ayyy ayy ne güzell..

amiin canımm amiin darısı isteyen herkesee olsunnn

canım o psikoloji çok geçici, aynısı bize de oldu biliyorum
şimdi çocuk olmadı ya, sorun belki de kendinde sanıyor, kendini korumaya almış, bak sen sakın ha üstüne gitmei tama hayatım kısmet de geç
o düzelir, bizim de aynısı oldu geçen adetimde
ekinci tebrikler canım çok sevindim adına

ekincii senin birden fazla yumurtan vardı da doktor görmedi olabilir mii.. daha normalde senin adet günün bile gelmedi biliyor musun ateşe ve yumurtanın çatlamaya göre..
ikiz falan gelmesin
canım çok teşekkür ederim darısı tüm topiğin başına, hep dualarımdasınız
bu arada aynı şeyi ben de düşündüm canım adetimin 34. günü 1018 DPO12 deyim daha sonuçta, acaba ikiz mi dedim
hatta iki gün önce ve akşam üstü anında çıkan koyu ikinci çizgiyi görünce bile aklıma geldi
doktor doğru görmüş olsa bile belki tek yumurta ikizidir kim bilir
bakalım tatlım, artık Rabbim ne verdiyse şükür olsun

evet canım ff çizgiyi çektiği gün ve sonraki gün çalışma var.artık beklemedeyim inşallah bu ay gelir benimde bebişim.yaşadığın o güzel duyguları bende yaşarım inşallah.
inşallah yaşarsın canım, bebiş bekletmesin inşaalh

Amaniinnn çoraplarda alınmış maşallah değerin çok güzel.bitanemm allah kucağına aldığın günüde nasip etsin
ayy parmak kadar çorap valla çok tatlı yaaa

Son düzenleme:

çöm ama bilinçli ateş topiği sakinlerine bayılıyorum yaaa

Onlar genellikle istemez sekerim kucagina verince anlarlar istediklerini :) sakin ustune gitme yeni evlisin daha cok zamaniniz olacak simdilik anliyorum ayaklarina yat sonra baslarsin yavas yavas huzurunuz daha onemli canim.

canim noldu hayrola??? ustune gitme sakin,sakinlesin biraz birak haline. neden oyle diyor peki bir sey dedi mi baska? yani benim ki kurtaj yeni oldugunda,cok kafaya takip okuyorum ediyorum diye kiziyordu ama simdi birakti kendi halime,abartmadigin surece tamam diyor ama mesela sogan kurune hayir dedi. sogandan nefret ediyorsun normalde,nasilsa hamile kalabiliyorsun yapma oyle seyler lutfen dedi ben de o da uzuntu yasadigi icin peki dedim.

çöm ama bilinçli ateş topiği sakinlerine bayılıyorum yaaa

bu kadar yeniyken bu kadar bilgili cevap vermene şaştım yani :))
genelde inat ederler ama adetimin 34. günündeyim bıdı bıdı diye.. tek yumurta ikizi filan şok ettin beni yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…