cumartesi günü çok sancılandım dayanamadım artık devlet hastanesine gittik acil bölümüne. 3 kese gördük ama 2 tanesi çok aşşağıdaymış dua etdüşme riski varmış oğlumdaki üzüntülerim geri geldi birden 3 kese içinde nokta gibi gözüküyorlardı 2 sağda 1 solda işte... dua et olur mu ne olur canım...
canımm topikcanla topiknaza çok güldüm yAaaaaküsmez annesi küsmez sen onu o kadar sevip istiyosun küsermi sanaUmarım herşey yolnda gider ve sağlıklı bir bebişin olur ortalama bir ay sonra göbişli bi hatun olursun
erkek olursa topikcan
kız olursa topiknaz hehehee
şaka bir yana senin kinide tutturursam 3, olucak
şirkette bir kız var onun kini tutturamadım ama sadece içimden geçti ona tahminde bulunmamıştım
ne zaman haber vericeksin sen şimndi cicim bize
canım ben de yağmuru düşünüyorumyağmur çok ihmal ettin kız bizi annene doyamadın mı
Bir yaşam belirtisi ver cnm
YAAA yok artıkkkkkkcnm sende nasıl sağlam yumyum varmış öğle yada bu silkeletme fena yaradı sana sakın ağır kaldırma Allah bilir benim gibi dadandın eve ali yide kucaklama bi süre mecbur inan ki gece uyumadan mutlaka duamdasın keseleri fotola bir ara yavru
canımm topikcanla topiknaza çok güldüm yAaaaa
bizim 29 nisanda randevumuz, bakalım canım o zaman hem 4lü testler olacak hem cinsiyeti kesin olarak söylerim dedi doktor
canım ben de yağmuru düşünüyorum
ateş de girmiyor
klomenler işe yarayacak mı çok merak ediyyorumm
işte devlet hastanesinde izin vermiyorlar canımmaaşallah diyelim Allah razı olsun sende her zaman duamdasın kalbimdesin biliyorsun :) kaldırmıyorum daha doğrusu çok ağrım oluyor bir iş yapamıyorum anca yemek yapıyorum ve ciddi mide bulantım var üstelik batımda bugün yani daha günüm bugün geçti 1 haftadır midem bulanıyordu halada devam ediyor. gerçekten çoğul gebeliklerde belirtiler 2 katı yaşanıyor..
erken döllendiyse çıkıyor canım. döllenme geç olduğunda sonuç daha geç çıkıyor işte. bak sana söylüyorum üstüne düşme. ateşini ölçmen psikolojik baskı yapıyor... inan hiç gerek yok. kızlar hepinize söylüyorum
öncelikle adet bitiminden itibaren 2 günde bir birlikte olun ve her birliktelik arkasından ayaklarınızı omuzlarınıza kadar duvara dayayın. dizlerinizi kırın ve silkelenin... bu çok ciddi sonuç veriyor... ama bu arada ne ateş ölçün, ne ovulasyon testi yapın! bunların hepsi psikolojik baskıya sebep olur... sakin olun o zaman göreceksiniz sonuç normal... 13 yıl bebeği olmayan arkadaşım şuan 8 aylık hamile
erken döllendiyse çıkıyor canım. döllenme geç olduğunda sonuç daha geç çıkıyor işte. bak sana söylüyorum üstüne düşme. ateşini ölçmen psikolojik baskı yapıyor... inan hiç gerek yok. kızlar hepinize söylüyorum
öncelikle adet bitiminden itibaren 2 günde bir birlikte olun ve her birliktelik arkasından ayaklarınızı omuzlarınıza kadar duvara dayayın. dizlerinizi kırın ve silkelenin... bu çok ciddi sonuç veriyor... ama bu arada ne ateş ölçün, ne ovulasyon testi yapın! bunların hepsi psikolojik baskıya sebep olur... sakin olun o zaman göreceksiniz sonuç normal... 13 yıl bebeği olmayan arkadaşım şuan 8 aylık hamile
435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com
dün test yaptım negatif çıktı,sizce bu ay hüsranmı...?
tamammm peki üzülmedimmmmmnasıl anlıyorsun bunu a nlatırmısın canım,mesela birdahaki ay bu tabloma göre ne yapmalıyım.lütfeeennn, çok ihtiyacım var...
cnm. Oncelikle uzulmuyoruz paniklemiyoruz. Vakti geldiginde olacak bebisin. Demekki daha kismet degilmis.
Ben ozellikle kendi tablolarim dahil biraz tablo gordum simdiye kadar. O yuzden birazcik rahat anlayabiliyorum bilmeyenlere gore. Soyleki: Senin ort. Regl derecen 36.0-36.1. Zaten ff de yaklasik 36.15 e cekmis (yatay cizgi). Bu senin regl derecen. Bu drecenin uzerine atesin hop diye cikip ki 16. Gun sonra bu derecenin uzerinde devam ettigi icin artik yumurtladin diyoruz. Eger gebelik varsa derece yuksek devam eder ozellkile son gunlerde artis gosterir. Senin ki dpo 12 olmadina ragmen dusme egiliminde. Bir de testin dun negatif cikmis o da regl geliyor diyor cunku genelde dpo 11 de cikar silik de olsa. Ama ben daha cok atesindeki dususu onemsiyorum. Ha su da olabilir belji hopp diye yukselir yarin ama benim yorumum regl geliyor. Kac gundu regl senin?
Diger ay: Simdik bu ayi baz alirsak 16. Gun yumurtlamissin. O zaman kesinnnnn 16 sindan onceki zaman gun asiri birlikte ol esinle. En azindan 11-20 gunleri arasini gun asiri birliktelikle gecir ki sansin artsin.
Umarim aciklayici olmusumdur.
teşekkür ederim canımmm, ortalama 34 gün sürüyor..
o zaman 34 gunse son 6 gun kaldi. Himmmm insallah yukselir atesin bundan sonra. Ben birazda dongun 28-30 gun suruyor sandigim icin oyle dusundum. O zaman bekleyelim belki gelir senin ki :)))
fakat hamilelik olsaydı, dün testte çıkmazmıydı..?
genelde silik de olsa cikardi ama bazilarinda cikmayabiliyor canim. O yuzden azicik daha sabirli olup bekleyelim. Genelde regl 5 gun gecince idrar testi yapin diyor dr.lar.
çok teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, iyiki varsınız...öpüldünüz,iyi akşamlar.
arkadaşı bilmem ama ben epey kiloluyumya ilginçtir ben seni hamile sanıyorum biliyormusun sonra aşağıya bakıyorum aaa diyorum hamilelik takvimi yok değilmiş nasıl bir his doğuyorsa içime inşallah gerçek olur
yok ne kilosu hatta dal gibi bişeyim zayıfım. benim adetler düzensiz yumurta oluşuyo fakat çatlamıyo ateş ölçmeye yeni başladım doktor yumurtalar çok güzel büyüyo ve sayısı çok ama çatlayacak gibi durmuyo dedi ve öyle oldu. ben 24 yaşındayım 2 yıllık evli ve 1 seneyi aşkındır korunmuyoruz. ama olmuyo bebeğimiz ha bu ay ha şu ay bebek olacak derken anca geçen ay başladık tedaviye. ben çok stres yapıyorum yapmamam lazım ama olmuyo elde değil
çok çabuk geldim demii:) sizler meraktasız diye eşimin ofisten yazıvereyim dedim.evveett bıdığımız 11 hafta 4 günlük,ense kalınlığı 1,6 boyu 48 mm ve doktor amcası penisini gördüm %51 erkek dediidedim 10 yıl önce 8 aya kadar kız dediydiniz.ozamanki teknolojiyle şimdi bir deyil dedi herşey normalmiş.bi ay sonra üçlü ve dörtlü tarama testi yaparız dedi.işte böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?