Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

YAAA yok artıkkkkkk cnm sende nasıl sağlam yumyum varmış öğle yada bu silkeletme fena yaradı sana sakın ağır kaldırma Allah bilir benim gibi dadandın eve ali yide kucaklama bi süre mecbur inan ki gece uyumadan mutlaka duamdasın keseleri fotola bir ara yavru

canımm topikcanla topiknaza çok güldüm yAaaaa
bizim 29 nisanda randevumuz, bakalım canım o zaman hem 4lü testler olacak hem cinsiyeti kesin olarak söylerim dedi doktor

yağmur çok ihmal ettin kız bizi annene doyamadın mı

Bir yaşam belirtisi ver cnm
canım ben de yağmuru düşünüyorum
ateş de girmiyor
klomenler işe yarayacak mı çok merak ediyyorumm

işte devlet hastanesinde izin vermiyorlar canım maaşallah diyelim Allah razı olsun sende her zaman duamdasın kalbimdesin biliyorsun :) kaldırmıyorum daha doğrusu çok ağrım oluyor bir iş yapamıyorum anca yemek yapıyorum ve ciddi mide bulantım var üstelik batımda bugün yani daha günüm bugün geçti 1 haftadır midem bulanıyordu halada devam ediyor. gerçekten çoğul gebeliklerde belirtiler 2 katı yaşanıyor..

ayyy hadi hayırlısıyla belli olsun artık off 29 nisanada hem bişi kalmadı hem çok var gibi yağmurun sanırım bulunduğu yerde net yok yoksa hayatta ihmal etmezdi umarım herşey yoolunda ve kafası rahattır ve sonuç bebişli olur

ya cnm bnm sen beni şoklara sokuyosun inan benim aylardır yanıp tutuştuğum şeyi sen çok kısa sürede çifter çifter yaşıyosun Maşallah kuzucuklara sancı neden olmuş onu anlamadım ayyy kocanıın kalbine inmesin kız 4 çocuk olucak ali yle beraber yuhuuuuuuu Allah yar ve yardımcın olsun kuzucum Allah razı olsun duaların için nasıl bu kadar çabuk sonuç aldın daha bat bugün müş ?

erken döllendiyse çıkıyor canım. döllenme geç olduğunda sonuç daha geç çıkıyor işte. bak sana söylüyorum üstüne düşme. ateşini ölçmen psikolojik baskı yapıyor... inan hiç gerek yok. kızlar hepinize söylüyorum
öncelikle adet bitiminden itibaren 2 günde bir birlikte olun ve her birliktelik arkasından ayaklarınızı omuzlarınıza kadar duvara dayayın. dizlerinizi kırın ve silkelenin... bu çok ciddi sonuç veriyor... ama bu arada ne ateş ölçün, ne ovulasyon testi yapın! bunların hepsi psikolojik baskıya sebep olur... sakin olun o zaman göreceksiniz sonuç normal... 13 yıl bebeği olmayan arkadaşım şuan 8 aylık hamile

ateş ölçmek bana iyi geliyor kuzucum sadece gebelik planladığım için değil adet günlerimi takip açısından rahat oluyor en azından geçen ay yada ters birşey varsa ateş seni sessizce uyarıyor sadece bebiş değil kendini tanıma açısndan ben sevdim kendisini...Ama dediğin çok doğru psikolojik etki konusu dr .bile söylüyor kafanız rahat olsun diye hayırlısı cnm benim benim bata da 7 gün var hmmm bide demişsin ya dizleri kırın silkeleyin diye onu anlayamadım ? :44:

canim yani onunde saygiyla egilirim. masallah naptin oyle yahu :)) nasil basardin 3 u biraradayi :)) allah tamamina erdirsin.

tamammm peki üzülmedimmmmm nasıl anlıyorsun bunu a nlatırmısın canım,mesela birdahaki ay bu tabloma göre ne yapmalıyım.lütfeeennn, çok ihtiyacım var...

tamammm peki üzülmedimmmmm nasıl anlıyorsun bunu a nlatırmısın canım,mesela birdahaki ay bu tabloma göre ne yapmalıyım.lütfeeennn, çok ihtiyacım var...

cnm. oncelikle uzulmuyoruz paniklemiyoruz. vakti geldiginde olacak bebisin. demekki daha kismet degilmis.

ben ozellikle kendi tablolarim dahil biraz tablo gordum simdiye kadar. o yuzden birazcik rahat anlayabiliyorum bilmeyenlere gore. soyleki: senin ort. regl derecen 36.0-36.1. zaten ff de yaklasik 36.15 e cekmis (yatay cizgi). bu senin regl derecen. bu drecenin uzerine atesin hop diye cikip ki 16. gun sonra bu derecenin uzerinde devam ettigi icin artik yumurtladin diyoruz. eger gebelik varsa derece yuksek devam eder ozellkile son gunlerde artis gosterir. senin ki dpo 12 olmadina ragmen dusme egiliminde. bir de testin dun negatif cikmis o da regl geliyor diyor cunku genelde dpo 11 de cikar silik de olsa. ama ben daha cok atesindeki dususu onemsiyorum. ha su da olabilir belji hopp diye yukselir yarin ama benim yorumum regl geliyor. kac gundu regl senin?

diger ay: simdik bu ayi baz alirsak 16. gun yumurtlamissin. o zaman kesinnnnn 16 sindan onceki zaman gun asiri birlikte ol esinle. en azindan 11-20 gunleri arasini gun asiri birliktelikle gecir ki sansin artsin.

umarim aciklayici olmusumdur.

teşekkür ederim canımmm, ortalama 34 gün sürüyor..

teşekkür ederim canımmm, ortalama 34 gün sürüyor..

o zaman 34 gunse son 6 gun kaldi. himmmm insallah yukselir atesin bundan sonra. ben birazda dongun 28-30 gun suruyor sandigim icin oyle dusundum. o zaman bekleyelim belki gelir senin ki :)))

fakat hamilelik olsaydı, dün testte çıkmazmıydı..?

genelde silik de olsa cikardi ama bazilarinda cikmayabiliyor canim. o yuzden azicik daha sabirli olup bekleyelim. genelde regl 5 gun gecince idrar testi yapin diyor dr.lar.

genelde silik de olsa cikardi ama bazilarinda cikmayabiliyor canim. O yuzden azicik daha sabirli olup bekleyelim. Genelde regl 5 gun gecince idrar testi yapin diyor dr.lar.

çok teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, iyiki varsınız...öpüldünüz,iyi akşamlar.

ben de tosun paşa kıvamında yuvarlanıyom
hay ağzını öpiyim yaa keşke olsam bebişim yaa
yumurta yakalamıyorum ki kocişin üstüne hobaaaa
inşallah bir sürpriz olur yumurtlarım da gelir mucizem

ben her gittiğimde zayıflarsan düzelebilir diyor doktorum.
ama zayıf hastalarım da çok onlar daha dirençli diyor.
ama bak alakası yok kilo ile, çatlamam diyorsa çatlamıyor işte yumoşlar

gözün aydın canımmmmmmm
irkek geliyoooooooooooooooooo
bana da dua edin ya..
ateş iui gidiyo ama test yaptım negatif çıktı..
bel ağrısı geçmedii bu ay ya..
hayatımda ilk kez gögüslerim bu kadar büyümüş
bacaklarımda kasıklarımdn aşağıya doğru damarlar çıktı..
kilo mu aldım ben hamişlik belirtileri mi bunlar anlamadım ya
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…