Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl günü mü beklesem mi acaba? Heyecanlandım şimdi, eşimin de haber yok.
Eğer hamileysem gerçekten ilk öğrenen sizlersiniz :)

valla canim kizlar beni bilir. ben coktaaannn kan vermis sonucu bekliyordum :))

Kızlar,
DHEA-SO4 126ug/dL
Testosteron, serbest 2.11 pg/mL
çıkmış

hadi ama bi görünüp bir kaybolma kuşum ya naptın gittin mi gördün mü minnak ı nolduuuuuuuuuuuuuuu

kızlar ben buradan birtürlü üyelik gerçekleştiremedim beceremedim ama ateşimi ölçüyorum hergün
bu ay çok garip 14.günüm bugün ve hep aynı 36.1 sadece geçen ay daha farklıydı 14 gün aynı değer olur mu

geçen ay ovü testine göre de 15-16-17.gün çifçizgi görmüştüm bana akıl verirmisiniz ateşin 14 gün aynı olması normal mi

cok ilginc canim. sen ff uyeligini mi yapamadin?

1. gün 19.Mar Salı 36.2
2.gün 20.Mar Çarşamba 36.2
3.gün 21.Mar Perşembe 36.1
4.gün 22.Mar Cuma 36.1
5.gün 23.Mar Cumartesi 36.1
6.gün 24.Mar pazar 36.2
7.gün 25.Mar Pazartesi 36.2
8.gün 26.Mar Salı 36.1
9.gün 27.Mar Çarşamba 36.1
10.gün 28.Mar Perşembe 36.1
11.gün 29.Mar Cuma 36.1
12.gün 30.Mar Cumartesi 36.1
13.gün 31.Mar pazar 36.1
14.gün 01.Nis Pazartesi 36.1
bu ateş tablom her sabah 7,30 da dil altı

derecen bozulmus olabilir mi canim?

sifre degistirme yapmadim. ben hic uyelik yapamadim sandim. onun icin sormustum.

derecen bozulmus olabilir mi canim?

sifre degistirme yapmadim. ben hic uyelik yapamadim sandim. onun icin sormustum.

akşam deniyorum farklı çıkıyor bozulsa akşam farklı çıkmaz ama ben de anlamadım henüz ovü testinde de çiftçizgiyi göremedim gerçi geçen ayda 15-16-17.günlerde görmüştüm

çok uslu duruyor oradan ama ultrasonda kıpır kıpırdı yavrum kollar bacaklar nasıl oynuyordu yaa
ağlayacaktım oracıkta o kadar farklı oldum ki anlatamam.. gece gözümün önüne geliyor görüntüsü ayyy anneeeemmm
rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu canlarım, tüm hamişlere de sağlıklı doğumlar nasip etsin
eşin için de hadi bakalım iyi olmuş canım inşallah her şey temiz çıkar
bu arada serbest bHCG:57
kız diye yorum yapılıyormuş sanırım 50 üstüne
ama birraz fal gibiymiş galiba melekcim, yoksa bilimsel bir gerçekliği var mı ben de merak ediyroum
Hayırlı sabahlar hanımlar. Son bir hafta geçmiyor sanki yaaaa:97:... tablomu yine ekliyorum;
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablon güzel canım çalışmalar da yumurlama gününde ve öncesinde varsa şans var

Ay ne güzel dualar ediyosun ikimiz için, iyi hoşta sözünün sonunu hiç beğenmedim. Allahın işine karışma. ÜMİDİNİ ASLA AMA ASLA KAYBETME...! O BICIRLAR 1 gün göbişimize girecek, O KADAR!
yelizim senin en çok bu pozitifliğine bayılıyorum, canım arkadaşım herkese örnek olacak bir pozitifliğin var, hep böyle ol

Kızlar ben ilaç kullanıyom yaa, soğan kürü yapmak istiyom, ilaçların etkisine bişi yapar mı?
Kürü yapayım mı? :18:
canımcım yaaa doktorlar zararı olmaz faydası olur diyorlar bu soğan kürüne ama ilaçlarla birlikte kimisi de önermiyor

canım hamilesin yaaa ateşe baksanaaa
hadi hayırlı olsun diyelimm
kana gidince bize de haber et
Nie kimse bana cvp vermiyoooo
kıyamam ben sanaaaaa

Başla canım sen soğan kürüne ilaç kullanırken sakıncası olmaz.ikisinden biri eritir inşallah kistini
kızım sen git hazırlan süslen bebişinle randevun var
şimdi doktordasındır ayyy gel hadi hemen de bize de bildir gelişmeleri

Kızlar,
DHEA-SO4 126ug/dL
Testosteron, serbest 2.11 pg/mL
çıkmış
canım testosteronun yüksek aynı benim gibi, ama çok çok hafifi yüksek yani
hiç kıllı dğeilimdir ama endokrincim sadece kıllılık yapar üremeye engl değil demişti
diğer DHEA yı bilmioyrum ama bakalım araştıralım buluruz elbet

Son düzenleme:
çok çabuk geldim demii:) sizler meraktasız diye eşimin ofisten yazıvereyim dedim.evveett bıdığımız 11 hafta 4 günlük,ense kalınlığı 1,6 boyu 48 mm ve doktor amcası penisini gördüm %51 erkek dedii dedim 10 yıl önce 8 aya kadar kız dediydiniz.ozamanki teknolojiyle şimdi bir deyil dedi herşey normalmiş.bi ay sonra üçlü ve dörtlü tarama testi yaparız dedi.işte böylee

masallah ikinize de. ohhhh hadi bakalim darisi diger testlerin temiz cikmasina.

Merhaba arkadaşlar

fiyat çok uygun geldi bakalım derim.

Wollex RC-002 Ateş Ölçer Yeni Versiyon Hızlı Ölçüm sadece 54,90TL 48saat geçerli fiyattır
Wollex RC-002 Ateş Ölçer Yeni Versiyon Hızlı Ölçüm - Ürün Kategorileri

WOLLEX yeni nesil termometre, HEIMANN algılama sistemi ile çocuğunuzun yada kendinizin ateşini %95 doğrulukla, vucuda temas etmeden hızlı ve rahat bir şekilde ölçebilirsiniz. Geniş renkli ekran ve arganomik tasarımı kullanım sırasında müthiş konfor ve rahatlık sağlar.

Çevre sıcaklık faktöründen etkilenmeden vucut sıcaklığını ölçmek için özel olarak tasarlanmıştır.

Renkli ve Geniş ekran LCD dijital ekran hem gün ışığında hem de gece karanlığında ışığa gerek duymadan kullanma imkanı sağlar.

Heimmann sıcaklık detektörü sayesinde tam doğru sonuçlar.

Yüksek ateş durumunda sesli alarm verir.

32 sıcaklık hafızasını kaydetme yeteneği.

Otomatik kapanma fonksiyonu.

Mod ayarı yapıldığında sadece vucut değil aynı zamanda sıvı ve ortam sıcaklığıda ölçülebilinir..

Her yönüyle çok pratik çok güvenilir ve çok konforlu....

Son düzenleyen: Moderatör:
Dehidroepiandrostenedion Sülfat (DHEA-SO4)
canım bak burada ayrıntılı açıklıyor ne olduğu o hormonun
erkeklik hormonlarıyla bağlantılı bir şey
senin değerin de referans aralığı içinde iyi çıkmış yani
senini 126 çıkmış referans aralığı da 98 ile 340 arasıymış

Son düzenleyen: Moderatör:
canımmm süpeeer haberler bunlaaaaar
çok sevindimmm bizim bebişler aynı gidiyor yaaa benim de 4 gün önce 11 hafta 1 günlüktü
pipişini yerler onun ayyy dikkat et
paşamız büyüyor maşşalahha cnımmm
ultrason koymuyorsun ama hiç yaaa
foto istiyoruz fotooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…