Nie kimse bana cvp vermiyoooo
Regl günü mü beklesem mi acaba? Heyecanlandım şimdi, eşimin de haber yok.
Eğer hamileysem gerçekten ilk öğrenen sizlersiniz :)
Kızlar,
DHEA-SO4 126ug/dL
Testosteron, serbest 2.11 pg/mL
çıkmış
valla balim. ben anlayamiyrm testlerden.
hadi ama bi görünüp bir kaybolma kuşum ya naptın gittin mi gördün mü minnak ı nolduuuuuuuuuuuuuuu
Fıstığım randevu 14.30 da 20 dadikaya hazırlanıp çıkarım.ama ben heyecanlandım yaaa:18:
kızlar ben buradan birtürlü üyelik gerçekleştiremedim beceremedim ama ateşimi ölçüyorum hergün
bu ay çok garip 14.günüm bugün ve hep aynı 36.1 sadece geçen ay daha farklıydı 14 gün aynı değer olur mu
geçen ay ovü testine göre de 15-16-17.gün çifçizgi görmüştüm bana akıl verirmisiniz ateşin 14 gün aynı olması normal mi
cok ilginc canim. sen ff uyeligini mi yapamadin?
1. gün 19.Mar Salı 36.2
2.gün 20.Mar Çarşamba 36.2
3.gün 21.Mar Perşembe 36.1
4.gün 22.Mar Cuma 36.1
5.gün 23.Mar Cumartesi 36.1
6.gün 24.Mar pazar 36.2
7.gün 25.Mar Pazartesi 36.2
8.gün 26.Mar Salı 36.1
9.gün 27.Mar Çarşamba 36.1
10.gün 28.Mar Perşembe 36.1
11.gün 29.Mar Cuma 36.1
12.gün 30.Mar Cumartesi 36.1
13.gün 31.Mar pazar 36.1
14.gün 01.Nis Pazartesi 36.1
bu ateş tablom her sabah 7,30 da dil altı
derecen bozulmus olabilir mi canim?
sifre degistirme yapmadim. ben hic uyelik yapamadim sandim. onun icin sormustum.
çok uslu duruyor oradan ama ultrasonda kıpır kıpırdı yavrum kollar bacaklar nasıl oynuyordu yaaKız maşallah senin yavruşuna uslu uslu oturuyor11 hafta cinsiyet için çok erken hatta kız bebeklerin bile bu hafta çıkıntı gözükebilir çünkü klitorist ilk önce çıkıntı şeklinde oluyormuş allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin gerisi hikaye zaten canım ikili testin beta hcg kaç ordan cinsiyet tahminde bulunabilirim Benim adetim yaklaştı ama yine ümitsiz bir tablo gelecek hafta eşime ürolojiden randevu alacağım bir de onu göstereceğim canım inşallah bir yerden yakalarız bebişi bu seferki pek nazlı :26:
tablon güzel canım çalışmalar da yumurlama gününde ve öncesinde varsa şans varHayırlı sabahlar hanımlar. Son bir hafta geçmiyor sanki yaaaa:97:... tablomu yine ekliyorum;
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com
yelizim senin en çok bu pozitifliğine bayılıyorum, canım arkadaşım herkese örnek olacak bir pozitifliğin var, hep böyle olAy ne güzel dualar ediyosun ikimiz için, iyi hoşta sözünün sonunu hiç beğenmedim. Allahın işine karışma. ÜMİDİNİ ASLA AMA ASLA KAYBETME...! O BICIRLAR 1 gün göbişimize girecek, O KADAR!
canımcım yaaa doktorlar zararı olmaz faydası olur diyorlar bu soğan kürüne ama ilaçlarla birlikte kimisi de önermiyorKızlar ben ilaç kullanıyom yaa, soğan kürü yapmak istiyom, ilaçların etkisine bişi yapar mı?
Kürü yapayım mı? :18:
canım hamilesin yaaa ateşe baksanaaa4301d5 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Arkadaşlar bu benim ateş tablom. BAT' ım 4 nisan olmalı. Ama ben cumartesi öylesine test yapayım dedim Laboquick ile yaptığımda yaklaşık 10 dakika sonra ikinci çizgi silik çıktı.
Hamile miyim bilmiyorum. Hiç bir belirtim de yok..
kıyamam ben sanaaaaaNie kimse bana cvp vermiyoooo
kızım sen git hazırlan süslen bebişinle randevun varBaşla canım sen soğan kürüne ilaç kullanırken sakıncası olmaz.ikisinden biri eritir inşallah kistini
canım testosteronun yüksek aynı benim gibi, ama çok çok hafifi yüksek yaniKızlar,
DHEA-SO4 126ug/dL
Testosteron, serbest 2.11 pg/mL
çıkmış
çok çabuk geldim demii:) sizler meraktasız diye eşimin ofisten yazıvereyim dedim.evveett bıdığımız 11 hafta 4 günlük,ense kalınlığı 1,6 boyu 48 mm ve doktor amcası penisini gördüm %51 erkek dediidedim 10 yıl önce 8 aya kadar kız dediydiniz.ozamanki teknolojiyle şimdi bir deyil dedi herşey normalmiş.bi ay sonra üçlü ve dörtlü tarama testi yaparız dedi.işte böylee
canımmm süpeeer haberler bunlaaaaarçok çabuk geldim demii:) sizler meraktasız diye eşimin ofisten yazıvereyim dedim.evveett bıdığımız 11 hafta 4 günlük,ense kalınlığı 1,6 boyu 48 mm ve doktor amcası penisini gördüm %51 erkek dediidedim 10 yıl önce 8 aya kadar kız dediydiniz.ozamanki teknolojiyle şimdi bir deyil dedi herşey normalmiş.bi ay sonra üçlü ve dörtlü tarama testi yaparız dedi.işte böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?