Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hadi yaa ya zaten %51 dedi.bende sordum doktor bey neye göre dediniz diye.oda penisini gördüm dedi.kız dur bakim simdi koyayim resmi ekincim yardim et nasil koycam

Kuzuumm tablondan çok ümitliyim inşallah gelir bu ay ama idrarda daha çıkmaz takilma sen ona

Hadi yaa ya zaten %51 dedi.bende sordum doktor bey neye göre dediniz diye.oda penisini gördüm dedi.kız dur bakim simdi koyayim resmi ekincim yardim et nasil koycam
canımm şimdi normal konuya cevap ver de
sonra gelişmiş paneli kullanıyorsundur muhtemelen
orada fotograf ikonu var üzerine gelince INsert image var ona tıkla dosyları seç de sonra da eklentiyi yükle de
ultrason kağıdını tarayacak mısın fotosunu mu çekeceksin yoksa CD mi verdi doktor canımm

hayatım evde tarayıcı yok ofiste var.ben resmini çektim ama gece olunca net çıkmadı yarın yine denerim.şimdilik bunu koyuyorum

Eklentiler

• $046.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 22
hayatım evde tarayıcı yok ofiste var.ben resmini çektim ama gece olunca net çıkmadı yarın yine denerim.şimdilik bunu koyuyorum
canımmm yerim minişini yaaaa
maşallah çoknet değil foto tabii anlaşılmıyor bir şey
anlasam zaten doktor olurdum ama dimi

kız meryem küsmüyüz yaa geçen de yazdım sana hamilemisn diye cevap vermedinburdada kesin hamile olduğunu görünce tekrar yazıyrm hayırlı olsun canım hemde üçüzmüüüüüü???

hakkını helal et ya inan görmedim. başka bir eve taşındım 1 ay önce canım orada sınırsız adsl vardı burada henüz yok. telefonu modem niyetine kullanıp giriyorum. ama sağlıklı olmuyor birisi beni aradığında bağlantım kopuyor, yağmur yağdığında kopuyor... o yüzden birçok yazanı göremiyorum ne olur kusura bakma. bana özelden ulaş bak o zaman mutlaka cevap veririm çünkü sabit bir konuya bakmıyorum birçok konuda geziniyorum ben o yüzden de bazen yazdıktan sonra verilen cevapları görmeden topik değişiyorum ardından da düşüyorum netten unutuyorum...

serabın bir yöntemi vardı silkelet hamiş kal diye kocam silkelemedi de kendi kendimi olan gücümle silkeledim :))) geçen ay dr. kontrolüne gittiğimde çift yumurtladığımı söyledi ama herşey nasip kısmet canım. cumartesi çok ağrım vardı gittiğimde 3 kese gördü dr. ama 2 tanesi aşşağıda ve çok riskliymiş dua et sende Allah büyüktür. benim annem ikiz ve annemin ikizi olan teyzeminde üçüzü var :) eşimin teyzesi de ikiz doğurdu yani doğal yollarla oluyor bu. Allahın takdiri işte. sana da tavsiyem çok sakin ol kafandan düşünceyi sil at benim taşınma evresinde oldu inanki yoksa bende kafamı boşaltamıyordum :) bu arada sen nasılsın?

435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com

dün test yaptım negatif çıktı,sizce bu ay hüsranmı...?

cnm ben de filozofa katılıyorum 1-2 güne adet gelir benim döngümde 33-35 arasında gider tıpkı böyle olmuştu geçen ay :2: her ay yeni bir umudun başlangıcı olsada alışıyosun az da olsa

cnm kızlara katılıyorum çok kaptırma kendini ne olur ne olmaz ama bu tablo hamişlik sinyali veriyor ekincinin dediği gibi çok erken yapmışsın testi zaten ff tırnak içine alıyo test gününü kuzucum

ayyy yazık kız bu adamlara nolcak be bilmeyen o kadar çift birlikte oluyo zaten gebelik oluşup dr. kontrolüne girdiğinde sana söylüyormuş dr. bilmem ne kadar yassak diye Bu arada nice senelere cnmmm

ocean cnm benimde bu ay ateş nerdeyse en yüksek 36,3 çıktı ok. ff çizgi çekti ama bir parça umutla beraber umutsuzluk çok bende anlamadım bu düşük ateşten normalde adete yakın 36,5- 36,6 filan seyretmesi gerek sonra düşer uyuz kırmızılar gelicekse bakalım :26::26:

teyzesi yer bunları be ben anlamam ya ne dediysem ooo hehehe

ayyy ekinci ne tatlı kayınvaliden varmış genelde pek öyle olmazlar amma

oooyyy fasülye yaaaa

canımmm yerim minişini yaaaa
maşallah çoknet değil foto tabii anlaşılmıyor bir şey
anlasam zaten doktor olurdum ama dimi

Allah'ım dileyenlerede nasip et amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn ( böyle az halvetle nasıl olacaksa ) ya bu arada yavrular akşam akşam amma kaynatmışsınız maşallah size

benim ateş bir pazar sabahı 36,5 olmakla beraber ( uyanamadım 1 saat geç ölçtüm ) 36,3 seyrinde devam ediyor 3 halvetle yaklaşan bat beklenmekte

Bu arada ff bana şöyle bir not göndermiş offf çok anlıyorum ya iyice karıştırıyo kafamı

[h=3]Zaten ovulasyon sonra neden beyazı servikal sıvı var mı?[/h]Korpus luteum, ana işlevi progesteron üretmek olsa da, küçük miktarlarda östrojen üretir çünkü yumurtlama olduktan sonra bazı servikal sıvı mümkündür. Bu bile ovulasyon sonrası bazı verimli görünümlü servikal sıvı, görmeye neden olabilir.
Sıcaklıkları ve diğer işaretler zaten ovulasyon olduğunu açıkça göstermektedir varsa, o zaman artık doğurgan emin olabilirsiniz. Bu meni ve beyazı veya sulu servikal sıvı karıştırmayın da nadir değildir. Bazı kadınlar da sadece menstrüasyon öncesi bazı verimli görünümlü servikal sıvı fark.
Ancak , grafik yoksa değil zaten (açık ve sürekli termal vardiya) ovulasyon olduğunu açıkça göstermektedir ilişkide bulunmadan bitmiyor. Eğer gebe bir şansı kaçırmayın emin olmak için bereketli servikal sıvı gördüğünüz gibi hala sürece verimli olabilecekleri ihtimalini göz önünde tutun.

Veeeeeeeeeeeee Yeliz diyete başlaaaaaaaaaaaar...

bu arada yukarıda prensese yazdığım cvp dıtttt yalnış oldu filozofa değil cutehearta katılıyorum olucaktı altta filozofa yazınca hatlar karıştı

Kilo aldım kuzum, hem kafamı başka bişeye yormak istiyorum...

yelizim şüphesiz Allah bilirde bu yaza hamişsin diyorum da başka bişe demiyorum bir daha ki hafta sonu bir arkadaş gelicek şirketten bana baktırabilirsem sana bi fal baktırıyım inann mıyoruzzz kesnlikle öylesineee

Hormon değerlerimin neticesi şişman 1 hatun oldum. Dr.um bundan sonra almaman için yardımcı olabilirim ama birazcık kilo vermelisin onun için bişi yapamam dedi. Çok pozitif başladım, eşimde destek... Kafamda dağılır diyetle uğraşırken hem... Bu arada fala baktır bacım, inşallah dediğin gibi olur. Seni sewiyorummmm

HMM dr. dediyse saygı duyarım hayırlısı dediğin gibi hem kafan dağılırr...Fal işi arkadaş gelirse cepte kuşum bende seni seviyoreeeeee

canımmm ben çıkıyorum kahvaltı yapalım enes uyandı :) bu arada sancım da var. riskli olunca böyle oluyor işte. dua et olur mu? kızlar hepiniz Allaha emanet olun öpüyorum :)

canımmm ben çıkıyorum kahvaltı yapalım enes uyandı :) bu arada sancım da var. riskli olunca böyle oluyor işte. dua et olur mu? kızlar hepiniz Allaha emanet olun öpüyorum :)

öp enesimi yerime ben özellikle adını söyleyerek dua ettim Allah kabul etsin =) yine gel Buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…