canım onda da var yanılma payıı, eşimin kuzenine doğum öncesi bile erkek dediler ilk andan beri, bir doğdu kız oldu
kayınvalidem demi ki doktora sen bebeğin pipisi diye kendi şeyine mi bakıyordun
kordon ve parmak yanılgısı oluyormuş onda da
doktorum cinsiiyetini kesin öğrenmek istiyorsan var bir yolu demişti
doğurmak
ama şu da bir gerçek ki erkek dediğindeki yanılma payı kız dediğindeki yanılma payından daha az
gözün aydın canımmmmmmm
irkek geliyoooooooooooooooooo
bana da dua edin ya..
ateş iui gidiyo ama test yaptım negatif çıktı..
bel ağrısı geçmedii bu ay ya..
hayatımda ilk kez gögüslerim bu kadar büyümüş
bacaklarımda kasıklarımdn aşağıya doğru damarlar çıktı..
kilo mu aldım ben hamişlik belirtileri mi bunlar anlamadım ya
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canımm şimdi normal konuya cevap ver deHadi yaaya zaten %51 dedi.bende sordum doktor bey neye göre dediniz diye.oda penisini gördüm dedi.kız dur bakim simdi koyayim resmi ekincim yardim et nasil koycam
canımmm yerim minişini yaaaahayatım evde tarayıcı yok ofiste var.ben resmini çektim ama gece olunca net çıkmadı yarın yine denerim.şimdilik bunu koyuyorum
kız meryem küsmüyüz yaa geçen de yazdım sana hamilemisn diye cevap vermedinburdada kesin hamile olduğunu görünce tekrar yazıyrm hayırlı olsun canım hemde üçüzmüüüüüü???
435f0f Ovulation charts on FertilityFriend.com
dün test yaptım negatif çıktı,sizce bu ay hüsranmı...?
gözün aydın canımmmmmmm
irkek geliyoooooooooooooooooo
bana da dua edin ya..
ateş iui gidiyo ama test yaptım negatif çıktı..
bel ağrısı geçmedii bu ay ya..
hayatımda ilk kez gögüslerim bu kadar büyümüş
bacaklarımda kasıklarımdn aşağıya doğru damarlar çıktı..
kilo mu aldım ben hamişlik belirtileri mi bunlar anlamadım ya
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya dayanabilsem bekleyecem ama dayanamıyorum ki
eşimi bile yanım yaklaştırmıyorum bebiş vardır da düşer diye
bugün evlilik yıldönümümüz çok güzel geçti..
pasta aldım, aynı okulda çalıştığımız için öğrencilerle anlaşıp ona sürpriz yaptık çok mutlu oldu, okul çıkışı da yemeğe gittik çok hoştu herşey...
şimdi de sırnaşıyo ama izin vermiyorum bakalım artık, kim kazanacak
benim ateşim 36.3 ün üstüne hiiiiç çıkmıyor
bazen yüksek derece görmek için banyodan çıkınca ölçüyorum 36.5 çıkıyo
timsah gibi soğukkanlı bir yaratığım ben
kocişim de yok bu hafta, şimdiden özledim keratayı
Dur kız daha kesin demediama ben hiiç cinsiyet felan sormadım kendiliğinden söyledi.internette araştırdım kız derse yanılma payı varmış ama erkekte olmuyomuş.teyzesi hadi bakalım tuttturdun gibi ama yinede ne oluur ne olmaz
canım onda da var yanılma payıı, eşimin kuzenine doğum öncesi bile erkek dediler ilk andan beri, bir doğdu kız oldu
kayınvalidem demi ki doktora sen bebeğin pipisi diye kendi şeyine mi bakıyordun
kordon ve parmak yanılgısı oluyormuş onda da
doktorum cinsiiyetini kesin öğrenmek istiyorsan var bir yolu demişti
doğurmak
ama şu da bir gerçek ki erkek dediğindeki yanılma payı kız dediğindeki yanılma payından daha az
hayatım evde tarayıcı yok ofiste var.ben resmini çektim ama gece olunca net çıkmadı yarın yine denerim.şimdilik bunu koyuyorum
canımmm yerim minişini yaaaa
maşallahçoknet değil foto tabii anlaşılmıyor bir şey
anlasam zaten doktor olurdum ama dimi
Veeeeeeeeeeeee Yeliz diyete başlaaaaaaaaaaaar...
Denüüüz günayduuun nasılsın canım :)
görmesek kilolu mu bu hatun dicemmmm
Kilo aldım kuzum, hem kafamı başka bişeye yormak istiyorum...
yelizim şüphesiz Allah bilirde bu yaza hamişsin diyorum da başka bişe demiyorum bir daha ki hafta sonu bir arkadaş gelicek şirketten bana baktırabilirsem sana bi fal baktırıyım inann mıyoruzzz kesnlikle öylesineee
Hormon değerlerimin neticesi şişman 1 hatun oldum. Dr.um bundan sonra almaman için yardımcı olabilirim ama birazcık kilo vermelisin onun için bişi yapamam dedi. Çok pozitif başladım, eşimde destek... Kafamda dağılır diyetle uğraşırken hem... Bu arada fala baktır bacım, inşallah dediğin gibi olur.Seni sewiyorummmm
canımmm ben çıkıyorum kahvaltı yapalım enes uyandı :) bu arada sancım da var. riskli olunca böyle oluyor işte. dua et olur mu? kızlar hepiniz Allaha emanet olun öpüyorum :)
üçüzü olacak arkadaşı çoookk tebrik ediyorum maşallah; üçünü de hayırla ve sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
benim tablomda ümit varmı sizce?
434d0b Ovulation charts on FertilityFriend.com hergün hergün souyorum ama napim zaman geçmiyor sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?