Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kızlar neden ılk sayfaya bır tablo yapılmadı

yapılsaydı keske de kımler hamış kaldı bılseydıkk

ates ölçme topıgınde kımler hamıs kaldı öğrenseydımm

julia merhaba...seni çooooook uzun zamandır bu sayfada takip ediyorum....tüm aşamalarını biliyorum sayılır...ikizlerine de Rabbim sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah canım....

teşekkür ederim....
yarın benim durumum netleşir....Rabbim bekleyen herkese beklediğini versin....
sana da bebeklerinle mutluluklar diliyorum

progestan kullandım taf....aşılamadan sonra içtim...
serpilimin de dediği gibi bu ay inişli çıkışlı herkesin ateşi sanırım...e havalardan da kaynaklanıyor olabilir....bi soğuk bi sıcak...
yorumun için teşekkürler taf....
sevgiler....

Ronya teşekkürler...Allah büyük....
sevgiler...
masallllllllllllllllll tam sana özelden yazackkenn burda gördümmmmmmm ya buna ne denirrrrrrr

canım serpil kalp kalbe karşı denir ama ben seni göremedim bile yazdım çıktım hemen....
şok sefiyorum seni

33f876 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu ay böyle başladık ne olucak bakalım sonu:26::26: geçen ayki ff ye göre %96 hamileydim bana kazık attı tablom

canım gecen ay bı tedavı ılac vs kullandınmı ...
gercekten atesın guzel gorunuyor ama hayırlısı tabıkı..

benımde senın gıbı yumrutam gec olusuyorda 16 da falan sanırım
acaba dıom gec olunca tutunamıyormu

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

buda benım tablom

öyle oldu minietek canım bide aşılama 14.gün ff 16.güne çekildi aşılama baştan olmamış demekki

bu ay hayıta bende başlıyorum kapsül aldım nasıl içmem gerekiyo günde kaç tane bilen varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

minietek aslında hamilelerimiz ve hamile olmayı bekleyenler diye içeriği biraz daha detaylı bir tablo yapılabilir.ben takibini yapabilcek olsam yapardım
ama çok sağlıklı takip edebilceğimi sanmıyorumm
ama takip edebilcek bir arkadaş varsa yapabilir

canım bugün yarın yumurtlucaksınn
geç olunca tutanamıyor diye düşünme hatta geç olunca daha sağlıklı yumurta olurmuş
senle ben aynı vakitlerde günümüzü beklicez bende bugün yarın yumurlucam yada yumurtladım bilemedim.neyse hepimiz güzel haberler alırız inşalah

geç olması sağlıksız olduğu anlamına gelmiyo canım ben bu ay aşılama yaptım ve 2.aşılamamdı olmadı napalım rabbim böyle yazmış sen öyle düşünme bide bende pko var adet düzensiliği yapıyo senin 16.gün gene güzel 2 ayda 3 ayda adet olduğum oluyo hap kullanmadan çok zor adet olurum ben

canım bendede pko vardı ben yaklaşık bir yıl hiç yumurtlamadım yani doğal yumurtlama olmadı
ben çareyi hayıt otunda buldumm 4 aydır sürekli içiyorum ve arginmax women diye bir vitamin
içiyorum.hormonlarım düzene girdi artık doğal yumurtluyorum
sanada tavsiyem kesinlikle hayıt ve arginmax women iç
faydasını göreceksin eminim ben ayrıca omega 3 de alıyorumm yumurta kalitesine iyi geliyormuş

canım hayıt kapsülü var arginmax değil markasıda bende aldım ayı özellikleri taşıyan bi hap omegada aldım ama geçen ay aşılama oldum diye içmedim sakıncası olabilir dedim ama hayıtı günde 2 keremi içiyosun 3 keremi onu bilmiyom bende yumurtlama oluyo canım geç oluyo ama zmanlamayı tutturmak mümkün değil hergün çalışmak lazım

ya ınsallah bakalım guzel haber verırız aynı anda
bu ay olmazsa ben ılaclarımı aldım onumuzdekı ay asılama yaptıracagız
onun oncesınde de atesımı bılmek ıstedım bu ay basladım daha ates olcmeye
ama guzel bısey ınsan kendı vucudunu tanıyo

canım gec yumurtluomm ama 28 . gun hemen adet olurum o yuzden dedım saglıksız mı oluyo acaba dıye
demek 2 asılaman olmadı Rabbım yardımcın olsun belkı dedıgın gıbı hayıt sıfa olur kendılıgınden olur bebegın
bende ıgnelerımı vs aldım
onumuzdekı ay ılk asılamam olacak bu ay da tutturamazsak bakalım
bende pko vs yok esımde de sadece hareket sınırda ama normal degerlerde ama 17 aydır beklıyoruz

canım vitaminlerin ve hayıtın markasını öğrenebilirmiyim
canım olsunda geç olsun ateş ölçme yumurtlama gününü bulmadı çok iyi bir yöntem
akıntını kontrol et ateşinin düştüğü günler muhakkak çalış
aslında 2 günde bir çalışmak en güzeli kaçırmamış olursun

ronya canım nasılsınn ?? dualrım siiznle artık rabbim çok bekletmezssin hepimizi öpüldün balım yorumların için teşşkürler

hayıtın veganatrel 300mg 90 kapsül diğeri solgar femalemultiple 60 tablet bide solgar marka omega 3 canım bide sen eşin için işiler kullanıyomusun canım tavsiye edebileceğin bişi varmı harekette azalma varmış doktor öyle dedi

canım aldığın vitaminlerin hepsi çok iyi yalnız multivitamin içinde hayıt var farkettinmi
ayrıca içersen fazla gelmesinmi
canım bir dahaki sefere gnc arginmax women al bence
şuan aldığın vitaminde çok iyi
ama arginmaxda l arginine ve damiana var doğurganlığa çok faydalı
şifa olsun inşallah

tamam canım bu bitisin onunla devam ederim o yüzden sana hayıtı sordum ya günde 3 defa diyodu ben 2 kere içtim aşılamaya başlamadan 7 gün falan içtim sende hayıtın markası ne canım:44::44:

tamam canım bu bitisin onunla devam ederim o yüzden sana hayıtı sordum ya günde 3 defa diyodu ben 2 kere içtim aşılamaya başlamadan 7 gün falan içtim sende hayıtın markası ne canım:44::44:

canım ben günde 2 tane içiyorum
özellikle hayıtı sabah almak gerekirmiş ben kahvaltıdan hemen sonra içiyorum.
ben hiç ara vermeden içiyorum ancak hormon ilacı alırken hayıta ara veriyorum

canım ben günde 2 tane içiyorum
özellikle hayıtı sabah almak gerekirmiş ben kahvaltıdan hemen sonra içiyorum.
ben hiç ara vermeden içiyorum ancak hormon ilacı alırken hayıta ara veriyorum

o zman iyiki bırakmışım bende yan etki yapabilirmiş bide sigarayı bıraksak karı koca süper olucak saol canım verdiğin bilgiler için

Masalcım çok teşekkürler,Allah sizin de gönlünüzdekini versin inş :)

Ronyacım hoşbuldum canımm:) geç oldu yine ama cvpladım :) maşallah moralin iyi görünüor böyle devam inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…