Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ateşin zaten güzelce artmamış ki madem aşılama oldun aşılamayla birlikte doktor progestan filan de verseydiya ama daha önce 36,3 olduğu için ateşin adet geliyor diyemeyiz bu kadar farklı iniş çıkışlar neden olmuş anlamadım açıkçası:26:

canım ya burdataf ronya ve diğer arkadşlar yorumlar benimde ateşim 35,8 oldu bu ayy inanılmaz tuhaftı ateşim bekliyoruz baklımm

taf bu ay bende hiç anlamdım kızların ateşleri tuhaff benim bile tusunami gibi oldum ben 26.cı gündeyim 35,8 düşün ben 36,4 le adet olan biriydim

20. gün mü yumurtan çatladı acaba bakalım yarın ne çıkacak ateşin:44:

bence adet geliyor denemez çünkü daha önceki günlerdede 36.3 ü görmüşsün
yani hepp çok yüksek gidip birden düşmemiş
aslında ateşin baştan beri çok yükselmemiş
onun için her an her şey olabilir

serpil bence sen kesinlikle progesteron kullanmalısınn
bazen sorun olarak büyük şeyler ararız ama altından ufak birşey çıkar
progesteron azlığında yapılacak tek şey yumurtlamadan sonra progesteron içmek
belkide sen hamile kalıyorsun ama tutunamıyorr
çünkü ateşin bir tuhaf yani vücut sıcaklığını korumuyorr

tafcım en cok ıslaklıgı atesımon 36 oldugunda hıssettım bıde ff kullanıyorum oda 16 gun dıyor yanı atesın 36.2 cıktıgı gun hanı yumurtlama oldu ama ne zaman bılmıyorum acayıp gıdıyor atesım bıde bu ffden tablomu buraya nasıl kopyalıycam

Son düzenleme:
32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com

herkese merhabalar...

umutluyum canim gercekten cok uzuldum adetinin baslamasina.tablonu gormedim bugun ama atesin hala yuksekmi?

daha yeni diye koymadım canım dün akşam gelmeye başladı dün kü ateşte 36.8 di zati bu sabah 36.5 le sonuca ulaştık yapacak bişi yok sonucu belliydi zati kan testinde rabbim neyse hayırlısı hakkımızda onu göstersin

canım tepede sharing diye bir yer var orayı tıkla sonrasında setup yazan bir yer var
orayı tıkla açılan sayfanın üstünde kutunun içinde sonu 2e2c2d gibi yazılarla biten bir link var orayı kopyala sonra buraya yapıştır

saol ronyacım bir deneyim
RONYACIM DENEDİM AMA YARDIM DİYE BİR SEYT ACILDI SETUPA TIKLADIM YARDIMIN ALTINDAKI KUTUDA BOS

Son düzenleme:
saol ronyacım bir deneyim
RONYACIM DENEDİM AMA YARDIM DİYE BİR SEYT ACILDI SETUPA TIKLADIM YARDIMIN ALTINDAKI KUTUDA BOS

canım sharing in üstüne gel böyle bir yer açılacak
Charting Home Page

Setup, View, Get Code, Graphical Tickers

burdaki setup ı tıkla sonrasında
kutucuğun içindekileri kopyala yapıştır

Cara sana daha var sen bu düşüşlere takılma son iki günkü düşüşler önemli,çoğu yerleşme düşüşü bu şekilde oluyor inşallah bu da onlardandır.
Ayrıca sen umutlu ol ki burdaki herkes de sana destek olsun,her ay umudunuzu yitirmeyin,herkes eninde sonunda bebeğine kavuşacak inş :)

Masal bence senin de hala belli değil daha 4 günün var gbi sanki tutunmaya çalışan bir bebek var gibi görünüor tablonda,inş ateşin yükselir ,bebeğin de seninle kalır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…