• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sweetbaby sayfayı ekleme konusunda bir bilgim yok
olsaydı yardımcı olurdumm :50:
bu arada ateşin yükselişe geçmiş hadi hayırlısı

pikepolat
ronya yumoşlarınız daha çatlamamış kızlar ama sizin daha geç çatladıgı oluyordu demi
yarın güzel güzel çatlarlar inşallah
bebişe yer hazırlıyorlardır
cara
adetim geliyo demişsin ama ateşin güzel gözüküyor inşallah yanlış alarmdır senin için
yuba
canımcım ateşin çok güzel gidiyor maşallah deyim nazar değmesin

ben de akıntılarım başlayınca hayıttohumu ve civanperçemini bıraktım
arısütü bal polen çörekotundan çörek otunu bıraktım
şimdilik sadece arısütü balpolen e devam ediyorum
bu ay erken yumurtluycam herhalde akıntım var iki gündür bugün ateş ölçemedim
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com

pikepolat
ronya yumoşlarınız daha çatlamamış kızlar ama sizin daha geç çatladıgı oluyordu demi
yarın güzel güzel çatlarlar inşallah
bebişe yer hazırlıyorlardır
cara
adetim geliyo demişsin ama ateşin güzel gözüküyor inşallah yanlış alarmdır senin için
yuba
canımcım ateşin çok güzel gidiyor maşallah deyim nazar değmesin

ben de akıntılarım başlayınca hayıttohumu ve civanperçemini bıraktım
arısütü bal polen çörekotundan çörek otunu bıraktım
şimdilik sadece arısütü balpolen e devam ediyorum
bu ay erken yumurtluycam herhalde akıntım var iki gündür bugün ateş ölçemedim
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ben hayıtı yumurtlamadan sonrada içiyomm
bu arada ateşin düşük gidiyor çalışş bol boll
hemen kalkma en az iki saat yat :20:

kıvırcık nerelerdesinnn :3:

kuzucukum :16:
kardeşim geldi bizde öss ye hazırlanıyorda beraber ders çalışıyoruz çogu vaktim onunla geçiyor iyi oldu kafam dagıldı
bi kaç gündürde laptop tamirdeydi yeni geldi anca girebildim merak ettim sizleri
adet olunca inşallah aşılamaya başlıycaz ankarada onunda hafif sevinci var :31:

canım ben hayıtı yumurtlamadan sonrada içiyomm
bu arada ateşin düşük gidiyor çalışş bol boll
hemen kalkma en az iki saat yat :20:

kuzucum ya sabaha kadar yattıgımda oldu
olmayınca olmuyor işte
rabbim ne dilerse o oluyor napalım bizim sınavımızda bu demekki
benim adetlerim düzenli oldugu için hayıta devam etmek istemedim yumurtlayana kadar içeyim belki şifa olur dedim kısmet artık

kuzucum ya sabaha kadar yattıgımda oldu
olmayınca olmuyor işte
rabbim ne dilerse o oluyor napalım bizim sınavımızda bu demekki
benim adetlerim düzenli oldugu için hayıta devam etmek istemedim yumurtlayana kadar içeyim belki şifa olur dedim kısmet artık

içme o zaman canımm
inşallah bu ay kısmettirde olur
eşin baktırmıştı demi sorun yoktu sanırım

içme o zaman canımm
inşallah bu ay kısmettirde olur
eşin baktırmıştı demi sorun yoktu sanırım

kuzucukum 27 yaşıma giricem mart 21 de
2 yıl 3 ay oldu evleneli bu korunmasız 21. adet görüşüm
adetlerim düzenli hormon tahlillerim çok iyi ama doktorlar sol tarafta pko oldugunu müdahaleye gerek olmadıgını çünkü sag taraftan düzenli yumurtladıgımı büyüdügünü ve çatladıgını söylediler
eşimin sperm sayısı 85 milyon ileri yönde hareketlilik %95 morfolojiside iyi hiç bir sorunumuz yok yani
2 kimyasal gebelik yaşadım kan pıhtılaşması var bende ama buda hamile kalmama engel degil
neden olmuyor hala bende anlamış değilim

14mart.jpg

Merhabalar. Bugün ateşimi normalden daha önce ölçtüm. Saat 06.00da ölçüyordum her sabah, bu sabah yaklaşık yarım saat önce ölçtüm. 36.5 çıktı. O saatlerde uyanıyorum, ölçüyorum, tekrar uyuyorum ve 08.30da tekrar ölçüyorum. Tabloya ilk ölçtüğümü yazıyorum ama. Dün 08.30da 36.7 iken bugün 36.9 idi ateşim. Erken ölçtüğüm için 36.5 çıktı sanırım. Velhasıl kelam tablom yukarıdaki gibi... Yarın progesteron testimi yaptıracağım. Bakalım yumurtlama olmuş mu, olmamış mı....

:97:

Son düzenleme:
ronyacım saol yorum ıcın ffdekı tablomu eklemek ıcın her yolu denedeım ama dedıgım sebepten olmuyor demekkı ben deneme surumundeyım temel uye degılım ondan

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize merhaba...bir türlü giremiyordum...sürekli hata veriyordu...sağolsun ronyacığım bunu için bir çözüm buldu bana...nasılsınız yaaa...valla çok özledim burayı sizleri...

arkadaşlar hepinize merhaba...bir türlü giremiyordum...sürekli hata veriyordu...sağolsun ronyacığım bunu için bir çözüm buldu bana...nasılsınız yaaa...valla çok özledim burayı sizleri...

mrb canım:3: ben iyim allaha şükürler olsun perşembe randevum var kalp atımı için beklemedeyim yani şuan sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

serpil02507+,derya2807,duruşah,

iki hamilenin arsına yerleşyim belkim banada bulaşır sağlıklı geblikler kızlar:71::71::71::71:

mrb canım:3: ben iyim allaha şükürler olsun perşembe randevum var kalp atımı için beklemedeyim yani şuan sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
canım valla en son 12 haftalıkken gitmiştim...4 nisana randevu verdi...bende beklemedeyim anlayacağın...
rabbim sana göstersin o miniğin kalp atışlarını annesi...
serpil02507+,derya2807,duruşah,

iki hamilenin arsına yerleşyim belkim banada bulaşır sağlıklı geblikler kızlar:71::71::71::71:
canım olacak inşallah...ama nolur ümidinizi yitirmeyin...ben hep duacınızım...rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda en hayırlı olanını versin inşallah

durucum h.g cnm biz iyiyiz sen nasılsın bizde özledik seni kendinede bebişede dikkat et öpüyorum :nazar::nazar::nazar:

deryacım allah bu sefer tamamına erdirsin inşallah cnm :nazar::nazar::nazar:

canım valla en son 12 haftalıkken gitmiştim...4 nisana randevu verdi...bende beklemedeyim anlayacağın...
rabbim sana göstersin o miniğin kalp atışlarını annesi...

canım olacak inşallah...ama nolur ümidinizi yitirmeyin...ben hep duacınızım...rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda en hayırlı olanını versin inşallah

amin canım inş hepimize en iyisini göstersin :49:

Back
X