• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bana müsadeee ev ahalsii dışarda birazdan gelirler hazırlık yapayım öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:71::71::71::71::71::71::71::71:

selam kızlar nasılsınız
serpil valla hiçte öyle değil hemende çözdün
bazı kişler 40 kere soruyor ama yinede yapamıyolar
sen iyi çıktıı çıtır hatun senii :1:

ronyacım benımde hala catlamadı gıttı yumrutam yaa
bısey degıl calısmaktan sıkıldım yanı :27:
erken basladık calısmayı o yuzden boyle oldu kendımı bılıyom aslında 16. gun genelde
bundan sonra gec baslıcam

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ff nin de kırmızı cıkgıyı cekmeye nıyetı yok gıbı

canım güzel gidiyor ateşin
bence 16.güün yumurtlamışınn

ronyacım sağol tatlım yorumun için ewet 16.gün yumurtladım ama sonrada devam etti kasık ağrılarım bugün tamamen azaldı kasık ağrıları o yüzden takılmıştım ama ateşim yüksek gidiyor yumurtlama tabloma göre 16.günü işaret ediyor inşallah olur artık bebişler sende stres yapma cnm bi kaç güne yumurtlarsın çalışmalara devam inşallah bu ay gelir bebişin:71::71:

selam kızlar nasılsınız

erken basladık calısmayı o yuzden boyle oldu kendımı bılıyom aslında 16. gun genelde

canım sıkma canını daha 13.gündesin bu günden sonra gün asırı yap çalışmalarını inşallah tutarda gelir meleğin stres yapma çalışrken erken oldu geç oldu diye akışına bırak gelir inşallah meleğin ben adet biter bitmez başlıyorum hep çalışmalara bu ay yumurtlamaya yakın başladım 14.gün diye düşünüyordum ama 16.gün çatladı yumurtam o yüzden takılma gününe benim hep 14.gün olurdu bu ay ileri attı stres yapma gecikmesin sağlıklı yumurtla ve inşallah gelsin hemen herkesin melekleri:71:

selam kızlar nasılsınız

canım yakındır yumurtlaman. ff 3 gün yüksek ateş kesinleştirince çekiyor çizgiyi

ya kızlar bişey soracam çok önemli lütfen cevap verin bebek düşünüyoruz ya bu aşamada c kategorisi ilaç kullanılır mı. benim 2 ay boyunca kullanmam gereken bi ilaç var. c kategorisi. bunun için çalışmalara 2 ay ara verdim ama vermesem mi acaba ne dersiniz??? bile bilede kullanmak içime sinmiyor ertelemek te istemiyorum aradan çıksın istiyorum ilaç

YORUM YAPACAK YOK MUUUU???

canım sıkma canını daha 13.gündesin bu günden sonra gün asırı yap çalışmalarını inşallah tutarda gelir meleğin stres yapma çalışrken erken oldu geç oldu diye akışına bırak gelir inşallah meleğin ben adet biter bitmez başlıyorum hep çalışmalara bu ay yumurtlamaya yakın başladım 14.gün diye düşünüyordum ama 16.gün çatladı yumurtam o yüzden takılma gününe benim hep 14.gün olurdu bu ay ileri attı stres yapma gecikmesin sağlıklı yumurtla ve inşallah gelsin hemen herkesin melekleri:71:
yok canım 13 degıl 15. gunumdeyım ama haklısın ne zaman catlıcak dıye dusunerek calsımakta sacma oluyo ve ınsanı gerıyor ..
zaten daha onceden ates takıbı yapmadımama test yapıyordum ve hep 16 gun yumrutluyordum
o da yarına tekabul edıyor bakalım hayırlsı
dedıgın gıbı en guzelı fazla dusunmeden yapmak bu ıslerı ama nerdee :44:

canım yakındır yumurtlaman. ff 3 gün yüksek ateş kesinleştirince çekiyor çizgiyi
anladım canım sagolasın
ben de yakın oldugunu dusunuyoırum sıkıyoruz dısımızı bakalım :1:

ya kızlar bişey soracam çok önemli lütfen cevap verin bebek düşünüyoruz ya bu aşamada c kategorisi ilaç kullanılır mı. benim 2 ay boyunca kullanmam gereken bi ilaç var. c kategorisi. bunun için çalışmalara 2 ay ara verdim ama vermesem mi acaba ne dersiniz??? bile bilede kullanmak içime sinmiyor ertelemek te istemiyorum aradan çıksın istiyorum ilaç

valla canım bence o ılacı sana kım verdıyse ve ne ıcın kullanacaksn o doktoruna danıs
eger ılacın muadılı senın tedavın ıcın ıyı olan ve gebelık kategorsıne uyan bı baska verıdyonu varsa onu verır mutlaka zaten ...
ama benım bıldgım zaten hamılelık oncesı ıcılen ılacların aslında bebegı coook fazlada etkılemedıgı yonunde

selam kızlar nasılsınız

canım sen daha 15.günündesin çatlar bugün yarın inşallah
benimda aslında 21-23 günler arası oluyor ama bende
senin gibi tedbir olsun diye erkenden başlayınca sıkıldım çalışmaktan :1:

canım ben ovulasyondan sonra b grubu ağrı kesiciyi bile korkarak alıyorum
bence kesinlikle ara ver benim arkadaşım ovulasyondan sonra c grubu bir antibiyotik içtiği için
doktorlar bence gebeliği sonlandrı dediler ve arkadaşımda gebeliğini sonlandırdı
canım riske atma bence biraz daha bekle

canım sen daha 15.günündesin çatlar bugün yarın inşallah
benimda aslında 21-23 günler arası oluyor ama bende
senin gibi tedbir olsun diye erkenden başlayınca sıkıldım çalışmaktan :1:

ronya selam tatlım, konusamadık ne zamandır.. nasılsın seker?:16::16::16:
biz senle aynı gün adet olmustuk di mi? bende bu ay klomen icmedim 18. gün bugün halaaaa catlamadı:59::59::59: aynen bizde sizin kibi....:78::78::78: hehe...

ronya selam tatlım, konusamadık ne zamandır.. nasılsın seker?:16::16::16:
biz senle aynı gün adet olmustuk di mi? bende bu ay klomen icmedim 18. gün bugün halaaaa catlamadı:59::59::59: aynen bizde sizin kibi....:78::78::78: hehe...

iyiyimm pikecimmm valla canım benimkide çatlamadı canım benim bugün 18.günüm
seninde 18 herhalde demi
ayy deme hiç erkenden başladım çalışmaya hala tık yok
ben uzayan akıntıyı bile görmedim hala
sende durum nasıl
ateş ölçmüyomusun

yok canım 13 degıl 15. gunumdeyım ama haklısın ne zaman catlıcak dıye dusunerek calsımakta sacma oluyo ve ınsanı gerıyor ..
zaten daha onceden ates takıbı yapmadımama test yapıyordum ve hep 16 gun yumrutluyordum
o da yarına tekabul edıyor bakalım hayırlsı
dedıgın gıbı en guzelı fazla dusunmeden yapmak bu ıslerı ama nerdee :44:

anladım canım sagolasın
ben de yakın oldugunu dusunuyoırum sıkıyoruz dısımızı bakalım :1:

valla canım bence o ılacı sana kım verdıyse ve ne ıcın kullanacaksn o doktoruna danıs
eger ılacın muadılı senın tedavın ıcın ıyı olan ve gebelık kategorsıne uyan bı baska verıdyonu varsa onu verır mutlaka zaten ...
ama benım bıldgım zaten hamılelık oncesı ıcılen ılacların aslında bebegı coook fazlada etkılemedıgı yonunde

doktor hamilelik olursa kullanılmaz demişti. bende ertelemiştim ilaçı kullanmamıştım e şimdi 4 ay çocuk istedik olmayınca ilaçıda boşu boşuna ertelemiş oldum. 2 ay boyunca kullanacağım için ovulasyon sonralarına da denk gelicek

canım ben ovulasyondan sonra b grubu ağrı kesiciyi bile korkarak alıyorum
bence kesinlikle ara ver benim arkadaşım ovulasyondan sonra c grubu bir antibiyotik içtiği için
doktorlar bence gebeliği sonlandrı dediler ve arkadaşımda gebeliğini sonlandırdı
canım riske atma bence biraz daha bekle

saol canım cevabın için ben en iyisi ilacı kullanayım aradan çıksın. iki ay sonra tekrar çalışmalara başlarız sil baştan artık amaannnnn yaaaa

18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip

13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7

günaydın herkese:80::80:

1.gün 19.02.2011......36.3
2.gün 20.02.2011......36.2
3.gün 21.02.2011......36.2
4.gün 22.02.2011......36.6 (bugün hastayım ondan ateşim yüksek)
5.gün 23.02.2011......37.0 (bugunde hastayım ondan ateşim yüksek)
6.gün 24.02.2011......36.4 (ateşim normale döndü burdan sonrası normal değerlerim)
7.gün 25.02.2011......36.6
8.gün 26.02.2011......36.7
9.gün 27.02.2011......36.6 (regl bitti)
10.gün 28.02.2011....36.4
11.gün 1.03.2011......36.4
12.gün 2.03.2011......36.1 !!
13.gün 3.03.2011......36.2
14.gün 4.03.2011......36.0 !!
15.gün 5.03.2011......36.3 !!
16.gün 6.03.2011......36.2
17.gün 7.02.2011......36.6 !! (sag ymrtlktn kasığıma afrı oldu tum gun )
18.gün 8.03.2011......36.4 (bugunde hıc agrı kalmadı )
19.gün 9.03.2011......36.3 !!
20.gün 10.3.2011......36.2
21.gün 11.3.2011......36.5 (tüm gün kasıklarımdan asagı vuran ınce bır sızı oldu
22.gün 12.3.2011......36.4
23.gün 13.3.2011......36.3
24.gün 14.3.2011......36.7

slm kızlar atesım kafayı yedı :)) bıde ronyacım sız ffde temel ücretsiz üyesiniz heralde benım son 12 gunum ben temel uye degılım heralde o yuzden bana paylasma lınkı verılmıyor sorun cozuldu gıbı ama saol sordugum sorularda yardımcı oldugun ıcın :46:

iyiyimm pikecimmm valla canım benimkide çatlamadı canım benim bugün 18.günüm seninde 18 herhalde demi...ayy deme hiç erkenden başladım çalışmaya hala tık yok
ben uzayan akıntıyı bile görmedim hala ...
sende durum nasıl........ateş ölçmüyomusun
bende de durum aynı seker, daha tık yok, dün birass azcık ucundan hafif agri oldu gibi ama daha ates yerlerdeeee sürünüyo resmen.... 35.8 civarı...
zaten bi gecen ay catladıktan sonra ates ilk defa yüksekti, bakalım bu ay neler olucekk....:26::26:
canım zaten o akıntıları ben bi anlayamadım gitti, böyle anlar gibi oluyorum, sonra gene acaba bu hankisi hmmm.. hımm kalıyorum.... kaliba oldu bende sanki o uzayan seyden....

sevgiler, öptüm seker...:16::16:

Back
X