Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tafcım benım akıntıgımın en yogun oldugu gunler 14 15 16 gunlerdı onun dısında bısey yoktu evet kasık agrılarım oldu ama zaten adetıme yakın olur onlar bende pek sanmam 23. gun cok uzak tarıh cunku hıc yumurtlamaya daır belırtı yoktu olmayadabılır aslında ama bılmemkı 28 29 gunde bır oluyorum gecen ay 28.gün 36.3 e dustu ve o gun aksamı adet oldum zaten hayırlısı

evet canım ya tembellık yaptık bu ay ama olsun hayırlısı herseyın nabalım sımdı bekllıyoruz bakalım ıgnelre baslamak ıcın gun sayıyorum

günaydın kızlar

bebişimin kalp atışlarını duydum
canımmm çok sevindimmm
rabbim nazarlardan korusun
başla hemen iğnelerine bebişin sıkı sıkı tutunsun sana

12. veya 13. gün yumurtan çatlamış. biz ona 12. gün diyelim. bakalım yarın ateşin nasıl olacak yarınki ateşin daha güzel yükselirse çizgiyi çekebilir FF

36.6 olucaktır sonra 36.7 sonra düşmeye başlıycaktır
değişen bişi yokk

canımmm çok sevindimmm
rabbim nazarlardan korusun
başla hemen iğnelerine bebişin sıkı sıkı tutunsun sana

36.6 olucaktır sonra 36.7 sonra düşmeye başlıycaktır
değişen bişi yokk

sağol canım benim darısı başına inş iğneler 2 hafta önce başladım merak etme :))

canım peki tabloyu nasıl değiştirecem bulamadım.öncekini silip yeni tablomu oluşturacam

bütün tabloları,tarihleri birbirine karıştırdım:18:bilen varsa yardımcı olabilirmi?

tablona veri girdiğin sayfada hangi günü deişeceksen onun üzerine gel
veri girin tıkla değiştir yine kaydet düzeliyo.yeni tabloya gerek yok sanırım.

Son düzenleme:
tablona veri girdiğin sayfada hangi günü deişeceksen onun üzerine gel
veri girin tıkla değiştir yine kaydet düzeliyo.yeni tabloya gerek yok sanırım.

canım ya tablonun tarihi değiştirmek istiyorum ama karışıyor hepsi uğraşıyorum bakıyım yapabilecekmiyim

bugün de yükselmedi ateşim sanırım yarına yükselir.bir şey sorcam bide size kızlar.diyelim ki akıntımız oldu uzayan şeffaf ama ateşimiz yükselmedi normal gitti.o zaman yumurtlamış oluyomuyuz olmuyomuyuz

ya canım benım uzayan akıntı gunlere surdu bu sefer ama atesım bbı yukselmedı sanırım o zaman yumrutlamıs olmuyoruz
cunku ben bı yandan da avulasyon testı yaptım atesım yukselmeden cıkmadı pozıtıf

kızlar bi kaç güne eviizi taşıyoruz ve internete giremiyorum eşimle ortak arkadaşımızı kaybettik 3 gün önce şimdide bu evi taşıyınca uzun bir süre giremeyeceğim net olmayacak çünkü hepinizi özleyeceğim kızlar bi kaç güne girmezsem merak etmeyin evi taşımışızdır inşallah net taktırıp tekrar girersem hepinizi hamiş görürüm hepinizin hamiş haberlerine sevinirim inşallah tekrar girdiğimde bende size dönüşüm muhteşem oldu hamileyim derim

kizlar bisi sormak istiorum cvplarsaniz cok sevinirim.ben adetimden 2 gun once test yapmistim pozitif cikmisti ama adet oldum 2 gun cok koyu renkte ve sancili bi sekildi 3.gunde geldi ama rengi tam kirmizi deildi ve cok fazla da gelmedi ve bugun 4.gunum cok cok az siyaha yakin akintim var bitti gibi ama.ve atesimde gunun saatlerinde 36.5lara cikio hissediorum yanki gelio bana cunku.normlde bnm atesim 35.7 dir.gun iinde oynasada 36nin ustune cikmaz acaba ustune gormus olabilrmiyim ama gogus hasssaligim fln da yok yani.test yapmalimiyim sizce yurtdisinda yasiorum o yuzden kan testi yapmiolar cvp verirmisiniz cok kararsiz kaldim

bence test yap bişey kaybetmezsin

test yapicam ama yinede merakimdan soruorum.kizlar baska fikri olan varmi nolur bu bnm icin cok onemli bnm gibi bisi yasayan varmi aranizda ya da duydugunuz

gun ıcınde olculen ates hıcbır zaman esas alınmazmıs
senın normal atesın sabah 6-8 arası yataktan kalkmadan olctugun atesındır
benımde mesela dun 37 cıktı atesım aksm ustu ama bu sabah atesım 36.6
yanı gun ıcınde bı cok seyden etkelenebılıo
ama sen yıne de aklnda kalmasını ıstemıyorsan tabıkı test yapabılırsın bencede

kızlar bazı tablolarda kırmızı yatay ve dikey iki çixgi çıkıyor o ne zaman çıkıyor biliyormusunuz_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…