- 9 Ocak 2011
- 275
- 85
- 73
maşallah ateşin güzel bir şekilde artışa geçmiş yumurtanı 17. gün çatlatmışsın. aşılamaya gerek kalmadan bakarsın bu ay gelir bebiş gerçi tam da yumurtlama günlerinde çalışma yapmamışsınız ama olsun olur mu olur yani belli olmuyor bu işler
galiba 19. gün çatlatmışsın yumurtayı ateşin de güzel gidiyor maşallahbu ay geç olgunlaştırmışsın yumurtayı ama olur arada böyle şaşmalar
taf sağol cnm yorumun için ben 16.gün diye tahmin ettim akıntı istek kasık ağrısı o günde ve hemen 12 gün öncesinde çok olmuştu tabi daha sonrada yumurtlama sancıları gibi ağrılarım oldu ama akıntı olmadı o zaman bakalım belli olur adet günümde ne zaman yumurtladığım anlamadım pek bu ay hep yumurtladım gibi oldu kasık ağrısı
canımmm çok sevindimmmgünaydın kızlar
bebişimin kalp atışlarını duydum
12. veya 13. gün yumurtan çatlamış. biz ona 12. gün diyelim. bakalım yarın ateşin nasıl olacak yarınki ateşin daha güzel yükselirse çizgiyi çekebilir FF
canımmm çok sevindimmm
rabbim nazarlardan korusun
başla hemen iğnelerine bebişin sıkı sıkı tutunsun sana
36.6 olucaktır sonra 36.7 sonra düşmeye başlıycaktır
değişen bişi yokk
canım benim sağolasın
canişkom bakma sen ben dır dır ediyomda çok iyiyim
ben Allahtan hep hayırlı zamanda istedim halada öyle diyomm
kısmette ne zaman varsa o zaman gelecek inşallah
canım gece başladıysa o geceyi 1.gün işaretle
doktorlar başladığı zaman ister gündüz ister gece olsun 1.gün kabul ediyolar
günaydın kızlar
bebişimin kalp atışlarını duydum
bütün tabloları,tarihleri birbirine karıştırdım:18:bilen varsa yardımcı olabilirmi?
tablona veri girdiğin sayfada hangi günü deişeceksen onun üzerine gel
veri girin tıkla değiştir yine kaydet düzeliyo.yeni tabloya gerek yok sanırım.
bugün de yükselmedi ateşim sanırım yarına yükselir.bir şey sorcam bide size kızlar.diyelim ki akıntımız oldu uzayan şeffaf ama ateşimiz yükselmedi normal gitti.o zaman yumurtlamış oluyomuyuz olmuyomuyuz
kizlar bisi sormak istiorum cvplarsaniz cok sevinirim.ben adetimden 2 gun once test yapmistim pozitif cikmisti ama adet oldum 2 gun cok koyu renkte ve sancili bi sekildi 3.gunde geldi ama rengi tam kirmizi deildi ve cok fazla da gelmedi ve bugun 4.gunum cok cok az siyaha yakin akintim var bitti gibi ama.ve atesimde gunun saatlerinde 36.5lara cikio hissediorum yanki gelio bana cunku.normlde bnm atesim 35.7 dir.gun iinde oynasada 36nin ustune cikmaz acaba ustune gormus olabilrmiyim ama gogus hasssaligim fln da yok yani.test yapmalimiyim sizce yurtdisinda yasiorum o yuzden kan testi yapmiolar cvp verirmisiniz cok kararsiz kaldim
peki ustune gormus oolabilirmiyim[
öyle gören var ama sen yinede test yap
kizlar bisi sormak istiorum cvplarsaniz cok sevinirim.ben adetimden 2 gun once test yapmistim pozitif cikmisti ama adet oldum 2 gun cok koyu renkte ve sancili bi sekildi 3.gunde geldi ama rengi tam kirmizi deildi ve cok fazla da gelmedi ve bugun 4.gunum cok cok az siyaha yakin akintim var bitti gibi ama.ve atesimde gunun saatlerinde 36.5lara cikio hissediorum yanki gelio bana cunku.normlde bnm atesim 35.7 dir.gun iinde oynasada 36nin ustune cikmaz acaba ustune gormus olabilrmiyim ama gogus hasssaligim fln da yok yani.test yapmalimiyim sizce yurtdisinda yasiorum o yuzden kan testi yapmiolar cvp verirmisiniz cok kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?