- 9 Ocak 2011
- 275
- 85
- 73
iyi aksamlar hanimlar bugun gelemedim topige sabahtan beri disarilardayim eve adim atar atmaz internete girdim.
32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben biliyorum bu atesi her ay bu gunlerde 36.7 yukselmiyor. yine olmadi bu ay butun icimdeki heyecan gitti yine.
bu ayki ateşinden umutluyum ben çok güzle seyrediyor maşallah hiç moralini bozma o kadar güzel bir yükseliş olmuş ki şükret hormonların düzene girmiş
gayet guzel gorunuyor atesın masallah
kac gunde regl oluyorsun peki
normalde 28.günde bir oluyo cnm ama bu ay yumurtlama 2 gün ileri gitti yarın olmam lazım
günaydın kızlar
bebişimin kalp atışlarını duydum
hanimlar size birsey soracagim yorumlariniza gore bugunku atesimi yazacagim tabloya. bugun atesim 37.0 cikti ama soyle bi durum var dun butun gun ayazda sogukta disarilarda gezdim eve geldigimde resmen titriyordum. hemen yattim uyudum. bu atesimin nedeni acaba usutmus olmamdan mi kaynaklaniyor.hasta mi olacagim acaba. bebisten olsa desem test yaptim yine cikmadi. en iyisi bugun deger dirmemek gibi ama sizler ne diyosunuz.
gunaydın kızlar ...
sonunda kırmızı cıkzgı kesıkkesıkte olsa cıktı neden kesık oluyo onu bılmıyom ama
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
cızgı cıktıda calısmalar zayıf kaldı sehr dısındaydık tam tahmın ettıgım gunu gosterıyor ff de yumurtlama ıcın ...
neyse zaten onumuzdekı ay asılama bızı beklıo onun oncesınde atesımı takıp etmek ıstemıstım sadece
bugünkü tablom kesinleşti galiba yumurtladığım
inşallah bu ay benim için güzel süprizler olur
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip
13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7
15.03.---26.gün--36.8
16.03.---27.gün-- ölçemedim
17.03.---28.gün-- ölçemedim
18.03.---29.gün--36.8
günaydın kızlar bi kaç gündürgiremedim allahtan önce herkese sağlık sonra uzun ömürlü sağlıklı evlatlar diliyorum
galiba 19. gün çatlatmışsın yumurtayı ateşin de güzel gidiyor maşallahbu ay geç olgunlaştırmışsın yumurtayı ama olur arada böyle şaşmalar
günaydın kızlar
bebişimin kalp atışlarını duydum
hanimlar size birsey soracagim yorumlariniza gore bugunku atesimi yazacagim tabloya. bugun atesim 37.0 cikti ama soyle bi durum var dun butun gun ayazda sogukta disarilarda gezdim eve geldigimde resmen titriyordum. hemen yattim uyudum. bu atesimin nedeni acaba usutmus olmamdan mi kaynaklaniyor.hasta mi olacagim acaba. bebisten olsa desem test yaptim yine cikmadi. en iyisi bugun deger dirmemek gibi ama sizler ne diyosunuz.
2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BİR SORUM VAR SATİ İŞERTELEMİYİ BİLMİYORUM İNG OLDUĞU İÇİN SATİ YAZMADIM ŞİMDİYE KADAR:93:
sen bugün değerini gir. yarınki çıkana göre kaldırırsın veya kalır çok önemli değil bu durumda çünkü nasılsa yumurtlama oldu. yumurtlama gününü değiştirmez.
canım stres yok sakin ol hepimiz bu bekleyişte inişler çıkışlar ağlamalar zırlamlar yaşıyoruz bugünü geçirelim yarınki ateşin bize en doğruyu göstercek taf ın dedği gibi en azından hormonların gayet güzel ateş bunun göstregesi cnm bak unutma bu ay olursa ikimize olmasa m....ze bu biizm sloganımız
GÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI CUMALAR
3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com
ÇANAKKALE ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN
tabloya göre SAT 13 mart olarak görülüyor doğru mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?