Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

insallah`cnm insallah hamile kalirim erken gebelik testi yapsam yinede cikmazmii

2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com

saat işi ne olur bilmem ama ben hiç saati değiştirmedim normalde 6 da ölçüyordum bugün 5.30 28 günde adet oluyorum

tekrr bı dusus olmazsa ıyı yukselmıs 12. gun catlamıs gıbı
luteal fazın belkı bu sefer daha uzun surecektır bılemıyorum kı

benımde gıder ayak yıne yukseldı azıcık ama karnım agrıo dunden beri hazırlıklı beklıom zaten
asıl yarın gelmesını beklıom reglin

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hasretimsin yerleşme 6-10. günlerde oluyor o olmadan bhcg değerin artmayacağı içiçn çıkmaz,bence bekle

serpil senin dün olmuş gibi tabi eğer ateşin artık düşmezse

günaydın julia

canım benim tablo için ne diyorsun,karışık iş dimi
bi şey soracam yumurta çatlamayıp kiste dönüşürse ateş yükselmez değil mi,yani ovulasyon olmaz.belki de klomen yüzünden benim de böyle olacak

cara senin eğer artık ateş böyle giderse 10. gün oldu diycez,tablonda değişen bişey olmayacak merak etme,belki şu olur yarın ateşin bir daha düşer ve sonraki gün yükselir klomen belki geç ovulasyon yapacak ,şu an sorun yok merak etme :)

selina 18. gün büyük ihtimal tamamlanmış,inş düşmez ateşin

canım benim günaydın...ateşin beni çok mutlu etti...ayrıca 17.gün yapılan çalışma çok isabetli olmuş...inşallah son tablon olur tatlım...

sağol durucum ay inş son tablom olur inş sağlıklı olurda dualarını eksik etme seni sefiyomm sağoll
17 günde tesadüf oldu şöyle ben 16 diye biliyodum geçen ay gibi olur diye cmt yaptık pazar yapmadık pzt yapmadık salı ya kaldı bunda da inş bi hayır vardır he duru ayy inş allahım cümlesine sağlıklı versin içlerinden banada

ayy inş.arkadaşım ya allahım hepimizin bahtını güzel eğlesin inş.hayırlısı olur bizde hamile kalabiliriz inş.son tablomuz olur hepimizin sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur

inş canım çalışmalara gerek yok artık dimi.ilk defa bu kadar yüksek çıktı zaten ateşim.işn hep böyle devam eder.şafak 6

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben kötü bir gece geçirdim. Baş ağrısı ve mide ağrısıyla uyandım. Sabaha kadar da sürdü ve hala da devam ediyor azar azar. Bugün 2.kan testimi yaptıracağım. Umarım değerim sağlıklı bir şekilde artmıştır. Dualarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…