- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
- 123
hasretimsin 36.0 ı son gördüğün gün yani 15. gün ovulasyon tamamlanmış çok erken bence teste yok yere üzüleceksin çıkmaz çünkü,bence bekle 29. gün beklenmeyen günün en erken DPO 12. günde test yapman faydalı olur bence. inşallah ateşin düşmez sen de mutlu sonu görürsün tablonda :)
insallah`cnm insallah hamile kalirim erken gebelik testi yapsam yinede cikmazmii
2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com
saat işi ne olur bilmem ama ben hiç saati değiştirmedimnormalde 6 da ölçüyordum bugün 5.30 28 günde adet oluyorum
2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com
saat işi ne olur bilmem ama ben hiç saati değiştirmedimnormalde 6 da ölçüyordum bugün 5.30 28 günde adet oluyorum
günaydın julia
canım saatler bu gece değişecek, yani yarın karışacak tablolar..
canım benim günaydın...ateşin beni çok mutlu etti...ayrıca 17.gün yapılan çalışma çok isabetli olmuş...inşallah son tablon olur tatlım...
12.gün ovülasyon olmuş canım...akıntında bunu doğruluyor...inşallah ateşin düşmeden devam eder güzelim...umarım seninde son ateş tablon olur...hepinize dua ediyorum arkadaşlar...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
canım benim günaydın...ateşin beni çok mutlu etti...ayrıca 17.gün yapılan çalışma çok isabetli olmuş...inşallah son tablon olur tatlım...
12.gün ovülasyon olmuş canım...akıntında bunu doğruluyor...inşallah ateşin düşmeden devam eder güzelim...umarım seninde son ateş tablon olur...hepinize dua ediyorum arkadaşlar...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
cara senin eğer artık ateş böyle giderse 10. gün oldu diycez,tablonda değişen bişey olmayacak merak etme,belki şu olur yarın ateşin bir daha düşer ve sonraki gün yükselir klomen belki geç ovulasyon yapacak ,şu an sorun yok merak etme :)
selina 18. gün büyük ihtimal tamamlanmış,inş düşmez ateşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?