Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eğer 12.ci gün olduysa umut yok çünkü ne öncesi nede 12 de çalışmam var

geçmiş olsun canm inş değerin kat kat artmıştır belkide bu mide vs vucudunun değişimi bebeğinin büyümesiyle alakalı

allahımın izniyle güzel sonuçlarla dönüceksin canım dualarımız seninle

günaydın kızlar

dün kontrolüm vardı bebeğim gayet ii gözüküodu kocaman olmuş inş hep böyle gider 12. haftaya kadar haftada 2 kere gidicem kontrole

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,umutluyum1,derya2807,Emrivaki,şeker-leblebi,tben+,taf,SevdeBilge,sweetbaby26,

hamillerimize maşallhhhhh herşey güzel olacakkk

canım merak etme kötü bişey yoktur hamilelikte normal bunlar bak görüceksin hcg değerin kat be kat artıcak

günaydın kızlar

dün kontrolüm vardı bebeğim gayet ii gözüküodu kocaman olmuş inş hep böyle gider 12. haftaya kadar haftada 2 kere gidicem kontrole

herkese gunaydinlar deryacim resmen kiskaniyorum seni ya ne guzel haftada 2 kere gidiyorsun. dun benim mahalle hekimligini aradim bana hastane randevu gunumu soyleyeceklerdi. Bu isle ilgilenen hemsire yokmus gelmemis diye baska hemsire soylemedi bana . bende benim daha once gittiigim doktoru aradim ozel olan oda carsambadan once gelme dedi . yaaaa bende bebisimi gormek istiyrum artik icim pirpir bekliyorum.

gunde kac tane ıcıyorsun oekı ve daha once kullandın mı catlatma ıgnesı yapacak mı
ben gunde 2 doz o kıst yapınca da 1 kere de gunde 1 doz kullanmıstım
ama o zaman atesımı olcmedım de bırden fazla yumurta olusacagı ıcın hepsı kıst olmaz catlayanda olur o yuzden de atesını cok etkılemez sanırım
ınsallah sende hıc kıst olmaz
ben yumurtladıgım halde verınce ters etkı yapmıstı cunku

gunaydın canım ee senın cıızgı gelır 18 e masallah cok ıyı yukselmıs

ne guzel devam edıyo atesın
benım vucut ısım dusuk demekkı hep
1 kere 36.8 ı gordum o da o gun hastaydım

bence hcg katlandı bebegınde sana varlıgını gosterıyor hıc merak etmeee

eğer 12.ci gün olduysa umut yok çünkü ne öncesi nede 12 de çalışmam var

calısmaların altta gorunuyor onları da ısratelesen gorsek daha guzel olur aslında
12 de olduysa 9-10-11-12-13 bunlarınhepsıne sans verıyor alttakı tabloda ff
tabı en ıyısını Rabbım bılır
zamanı geldıyse olmustur sen takma kafana

insallah kan sonucun cok guzel cikar canim. Ozellikle tickerin dikkatimi cektikten sonra iyice merak etmeye basladim sonucunu.seninde son regl tarihin 21 subatmiydi. adet gunumde dun yazmissin benim gunlerimle ayni bak tickerlarimzda ayni. sen gelene kadar ben senin gecmis tablona bi bakayim.

30bc44 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ben 12. gün olduğunu düşündüğüm için 12. güne çektim çizgiyi FF 11. güne kesik çizgi yapmıştı girdiğim bilgilerden dolayı:26: 11. günün akşamından 13. günün akşamına kadar kasık ağrım oldu. dün akaşm yani 13. günün akşamında da göğüs uçlarım hafiften acımaya başladı kürtajdan sonra (10 aralıkta olmuştum) ilk defa bu acıyı hissettim:97:

Son düzenleme:

ay taf inş canım zamanın gelmiştir de senden güzel haber alırız

evet cnm ne yazıki sadce 13 de çalışmam var başkada yok evet zamanı gelmişse olur değilmi yapack bişi yoık çok dua ettim 13 de yumurtlama olsun diye ama olmadıı ne yaplım kısmet artık

taf benimde dün acayip dercede sol göğüsüm acıdı sankii yanmış gibi dün bendede ağrılar vardı artık bekleyecğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…