• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya o kadar ısterım kı bu ay asılama olacagız cunku ve hep duaettım tedavıye gerek klamadan olsun dıye ama
hıc bısey hısstemıorum suan
bı tek 28 gunde leke gelırdı bugun 30 oldu gelmedı ondan beklentıye gırdım ama
karnımın agrısı umıdımı kırıo zaten sureklı :44:

bıde bısey sorucam dıyelımkı Allah kkorusun kıst falan olsa adet ondan gecıkse ates yıne yuksek ve duzgun cıkarmı acaba :26:

lorkem test yapmakla bişi kaybetmezsin ben senden ümitliyim bi test yapsan

canım 9 ila11 gün arası oluyordu.yani 25,26 gündü siklus,son iki aydır 23 gün.şimdi ne olur bilmem artık.alışkın değilim böyle uzamasına acaba yumurtlama olmayacak mı diye düşünüyorum.

canım senin döngün kaç günde düzenlimi..
ole dusunme gec ılacın etkısıyle gec oluyo belkı de daha da olgunlasıo saglam yumurta oluyo ole dusun bence :34:

benım 1 kere 31 gunde oldu onun dısında en gec 28 de leke gelır 29 da sokulurdu
bakalım yarını beklıom atesım yarın kac cıkacak

gunaydın ..
cızgını yakından yakından takıp edıo atesın hayılrıı bakalım

canım ya dur bakalım daha altına dusmemıs kı
hem dedım ya sana altına dustugu halde osnra yuklselen ve hamıle kalan var
bekleyelım bakalım
kırmızı gormeden can sıkmak yok
hepımızın umıdı kırmızı gorene kdr devam edıo

ya o kadar ısterım kı bu ay asılama olacagız cunku ve hep duaettım tedavıye gerek klamadan olsun dıye ama
hıc bısey hısstemıorum suan
bı tek 28 gunde leke gelırdı bugun 30 oldu gelmedı ondan beklentıye gırdım ama
karnımın agrısı umıdımı kırıo zaten sureklı :44:

bıde bısey sorucam dıyelımkı Allah kkorusun kıst falan olsa adet ondan gecıkse ates yıne yuksek ve duzgun cıkarmı acaba :26:

karın ağrısı kasık ağrısı normal ki gebelikte de olabiliyo bencede günün hiç geçmiyor ise ve geçtiyse direk kan testi yaptırki net sonucu al şimdi idrarda çıkmaz vs üzülme kan ver bence canım :16::16::16::16::16:

lorkem test yapmakla bişi kaybetmezsin ben senden ümitliyim bi test yapsan

ıdrar testımı dıyorsun

sabah olanı kacırdık :1:
sımdıde arkadasım uyuyor cıkıp almak aklıma geldı ama eczane vs nerde yakında varmı bılmıom
bı uyansın bakalım dusuneyım

ama sabah kactı ya gun ıcındekı ıdrarlada cıkarmı bılmem kı :26:

tşk ederim lorkee'cim.çizginin yakınından takip ediyo bakalım ne olacak.18 güne çekti çizgiyi ama benim hiç şaşmaz reglim 25.ci gün gelir.bakalım nasıl olacak.

cara sen bu ay klomen kullanmışmıydın?

karın ağrısı kasık ağrısı normal ki gebelikte de olabiliyo bencede günün hiç geçmiyor ise ve geçtiyse direk kan testi yaptırki net sonucu al şimdi idrarda çıkmaz vs üzülme kan ver bence canım :16::16::16::16::16:

aslında arkadasım fakultede calııso dıs hekımı hastaneye gıdıcez yanı ogleden sonra
ya kan tetsı dıyıncedee urkuyo ınsan
2 kere kan testı yaptırdım 2 sınde de tets sonucunu almadan geldı kırmızılar :18::18:

ıdrar testımı dıyorsun

sabah olanı kacırdık :1:
sımdıde arkadasım uyuyor cıkıp almak aklıma geldı ama eczane vs nerde yakında varmı bılmıom
bı uyansın bakalım dusuneyım

ama sabah kactı ya gun ıcındekı ıdrarlada cıkarmı bılmem kı :26:

neden olmasın çok fazla sıvı tüketmeden bekleyen 3-4 saatlik idrar ile de gebelik testleri yapılabiliyo.

kızlar şimdi farkettim.akıntım var şu an su gibi,çok yoğun değil ama böyle ince ve çok az uzuyor.ff ye işaretlesemmi belki günümü belirlemesinde fayda olur.umarım bugün yarın çalışma gerekmez herif yoruldu asla kandıramam sabah 5.30 da kalkıyor..

tşk ederim lorkee'cim.çizginin yakınından takip ediyo bakalım ne olacak.18 güne çekti çizgiyi ama benim hiç şaşmaz reglim 25.ci gün gelir.bakalım nasıl olacak.

cara sen bu ay klomen kullanmışmıydın?

ilk olarak bu ay kullandım canım,sen kullanmışmıydın

benim de hiç şaşmaz 25 en geç 26. gün gelirdi şimdi alt üst oldu bakalım hayırlısı

Kızlar hiç ovulasyon sorunum yokken klomen kullandığım ayın tablosuna bakın

338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com

ovulasyon movulasyon yok.ateş ne düşüyor ne de yükseliyor ne yapcam ben çok üzgünüm.

10. gün yumurtan çatlamış olabilir mi yani kasık ağrısı olarak hissettin mi? bugün ateşin yükselmemiş ama saat farkından olabilir mi ya da uykunu iyi almış olmadığın için olabilir :44: doktora göründün mü yumurta takibin yapılıyor mu klomen kullandığına göre doktor kontrolünde olmalısın:26:

kızlar şimdi farkettim.akıntım var şu an su gibi,çok yoğun değil ama böyle ince ve çok az uzuyor.ff ye işaretlesemmi belki günümü belirlemesinde fayda olur.umarım bugün yarın çalışma gerekmez herif yoruldu asla kandıramam sabah 5.30 da kalkıyor..

ısaretleyebılrıın bence watery dıe olmadı sılersın sonra bı dene bakalım
watery yapıncada yesıl cıkıo cunku

cok erken kalıomus esın ya yazık
sen ona enerkı verıcı bıseyler yap

bal muz cevız fındık sut bunları blenderda karısıtıom ben cok guzel oluyo tavsıye ederım :23:

akıntı için ne diyorsun işaretliyim mi,spermciklerle alakası yoktur değil mi

sen geçen ay kimyasal gebelik mi geçirmiştin luteal fazın ne kadar uzun sürmüş:26: Bu ay da ateşin gayet güzel 12. Gün çatlatmışsın yumurtayı:24:

gçen ay aşılama oldum canım o yüzden tutmadı ama bu aya erken yumurta bıraktı bana bu ay adetin 3.günü 12.5 mm yumurtam vardı :39::39:ateş yanıltmıyosada erken çatlattım hayırlısı bakalım sonu iyi olsun hepimiz için inş.hamiş kalırız hepimiz ben bu ayın sonunu çok merak ediyorum bebiş gelmezsede zmanında adet olucammı diye :46::46:

10. gün yumurtan çatlamış olabilir mi yani kasık ağrısı olarak hissettin mi? bugün ateşin yükselmemiş ama saat farkından olabilir mi ya da uykunu iyi almış olmadığın için olabilir :44: doktora göründün mü yumurta takibin yapılıyor mu klomen kullandığına göre doktor kontrolünde olmalısın:26:

canım kasık ağrısını 8.gün ile 9.gün de farkettim bütün gece oldu.dün akşam da çok az kasık ağrısı oldu.doktor yumura takibi yapmadı istememe rağmen.

canım ateşimi bugün bir saat sonra ölçtüğümde de aynı çıktı

gçen ay aşılama oldum canım o yüzden tutmadı ama bu aya erken yumurta bıraktı bana bu ay adetin 3.günü 12.5 mm yumurtam vardı :39::39:ateş yanıltmıyosada erken çatlattım hayırlısı bakalım sonu iyi olsun hepimiz için inş.hamiş kalırız hepimiz ben bu ayın sonunu çok merak ediyorum bebiş gelmezsede zmanında adet olucammı diye :46::46:

hayırlısyla bu ay tutar ınsallah
asılama sonrası progestan mı ıctın pekı
asılama sonrası luteal faz uzuyormu genelde acaba

yada ılac kullandıgın ıcınmı uzadı o surec

Back
X