Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya o kadar ısterım kı bu ay asılama olacagız cunku ve hep duaettım tedavıye gerek klamadan olsun dıye ama
hıc bısey hısstemıorum suan
bı tek 28 gunde leke gelırdı bugun 30 oldu gelmedı ondan beklentıye gırdım ama
karnımın agrısı umıdımı kırıo zaten sureklı :44:
bıde bısey sorucam dıyelımkı Allah kkorusun kıst falan olsa adet ondan gecıkse ates yıne yuksek ve duzgun cıkarmı acaba :26:
ole dusunme gec ılacın etkısıyle gec oluyo belkı de daha da olgunlasıo saglam yumurta oluyo ole dusun bencecanım 9 ila11 gün arası oluyordu.yani 25,26 gündü siklus,son iki aydır 23 gün.şimdi ne olur bilmem artık.alışkın değilim böyle uzamasına acaba yumurtlama olmayacak mı diye düşünüyorum.
canım senin döngün kaç günde düzenlimi..
GÜNAYDINN HAYIRLI SABAHLAR KIZLAR,
3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com
adet geliyor çok üzgünüm
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya o kadar ısterım kı bu ay asılama olacagız cunku ve hep duaettım tedavıye gerek klamadan olsun dıye ama
hıc bısey hısstemıorum suan
bı tek 28 gunde leke gelırdı bugun 30 oldu gelmedı ondan beklentıye gırdım ama
karnımın agrısı umıdımı kırıo zaten sureklı :44:
bıde bısey sorucam dıyelımkı Allah kkorusun kıst falan olsa adet ondan gecıkse ates yıne yuksek ve duzgun cıkarmı acaba :26:
lorkem test yapmakla bişi kaybetmezsin ben senden ümitliyim bi test yapsan
3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
GÜNAYDIN KIZLAR AY BENİM 17 YE ÇEKMİŞTİBU SABAH 19 ÇEKİT Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ
BİDE SAAT ERKEN UYANDIK YA ESKİ SAATE 7,30 DA BU SAAT 6,30 DA KALKMIŞ OLDUMM 36,6 ÇIKTI Bİ TÜRLÜ ANLAMADIM 0,1-0,2 FARK EDİYO NE OLCAK NE YAPCAZZ :26::26::26::26::26::26::26::26:
karın ağrısı kasık ağrısı normal ki gebelikte de olabiliyo bencede günün hiç geçmiyor ise ve geçtiyse direk kan testi yaptırki net sonucu al şimdi idrarda çıkmaz vs üzülme kan ver bence canım![]()
ıdrar testımı dıyorsun
sabah olanı kacırdık
sımdıde arkadasım uyuyor cıkıp almak aklıma geldı ama eczane vs nerde yakında varmı bılmıom
bı uyansın bakalım dusuneyım
ama sabah kactı ya gun ıcındekı ıdrarlada cıkarmı bılmem kı :26:
günaydın kızlar
ay ben bugün kendimi çok yorgun hissediyorummidemde yanıo
tşk ederim lorkee'cim.çizginin yakınından takip ediyo bakalım ne olacak.18 güne çekti çizgiyi ama benim hiç şaşmaz reglim 25.ci gün gelir.bakalım nasıl olacak.
cara sen bu ay klomen kullanmışmıydın?
Kızlar hiç ovulasyon sorunum yokken klomen kullandığım ayın tablosuna bakın
338ece Ovulation charts on FertilityFriend.com
ovulasyon movulasyon yok.ateş ne düşüyor ne de yükseliyor ne yapcam ben çok üzgünüm.
kızlar şimdi farkettim.akıntım var şu an su gibi,çok yoğun değil ama böyle ince ve çok az uzuyor.ff ye işaretlesemmi belki günümü belirlemesinde fayda olur.umarım bugün yarın çalışma gerekmez herif yoruldu asla kandıramam sabah 5.30 da kalkıyor..
kızlar şimdi farkettim.akıntım var şu an su gibi,çok yoğun değil ama böyle ince ve çok az uzuyor.ff ye işaretlesemmi belki günümü belirlemesinde fayda olur.umarım bugün yarın çalışma gerekmez herif yoruldu asla kandıramam sabah 5.30 da kalkıyor..
sen geçen ay kimyasal gebelik mi geçirmiştin luteal fazın ne kadar uzun sürmüş:26: Bu ay da ateşin gayet güzel 12. Gün çatlatmışsın yumurtayı![]()
10. gün yumurtan çatlamış olabilir mi yani kasık ağrısı olarak hissettin mi? bugün ateşin yükselmemiş ama saat farkından olabilir mi ya da uykunu iyi almış olmadığın için olabilir :44: doktora göründün mü yumurta takibin yapılıyor mu klomen kullandığına göre doktor kontrolünde olmalısın:26:
gçen ay aşılama oldum canım o yüzden tutmadı ama bu aya erken yumurta bıraktı bana bu ay adetin 3.günü 12.5 mm yumurtam vardıateş yanıltmıyosada erken çatlattım hayırlısı bakalım sonu iyi olsun hepimiz için inş.hamiş kalırız hepimiz ben bu ayın sonunu çok merak ediyorum bebiş gelmezsede zmanında adet olucammı diye
![]()