canımm cok sevindim hoşgeldin sende aramıza taze hamişlere:)) inş. degerlerin güzelce artar 3. çocuk ha ne cesaret çokta güzel kalbalık aileleri hep sevmişimdir.
anam valla oyun oynuyo ateşin ha,neyse sabretcutem günaydın şu ateşimin bana yapatıgına bakar mısın canımmmm...
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
başla tatlım bişey olmazKizlar ben ilkgun baslmadim7.gun baslasam noolur
kızımla hayat bir başka güzel...����������
hb balım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo
bacımm hg özlettin kendini
cutemim ne gıçık kv varmış yaa ALLAH korusun sütten kesilirsin dikat et kendine canım bu arada tekrar gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün kuzunu
aysegülüm nasılsın canım
kızz hemşoooo boranımm leyn hamişmisinn oyy gözün aydın saglıklı bi hamilelik gecirirsin inşş darısı pıt pıtlarını duymaya inşş
sagolun kızlar allahım hepinizden razı olsun çok şaşkınım,sevinemiyorum hala çünki malum 2 ay evvel yaşadıklarımı biliyorsunuzCanim hayırlı olsun Rabbim tamamina erdirsin...
6+5 bence karından görünürkızlar hepinize günaydın son adet tarihim 29 mart ama ben 19.yumurtlamıştım. şimdi yarın doktara gidecem son adet tarihine göre 6+5 olacak inş. sizce karından görebilirmi
yeni döngün hayırlı olsun canımmDpo14 te son havadis regl oldugum yonunde kizlarbu ay da hepinize ayri ayri tsk ederim ilginiz ve yardimlariniz icin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy sorma canım ya .antibiyotik içmiştim ondan mı böyle oldu anlamadım...aynen öyle canım,ben tek çocugum üvey abi ve ablalarım var ama öz gibi olmaz diyorum ben,benim kuzularım ömür boyu birbirlerine baglı,sevgi ve saygı içinde birbirlerine destek olarak yaşasınlar,bunu çok isterim,vıcır vıcır olsunlar
anam valla oyun oynuyo ateşin ha,neyse sabret
başla tatlım bişey olmaz
sagolun kızlar allahım hepinizden razı olsun çok şaşkınım,sevinemiyorum hala çünki malum 2 ay evvel yaşadıklarımı biliyorsunuz
6+5 bence karından görünür
gunaydin arkadaslar.
boran Tebrikler canım Rabbim sağlıkla tamamlatsin.
nasilsiniz canlarım cok yogunum temizlik bitmedi daha iyice pertim çıktı sabah yerimden kalkamıyorum benden boyle.
vallahi cnm niyetini bilemiyrm. cins iste.ben saygisizlik etmem. o da benim saygimi farkli yorumluyrsa cok yanilir.
annemle beni takip ediyr surekli. annem mutfaga gidiyr pesinde.balkona ciksa ayni vs..ben emzirecegim gelip tepeme dikiliyor sinir oliyorum. istemiyrm mememi gormesini ama bisi demiyrm. kocasi da gordu rahatladi
odam da uyuyorim ruzgarla. kosar adim odaya gelip bakiyor.
surekli inatlasiyor.
9 aydir ogluma "oglum, bebegim" diyrdu..sustum. dogdugu gunden beri "annem" diye seviyr. demin yine "oglum, cocugum" dedi..zaten kafam atik " o benim" dedim. inanilmaz.bozuldu. "tamam cnm. bizim de torunumuz o senin " dedi. evet o benim cocugum dedim.
annemi surekli sikistiyr. kac da geliyrsun, burda kalacak misin, hadi seni evinde birakayim vs vs....ya zaten lohusalik donemi biraz yorucu. bir de bunla ugrasiyrm.
test vardı evde gözüme batıp duruyordu azönce kalkıp yaptım,artık negati görmekten korkmuyorumya hani zor tutuyordum zaten kendimi sanki adete 7 8 gün kala çıkacakmış gibi,neyse yaptım rahatladım,hayalet çizgi 5 dk içinde gösterdi kendini,kızlar demekki bu kıytırık dedigimiz testlerde adete 5 6 gün kala gösterdigi oluyormuş,ha buarada kendi dr.umdan ayın 26 sına anca randevu alabildim,kızlar sizce napıyım 26 sınımı bekleyim yoksa bikaçgün sonra bi gidip kan veriyimmi içimin rahat olması için,sonrada 26 sında dr.uma giderim,nediyorsunuz
gunaydin arkadaslar.
nasilsiniz canlarım cok yogunum temizlik bitmedi daha iyice pertim çıktı sabah yerimden kalkamıyorum benden boyle.
26 sına kadar için rahat etmezse kan verebilirsin bacım.artış güzel olursa rahat rahat gidersin dr una.
günaydın kızlarr hgnizz
Cuteeee gördüm senii burdasıınnnnRüzgar napıyooooooo
Lastbower kuzum gelmişsin,şükürler olsun.Çok merak ettik seni.Neler atlatmışsınız öylee,gelmiş geçmiş olsun.Şimdi nasılsın
Boraaannn ne güzel şeyler okudum öyleeeee,taze hamiş seniiiiiBi halay da benden
Nesdoşuumm sarı meleğimmm,nasılsınn,ne alemde böbreğin? Doracığın iyi miii
Eflalim,Nukram,Missy,Azapçiçeemm,Yusracım,Viziko,Deryaamm,Sosyalcim,Dgrpnr,Azerii,Eylüül,Pınaarr,Chocolata,Potitoo,26May,Dörtyapraklııı vee dahasııı..Hepinizi sevgiyle kucaklıyoruummmmm
vallahi cnm niyetini bilemiyrm. cins iste.ben saygisizlik etmem. o da benim saygimi farkli yorumluyrsa cok yanilir.
annemle beni takip ediyr surekli. annem mutfaga gidiyr pesinde.balkona ciksa ayni vs..ben emzirecegim gelip tepeme dikiliyor sinir oliyorum. istemiyrm mememi gormesini ama bisi demiyrm. kocasi da gordu rahatladi
surekli inatlasiyor.
9 aydir ogluma "oglum, bebegim" diyrdu..sustum. dogdugu gunden beri "annem" diye seviyr. demin yine "oglum, cocugum" dedi..zaten kafam atik " o benim" dedim. inanilmaz.bozuldu. "tamam cnm. bizim de torunumuz o senin " dedi. evet o benim cocugum dedim.
annemi surekli sikistiyr. kac da geliyrsun, burda kalacak misin, hadi seni evinde birakayim vs vs....ya zaten lohusalik donemi biraz yorucu. bir de bunla ugrasiyrm.
canım geçmiş olsun hiç haberimiz olmadı tabi sen girmeyince. böbreğin bu denli seni zorlayacağı hiç aklıma gelmezdi. oğluşuna da geçmiş olsun neyseki atlatmışşsınız.biz de baya mrk ettik seni. haber alamadık.
valla ben en son dün ateşini görünce bozuldum ne yalan söyleyim. dedim last gitti demek ki topikten. geçmiş olsun canım tekrardan. bir daha yaşanmasın sağlık sorunlarınız inş.
benim de böbreğim sorunlu ama biraz farklı bi durum. bebeğim yan yattığı için ayaklarıyla sağ böbreğimi tepe tepe tıkamış, rahmim komple sağa yatmış. böbreğim şişmeye başladı. idrar kanalım tıkalı yani sıpamın baskısından. hidronefroz dedikleri. şükür takipteyiz ama gerekirse stent takılabilir hazırlıklıyım yani. ama aklıma hep iyi şeyler getiriyorum.
Lasstt caniimm hoşgeldin çok geçmiş olsun ogluna sana insaallah bu dönüşün hamislikle sonuc bulsun canım :)
hb balım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo
bacımm hg özlettin kendini
cutemim ne gıçık kv varmış yaa ALLAH korusun sütten kesilirsin dikat et kendine canım bu arada tekrar gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün kuzunu
aysegülüm nasılsın canım
kızz hemşoooo boranımm leyn hamişmisinn oyy gözün aydın saglıklı bi hamilelik gecirirsin inşş darısı pıt pıtlarını duymaya inşş
Gecmisi okudum birazcik boran hamileymissin cok sevindim gozun aydin sorunsuz bir hamileliligin olur insallah.benden haberler dungece ruyamda dogum yapmisim bebegimi emziriyorum.ruyanin etkisiyle bugun test yapayim dedim.aksam test aldim yaptim ama negatifti yine( goguslerim cok agriyor.kizlar sanirim benim sut hormonlarinda sorun var heralde ben adet olduktan sonra hormon testi yapmaya karar verdim.telefonumu yaptirdik buarada ama hattim kapanmis bu seferde teknolojiden yoksun kalmak cok zor bi durummus.neyseki hattida actirdik ama bizecok pahaliya mal oldu hepsi.esim benim evde canim sikiliyo diye aceleden yaptirdi ama bayagi zorlanicaz buaralar ( moralim bozuldu testi negatif gorunce isyan etmek istemiyorum ama artik sabrim azaliyor rabbim bebegimi vermesede dayanicak sabri verir insallah (
yarina ziplar gibi atesin cnm.cutem günaydın şu ateşimin bana yapatıgına bakar mısın canımmmm...
amim cnm.ayy cutem canım 4 yıl once yasadıgım herşey gözümün önüne geliyor sen anlatınca..ben şuan çok pişmanım tepkimi gösterdmediğim bazı şeyler için sen pişman olma göster tepkini canım benim..yavrumu rahat emziremezdim senin gibi tepemde biri bekleyip dururdu huylanırdım sanırım o zyüzden yavrumda emmek istemedi 2 ay zor emzirdim yavrumu..
rabbim sabır versin sana onlara da biraz vicdan merhamet versin
cnm. inan soyluyrm. ama anlamiyr bile. isine geldigini yapiyr.cok sagol aysegulcum cok şükür toparlandık şimdi memlekette olması daha bi iyi oldu buralarda cok zorlanırdık sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok
canım sen yazdıkca kendimi görüyorum sakın taviz verme hiç bi şeyi ona söylemek ya da göstermek mecburiyetinde değilsin. hadsizler.
sınırlarını çiz kuzum öğrenecek zamanla oğlunun sana ait oldugunu ve senin istediğin şekilde büyüyeceğini şimdi lohusalıkta da daha cok etkıleneceksın gececek bugunlerde ama sakın içine atma benden sana tavsiye
sagol canım mesaneme resmen yapıştı taş agrısı dayanılacak gibi değildi artık birden karar verdik(
ateşimi de bi yere not ediyordum 2 gün oldu tablo olarak gireli yok kuzum habersiz kaçmam ben öyle zaten orda bile içim içimi yedi giremeyince
sana da çok gecmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz stende doguma kadar inşallah daha fazla ilerlemez(
cok sagol nukracım özledim sizleri ...
sen nasılsın miniğin nasıl
hoşbulduk canım ben de sizleri cok özledimm :)
cnm..saksiyi ben dogurana kadar takmiski buraya rahat gelip gitsin..Herkese günaydınlar
Cutem kv nin saksısı düşmek için senin doğurmanı bekliyormuş demek ki
Borancım kan vereceğine 2 günde bir evde idrar testi de yapabilirsin, koyuluk arttıkça için rahatlar ve 26 sına kadar rahatça beklersin
Ayşegülüm, Yüsram, Nukram iyiyim canlarım siz nasılsınız
Bütün kısçelerim, hepinizi seviyor ve öpüyorum
günaydın bacım kolay gelsin yaz tamizligi galiba bnde başlıcam ama nerden başlasm bilemedimgunaydin arkadaslar.
26 sına kadar için rahat etmezse kan verebilirsin bacım.artış güzel olursa rahat rahat gidersin dr una.
hadi inşş hamile kalırsında kurtulursun yum beklemkten bende calışmalara başladımgünaydın canım hb nasılsın?
ben yum bekliyorum ateşte benimle dalga geçiyor bu ya ...
Herkese günaydınlar
Borancım kan vereceğine 2 günde bir evde idrar testi de yapabilirsin, koyuluk arttıkça için rahatlar ve 26 sına kadar rahatça beklersin
Canım 15. gün çatlamış olabilirben de bu ay klomen kullandım kızlar adetin 5. günü başladım 4 tane yumurtam olustu fakat dr. catlatma ıgnesıne gerek görmedi
ben de ateş ölçmeye başladım catlayıp catlamadıgını anlamak ıcın fakat ateşim stabil gidiyor gibi anlayamadım catlayıp catlamadıgını ıkı gun önce egg akıntı da vardı şimdi o da yok ya henuz catlamadı ya da catladı atesım pek sıcramadı ya da kist olusacak iğne vermediği için benden haberler böyle kızlar bugun de adetin 15. günü hayırlısı bakalım zaten ümit etmek ıstemıyorum http://www.fertilityfriend.com/home/495982
canım inşallah güzel haberler alırsınİnşallah kuzum pek umudum yo ama dualarını eksik etme
sağol canım döktüm rahatladım:) sen nasılsın?DERYAM test sonucun güzel cıkmış çok sevindim
AZAPÇİÇEĞİM hoş geldin balım iyi yapmışsın dinlendin
BORANNNNN canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sizi hiç ayırmasın
NESDEM testinde Allah kolaylık versin
CUTE kp gördü demek sonunda rahatlamıştır kv
LAST canım çok geçmiş olsun merak ettik seni şükür atlatmışsınız çok geçmiş olsun hoşgeldin
EFLOŞ canım sen nasılsın eltiye sinir olmuşsun cano ne yapan kv görümce ezdirmesin kendilerini sende takılma ama anlat içini dök rahatla
MERİCE canım inşallah bebeğin seninle kalır hiç bırakma zkuzum bütün içtenlikle dualarımızdasın
SOSYALİM
yok canım niye ağrıtasın sadece dpo 12 ye kadar yorum yok dedim yapmadım da:) ateşin güzeldi zaten ama işte bu ateş yanıltıyor çoğu zaman umut verip üzmek istemedimAmin allah razı olsun
Allah razı olsun ınş.bu sefer rabbim esirger kuzumu
Sağol canım senindir başını çok agrittim di bu ay hakkını helal et
Aminn allah razı olsun
Canım burada bi ben değil bebek sahibi olupta tekrar isteyen çok kişi var ınş.seninde olur
sağol canım doğru nisan demiştim değil mi:)) unutmuşum:) aminnn canım inşallah darısı başınıza çok isterimefloşum cok sevindim canım tam istediğin zaman hamile kaldın çok temiz kalplisin inşallah bu sefer sorunsuz devam eder canım
darısı başıma
kuzum kıyamam sana seni duyguların gel gitlerin çok normal ama lütfen içinden ne geçiyorsa söyle canım kv ne sakın atma içine lohusa olan sensinsaol kuzum. yan yatiriyrm ama gece zor iste. insan hep tetikte oluyr. zaten kucagimda uyuyyor gece boyu.
evet cnm hatirliyrm.
iyiyiz cnm cok sukur. bol bol emiyr bakalim sukurr. maksimum 2 saati gecirmiyorum o da geceleri
rahatladi sanirim cnmi
zaten koptum bugun. oyle cok.agladim ki kendime sastim resmen. inanilmas derecede bosaldim. tersledim kv yi. onun yuzunden bi lokmacik bebegime bagirdim. aslinda kv tepemdeydi. bagirmam onaydi. ama ben cok uzuldum.bebegime yaptigimdan dolayi..cok agladim. kapandim odama almadim kv yi de iceri.. Allah sabir versin bana. boyle gitmez ama onu iyi biliyrm.
bende seni kucaklıyorum güzellik öpüyorumCuteeee gördüm senii burdasıınnnnRüzgar napıyooooooo
Lastbower kuzum gelmişsin,şükürler olsun.Çok merak ettik seni.Neler atlatmışsınız öylee,gelmiş geçmiş olsun.Şimdi nasılsın
Boraaannn ne güzel şeyler okudum öyleeeee,taze hamiş seniiiiiBi halay da benden
Nesdoşuumm sarı meleğimmm,nasılsınn,ne alemde böbreğin? Doracığın iyi miii
Eflalim,Nukram,Missy,Azapçiçeemm,Yusracım,Viziko,Deryaamm,Sosyalcim,Dgrpnr,Azerii,Eylüül,Pınaarr,Chocolata,Potitoo,26May,Dörtyapraklııı vee dahasııı..Hepinizi sevgiyle kucaklıyoruummmmm
surekli inatlasiyor.
Cutem çok çok iyi anlıyorum seni bak bu sorunu ancak eşin çözer eşin açık açık söylesin canım sen sakın yıpratma kendini kırılırlar diye düşünme onlar seni düşünüyor mu hayır o zaman sen niye düşüneceksin, yaptıkları patavatsızlık densizlik ne işi var her gün Allah aşkına gerçekten çok gereksiz, benim kv gil cümbür cemaat gelmişlerdi iki görümce kv kp birde kayıniyiyiz kuzum cok sukur.
yorgunum biraz.
ya bi defolsa rahatlayacagim. dun kocasi hastaydi gelmeseydiniz dedim. kp ban zaten gidecegim sedi. karinla git dedim. "olmaz, o kalsin" dedi. ya abartmayin annem basimda. gidin dedim. ben uyuynca adam firast bilip gitmis kv yi birakmis. aksam kendi evine gidecekken hep anneme hadi seni de gotureyim diyr. ya benim evimden sana ne. bi sus artik.
saol cnm. cok haklisin..cisden adapte olmak zor.
anlayacak kafa nerde.
anlamiyr cnm. isine gelmiyr. derdi ruzgar. kocamda aynisini diyr. annem bana geliyr ama kv bebege. kocam da aynisini dedi.
doldum iyice. millete bizi doguma gittik diye sikayet etmler vs. bitmiyr anacim. kafa sifir..istemiyrm kalmayin diyrm ama.gunde 5 kez kalalim.diyrlar. gidik diyrm bu kez anneme sen kal diyrlar. ya benim evim.benim yuvam.
bir de bebek kusuyr cuteeeee kustu gel; altina kaka yapiyr cuteeee gel temizle diyr. eeee hani bebge bakiyrdun. en basit seyleri yapamiyr. alakasiz insan iste.
agrilarim daha iyi cnm ama gecmedi tam olarak. baya inceldimazicik karnim kaldi ,)) az kilo alin az )
2 mayısta yumurtanız çatlamış 12 mayısta da ateşiniz düşümüş regli olmuşsunuz tuhaflık yok ateşiniz düşmüş regli günükızlar bana da yardımcı olur musunuz?
İkinci bebek çalışmalarına başlıcaz. Buradan öğrendim ateş ölçme yöntemini, 14 nisanda adet oldum. 26 nisanda ateş ölçmeye başladım. 12 mayıs da ikinci adetim başladı ama vücut sıcaklığım düşmedi. Adet kanımın gidişatı normal, fark olarak avuç içlerimde yanma, ara ara ayaklarda üşüme, sağ kasıkta uzun süreli batma var. Ama ateşin düşmemesine anlam veremedim. Değerlerimiz yazsam birde siz yorumlar mısınız? 6 ay önce bir bebek kaybetmiştim, Adetlerim son 4 aydır düzenli (28 gün). Geçen ay doktor kontrolü oldum herhangi bir sıkıntı yoktu, çalışmalara başlayabilirsiniz dedi. Enfektif bir durum mu acaba
26.Nis 35,2
27.Nis 35,3
28.Nis 36,2
29.Nis 36,3
30.Nis 36,2
01.May 36,2
02.May 36,1
03.May 36,3
04.May 36,3
05.May 36,3
06.May 36,2
07.May 36,5
08.May 36,5
09.May 36,5
10.May 36,4
11.May 36,4
12.May 36,3 adet
13.May 36,2 adet
Canım hayırlısı olsun tahlillerini mutlaka yaptırGecmisi okudum birazcik boran hamileymissin cok sevindim gozun aydin sorunsuz bir hamileliligin olur insallah.benden haberler dungece ruyamda dogum yapmisim bebegimi emziriyorum.ruyanin etkisiyle bugun test yapayim dedim.aksam test aldim yaptim ama negatifti yine( goguslerim cok agriyor.kizlar sanirim benim sut hormonlarinda sorun var heralde ben adet olduktan sonra hormon testi yapmaya karar verdim.telefonumu yaptirdik buarada ama hattim kapanmis bu seferde teknolojiden yoksun kalmak cok zor bi durummus.neyseki hattida actirdik ama bizecok pahaliya mal oldu hepsi.esim benim evde canim sikiliyo diye aceleden yaptirdi ama bayagi zorlanicaz buaralar ( moralim bozuldu testi negatif gorunce isyan etmek istemiyorum ama artik sabrim azaliyor rabbim bebegimi vermesede dayanicak sabri verir insallah (
Cutem Nesdemim Eflalin Sosyalim Denizim Deryam Dgrpnrm Duham Azapcicegim Boranim Missiimm Kutsalim Zbebegim Happymm Hifanurum Eylulgulum Pinarimm Azerim Lastim Dortyapraklim Vizyonum Ececim Yusraerenim Mericem Karanfilcem Cikolatacipsim Yazgulum.... kızlar insaallah her zaman aklımda olan suanlik unuttugum isim olmamıştır insaalkah hepiniz iyisinizdir...
:) canım işte insanoğlu takıyor bir şeyleri:) çok bilmişten olmaz mı inciler yazarım bugün:)Taze anne nasılsın bakalim eltiye takma ya boşver gitsin sen beni düşün kv geldi 2 ay burda bana sabır metanet duaları et olur mu))) şaka bir yana sen hamileliginin keyfini çıkar kuzu boşver pasakli eltiyi kendini kullandiran kv ile gorumceyi :))) canını sıkma tamam miii bu arada senin çok bilmiş küçük erkekten birseyler yazmıyorsun bu aralar özledim onuda :)
canım olur ama daha önce başlıyabiliyorsan başla daha iyi olurKizlar ben ilkgun baslmadim7.gun baslasam noolur
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canım çok geçmiş olsun zordur ama keşke içmeseydin, bende çok üzüldüm işçilere sabah bir sürü ağladım..günaydın kızlr kaç gündür giremedim rahatsızdım migrenim tuttu dün feci başagrısı mide bulantısı akşama kadar çıkardım çok kötüydü sabah minoset içtim akşam yatrkende parol içtim dayanamadım içmeseydim iyiydi offf bişi olmaz inş. şimdi iyyim çok şükür sizleri çok özledim bakayım şöyle bir geçmişe neler olmuş..madende hayatını kaybeden işçilerimize Allah rahmet eylesin inş. ailelerinede baş saglığı çok zor cok..
hayırlısı olsun canım evet perşembe 3. gün olurDpo14 te son havadis regl oldugum yonunde kizlarbu ay da hepinize ayri ayri tsk ederim ilginiz ve yardimlariniz icin. Bakalim benim icin yeni surec basliyor. Dr adet olursan 3. Gunu gel demisti, eger kiste donustuyse once onlari eritelim oyle klomene baslayalim bu ayi bos gecebiliriz demisti, insallah kiste donusmez de yeni seruven baslar diye dua ediyorum ben de. Agri kesici bile almiyorum cunku benim hemen kesio adeti alirsam kiste sebep olur belki kesilmesi die aslinda ilgisi yok elki ama ne bileyim bi sekilde sabir benimki de. Kizlar hepinize guzel bir gun diliyorum. Size bi de ne sorucam benim adetim dun 21.30 da lekelenmelerin yerini bildiginiz sokulme seklinde aldi. Ben dune bu yuzden 1. Gun dedim ama, dr um 3. Gunu gel dedi ya bu durumda sali gece 21:30 da adet olan biri icin prs sabah 3. Gun olabilir mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
görebilirsin canımkızlar hepinize günaydın son adet tarihim 29 mart ama ben 19.yumurtlamıştım. şimdi yarın doktara gidecem son adet tarihine göre 6+5 olacak inş. sizce karından görebilirmi
canım çalışmaya devam:))cutem günaydın şu ateşimin bana yapatıgına bakar mısın canımmmm...
günaydın canım kolay gelsin, temizlik deme canım çektigunaydin arkadaslar.
bence bekle tekrar tekrar kan vermene gerek yoktest vardı evde gözüme batıp duruyordu azönce kalkıp yaptım,artık negati görmekten korkmuyorumya hani zor tutuyordum zaten kendimi sanki adete 7 8 gün kala çıkacakmış gibi,neyse yaptım rahatladım,hayalet çizgi 5 dk içinde gösterdi kendini,kızlar demekki bu kıytırık dedigimiz testlerde adete 5 6 gün kala gösterdigi oluyormuş,ha buarada kendi dr.umdan ayın 26 sına anca randevu alabildim,kızlar sizce napıyım 26 sınımı bekleyim yoksa bikaçgün sonra bi gidip kan veriyimmi içimin rahat olması için,sonrada 26 sında dr.uma giderim,nediyorsunuz
Herkese günaydınlar
İnşallah bugün bari gelmesin de, bir huzur versin sana canımyarina ziplar gibi atesin cnm.
amim cnm.
cnm. inan soyluyrm. ama anlamiyr bile. isine geldigini yapiyr.
cnm..saksiyi ben dogurana kadar takmiski buraya rahat gelip gitsin..
bugun dr.a gidecekmis. cikimca gelme.dedim. isallah gelmez.
iyilik bacım sen nasılsın?günaydın bacım kolay gelsin yaz tamizligi galiba bnde başlıcam ama nerden başlasm bilemedim
hadi inşş hamile kalırsında kurtulursun yum beklemkten bende calışmalara başladımhayırlısı bakalım
derruşummm hg bacımm nasılsın
evet sosyalim çok kötü, dün gece dayanamadım kapattım tv yi, gönlüm dayanmadı. Sabah da gazeteden baktım sayılara, daha da artabilir diyor bakanNe kadar kotu bi gune uyandik aman Allahim 200 uzerinde insanimizi kaybetmisiz Rabbim ailelerine sabir versin
canım ya boşver, bu yaştan sonra sorumluluklarını sen mi öğreteceksin eşine. Bir geç kalır iki geç kalır, sonra alışır. Hem sen desen de demesen de zaten geç kalıyor anlaşıla, bari kendini ve bebişini sinir etmeGünaydın hanımlar, gerçekten kötü bir gün çok üzüldüm ölen işçilere sabahtan beri haberlere bakıyorum ağla ağla çok kötü oldum ben böyleysem aileleri ne yapıyor((((
Birde kocaya sinir oldum kızlar 7 sene olacak evleneli çok yoruldum her sabah çocuk gibi hadi kalk hazırlan hadi tıraş ol demekten her sabah yani geç kalıyor inanın bunaldım dayanamıyorum artık, söylemesem iyice geç kalıyor çok yıprandım çok, bağırıp çağırdım sabah sabah anlamıyor onun yüzdünden oğluma da kızdım bir sürü, birde ne bağırıyorsun diye üste çıkıyor çıldırıcam
Sabah oğlum güldürdü beni yine:) kahvaltı yapıyoruz çayı malum çoook açık içiyorum artık, çay denemez onabu kimin çayı dedi e benim oğlum dedim hayır o babaannenin çayı sana vermiş diyor ( babaannesi çayı hep öyle içerde)
İnşallah bugün bari gelmesin de, bir huzur versin sana canım
iyilik bacım sen nasılsın?
evet sosyalim çok kötü, dün gece dayanamadım kapattım tv yi, gönlüm dayanmadı. Sabah da gazeteden baktım sayılara, daha da artabilir diyor bakan
canım ya boşver, bu yaştan sonra sorumluluklarını sen mi öğreteceksin eşine. Bir geç kalır iki geç kalır, sonra alışır. Hem sen desen de demesen de zaten geç kalıyor anlaşıla, bari kendini ve bebişini sinir etme
Oğlunu da yerim senin
Haklısın ama iş onun işi, geç kalınca sorunu o yaşayacak. Hem değiştiremiyorsan da kensddini sinir etsen de bişey değişmeyecek ki, işte o yüzden sıkma bunaltma kendini diyorum efloşum, yoksda bende senin gibiyim, eşime 10 kere hadi kalk diyorum sabahları, hadi geç kaldık çıkamadın diyorum fln, ama değişmiyor bişey iştecanım yapamıyorum ben planlı programlı biriyim her iş vaktinde olacak bugünün işi yarına kalmayacak, bir randevu varsa vaktinde gelinecek gidilecek, söz verildiyse tutulacak, gerçekten tahammül edemiyorum gerçekten
allah razı olsun canım,rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsingunaydin arkadaslar.
yeni döngün hayırlı olsun canımm
ayy sorma canım ya .antibiyotik içmiştim ondan mı böyle oldu anlamadım...
yazmıştım ama tekrar yazayım gözün aydın canım inş kızın yola çıkmış olsun...
amin canım hayırlısı olsunda herşeyin başı bu,tabi bunun yanısıra kız olmasını çok istiyorum,antibiyotik ateşi etkilermi hiç bilemedim canımki,valla dur bakalım belki cuma bi özele gider kan veririm,belkide hiç ellemem benim sebrıma psikolojime baglı yani26 sına kadar için rahat etmezse kan verebilirsin bacım.artış güzel olursa rahat rahat gidersin dr una.
Herkese günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?