Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm cok sevindim hoşgeldin sende aramıza taze hamişlere:)) inş. degerlerin güzelce artar 3. çocuk ha ne cesaret çokta güzel kalbalık aileleri hep sevmişimdir.

aynen öyle canım,ben tek çocugum üvey abi ve ablalarım var ama öz gibi olmaz diyorum ben,benim kuzularım ömür boyu birbirlerine baglı,sevgi ve saygı içinde birbirlerine destek olarak yaşasınlar,bunu çok isterim,vıcır vıcır olsunlar

cutem günaydın şu ateşimin bana yapatıgına bakar mısın canımmmm...

http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
anam valla oyun oynuyo ateşin ha,neyse sabret
Kizlar ben ilkgun baslmadim7.gun baslasam noolur

kızımla hayat bir başka güzel...����������
başla tatlım bişey olmaz
Canim hayırlı olsun Rabbim tamamina erdirsin...
sagolun kızlar allahım hepinizden razı olsun çok şaşkınım,sevinemiyorum hala çünki malum 2 ay evvel yaşadıklarımı biliyorsunuz
kızlar hepinize günaydın son adet tarihim 29 mart ama ben 19.yumurtlamıştım. şimdi yarın doktara gidecem son adet tarihine göre 6+5 olacak inş. sizce karından görebilirmi
6+5 bence karından görünür

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar.

boran Tebrikler canım Rabbim sağlıkla tamamlatsin.

nasilsiniz canlarım cok yogunum temizlik bitmedi daha iyice pertim çıktı sabah yerimden kalkamıyorum benden boyle.

test vardı evde gözüme batıp duruyordu azönce kalkıp yaptım,artık negati görmekten korkmuyorumya hani zor tutuyordum zaten kendimi sanki adete 7 8 gün kala çıkacakmış gibi, neyse yaptım rahatladım,hayalet çizgi 5 dk içinde gösterdi kendini,kızlar demekki bu kıytırık dedigimiz testlerde adete 5 6 gün kala gösterdigi oluyormuş,ha buarada kendi dr.umdan ayın 26 sına anca randevu alabildim,kızlar sizce napıyım 26 sınımı bekleyim yoksa bikaçgün sonra bi gidip kan veriyimmi içimin rahat olması için,sonrada 26 sında dr.uma giderim,nediyorsunuz

Dpo14 te son havadis regl oldugum yonunde kizlar bu ay da hepinize ayri ayri tsk ederim ilginiz ve yardimlariniz icin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yeni döngün hayırlı olsun canımm
ayy sorma canım ya .antibiyotik içmiştim ondan mı böyle oldu anlamadım...
yazmıştım ama tekrar yazayım gözün aydın canım inş kızın yola çıkmış olsun...
gunaydin arkadaslar.

nasilsiniz canlarım cok yogunum temizlik bitmedi daha iyice pertim çıktı sabah yerimden kalkamıyorum benden boyle.

ayy cutem canım 4 yıl once yasadıgım herşey gözümün önüne geliyor sen anlatınca..ben şuan çok pişmanım tepkimi gösterdmediğim bazı şeyler için sen pişman olma göster tepkini canım benim..yavrumu rahat emziremezdim senin gibi tepemde biri bekleyip dururdu huylanırdım sanırım o zyüzden yavrumda emmek istemedi 2 ay zor emzirdim yavrumu..
rabbim sabır versin sana onlara da biraz vicdan merhamet versin

Son düzenleme:

26 sına kadar için rahat etmezse kan verebilirsin bacım.artış güzel olursa rahat rahat gidersin dr una.

gunaydin arkadaslar.

26 sına kadar için rahat etmezse kan verebilirsin bacım.artış güzel olursa rahat rahat gidersin dr una.

günaydın kızlarr hgnizz

cok sagol aysegulcum cok şükür toparlandık şimdi memlekette olması daha bi iyi oldu buralarda cok zorlanırdık sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok

canım sen yazdıkca kendimi görüyorum sakın taviz verme hiç bi şeyi ona söylemek ya da göstermek mecburiyetinde değilsin. hadsizler.
sınırlarını çiz kuzum öğrenecek zamanla oğlunun sana ait oldugunu ve senin istediğin şekilde büyüyeceğini şimdi lohusalıkta da daha cok etkıleneceksın gececek bugunlerde ama sakın içine atma benden sana tavsiye

sagol canım mesaneme resmen yapıştı taş agrısı dayanılacak gibi değildi artık birden karar verdik (
ateşimi de bi yere not ediyordum 2 gün oldu tablo olarak gireli yok kuzum habersiz kaçmam ben öyle zaten orda bile içim içimi yedi giremeyince

sana da çok gecmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz stende doguma kadar inşallah daha fazla ilerlemez (

Lasstt caniimm hoşgeldin çok geçmiş olsun ogluna sana insaallah bu dönüşün hamislikle sonuc bulsun canım :)

cok sagol nukracım özledim sizleri ...
sen nasılsın miniğin nasıl

hoşbulduk canım ben de sizleri cok özledimm :)

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar
Cutem kv nin saksısı düşmek için senin doğurmanı bekliyormuş demek ki
Borancım kan vereceğine 2 günde bir evde idrar testi de yapabilirsin, koyuluk arttıkça için rahatlar ve 26 sına kadar rahatça beklersin
Ayşegülüm, Yüsram, Nukram iyiyim canlarım siz nasılsınız
Bütün kısçelerim, hepinizi seviyor ve öpüyorum

tek duam bu biliyor musun canım artık sadece sabır için dua ediyorum ve en hayırlısı ne ise o olsun diye. .o kadar zor ki beklemek ki ben her anlamda beklemekten nefret eden biriyim.

yarina ziplar gibi atesin cnm.

amim cnm.

cnm. inan soyluyrm. ama anlamiyr bile. isine geldigini yapiyr.

cnm..saksiyi ben dogurana kadar takmiski buraya rahat gelip gitsin..
bugun dr.a gidecekmis. cikimca gelme.dedim. isallah gelmez.

gunaydin arkadaslar.

günaydın bacım kolay gelsin yaz tamizligi galiba bnde başlıcam ama nerden başlasm bilemedim

günaydın canım hb nasılsın?
ben yum bekliyorum ateşte benimle dalga geçiyor bu ya ...
hadi inşş hamile kalırsında kurtulursun yum beklemkten bende calışmalara başladım hayırlısı bakalım

derruşummm hg bacımm nasılsın

Ne kadar kotu bi gune uyandik aman Allahim 200 uzerinde insanimizi kaybetmisiz Rabbim ailelerine sabir versin

Canım 15. gün çatlamış olabilir
İnşallah kuzum pek umudum yo ama dualarını eksik etme
canım inşallah güzel haberler alırsın
sağol canım döktüm rahatladım:) sen nasılsın?
yok canım niye ağrıtasın sadece dpo 12 ye kadar yorum yok dedim yapmadım da:) ateşin güzeldi zaten ama işte bu ateş yanıltıyor çoğu zaman umut verip üzmek istemedim
efloşum cok sevindim canım tam istediğin zaman hamile kaldın çok temiz kalplisin inşallah bu sefer sorunsuz devam eder canım
darısı başıma
sağol canım doğru nisan demiştim değil mi:)) unutmuşum:) aminnn canım inşallah darısı başınıza çok isterim
kuzum kıyamam sana seni duyguların gel gitlerin çok normal ama lütfen içinden ne geçiyorsa söyle canım kv ne sakın atma içine lohusa olan sensin
bende seni kucaklıyorum güzellik öpüyorum

Cutem çok çok iyi anlıyorum seni bak bu sorunu ancak eşin çözer eşin açık açık söylesin canım sen sakın yıpratma kendini kırılırlar diye düşünme onlar seni düşünüyor mu hayır o zaman sen niye düşüneceksin, yaptıkları patavatsızlık densizlik ne işi var her gün Allah aşkına gerçekten çok gereksiz, benim kv gil cümbür cemaat gelmişlerdi iki görümce kv kp birde kayın liseye gidiyordu kaynım ayy kp otelde kaldı annem var diye rahatsız etmedi sağolsun ama kaynım sürekli evde e bende salonda yattım zaten bebeğim yoğun bakımdan yeni çıkmıştı emziricem kaynım var eee bir zahmet dışarı çıkarın şunu her seferinde ben söyledim başım örtük durmak zorunda kaldım ama buna 3 gün katlanmak zorunda kaldım okul olduğu için dönmüşlerdi o 3 günde yeti açıkçası, kaldı ki annem bile batıyordu bana yeri gelince, o yüzden senin tepkin çok normal eşin bir an önce konuşsun yok konuşmazsa sen açık açık söyle yeter de ciddi ciddi
2 mayısta yumurtanız çatlamış 12 mayısta da ateşiniz düşümüş regli olmuşsunuz tuhaflık yok ateşiniz düşmüş regli günü
Canım hayırlısı olsun tahlillerini mutlaka yaptır

:) canım işte insanoğlu takıyor bir şeyleri:) çok bilmişten olmaz mı inciler yazarım bugün:)
Kizlar ben ilkgun baslmadim7.gun baslasam noolur

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canım olur ama daha önce başlıyabiliyorsan başla daha iyi olur
canım çok geçmiş olsun zordur ama keşke içmeseydin, bende çok üzüldüm işçilere sabah bir sürü ağladım..
hayırlısı olsun canım evet perşembe 3. gün olur
kızlar hepinize günaydın son adet tarihim 29 mart ama ben 19.yumurtlamıştım. şimdi yarın doktara gidecem son adet tarihine göre 6+5 olacak inş. sizce karından görebilirmi
görebilirsin canım

canım çalışmaya devam:))
gunaydin arkadaslar.

günaydın canım kolay gelsin, temizlik deme canım çekti
bence bekle tekrar tekrar kan vermene gerek yok

günaydın canım

Günaydın hanımlar, gerçekten kötü bir gün çok üzüldüm ölen işçilere sabahtan beri haberlere bakıyorum ağla ağla çok kötü oldum ben böyleysem aileleri ne yapıyor((((

Birde kocaya sinir oldum kızlar 7 sene olacak evleneli çok yoruldum her sabah çocuk gibi hadi kalk hazırlan hadi tıraş ol demekten her sabah yani geç kalıyor inanın bunaldım dayanamıyorum artık, söylemesem iyice geç kalıyor çok yıprandım çok, bağırıp çağırdım sabah sabah anlamıyor onun yüzdünden oğluma da kızdım bir sürü, birde ne bağırıyorsun diye üste çıkıyor çıldırıcam

Sabah oğlum güldürdü beni yine:) kahvaltı yapıyoruz çayı malum çoook açık içiyorum artık, çay denemez ona bu kimin çayı dedi e benim oğlum dedim hayır o babaannenin çayı sana vermiş diyor ( babaannesi çayı hep öyle içerde)

yarina ziplar gibi atesin cnm.

amim cnm.

cnm. inan soyluyrm. ama anlamiyr bile. isine geldigini yapiyr.

cnm..saksiyi ben dogurana kadar takmiski buraya rahat gelip gitsin..
bugun dr.a gidecekmis. cikimca gelme.dedim. isallah gelmez.
İnşallah bugün bari gelmesin de, bir huzur versin sana canım

iyilik bacım sen nasılsın?

Ne kadar kotu bi gune uyandik aman Allahim 200 uzerinde insanimizi kaybetmisiz Rabbim ailelerine sabir versin
evet sosyalim çok kötü, dün gece dayanamadım kapattım tv yi, gönlüm dayanmadı. Sabah da gazeteden baktım sayılara, daha da artabilir diyor bakan

canım ya boşver, bu yaştan sonra sorumluluklarını sen mi öğreteceksin eşine. Bir geç kalır iki geç kalır, sonra alışır. Hem sen desen de demesen de zaten geç kalıyor anlaşıla, bari kendini ve bebişini sinir etme
Oğlunu da yerim senin

canım yapamıyorum ben planlı programlı biriyim her iş vaktinde olacak bugünün işi yarına kalmayacak, bir randevu varsa vaktinde gelinecek gidilecek, söz verildiyse tutulacak, gerçekten tahammül edemiyorum gerçekten

Haklısın ama iş onun işi, geç kalınca sorunu o yaşayacak. Hem değiştiremiyorsan da kensddini sinir etsen de bişey değişmeyecek ki, işte o yüzden sıkma bunaltma kendini diyorum efloşum, yoksda bende senin gibiyim, eşime 10 kere hadi kalk diyorum sabahları, hadi geç kaldık çıkamadın diyorum fln, ama değişmiyor bişey işte

gunaydin arkadaslar.

allah razı olsun canım,rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin

amin canım hayırlısı olsunda herşeyin başı bu,tabi bunun yanısıra kız olmasını çok istiyorum,antibiyotik ateşi etkilermi hiç bilemedim canımki,valla dur bakalım belki cuma bi özele gider kan veririm,belkide hiç ellemem benim sebrıma psikolojime baglı yani

olabilie anım cumaya tekrar test yaparım evde eyer koyulugu farkedemezsem kana giderim belkide,allahıma emanet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…