sagol tatlım allah razo olsun darısı cümle idteyene olsun,korkma tatlım patlat bi test hadi bekliyoruz bugüntek çizgi görmekten korkuyorum açıkcası. Bir kaç gün sonra yapmayı düşünüyodum ben.
Buarada senin de hamileliğin hayırlı olsun. bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.
ayyyy yerim ben o fasulyeyiii,şekillenmiş galiba canım oglun olacak bence,kız bebişi erkenden fasulyeye benzemen derler
canım benim çoookkkkk tebrik ederimmmmm çok sevindimmmmm
/QUOTE]canim ben diyanette çalışıyorum kur an ogretmeniyimgecenin 10 u az önce ogrencim aradi hocam kızımın disi ağrıyor hangi duayi okuyayim
cok şaşırdım insanlarımız ne kadar iyi niyetli
keşke bilsem sorunun cevabını kuranin her ayeti sifadir bildigin tüm dualari oku ve bi de ne iyi geliyorsa onu yap dedim
bi an aceba doktor muyum dedim kendime.
Çakşır çok şifalı kesinlikle bırakmayın canım, inşallah size de vesile olur canım benimkiz deryam biz bunlarin hepsini yapiyoruz hatta esim arısütünu aktatdan karışım olarak aliyr ve ben de yemeye basladim geri esime kizip bırakmıştım
ins bize de vesile olur.
Yalnız ben keçiboynuzu ve çakşır i beraber yapmiyrm keçiboynuzunu iki ay falan icti artik yapmıyorum zaten bi ton nazla iciyrdu.
simdi caksira basladim ya nasip.
sağol canımcım, iyiyiz çok şükürçok saol canım.. evet eşime takvıyelere basladım canım...haklısın rabbım ızın verırse olacak...sayenızde ümidimi yitirmiyorum
yaradana sıgınıyorum canım...inş hepimizin yuzu gulsun kısa zamanda...
merhaba canım sen ve bebegın nasılsınız..oglusun mu olucak canım..ne guzelll...
evet pat dıye söyledı yanı bızı düşünen yok...çok saolun iyiki varsınız canım...
merhaba masaallah cok sevındım degerlerınıze...ikinci testıde yaptıralım inş guzel sekılde ilerlerız...
evet canım farklı yerde yaptırıcaz...şimdiki doktorumuza ve baska doktora gösterıcez sonucları bakalım...
canım senınde melegın buyumus masaallah 8.haftanıza gırmıssınız..ee içinden ne gecıyor bebegın kız mı erkek mı olacak ne dersin
tablonuz nerede ben göremedim. linkini atarsanız yardımcı oluruz. Bu arada 0,1 derecelik bir iniş çıkış asla bir kişinin anormal olduğunu göstermez. Tablo her zaman sabit gitmez. Eğer ilk sayfadaki hamile tablolarını detaylı inceleseydiniz bunu görürdünüz. Mesela benim tablomda hamile olduğumu öğrendikten sonra hergün bu iniş çıkışlar zigzaglar oldu. Siz ilk sayfayı iyice bir okuyun tekrar.tabloya göre anormalim ben yatabloya göre sabittir ve sadece yumurta çatlama öncesi düşebilr veya sabit,yumurta sonrası ise yükselr dyo.e benim ateşim ise nöbetleşe 36.0-361 olarak değişyo gün aşrı
canım hayırlı olsun, kısçen tam istediğin gibi japon olmuş demekkızlar merhaba.
şeker testim sorunsuz geçti şükür. ama cidden zormuş aç aç.
tansiyon sorunuma alışmam lazımmış. özellikle yemek sonrası olabilirmiş.
kızımın sağlığı yerinde bin şükür
690 gr 30 cm bir cadı
ama benim bu cadı resmen yan yatıyor. transvers duruş deniyor buna. yani alttaki gebelik duruşuma bakın orda ayaklar aşağıda kafa yukarda ya da kafa aşağıda ayaklar yukarda olması gerekirken benim sıpam kafa solda ayaklar sağda boylu boyunca uzanmış. inşallah döner kızlar dönmezse işim zor böbreği ayağıyla tepmeye devam ettikçe. kadın doğumcum böbreğe stent takılma olayıma nerdeyse kesin bakıyor. iki de bir stent takılabilir diyip durdu. ben de üroloğumdan memnun olduğumu her hafta kontrol ettiğini söyledim. ama stent de takılsa 39-40 a kadar beklerim öyle alırım gerekirse dedi. erkenden alıp stentten kaçamayız dedi. tamam dedim.
kızımın yüzünü gördüm ilk kez bildiğin gözlerini açmış bir japon vardı kızlardudaklar bana benziyordu gerisi full kocam
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin. isim isim duamı ediyorum.gebe arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler versin.
canım progesterondan şüpheleniyorsan adetin 3. günü bir kez baktır, sonra da yumurtlamadan 1 hafta sonra baktır progesteronuna. Bir problem varsa mutlaka anlaşılır bu iki testle.iki aydır tedavi gördüm yine bana bi faydası olmadı sanırım
düşünmekten deli olucam artık yaa ..bugun adetimin 16. günü ve tekrar o kahrolası lekelenmeler başladı
tedavi de bi işe yaramadı acaba bende progestan düşüklüğü mü var bi tek ona bakılmadı
çok istiyorum sureklı bi engelle karsılasıyorum olmuyor olmuyor...herdefasında hayal kırıklıgı ...tüp bebekte eşim istemiyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ...
bir de meryem suresıne başladım fakat tilavet secdesini anlamadıgımdan sonunda yapılacagını sanıyordum meger her akşam yapılmalıymıs sımdı benımkıler sayılmadı sanırsam dimi
Canım mutlaka baktır tiroid hormonlarına. Hamile kalmayı geçtim, hamile kaldıktan sonra da eğer düzensizse bebeğe olumsuz etkileri olabiliyor. O yüzden şimdiden baktır kafan rahat olsun.Buaydan da umidi kestik adet geliyorbidahaki aya calismalara devam.cok yoruldum artik.daha nekadar surecek bu bekleyis..buarada 30 35 gun arasinda adet oluyorum normalde gecen ay gunum gecti buay 36 gun oldu.ondan onceleride yine duzenliydi.hormonal bi bozukluk var sanirim..bugun aklima gecmiste yasadigim bisey geldi sizede danisayim dedim.ben uc sene once cok carpintim oldugu icin dr gitmistim.hatirldgm kadariyla tiroid bezim hizli caliyomus.bu bikac aydrda bu carpinti yine var bende yine aynisi olabilir diye dusunuyorum.buda hamilelige engel bi durum mudur sizce ?? Aklima takildi fikri olan varsa paylasirsa sevinirim.hepinize iyi aksamlar.opuyorum hepinizi..
Allahhh Allahhh tabloya bak yaaa, acep hamile misin nesin ki sen yaaaanasılsınız kızlar ben bbugün çok erken uyandım bidahada uyuyamadım,sizde nevar ne yok herkez iyimi,birde sabah ateşim beni şaşırttıııı geeell vatandaş geeeell ateşe gel http://www.fertilityfriend.com/home/4c01e8 hamilemiyim nee
amin canımayy ben de tv yok öğrencilerimden duydum cok üzüldüm mevla bol sabır versin ailelerine.
canım dert etme kaldıramazsin bi kac gun sonra öyle bi kalkar ki sen keyfine bak.erkekkerin geneli öyle benin eşimde çokkk rahat bi yere gidecek oksak hazırlanır dakikakarcs eşimin hazirlanmasini beklerim ve gicik oluyorum bu duruma.
Dgrpnr canim kontrolün varmis güzel haberlerle gel inş.
test yapman en doğrusu tahmini bir şey diyemeyizSiteyi uzun zamandır üye olmadan takip ediyorum. 19 Nisan Regl'min ilk günüydü. 26,27 nisanda cetrotide ile birlikte bir iğne daha vurundum adını hatırlayamıyorum şimdi. 28 nisanda çatlatma iğnesi vurundum. tahmini yumurtlamam 3 mayıs olması lazım. çatlatma iğnesini vurunduğum ertesi gün ovulasyon testi yaptım ve 3 mayısa kadar 2. cizgi çok koyulaşmadı. 4 mayıstan 6 mayısa kadar yaptığım testlerde ise 2. cizgi hiç oluşmadı. 8 mayıstan itibarende her sabah ateşimi ölçüyorum. 8,9 mayısta ateşim 36,7 ve 36,8 di 10 mayısta ateşim 36,6 oldu ve 11 mayısta leke geldi. 11,12,13 mayıs akşamına kadar lekenmem devam etti. 13 mayıs akşamı leke azaldı 14 mayıs yani bu sabah ateşim 36,9 çıktı. adetime 2 yada 3 gün var ve kasıklarımda ağırlık hissediyorum. Umarım hamileyimdir. Tabi çok ümitlenmiyorum. Burada yazılanları okuyunca ümitlenmemekte elde değil. Bazen içime doğuyor hamilesin diyorum bazen de değilsin psikolojik diyorum. şu 2 günün geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ha buarada çok fazla tuvalet ihtiyatcı duyuyrm.
aynen canım oğlum doğdu bir ona bir ona koşuyorum zaten oğlum sabah giydiririm yediririm kocayıda aynenOY KUZUM KIYAMAM ONA neyse şükür geldi geçti canım bir daha görmeyin öyle günler
bende iyiyim uzun süre bi grip yaşadım mecbur ilaç başladılar daha iyiyim şükür bebeğimi hala hissedemedim o kafa takılıyor ama 5 mayısta gittik iyi dedi doktorumuz
canım ya bi gitsin rahat bıraksın gitmiyosada karışmasın dursun içerde temizlik yemek yapsın bebekle ilgili yardıma ihtiyacın olursa çağırırsın zaten deli kadın
iyiyim şükür sosyalim oğluşum Eren'im de iyidir inşallah hissedemedim hala
bizde seni canım
iyiyiz şükür canım sen nasılsın ahmet Asım nasıl
iyiyim şükür canım iş güç pek giremiyorum çok yoğunuz her zamanki gibi
bizde seni öpüyoruz canım
aynen canım zor bi gün Rabbim yardımcıları olsun inşallah
kocanda senin koca bebeğin ha kçük kuzu da doğarsa artık ne yapacak sen hangi birine koşacaksın
ben senin oğlunun ağzını yerim bilmiş maşallahhh
oh maşallah kuzunagördüm bebişi fasulye olmuş:) çok mu kilolusun kız abartıyorsun gibi geliyor bana. benim boyum da kısa 1.58 boyuma göre iyi durumdayım şu an.
perşembe 16 ya al canım.
pirincim fasulye olmuş:) her şey yolunda şükür canım.
iki gün daha bekleyin ateşiniz belirgin bir şekilde düşmezse test yapın.
varsa eğer şimdi de testte çıkar. belirtilere fazla takılmayın. umarım hamilesinizdir.
oyyyyy yesinler onu
canım dağıt o bulutları bakalım senin yavrun olacak yürekten inanıyorum bunaçok sağol canım.
bu aralar yine kara bulutlarla geziyorum
aceba ben de anne olabilecek mıyım diyorm
bakalım mevla görelim neyler....
Canım üzülme diyemem ama biliyorsun artık bitkisel kürlerden fayda gören çok olmaz diye bir şey yok Rabbim ol dedikten sonra doktorların dediği fasa fiso kalır, başka doktora mutlaka gidin canım ve eşin varikoseli ihmal etmesinmerhaba arkadaslar nasılsınız??? yenı hamişler var sanırım...hayırlı olsun cok sevındım sızler adına....cuteeeee canım bebegınle huzurlu ömur dılıyorum...guzel haberlerınızı takıpteyım...kac gundur gelıp gerceklerı anlatamadım...
çok üzgünüm...eşimin sperm testınde hıc canlı sperm yok denıldı...ikimizde şok olduk....doktor tüp bebek yaptırmanız gereklı dedı...baska turlu cocuk sahıbı olamazsınız dedı doktor...bızde bır umıt tekrar yaptırıcaz eşime testı....belkı yanlıstır dıye umunuyoruz....nasıl başacıkıcaz bu durumla bılmıyorum...
beterın beterı var dıye dusunuyorum şu soma olayından sonra ama yınede ıcımı sogutamadım...herkese tesekkür ederim...hakkınızı helal edın...basınızı agrıttıgım zamanlar oldu...
arkadaşım paniğini üzüntünü anlayamadım gitti altı üstü ateş ,düzenli ölçmeye devam et buraya da alta alta gün gün yaz biz söyleriz yumurtladığın günü, gün aşırı ilişki mutlaka olsun, ilk sayfada ki tabloyu yap ki bizim de yorumlamamız kolay olsun, Google chromedan yaparsan Türkçeye çeviriyor kolay olur işinya arkadaşlar ateşimi dil altındandan her sabah saat 6 da ölçüyorumönceleri 36.2 iken ateşim ama artık sürekli bigün 36.1 diğer günü 36.0 olarak çıkıyo sürekli.böyle birbirini takip edyo.e ne bu şimdi((((
ilk sayfada yazıyor anlamadığınız yeri sorabilirsinizArkadaslar bu ates olcme yontemi nasil oluyor tam olarak???
şükür atlattın canım açlığı, oyyyy maşallah kuzunakızlar merhaba.
şeker testim sorunsuz geçti şükür. ama cidden zormuş aç aç.
tansiyon sorunuma alışmam lazımmış. özellikle yemek sonrası olabilirmiş.
kızımın sağlığı yerinde bin şükür
690 gr 30 cm bir cadı
ama benim bu cadı resmen yan yatıyor. transvers duruş deniyor buna. yani alttaki gebelik duruşuma bakın orda ayaklar aşağıda kafa yukarda ya da kafa aşağıda ayaklar yukarda olması gerekirken benim sıpam kafa solda ayaklar sağda boylu boyunca uzanmış. inşallah döner kızlar dönmezse işim zor böbreği ayağıyla tepmeye devam ettikçe. kadın doğumcum böbreğe stent takılma olayıma nerdeyse kesin bakıyor. iki de bir stent takılabilir diyip durdu. ben de üroloğumdan memnun olduğumu her hafta kontrol ettiğini söyledim. ama stent de takılsa 39-40 a kadar beklerim öyle alırım gerekirse dedi. erkenden alıp stentten kaçamayız dedi. tamam dedim.
kızımın yüzünü gördüm ilk kez bildiğin gözlerini açmış bir japon vardı kızlardudaklar bana benziyordu gerisi full kocam
rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. tez zamanda tüm arkadaşlarıma nasip etsin. isim isim duamı ediyorum.gebe arkadaşlarıma sağlıklı gebelikler versin.
canım haklarında hayırlısı olsun inşallah, sende yıprandınKuzum bizimkilerde bi değişiklik yok.ikisi de evi terketmedigi icin aynı evdeler su an.satılmasını bekliyolar.babam dava açacak.annem de yanaşmayacak anlaşmalı boşanmaya kesin.aynı nikah altında ayrı ayrı takılırlar artk.senin kv-kp barışcak hee :) aman barışsınlar.en azından sizin üstünüzden yük kalksın.bilirim o durumu..bizimki de gizli gizli yardım ediyo heralde anasına.bana diyemiyo.bi kere kıyameti koparmistim çünkü.hayir mağdur olsa anlarım.biz ondan daha mağduruz valla.gunde iki paket sigara içmeyi biliyo..puuff uyuz oldum gene
evet canım büyüdü iyice:) dün akşam koltukta yatıyorum annemin üstünü örtmem lazım baba battaniyeye ihtiyacı var diyorprogram senin yumurtladığın günü otomatik hesaplıyor.
gerçekten ben de çok üzgünüm. allah saır versin yakınlarına. çok zor.
eylülll senin ateş bildiiğin cilvenaz yapıyooo. iyi ki sabahı değerlendirdin.
canım çok geçmiş olsun. zordur böbrek.bir daha da yaşatmasın allah.
sen taş oluşumunu önlemek için mutlaka gilaburu iç. bak benim böbrek ağrılarımı azalttı. kanalı açsın diye içiyorum. ama sağolsun Dora tepişe devam:)
oğlun çok akıllı maşallah minnoş. abi oclak o:)
kız takılma kocana bırak geç kalsın. sen geç mis gibi kahvaltını yap. alışmış çünkü belli ki.
ayyy çok tatlı..maşalllah kuzum. bir kaç kaftaya hareketlerini de görürsün.
canım benim arkadaşımın sıfır sperm vardı kocasında.
çakşır ve keçiboynuzu pekmezi önerdim. yemin ederim bir ay geçmeden 12 milyon oldu ve şak diye o ay hamile kaldı kız şoka girdi. hala dua eder bana. şimdi kızına 27 haftalık gebe. benim eşim de çakşır kullandığı ay gebe kaldım.
ateş sabit olmaz. iner çıkar. ama yumurta sonrası çıkış belirgindir. ilk sayfadaki tabloları incele mutlaka. ve de üzülme bundan üzülcek bir şey yok:)
kuzum boşanmasınlar inş. ya da haklarında hayırlısı olsun ne diyim. inan iki ucu şeyli değnek.
benimkiler barışırsa nour bilmem ama bence iyi şeyler olmaz. en gıcık olduğum da o sigara olayı. aynen benim kv günde iki paket sigara içer daha da yok yok diye bize sırnaşır. isteyemez ama acındırır kendini. eşim de dün dedi: barışsınlar da annemin telefon faturasından saçma sapan eksiklerinden kurtulayım. kadın para yok der gitmiş kendine zayıflama aletleri almış, tefalin kızartma makinesini almış. daha da bana akıl veriyo sen de al çok güzel kızartıyo diyo. dedim ben evimde gereksiz şeyler istemiyorum.
ayşem inşallah senin de heyecanını yaşıycaz. inan çoooooooooooook yürekten istiyorum. olucak bu iş ankara sizi bekliyor.
canım olumsuz düşünme böyle baktır progesteronuna, strestende olur biliyorsuniki aydır tedavi gördüm yine bana bi faydası olmadı sanırım
düşünmekten deli olucam artık yaa ..bugun adetimin 16. günü ve tekrar o kahrolası lekelenmeler başladı
tedavi de bi işe yaramadı acaba bende progestan düşüklüğü mü var bi tek ona bakılmadı
çok istiyorum sureklı bi engelle karsılasıyorum olmuyor olmuyor...herdefasında hayal kırıklıgı ...tüp bebekte eşim istemiyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık ...
bir de meryem suresıne başladım fakat tilavet secdesini anlamadıgımdan sonunda yapılacagını sanıyordum meger her akşam yapılmalıymıs sımdı benımkıler sayılmadı sanırsam dimi
ay benim oğlan fasulyeydi:) bende fasulyeler erkek diye biliyorum hep demek ki doğruluğu yokmuşhoşgeldin kuzumm.mercimekler erkek fasülyeler kız:) benimki fasülyeydi:)
ayyyyy elimde kalacak senin bu kv gilhosbulduk cnm.
kp karsimda yinesaat 3 ten beri. kv ye gelme dedim. inadima kp yi de alip gelmis cins ruh halimi bozdu bunlar.
idare ediyrz cnm.
bugun baya gaz sikintisi var. baya agladi yoruldu. ben de ecel teri doktum.
:) hayret bir şeygecenin 10 u az önce ogrencim aradi hocam kızımın disi ağrıyor hangi duayi okuyayim
keşke bilsem sorunun cevabını kuranin her ayeti sifadir bildigin tüm dualari oku ve bi de ne iyi geliyorsa onu yap dedim
canım tiroit engel olmaz diye biliyorumBuaydan da umidi kestik adet geliyorbidahaki aya calismalara devam.cok yoruldum artik.daha nekadar surecek bu bekleyis..buarada 30 35 gun arasinda adet oluyorum normalde gecen ay gunum gecti buay 36 gun oldu.ondan onceleride yine duzenliydi.hormonal bi bozukluk var sanirim..bugun aklima gecmiste yasadigim bisey geldi sizede danisayim dedim.ben uc sene once cok carpintim oldugu icin dr gitmistim.hatirldgm kadariyla tiroid bezim hizli caliyomus.bu bikac aydrda bu carpinti yine var bende yine aynisi olabilir diye dusunuyorum.buda hamilelige engel bi durum mudur sizce ?? Aklima takildi fikri olan varsa paylasirsa sevinirim.hepinize iyi aksamlar.opuyorum hepinizi..
aynen canım çok yoruyor beni bu durum:)ah kızlar gerçekten çok kötü günler yaşıyoruz.pek fazla takip etmek istemiyorum haberleri, ağlamaktan helak oluyorum ama kayıtsız da kalamıyorum.mekanları cennet olsun.rabbim geride bıraktıklarına sabır versin inşallah.
eflalim uyku sorunu bizde de var.ben şak diye uyanırım.ama benim kocaya 5 dakika aralarla seans lazım.gerçekten yorucu bi durum ama yapacak bişey yok sanırım.bu arada yerim senin oğlunuuuu
bence sen iyi niyetlisin kuzumgecenin 10 u az önce ogrencim aradi hocam kızımın disi ağrıyor hangi duayi okuyayim
vizyon çok az kaldı sana da..sağlıkla kavuş yavruna. sabah geldin aklıma dedim napıyo iyi ki yazdın haberini alabildik.canım benim iyi olduğunuza ve testinin sorunsuz geçtiğine çok sevindim.ben de susuzluktan kurumuştum zor oluyor biraz.
hayatım kızının pozisyonu da seni endişelendirmesin benim oğlan da öyleydi.belli bi süre sonra döndü ki şuan bile hala kafa aşağıda olmasına rağmen hafif yan yatış pozisyonundabi enteresan oluyorlar aman sağlıkları yerinde olsun da.inşallah böbrekten yana da bi sıkıntı yaşamadan japon gözlünü kucağına alırsın kuzummm
evet kuzum resimde öyle gördük ama tabi bilemeyiz. benimkisi gırgır amaçlı. sağlıklı olsun hiç önemli değil kaşı gözü.Çakşır çok şifalı kesinlikle bırakmayın canım, inşallah size de vesile olur canım benim
sağol canımcım, iyiyiz çok şükürbüyük ihtimalle oğluşmuş, ama yine de diğer ihtimal de var hala tabi
Siz tüp bebek doktoruna mı gittiniz canım? Yani acaba bir de başka bir doktra mı gitseniz. Çünkü bazı tüp bebek doktorları maddi kaygılarla hareket ediyor, başka çareler varken de hemen tüp bebeğe yönlendiriyor. Ayrıca varikoseli varsa mutlaka ameliyat olsun, sperm sayısında mutlaka artış olacaktır ameliyattan sonra. Belki de sıfır çıkmasının sebebi ileri derecede varikoseldir. Siz başka üroloğa daha gidin bence. Benim eşim de varikoselden ameliyat olmuştu.
tablonuz nerede ben göremedim. linkini atarsanız yardımcı oluruz. Bu arada 0,1 derecelik bir iniş çıkış asla bir kişinin anormal olduğunu göstermez. Tablo her zaman sabit gitmez. Eğer ilk sayfadaki hamile tablolarını detaylı inceleseydiniz bunu görürdünüz. Mesela benim tablomda hamile olduğumu öğrendikten sonra hergün bu iniş çıkışlar zigzaglar oldu. Siz ilk sayfayı iyice bir okuyun tekrar.
canım hayırlı olsun, kısçen tam istediğin gibi japon olmuş demekbir şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya
canım progesterondan şüpheleniyorsan adetin 3. günü bir kez baktır, sonra da yumurtlamadan 1 hafta sonra baktır progesteronuna. Bir problem varsa mutlaka anlaşılır bu iki testle.
Bu arada tilavet secdesini ben de yapmamıştım bilmiyordum, duham meryem surelerini okuman bittikten sonra toplu da yapabilirsin dedi, ben de öyle yaptım ve tilavet secdesini yaptıktan 2-3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Darısı başına inşallah
Canım mutlaka baktır tiroid hormonlarına. Hamile kalmayı geçtim, hamile kaldıktan sonra da eğer düzensizse bebeğe olumsuz etkileri olabiliyor. O yüzden şimdiden baktır kafan rahat olsun.
Allahhh Allahhh tabloya bak yaaa, acep hamile misin nesin ki sen yaaaa
Nasilsiniz kizlar?
Boran canim coook tebrik ederim Rabbim yavrunu mutluluguyla doya doya yasayarak buyutmeyi nasip etsin...
dgpnr cnm gormusun minisini gozun aydin..
nesdem canim hadi gozun aydin gormusun prensesiii...benimki kafasini asagi sokmustu gorememisdik yuzunu cok heves etmistim oysaki....bobreyin icin de ne diyeyim kuzum bilmiyorum Insallah sorun olmaz..bebisin yan durmasindan korkma cnm evet ilk cocuk onun icin donecektir muhtemelen..benim yengem normal dogum yapmis yan gelen haliyle 2ci bebegini..son anda donmus..ha bu arada masallahhhh kuzunaaa cnm
Cute sabrin bol olsun cnm..oyle durumda tek ihtiyac olunan sey sabr..insallah yipranmadan kv derdi son bulur..oglusunu da seni de opuyoruzzz
Merice cnm Insallah guzel haber verirsin bizlere...hersey hakkinda hayirlisi olsun cnm.
lastbower hosgeldin cnm.
happymeal adet olmussun cnm..seni uzmek istemedim ama 14mmle yumurta catlatilmazki be guzelim senin dk.a gercekten subhe ettim..14mmle catlasa bile o saglikli yumurta olmuyor cnm 17mmin alti ve 24mmin ustu sagliksiz yumurtalar..dk.na bu ay soyle oyle erkenden vurmasin catlama ignesini.ne kadar gec buyuse de 18mmi gecmeyince asla catlatilmaz...bu ay senin ayin olsun cnm gelsin melegin..
Vizyon azicik kslmis kuzuna kavusmaya cnm..hakkinda hayitlisi olsun en kolay sekilde atlatirsin Inssllah.
hamdolsun canım sen nasılsın bakalım geçti mi öksürüğün?Nasilsiniz kizlar?
Boran canim coook tebrik ederim Rabbim yavrunu mutluluguyla doya doya yasayarak buyutmeyi nasip etsin...
nesdem canim hadi gozun aydin gormusun prensesiii...benimki kafasini asagi sokmustu gorememisdik yuzunu cok heves etmistim oysaki....bobreyin icin de ne diyeyim kuzum bilmiyorum Insallah sorun olmaz..bebisin yan durmasindan korkma cnm evet ilk cocuk onun icin donecektir muhtemelen..benim yengem normal dogum yapmis yan gelen haliyle 2ci bebegini..son anda donmus..ha bu arada masallahhhh kuzunaaa cnm
Cute sabrin bol olsun cnm..oyle durumda tek ihtiyac olunan sey sabr..insallah yipranmadan kv derdi son bulur..oglusunu da seni de opuyoruzzz
Merice cnm Insallah guzel haber verirsin bizlere...hersey hakkinda hayirlisi olsun cnm.
lastbower hosgeldin cnm.
happymeal adet olmussun cnm..seni uzmek istemedim ama 14mmle yumurta catlatilmazki be guzelim senin dk.a gercekten subhe ettim..14mmle catlasa bile o saglikli yumurta olmuyor cnm 17mmin alti ve 24mmin ustu sagliksiz yumurtalar..dk.na bu ay soyle oyle erkenden vurmasin catlama ignesini.ne kadar gec buyuse de 18mmi gecmeyince asla catlatilmaz...bu ay senin ayin olsun cnm gelsin melegin..
Vizyon azicik kslmis kuzuna kavusmaya cnm..hakkinda hayitlisi olsun en kolay sekilde atlatirsin Inssllah.
Canım Rabbim şifa versin kuzunaAblalarim kardeslerim...
Ali Yasin imi dun tekrar yogun bakima yatirdik...
Sarilik degerleri iyice artmis bugunde...
Allah (C.c.) rizasi icin dualarinizi bekliyorum...
Hoscakalin...
Ablalarim kardeslerim...
Hoscakalin...
Günaydın kızlar, gece midem bir bulandı anaaaam saat 3 tee bir gün önce çok karışık yedim de kalkıp maden suyu içiyim dedim yok başım dönüyor eşim bile uyandı hayret ben getiriyim dedi yok dedim ben alırım kalktım güç bela gittim içtimde rahatladım bir daha karman çorman yemiycem
Bu arada benim deprem korkum hortladı yine:18: her an deprem oluyor sanıyorum
rabbim yar ve yardımcıları olsun inşHep uzandigim icin tv hep acik..kapatsam bile gozumun onunden gitmiyooo...Rabbim ailelere sabr versin..aci cok aci..
Kimseyle konusasim yok kimseyi dinleyesim yok..sadece bebegimi sevmek istiyorum hic cikmasami ordan diyorum..sadece orda guvendeymis gibi.korkuyorum....hep mutlulugu hayal etmisken icinde kimse aciyi dusunmuyo hic olmuycakmis gibi olmasin hic kimsenin hayatinds aci olmasin rabbim duysun sesimizi..sanki disari ciksam yurusem atarim kafamdan butun bunlari ama o da olmaz..tvyi kapatsam int.I acmasam sadece kendimle kalsam yine gitmiycek o dusunceler aklimdan..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun tum kotuluklerden acilardan korusun..eslerimizi bizden hic ayirmasin...
Ablalarim kardeslerim...
Hoscakalin...
iyilik canım sen nasılsın görüşmeyeliNasilsiniz kizlar?
lastbower hosgeldin cnm.
Tabiki canım, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar, gerisi boşbence sen iyi niyetlisin kuzum
akşamın 10 da ne olursa olsun hoca aranmaz.
konu hassas bi konu ağrıları geçsin kuzucuğun o ayrı mesele ama ne bileyim ben arayamazdım.
vizyon çok az kaldı sana da..sağlıkla kavuş yavruna. sabah geldin aklıma dedim napıyo iyi ki yazdın haberini alabildik.
sevindim demek ki dönüyor. benim kız da döner inş. şimdiden yavrunu bolca kucaklıyoruz ama uzaktan
evet kuzum resimde öyle gördük ama tabi bilemeyiz. benimkisi gırgır amaçlı. sağlıklı olsun hiç önemli değil kaşı gözü.
hepimizin meleklerini allah korusun olmayan tüm arkadaşlarıma kısa zamanda nasip etsin.
moralim pek iyi değil Soma olaylarındayım aklımdan çıkmıyor. insanların çaresiz kalması çok zor. dua etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
günaydın canımGünaydın kızlar, gece midem bir bulandı anaaaam saat 3 tee bir gün önce çok karışık yedim de kalkıp maden suyu içiyim dedim yok başım dönüyor eşim bile uyandı hayret ben getiriyim dedi yok dedim ben alırım kalktım güç bela gittim içtimde rahatladım bir daha karman çorman yemiycem
Bu arada benim deprem korkum hortladı yine:18: her an deprem oluyor sanıyorum
Çakşır çok şifalı kesinlikle bırakmayın canım, inşallah size de vesile olur canım benim
sağol canımcım, iyiyiz çok şükürbüyük ihtimalle oğluşmuş, ama yine de diğer ihtimal de var hala tabi
Siz tüp bebek doktoruna mı gittiniz canım? Yani acaba bir de başka bir doktra mı gitseniz. Çünkü bazı tüp bebek doktorları maddi kaygılarla hareket ediyor, başka çareler varken de hemen tüp bebeğe yönlendiriyor. Ayrıca varikoseli varsa mutlaka ameliyat olsun, sperm sayısında mutlaka artış olacaktır ameliyattan sonra. Belki de sıfır çıkmasının sebebi ileri derecede varikoseldir. Siz başka üroloğa daha gidin bence. Benim eşim de varikoselden ameliyat olmuştu.
tablonuz nerede ben göremedim. linkini atarsanız yardımcı oluruz. Bu arada 0,1 derecelik bir iniş çıkış asla bir kişinin anormal olduğunu göstermez. Tablo her zaman sabit gitmez. Eğer ilk sayfadaki hamile tablolarını detaylı inceleseydiniz bunu görürdünüz. Mesela benim tablomda hamile olduğumu öğrendikten sonra hergün bu iniş çıkışlar zigzaglar oldu. Siz ilk sayfayı iyice bir okuyun tekrar.
canım hayırlı olsun, kısçen tam istediğin gibi japon olmuş demekbir şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya
canım progesterondan şüpheleniyorsan adetin 3. günü bir kez baktır, sonra da yumurtlamadan 1 hafta sonra baktır progesteronuna. Bir problem varsa mutlaka anlaşılır bu iki testle.
Bu arada tilavet secdesini ben de yapmamıştım bilmiyordum, duham meryem surelerini okuman bittikten sonra toplu da yapabilirsin dedi, ben de öyle yaptım ve tilavet secdesini yaptıktan 2-3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Darısı başına inşallah
Canım mutlaka baktır tiroid hormonlarına. Hamile kalmayı geçtim, hamile kaldıktan sonra da eğer düzensizse bebeğe olumsuz etkileri olabiliyor. O yüzden şimdiden baktır kafan rahat olsun.
Allahhh Allahhh tabloya bak yaaa, acep hamile misin nesin ki sen yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?