Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagol tatlım allah razo olsun darısı cümle idteyene olsun,korkma tatlım patlat bi test hadi bekliyoruz bugün
Eki Görüntüle 1113721
kızlar her şey yolundaymış şükür.
Allahım isteyen herkse nasip etsin.
ayyyy yerim ben o fasulyeyiii,şekillenmiş galiba canım oglun olacak bence,kız bebişi erkenden fasulyeye benzemen derler
canım benim çoookkkkk tebrik ederimmmmm çok sevindimmmmm

canımmm allah razı olsun rabbim hayırlısı ile senin şu zamanınada sagsalim erişmemizi nasip etsin

/QUOTE]canim ben diyanette çalışıyorum kur an ogretmeniyim
pek bilinen bi meslek degil bilmiyorum daha once duydun mu.[/QUOTE]

insanların en güzel şifası kuran insanlar bunun farkında,kız senin meslek nasıl duyulmuş deyil anlamadım,çok fazla var hemde çok çabuk işe alınabiliyorlar,allahım kimsenin emegini boş bırakmıyor,ben kırşehirde yaşıyorum burada kuran hocaları artı birde yardımcıları var,beni sakın yanlış anlama ama biraz abartıldı niye dersen bende kursa gittim annemde gitti benim arkadaşımda diyanete baglı hoca ama sınıflarda sadece 5 10 ögrenci başlarında 2 hoca birden sence nekadar mantıklı budurum

Çakşır çok şifalı kesinlikle bırakmayın canım, inşallah size de vesile olur canım benim

sağol canımcım, iyiyiz çok şükür büyük ihtimalle oğluşmuş, ama yine de diğer ihtimal de var hala tabi
Siz tüp bebek doktoruna mı gittiniz canım? Yani acaba bir de başka bir doktra mı gitseniz. Çünkü bazı tüp bebek doktorları maddi kaygılarla hareket ediyor, başka çareler varken de hemen tüp bebeğe yönlendiriyor. Ayrıca varikoseli varsa mutlaka ameliyat olsun, sperm sayısında mutlaka artış olacaktır ameliyattan sonra. Belki de sıfır çıkmasının sebebi ileri derecede varikoseldir. Siz başka üroloğa daha gidin bence. Benim eşim de varikoselden ameliyat olmuştu.

tabloya göre anormalim ben ya tabloya göre sabittir ve sadece yumurta çatlama öncesi düşebilr veya sabit,yumurta sonrası ise yükselr dyo.e benim ateşim ise nöbetleşe 36.0-361 olarak değişyo gün aşrı
tablonuz nerede ben göremedim. linkini atarsanız yardımcı oluruz. Bu arada 0,1 derecelik bir iniş çıkış asla bir kişinin anormal olduğunu göstermez. Tablo her zaman sabit gitmez. Eğer ilk sayfadaki hamile tablolarını detaylı inceleseydiniz bunu görürdünüz. Mesela benim tablomda hamile olduğumu öğrendikten sonra hergün bu iniş çıkışlar zigzaglar oldu. Siz ilk sayfayı iyice bir okuyun tekrar.

canım hayırlı olsun, kısçen tam istediğin gibi japon olmuş demek bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya

canım progesterondan şüpheleniyorsan adetin 3. günü bir kez baktır, sonra da yumurtlamadan 1 hafta sonra baktır progesteronuna. Bir problem varsa mutlaka anlaşılır bu iki testle.
Bu arada tilavet secdesini ben de yapmamıştım bilmiyordum, duham meryem surelerini okuman bittikten sonra toplu da yapabilirsin dedi, ben de öyle yaptım ve tilavet secdesini yaptıktan 2-3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Darısı başına inşallah

Canım mutlaka baktır tiroid hormonlarına. Hamile kalmayı geçtim, hamile kaldıktan sonra da eğer düzensizse bebeğe olumsuz etkileri olabiliyor. O yüzden şimdiden baktır kafan rahat olsun.

Allahhh Allahhh tabloya bak yaaa, acep hamile misin nesin ki sen yaaaa

amin canım

Yok canım kalkmaz onu da denedim:) bu da benim sınavım:) bundan sınav olur mu demeyin her sabah çıldırıyorum
test yapman en doğrusu tahmini bir şey diyemeyiz
aynen canım oğlum doğdu bir ona bir ona koşuyorum zaten oğlum sabah giydiririm yediririm kocayıda aynen ikinci doğunca Allah yardımcım olsun
oh maşallah kuzuna senden 20 kilo fazlayım
Eki Görüntüle 1113721
kızlar her şey yolundaymış şükür.
Allahım isteyen herkse nasip etsin.
oyyyyy yesinler onu
çok sağol canım.
bu aralar yine kara bulutlarla geziyorum
aceba ben de anne olabilecek mıyım diyorm
bakalım mevla görelim neyler....
canım dağıt o bulutları bakalım senin yavrun olacak yürekten inanıyorum buna
Canım üzülme diyemem ama biliyorsun artık bitkisel kürlerden fayda gören çok olmaz diye bir şey yok Rabbim ol dedikten sonra doktorların dediği fasa fiso kalır, başka doktora mutlaka gidin canım ve eşin varikoseli ihmal etmesin
arkadaşım paniğini üzüntünü anlayamadım gitti altı üstü ateş ,düzenli ölçmeye devam et buraya da alta alta gün gün yaz biz söyleriz yumurtladığın günü, gün aşırı ilişki mutlaka olsun, ilk sayfada ki tabloyu yap ki bizim de yorumlamamız kolay olsun, Google chromedan yaparsan Türkçeye çeviriyor kolay olur işin
Arkadaslar bu ates olcme yontemi nasil oluyor tam olarak???
ilk sayfada yazıyor anlamadığınız yeri sorabilirsiniz
şükür atlattın canım açlığı, oyyyy maşallah kuzuna diye diye japon ettin kızı yerim onun duruşunu, farklı olacak senin kız belli inşallah bir an önce düzelir duruşu canım sıkıntın gider
canım haklarında hayırlısı olsun inşallah, sende yıprandın
evet canım büyüdü iyice:) dün akşam koltukta yatıyorum annemin üstünü örtmem lazım baba battaniyeye ihtiyacı var diyor her akşam örterim üşüyorumda:) eşimde ben örterim oğlum sen yorulma dedi hayır ben örtücem diye ağlıyor dedim ikinizde örtün babasından çok ilgileniyor aynen canım eşim alışmış bekarkende öyleymiş
canım olumsuz düşünme böyle baktır progesteronuna, strestende olur biliyorsun
hoşgeldin kuzumm.mercimekler erkek fasülyeler kız:) benimki fasülyeydi:)
ay benim oğlan fasulyeydi:) bende fasulyeler erkek diye biliyorum hep demek ki doğruluğu yokmuş
hosbulduk cnm.
kp karsimda yine saat 3 ten beri. kv ye gelme dedim. inadima kp yi de alip gelmis cins ruh halimi bozdu bunlar.

idare ediyrz cnm.
bugun baya gaz sikintisi var. baya agladi yoruldu. ben de ecel teri doktum.
ayyyyy elimde kalacak senin bu kv gil canım madem anlamıyor sende evde onlar yokmuş gibi davran sallama hiç anlarlar belki

Canım sık emzirdiğin için oluyor gaz sıkıntısı bir dene istersen iki saatde bir emzirmeyi oğlumda çok çektik çünkü
:) hayret bir şey
canım tiroit engel olmaz diye biliyorum
aynen canım çok yoruyor beni bu durum:)

Nasilsiniz kizlar?

Boran canim coook tebrik ederim Rabbim yavrunu mutluluguyla doya doya yasayarak buyutmeyi nasip etsin...

dgpnr cnm gormusun minisini gozun aydin..

nesdem canim hadi gozun aydin gormusun prensesiii...benimki kafasini asagi sokmustu gorememisdik yuzunu cok heves etmistim oysaki....bobreyin icin de ne diyeyim kuzum bilmiyorum Insallah sorun olmaz..bebisin yan durmasindan korkma cnm evet ilk cocuk onun icin donecektir muhtemelen..benim yengem normal dogum yapmis yan gelen haliyle 2ci bebegini..son anda donmus..ha bu arada masallahhhh kuzunaaa cnm

Cute sabrin bol olsun cnm..oyle durumda tek ihtiyac olunan sey sabr..insallah yipranmadan kv derdi son bulur..oglusunu da seni de opuyoruzzz

Merice cnm Insallah guzel haber verirsin bizlere...hersey hakkinda hayirlisi olsun cnm.

lastbower hosgeldin cnm.

happymeal adet olmussun cnm..seni uzmek istemedim ama 14mmle yumurta catlatilmazki be guzelim senin dk.a gercekten subhe ettim..14mmle catlasa bile o saglikli yumurta olmuyor cnm 17mmin alti ve 24mmin ustu sagliksiz yumurtalar..dk.na bu ay soyle oyle erkenden vurmasin catlama ignesini.ne kadar gec buyuse de 18mmi gecmeyince asla catlatilmaz...bu ay senin ayin olsun cnm gelsin melegin..

Vizyon azicik kslmis kuzuna kavusmaya cnm..hakkinda hayitlisi olsun en kolay sekilde atlatirsin Inssllah.

bence sen iyi niyetlisin kuzum
akşamın 10 da ne olursa olsun hoca aranmaz.
konu hassas bi konu ağrıları geçsin kuzucuğun o ayrı mesele ama ne bileyim ben arayamazdım.
vizyon çok az kaldı sana da..sağlıkla kavuş yavruna. sabah geldin aklıma dedim napıyo iyi ki yazdın haberini alabildik.
sevindim demek ki dönüyor. benim kız da döner inş. şimdiden yavrunu bolca kucaklıyoruz ama uzaktan
evet kuzum resimde öyle gördük ama tabi bilemeyiz. benimkisi gırgır amaçlı. sağlıklı olsun hiç önemli değil kaşı gözü.
hepimizin meleklerini allah korusun olmayan tüm arkadaşlarıma kısa zamanda nasip etsin.
moralim pek iyi değil Soma olaylarındayım aklımdan çıkmıyor. insanların çaresiz kalması çok zor. dua etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

Günaydın kızlar, gece midem bir bulandı anaaaam saat 3 te e bir gün önce çok karışık yedim de kalkıp maden suyu içiyim dedim yok başım dönüyor eşim bile uyandı hayret ben getiriyim dedi yok dedim ben alırım kalktım güç bela gittim içtimde rahatladım bir daha karman çorman yemiycem

Bu arada benim deprem korkum hortladı yine:18: her an deprem oluyor sanıyorum

genelde çok çocuk doğranda dönmez dedi. bakalım döner sanırm daha zamanımız var.
sen nasılsın ececim öksürük geçti mi

Ablalarim kardeslerim...
Ali Yasin imi dun tekrar yogun bakima yatirdik...
Sarilik degerleri iyice artmis bugunde...
Allah (C.c.) rizasi icin dualarinizi bekliyorum...
Hoscakalin...

Hep uzandigim icin tv hep acik..kapatsam bile gozumun onunden gitmiyooo...Rabbim ailelere sabr versin..aci cok aci..
Kimseyle konusasim yok kimseyi dinleyesim yok..sadece bebegimi sevmek istiyorum hic cikmasami ordan diyorum..sadece orda guvendeymis gibi.korkuyorum....hep mutlulugu hayal etmisken icinde kimse aciyi dusunmuyo hic olmuycakmis gibi olmasin hic kimsenin hayatinds aci olmasin rabbim duysun sesimizi..sanki disari ciksam yurusem atarim kafamdan butun bunlari ama o da olmaz..tvyi kapatsam int.I acmasam sadece kendimle kalsam yine gitmiycek o dusunceler aklimdan..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun tum kotuluklerden acilardan korusun..eslerimizi bizden hic ayirmasin...

hamdolsun canım sen nasılsın bakalım geçti mi öksürüğün?
Ablalarim kardeslerim...
Hoscakalin...
Canım Rabbim şifa versin kuzuna

Ablalarim kardeslerim...
Hoscakalin...

ayy canım geçmiş olsun.
oluyor yenidoğanda sarılık.
bolca emzirin diyorlar.
geçmiş olsun. biliyorsun o sarılık gerçek sarılık değil.

kız adam uyanmış getireyim demiş ne diye yok diyorsun bırak getirsin
geçmiş olsun canım dikkat et...

rabbim yar ve yardımcıları olsun inş
bizlerde böyle acılar yaşatmasın..
Ablalarim kardeslerim...
Hoscakalin...

geçmiş olsun aliye
annesi geçer merak etme bu yenidoganlarda sıkça rastlanan bir şey
rabbim şifa versin

Son düzenleme:
iyilik canım sen nasılsın görüşmeyeli

Tabiki canım, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlar, gerisi boş Aynen nesdoş, Somada aklım, sürekli gazeteleri okuyorum, tv de haberleri açıyorum bakıyorum, işyerinde bile ağlıyorum resmen hiç bir işe parmak kıpırdatasım yok Eşimin işyerinde de üretim yapmayacaklarmış bugün. Kimsenin bir şey yapası yok maalesef, artık hiç iyi haber gelmiyor madenden, hep acı
Allahım yardımcıları olsun, sabırlar versin, dayanmak çok zor.

günaydın canım eşin ben getireyim dediğinde atlama hemen herşeye, bırak da o getirsin
Bu arada bende de deprem korkusu var ya, Allah korusun. Dün gece balkona çıktım, çok feci sıkıntılı bir hava vardı, tövbe tövbe hemen aklıma deprem geldi. Allah göstermesin

bilmemm yok canımm sanmam fotoda çizgi belli olmamış galiba bu dünki testim aslında ben bakınca gayet ortada,bakalım yarın tekrar yapıcam koyulaşma olmuşmu diye

Eklentiler

• $Resim 1185.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $Resim 1186.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…