Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah razi olsun teyzesi ezan vaktinde yuregimden gecen dilegim tezzamanda kucakla kuzunu

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

gecenin 10 u az önce ogrencim aradi hocam kızımın disi ağrıyor hangi duayi okuyayim
cok şaşırdım insanlarımız ne kadar iyi niyetli
keşke bilsem sorunun cevabını kuranin her ayeti sifadir bildigin tüm dualari oku ve bi de ne iyi geliyorsa onu yap dedim
bi an aceba doktor muyum dedim kendime.

Sen cok yasa :)meslek neydi senin

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

onlar çekinmiyorsa senin yapabileceğin bir şey yok canımm.orası senin evin bak keyfine demesi kolay biliyorum allh sabır versin...
canım gözün aydn herşey yolundaymış..
böbreğin için inş gerek kalmaz stente.
kızını çevirmek için yapabilecğin bir şey bulabilsek keşke...
nesdem sabah baktım ateş düşmüş eşimin başında bittim hemen
canım geçmiş olsun
kürlerle değerleri değişen çok kişi var inş rabbim sizede mucizesini gönderirir.

Eki Görüntüle 1113721
kızlar her şey yolundaymış şükür.
Allahım isteyen herkse nasip etsin.
gözün aydın tatlım...
çok sağol canım.
bu aralar yine kara bulutlarla geziyorum
aceba ben de anne olabilecek mıyım diyorm
bakalım mevla görelim neyler....
inş bizlerde güzel haberler veririz burdan canım

sağ ol:) darısı başına canım

Buaydan da umidi kestik adet geliyor bidahaki aya calismalara devam.cok yoruldum artik.daha nekadar surecek bu bekleyis..buarada 30 35 gun arasinda adet oluyorum normalde gecen ay gunum gecti buay 36 gun oldu.ondan onceleride yine duzenliydi.hormonal bi bozukluk var sanirim..bugun aklima gecmiste yasadigim bisey geldi sizede danisayim dedim.ben uc sene once cok carpintim oldugu icin dr gitmistim.hatirldgm kadariyla tiroid bezim hizli caliyomus.bu bikac aydrda bu carpinti yine var bende yine aynisi olabilir diye dusunuyorum.buda hamilelige engel bi durum mudur sizce ?? Aklima takildi fikri olan varsa paylasirsa sevinirim.hepinize iyi aksamlar.opuyorum hepinizi..

canım maşallah bebeğin güzel emiyormuş, Rabbim nazarlardan saklasın kokuna alışmış olması ne güzel hep seni istemesi

çok duygulandım canım ne güzel yazmışsın.Allahım hepimize nasip etsin böyle güzel anları

canım bence ya açık açık söyle artık bu kadar iyi niyetli ve sabırlı olma derim. ya da bezdirme politikasına git (tabi onları sen daha iyi tanıyosun, ters tepmezse) her işi kv den buyur.kp bile iş yaptır.gezmeye mi geliyolar her gün her gün.belki bezip gelmeleri keserler.aklıma da başka bişey gelmedi ki.Allah sabır versin canım.Bu arada sen çok iyi bir annesin.sakın kendine öyle yakıştırmalar yapma.sen her şeyi bebeğin için yaptın bundan sonra daha da fazlasını yapacaksın zaten.rabbim uzun ve güzel ömür versin

canım hoşgeldin.çok geçmiş olsun.oğluna da kıyamam bennn
iyiyim canım kendi adıma.çok şükür bi yaramazlık yok.

kuzum biliyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorsun ama dur bakalım.belki faydası olmuştur.birazcık zaman sadece.dua için de ben de kızlara katılıyorum, niyet önemli bence.Rabbim kabul etsin canımmmmm tez vakitteeee

mericem canım inşallah her şey yolunda gider, bebeğini görürsün.dualarım seninle canım

kendi adıma iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?

Ne kadar kotu bi gune uyandik aman Allahim 200 uzerinde insanimizi kaybetmisiz Rabbim ailelerine sabir versin

ah kızlar gerçekten çok kötü günler yaşıyoruz.pek fazla takip etmek istemiyorum haberleri, ağlamaktan helak oluyorum ama kayıtsız da kalamıyorum.mekanları cennet olsun.rabbim geride bıraktıklarına sabır versin inşallah.

eflalim uyku sorunu bizde de var.ben şak diye uyanırım.ama benim kocaya 5 dakika aralarla seans lazım.gerçekten yorucu bi durum ama yapacak bişey yok sanırım.bu arada yerim senin oğlunuuuu

canım ben burada öyle güzel hikayelere şahit oldum ki lütfen sen de umudunu kaybetme.rabbim nasip ettiyse ne olursa olsun o güzel haberi alıyorsun zaten.dualarım seninle canım

canım benim iyi olduğunuza ve testinin sorunsuz geçtiğine çok sevindim.ben de susuzluktan kurumuştum zor oluyor biraz.
hayatım kızının pozisyonu da seni endişelendirmesin benim oğlan da öyleydi.belli bi süre sonra döndü ki şuan bile hala kafa aşağıda olmasına rağmen hafif yan yatış pozisyonunda bi enteresan oluyorlar aman sağlıkları yerinde olsun da.inşallah böbrekten yana da bi sıkıntı yaşamadan japon gözlünü kucağına alırsın kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…