kalp kalbe karsiymis cnmTeşekkür ederim kızçelerimm,inşallah hayırlı olur,uğur getirir Ankara
Heyecanlıyım..Yeni bir şehir,yeni bir çevre,belki de yeni bir iş olanağı.. En önemlisi de mucizeme kavuşmam için bir vesile olsun burası inşalllahh
Cuteemm tayin yerini duyunca ilk aklıma gelen Rüzgar oldu biliyo musunn.Görmeliyiimm böcüğümüüüü
Miissyy kızz valla doğru diyonn,çarşıda pazarda bi sıkıştırıp ağız burun dalayım ben o kaynanaya
Dgrpnr seni alıntılamadım,epey uzunduu kuzumÇok sağoll,umarım uğurlu gelir
ya ben bu tabloyu bi türlü yapamadım ve ateşimden de bişey anlamadım:26:
36.0
36.1
36.0
36.1
36.0
36.1
belki inanmıyacaksınız ama inanın ki ateşim resmen bu şekilde nöbetleşe rakam veriyobu ne demk ya
hadi hayırlısı olsun bir oğlum daha isterim, arkadaş olur abisine:)valla benim de içime erkek doğdu efloş
vaktim olduğu bir gün yardım ederim tablo yapmanaya ben tablo yapamdım((yapıyorum yapıyorum tam sona geliyorum olmuyo (((
aynen canım bende dedim sakın bulaşma diye, sağol canım korudu gerçektenevet yaa öyle bir durumda hiç sesini çıkartmadan arabasına binip uzaklaşaydı ve hemen polisi arasaydı biraz ileride. Kimseye dayılık taslamaya gelmez bu devirde, haklıyken haksız duruma düşülüyor sonra. Allah korumuş walla efloş:26: Söyle eşine bir daha oraya parketmesin arabasını.
.
hemde ne bozulma Allah sonumuzu hayır etsinayyy canım benimm,devir bozuldu iyice bune yaa,allahım korumus,bi sadaka ver canım,annende dogru söylemiş,evet herkezin hepimizin içi yandı somadaki olaylara ama elden negelir rabbim birdaha yaşatmasın,
sağol canım vericez inşaallahoyy buyuk kaza def etmissiniz geçmiş olsun allah esirgesin sadaka verin canim iyi olur.
sağol canım, ben hamdolsun iyiyim şimdilik:)s.a günaydın canlarrr
nesdem kızını görmüşsün MAŞALLAHyerim ben oniii
dgnpnrbacım sende fasulyeni görmüşsün MAŞALLAH ne güzel şeyler bunlar darısı bizim başımıza inş
cutemim ALLAH sana sabır versin ne uyuz kv varmış sinir oldum
boranım hamişlik nasıl gidiyo dün demiştim ya kopya cekeyim diye yani demk istedim ki kür falan bişi kullandın mı yani neye dikat etin başka neler yaptıun gibi bacım
deryammm dilketeni senden duyduydum sevindim yaa ALLAH kucagına ALmayıda nasip etsin inşcakşir demişsin bacım benim adetin 7 günündeyim bu ay gec kalmış sayılmaz mıyım :26: ben unutmuştum yoksa içirirdim eşime bu ay bizim k. boynuzuda yok sadece ben b.t.ç. yiyorum içim kıyıldı vla senin bebiş nasıl annesi seni üzmüyo deilmi
vizyonum 4 günün kalmış bacım ALLAH kurtarsın kolay dogum yaşatsın inş
eflalim eşini ALLAH korumuş verdiginiz sadaka korumuş :18: sen nasılsın bebişin nasıl
ayşegül bacım inş ailen ayrılmadan tekrar birleşir cünkü ilerde çok kötü oluyo
yusra erenm hamilelik nasıl geciyo bizlerde bol bol dua et bacımbi kaç kişi kaldık
karanfilcem sen nasılsın
cikolata cipsim sperm düşüklügüne cakşir iyi geliyomuş bacım bnde burda kızlardan duydum diger ay bnde başlıcagım eşime inş faydasını görürüz
Canım geçmiş olsun inşallah bebektir, dış gebelik olsa anlaşılırdı canım korkma, taşınmada da Allah yardımcın olsunkızlarr nasılsınız
çok fazla gelemiyorum
inşallah şu günlri atlatayım yanınızdayım yeniden
dün başka bir doktora daha gittim hem karından hem vajinal keseyi göremedi
ve hemen kürtaja aldı beni
parça gönderdi patalojiye eger parça bebek çıkarsa bu iş burda bitmiş olcak
inşallah öyle olur
eger bebek değilse dış gebelik tedavisine başlıycam
dua edin kızlar bebek olsun o parça dış gebelikten çok korkuyorum
o kadar yıprandımki bu yaşadıklarımı rabbim kimseye yaşatmasın
birda tayinimiz çıktı taşıncaz herşey üst üste geliyor taşınıp yerleşiyim
hayırlısıyla yanınızdayım
hepinizi öpüyorum
maşallah sırada kalp atışı varkızlar hepinize hayırlı günler bugün gittim doktara kese 11 mm olmuş ama bebek göremedim karından baktı haftaya cumartesi inş. gözükür bu bekleyiş çok zor muş kızlar
amin canım deprem çok ürkütücüay o korku bende de var ıstanbuldayken gece kalkıp sureklı lambaya bakardım burası deprem bölgesı degıl dıye rahatım Allah korusun yasatmasın bı daha
cok gecmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız sadaka verın birine artık insanlar yolda yuruyemez hale geldı arsızlık diz boyu nasıl bi ülke olduk bız yaa
Hey Allah'ım bu kadının kastı var ya,çok geçmiş olsun canım hafif atlatmışısınız neyse ki, inşallah ıslah olur kv den canım bolca dua edelim saksısı geri gelsinsaol cnm.
yarin kontrol var.sorarim dr.a
am gaz sikintisinin kaynagini buldum. saolsun benim.kv yine burnunun dikine gidip bana yemek yapip getirmis (basta iki anne karsimda dedimki. anne sen yemek yap. kv sen pasta borek. sonra annem.su yemegi yapacagim diyr. burdan giderken kv anneme ben yaparim sen yapma diyr.) neyse yedik. aksamina ben ishal oldum. sabah ruzgar. ruzgar gaz sancisi basladi kuzumun..annem de ishal oldu. aksama esim heldi. ishalim kotuyum dedi.
anlayacagin cnm. kv nin yemek dokundu. ben dedim ama cunku vucudumu biliyrm. farkli yag bana dokunur. bebehime de dokundu iste. sukur bugun iyi.
kiskanclik ve inat ne yazikki insanin hem.kendine hem cebresine zarar veriyr.
amin cnm.
cnm..Allahim sifa versin yavruna. canim yatip kalkip hep dua ediyrm sana.
Canım eşinin kızıda çok istemiştir bebeği olmasını birde öyle düşün herşeyin vakti var senin vaktin gelmemiş demek ki, böyle üzülmeye devam edersen stresten olmayacak azcık rahat olsan gelecek bebeğinaynı duygular içindeyiz bacım ama tek ümidimz ALLAH inş bizi fazla bekletmez dün eşimn kızı dogum yapmış ben çoçuk istiyorum diyo olmuyo dedimolmuıyooo tek sıgıntım ALLAH elimzden başka bişi gelmiyo ki balımm bende bu ay çok salladım k. boynuzu vermiyorum eşime tek kendim b.t.ç yiyorum off off bacım diger ay igneli aşılama olcak üçterli benimki bakalım nasip para ayarlamaya calışıyoruz
Canım dr demiştir diye ben dememiştim sana oturur vaziyette yat diye, benim dr söylemişti iki yastık üst üste uzun süre öyle yattım ben bir ay sürmüştür tek yastık yatmaya cesaret edememiştim sağa sola dönüp yatmayada, karnım yığılıyordu acıyordu çünkü, keşke söyleseydim sana kusura bakma canımdarisi sana cnm. Allahim saglikla kavustursun sizi.
sana bir iko tavsiye. yeni sezeryan olan birinden
yatagin sert olsun evdeki. yumusak yere yatma yoksa kalkman ezuyet olur.
oturur halde uyu. yani arkanda 3-4 yastik olsun..eger dumduz yatarsan yine kalkman eziyet olur. bana kimse demedi baya zorlandim.
mutlaka bol su ic. eve gelince de hep yatma. arada yuru ki epiduralin yaptigi sisligin insin.
gece gunduz ayagindan hic corabi cikarma.
bekledigim ziplamqyi yqpmis cnmm
sağol canım dikkat ediyor inşallah bela olmazlarKuzum cok gecmis olsun.memleketin civisi cikti iyice.ucuz atlatmissiniz.korkutmak istemem ama esin dikkat etsin kendine boyle pislikler kin guderler allah korusun.is cikisi temkinli davransin.
hadi hayırlı olsun canım yeni tedavin, spermde karışmaz korkmakızlar yeni adet dongumun bugun 3. gunu
druma gittim
gecen ayki yumurtaların kiste donuşmediğini söyledi
klomeni gunde 2 doza çıkaralım dedi yeni sürecim başlıyor dularınızı bekliyorum.
bu arada bursa doruk hastanesinde aşılama fiyatı aldım.
200 doruk hastanesine veriyormuşuz 200 de dıaşrıda soranus tup bebek merkezinde eşimin spermleri yıkanıyormuş orayaveriyormuşuz.
toplam 400tl ediyormuş.
bi de kızlar bişey sorucam, bu spermin başkasına ait olanlarla karışma ihtimali yoktur di mi ben çok korkuyorum böyle şeylerden de :s
ay canım inşallah rüyası gerçek olur oğlunun:)oğlum sabah kalktıgında bana ruyasını anlatıyor :
-anne ruyamda bi tane erkek bebek gördüm bizim evimize gelmiş ve benim lazımlıgıma kaka yapıyordu ve ben hıc ıstemedım dıyor
küçük kuzum yaa cok istiyor aslında bi kardeşi olmasını
ayyy hadi gözün aydın olsun canım kolay gelsin taşınma işindeTayinler açıklandıııı.ankara yolcusuyuz nasipse..
başka bir doktora daha git benceKizlar bn cok kotuyum.18 haftalik hamileyim.bgn doktoruma gittim.ense kalinligi 8 mm mis.turner hstaligi olabilirmis.cok korkuyorum.18 hftalikken ense kalinligi kac olmasi gerekiyor.ne olur birsey diyin(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendi işi değil canımbırak kalkmasın kız birkaç gün işe gitmeyip azar işitince anlar :) kendi işi miydi? kovmaca yoksa ne diye uğraşıyorsun. ayy hiç sıkmam canımı vallaaa..
hadi yaaa benim midem bulanmıyor o kadar.
sabah kalktığımda ceviz badem falan yiyiyordum iki sabah çıkardım.
bu sabah denedim yemedim meğer o yüzden çıkarmışım sabah taşş gibiydim:)
inşallah sadece mide bulantısıyla idare ederiz çok kötü şu kusma işi
aaa benim başım da dönmedi ben daha gelmedi o günler herhalde diyordum:))))) meğer geçmiş miiii
ayyy benim o korkum hiç geçmedi. hep aklımda, eşim ayağını sallasa içim cız ediyor(( hep deprem zannediyorum. nasıl yeneceğimi de bilmiyorum.
sen daha önce yendin de şimdi mi çıktı?
neden inanmayalım ateşinde bir tuhaflık yok diyoruz kaç gündür hala tuhaf diyorsun lütfen sakin ol artık tamam mı, şimdi ateşini yazdığın günler adetin kaçıncı günleri onu da yaz yanınaya ben bu tabloyu bi türlü yapamadım ve ateşimden de bişey anlamadım:26:
36.0
36.1
36.0
36.1
36.0
36.1
belki inanmıyacaksınız ama inanın ki ateşim resmen bu şekilde nöbetleşe rakam veriyobu ne demk ya
hadi hayırlısı olsun bir oğlum daha isterim, arkadaş olur abisine:)
vaktim olduğu bir gün yardım ederim tablo yapmana
aynen canım bende dedim sakın bulaşma diye, sağol canım korudu gerçekten
hemde ne bozulma Allah sonumuzu hayır etsin
sağol canım vericez inşaallah
sağol canım, ben hamdolsun iyiyim şimdilik:)
Canım geçmiş olsun inşallah bebektir, dış gebelik olsa anlaşılırdı canım korkma, taşınmada da Allah yardımcın olsun
maşallah sırada kalp atışı var
amin canım deprem çok ürkütücü
sağol canım evet rezillik diz boyu
Hey Allah'ım bu kadının kastı var ya,çok geçmiş olsun canım hafif atlatmışısınız neyse ki, inşallah ıslah olur kv den canım bolca dua edelim saksısı geri gelsin
Canım eşinin kızıda çok istemiştir bebeği olmasını birde öyle düşün herşeyin vakti var senin vaktin gelmemiş demek ki, böyle üzülmeye devam edersen stresten olmayacak azcık rahat olsan gelecek bebeğin
Canım dr demiştir diye ben dememiştim sana oturur vaziyette yat diye, benim dr söylemişti iki yastık üst üste uzun süre öyle yattım ben bir ay sürmüştür tek yastık yatmaya cesaret edememiştim sağa sola dönüp yatmayada, karnım yığılıyordu acıyordu çünkü, keşke söyleseydim sana kusura bakma canım
sağol canım dikkat ediyor inşallah bela olmazlar
hadi hayırlı olsun canım yeni tedavin, spermde karışmaz korkma
ay canım inşallah rüyası gerçek olur oğlunun:)
ayyy hadi gözün aydın olsun canım kolay gelsin taşınma işinde
başka bir doktora daha git bence
Kendi işi değil canım
Canım sabah kalkınca elma kemirmeye başladım yine:) o rahatlatıyor, benimki karışık yemekten oldu canım hafif hafif bulantım tiksinmem var ama çok değil henüz, ama geçmedi sevinme her an olabilir:) kiminin geç başlar, canım ben özel bir şey yapmadım o şehirden taşınınca yavaş yavaş kendiliğindne geçti tabi en ufak sallanma hissedince hortluyor, 3 yıl oldu oğlum 15 günlüktü çok zordu
neden inanmayalım ateşinde bir tuhaflık yok diyoruz kaç gündür hala tuhaf diyorsun lütfen sakin ol artık tamam mı, şimdi ateşini yazdığın günler adetin kaçıncı günleri onu da yaz yanına
hadi hayırlısı olsun bir oğlum daha isterim, arkadaş olur abisine:)
Canım geçmiş olsun inşallah bebektir, dış gebelik olsa anlaşılırdı canım korkma, taşınmada da Allah yardımcın olsun
Hey Allah'ım bu kadının kastı var ya,çok geçmiş olsun canım hafif atlatmışısınız neyse ki, inşallah ıslah olur kv den canım bolca dua edelim saksısı geri gelsin
Canım eşinin kızıda çok istemiştir bebeği olmasını birde öyle düşün herşeyin vakti var senin vaktin gelmemiş demek ki, böyle üzülmeye devam edersen stresten olmayacak azcık rahat olsan gelecek bebeğin
Canım dr demiştir diye ben dememiştim sana oturur vaziyette yat diye, benim dr söylemişti iki yastık üst üste uzun süre öyle yattım ben bir ay sürmüştür tek yastık yatmaya cesaret edememiştim sağa sola dönüp yatmayada, karnım yığılıyordu acıyordu çünkü, keşke söyleseydim sana kusura bakma canım
Kendi işi değil canım
Canım sabah kalkınca elma kemirmeye başladım yine:) o rahatlatıyor, benimki karışık yemekten oldu canım hafif hafif bulantım tiksinmem var ama çok değil henüz, ama geçmedi sevinme her an olabilir:) kiminin geç başlar, canım ben özel bir şey yapmadım o şehirden taşınınca yavaş yavaş kendiliğindne geçti tabi en ufak sallanma hissedince hortluyor, 3 yıl oldu oğlum 15 günlüktü çok zordu
neden inanmayalım ateşinde bir tuhaflık yok diyoruz kaç gündür hala tuhaf diyorsun lütfen sakin ol artık tamam mı, şimdi ateşini yazdığın günler adetin kaçıncı günleri onu da yaz yanına
ya bugün adetimin 1.7 günü ve bugün de 35.8çıktı:26:bu ne anlama geliyo acaba:26:ay sizin de ve diğer arkadaşların da kafanızı şişirdm.kuaura baklmayınkalp kalbe karsiymis cnm
gel beklerim.
simdi sakin oluyorsunuz. atesinizde bir tuhaflik yok. suan olmasi gerektigi gibi ilerliyr.
daha bu kadar az olcum ile degerlendirme yaoamayiz. hemm bizlerinde atesleri 0,1-0,2 artarak yada azalarak devam etti sizin yaoacaginiz hergun kurallara uygun olcup buraya ornegin:
1.gun 36.0 (regl)
2.gun 36,0
diye liste halinde yazmakm
ah canım sen de mi bendensinCanim pkolusun sanirim benim tablomda buna yakin.pkodan sanirim.bende ilacsiz adet olamiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm. kusuruma bakma. tam okuyamiyrm yazilanlari. ya ruzgar agliyr ya misafir geliyr. sonra ben kime ne yazacaktim unutuyorum.
esine gecmis olsun cnm.
sen nasilsin bakalim? mide bulantilarin baslamis) aman diyim meyveye sarma. bak sonra cokkk kilo alirsin
bugün adetimin 17.günü. bu zamana kadar süreklihadi hayırlısı olsun bir oğlum daha isterim, arkadaş olur abisine:)
Kendi işi değil canım
ya bugün adetimin 1.7 günü ve bugün de 35.8çıktı:26:bu ne anlama geliyo acaba:26:ay sizin de ve diğer arkadaşların da kafanızı şişirdm.kuaura baklmayın
ah canım sen de mi bendensinne zamandan beridir kullanıyosun ateşölçeri?ben bu ay ilk.ateşim sürekli
36.0
36.1
şeklinde devam etti.ve bugün adetin 7.günü ve ateşim 35.8 çıktı.yani düşmüş.ne demek oluyo onu da bilmiyorum ya:26:
ya bugün adetimin 1.7 günü ve bugün de 35.8çıktı:26:bu ne anlama geliyo acaba:26:ay sizin de ve diğer arkadaşların da kafanızı şişirdm.kuaura baklmayın
ah canım sen de mi bendensinne zamandan beridir kullanıyosun ateşölçeri?ben bu ay ilk.ateşim sürekli
36.0
36.1
şeklinde devam etti.ve bugün adetin 7.günü ve ateşim 35.8 çıktı.yani düşmüş.ne demek oluyo onu da bilmiyorum ya:26:
bugün adetimin 17.günü. bu zamana kadar sürekli
36.0
36.1
şeklinde devam ediyordu ama bu sabah yani adetin 17 günü
35.8 çıktı:26: ya kusura bakmayın herkesin başını şişrdm kaç gündür
vaaaavv maşallah süphanallahmasallah demeyene kizarim
gecen hafta persembe dogum yaptim kizlar. 73 kg ile gittim. yani toplam 11 kg almistim. ha ha ha... demin tartiya ciktim ilk kez. veeee gozlerime inanamadim. tammmm 64 kg. yani aldigim 9 kg 8 gunde gitmis bile)
kesin sizlere gebelikte ve sonrasinda beslenme uzmanligi yapmam lazim..cok mu ukalayim ne)
ogleden sonrada ilk dr kontorllerimiz var. bakalim neler olmus oglumla bana...insallah ben muayene olurken aglamaz kuzum. kuala gibi hep kuvahimda da) zor bulduk diye biraz simarttik sanirim.
inşallah canımTsk ederim eflalim,
Benim hakikatli destekcim. Hayirli olsun insallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah canım çok iyi yatabilmen, benimki belkide psikolojikti neyse geldi geçti bunda tecrübem daha çok inşallah her şey güzel olacakbenim dr demedi cnm.saolsun bi arkadasim dedi.
sen zaten yeterince yardimci oldun bana kuzum.
cok sukur son iki gecedir ben tek yastik ve sagima donup yatabiliyrm) tabi ruzgar kucagimdan inerse.
Oyy çok şükür son iki haftaliginada olsa çocuğun kreş servisiyle anlastik artik ben sürüklenmeyecegim yani çok şükür asiri yoruluyordum çünkü otobüsle in bin dahada yol yuruyodum çok mutluyum yani
canım benim işte sorunum da ilaçsız adet olamamk yaCanım ateşin normal ağlama artık ne oluradetin 7. günü düşebilir, kaç günde adet oluyorsun ?
bugün adetin 17günü ve bugün ilk defa çok düşmüş:26: soğan suyu kullanıyorum bu ay.en iyisi ben günlük ateşimi yazacm yardımcı olun.şimdiden tşk17. gün mü 7. gün mü, 17. günse ve 28 günde ir adet oluyorsanız ortalama 14. ve 18. günler arası olur yumurtlama, bugün düşmüş yarın ki ateşe göre yumurtlama bugün mü olmuş anlayabiliriz, düzenli ölçmeye devem ve ağlamak stres yapmak yok altı üstü ateş sakin ol tamam mı, gün aşırı ilişkiye devam et, bu akşamı değerlendir mesela
ay darısı başıma ve tüm isteyenlere inş.amin...rabbim hayırlı bi ömür versin bebişinize.ya çok tşk ederim.evet artık her sabah öyle yapacam artık.tekrar tşkonce panik ve stresi birakin lutfen. ben iki yildir bu tablolarla ugrasiyrm. iki kez de gebe kaldim sukur oglumu kucagima gecen hafta aldim. darisi size olsun. topigin baya eskilerinden oldum. ama kizlarda ogrendiler ve super yardim ederler. sizin tek yapacaginiz gun gun atesinizi liste halinde yazip buaraya eklemek. biz sizi yonlendiririz. suan icin hala yumurtaniz catlamamis yani gebelik doneminiz gelmemis demek 7 gunluk atesinize gore. onun icin siz en guzeli bir gun durup bir gun iliski yasayin.
Pkolularda gebe kalıyor biliyorsun, soğn kürü çok güzel iyi yapmışsın kullanmakla, aynen her gün yaz ateşini ve gün aşırı ilişkiyi bırakmacanım benim işte sorunum da ilaçsız adet olamamk yapkoluyum.
bugün adetin 17günü ve bugün ilk defa çok düşmüş:26: soğan suyu kullanıyorum bu ay.en iyisi ben günlük ateşimi yazacm yardımcı olun.şimdiden tşk
eflalim canim belirtiler başlamış galiba yavaş yavaş
hadi hayırlısı
cutem maşallah canım kilolar uçmuş cok guzel senin o Nazlı ruzgariini yesinler
canım seni burda görmek ne güzel cok seviniyorum buna demeden geçemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?