Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
en hayırlı zamanda gelecek canım.
tiroid engel oluyor diye biliyorum.
sen tiroidine baktır içinde şüphe kalmasın.
çok iyi zıplamış ateş beğendim
hayırlısı neyse o olsun canım. hep farklı şeyler duyuyorum.
bırak kalkmasın kız birkaç gün işe gitmeyip azar işitince anlar :) kendi işi miydi? kovmaca yoksa ne diye uğraşıyorsun. ayy hiç sıkmam canımı vallaaa..
sağ ol canım gördük şükür:)
allahım isteyen herkese nasip etsin.
bir ay nasıl dayanıyorsunuz kızz bir hafta bile zor geçti bana:)
hadi yaaa benim midem bulanmıyor o kadar.
sabah kalktığımda ceviz badem falan yiyiyordum iki sabah çıkardım.
bu sabah denedim yemedim meğer o yüzden çıkarmışım sabah taşş gibiydim:)
inşallah sadece mide bulantısıyla idare ederiz çok kötü şu kusma işi
aaa benim başım da dönmedi ben daha gelmedi o günler herhalde diyordum:))))) meğer geçmiş miiii
ayyy benim o korkum hiç geçmedi. hep aklımda, eşim ayağını sallasa içim cız ediyor (( hep deprem zannediyorum. nasıl yeneceğimi de bilmiyorum.
sen daha önce yendin de şimdi mi çıktı?
Ablalarim kardeslerim...
Ali Yasin imi dun tekrar yogun bakima yatirdik...
Sarilik degerleri iyice artmis bugunde...
Allah (C.c.) rizasi icin dualarinizi bekliyorum...
Hoscakalin...
oyyyy kuzum geçmiş olsun.
korkulacak bir şey yok canım. hemen iyileşecek kuzucuk bol bol emzir.
maalesef çok acı bir durum canım. Allah sabır versin ailelere gerçekten. bizi bile nasıl yanıyoruz, onları düşünemiyorum.
biz de elimizden geldiğince koruyacağız çocuklarımızı. Allah herkes korusun tüm kötülüklerden inşallah.
günaydın tatlı güzel bayanlar...
benim nazlı ateş bugün uçtu gitti http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
oo çok iyi yükseliş. bence bu kez oldu canım.
en bi türlü tablo yapamadım ama(((((((
ya b
nerede takıldın? yaptığın aşamaları anlat takıldığın yerde yardımcı olalım.
evet canım sağ ol:) darısı başına.
canım geçmiş olsun.
inşallah bebektir de sonlanır acı çekmeden bu iş
kızlar hepinize hayırlı günler bugün gittim doktara kese 11 mm olmuş ama bebek göremedim karından baktı haftaya cumartesi inş. gözükür bu bekleyiş çok zor muş kızlar
çok iyi kese boyu gözün aydın:)
seninki yumurta lekesi de olabilir.
belki bugün yumurtladın. o yumurtalar kaybolmaz ki canım. anca büyüdüler belki.
anammmm herkesi ishal yapmış kadın ay ne laf anlamaz bu kadın ya çok kinlendim bu kadına cute seni düşünemiyorum canım.
allah sabır, güç versin sana.
hayırlı olsun canım. ne kadar pahalıymış aşıla hiç bilgim yoktu fiyatlar konusunda.
ayyy aklına böyle şeyler getirme lütfen. böyle şeyler olsaydı çıkardı bir yerlerden mutlaka duyardık:)
aaaa mağlum olmuş kuzuyaaa:))))
Tayinler açıklandıııı.ankara yolcusuyuz nasipse..
aaaaaaaa hayırlısı olsun canımmm:))

ya canım ben pkoluyum ve kendiğimden adet olamadığım için adet döngü kısmını boş bırakyrm .o yüzden mi olmuyo tablomne yazabilrm ki oraya:43.adet ble olamyrm

canım cok sevindim hayırlı olsun Allah gönlüne göre verdi

canım inşallah dediğin gibi bişey yoktur bazen dr. larda yanılabiliyor baska bi dr. a daha görün bence bebegin kız mıydı ?

ya canım hani adet döngüsünü soran kısma bişey yazmıyorum o yüzden olablr mi???e çünkü ben pkoluyum ve kendiliğimden adet olamayrmne yazacam ki

canım ortalama bı deger gırebılırsın buyuk ıhtımal o yuzden olmuyordur

Son düzenleme:

Evet cnm kiz

uyku hallerin başlamıs sanırım hazır fırsatın varken en iyisi bol bol uyu keyfine bak

bılmıyorum kı canım yaa bence yumurtalar hala catlamadı ve kiste dönüşecek bu dr. benım basıma iş açacak sonra gidince ben de onu bı guzel benzeticem iğneyı gereklı gormuyor hanfendı sankı cok kolay hamile kalabiliyorum da
tablomda aynı görüldüğü gibi http://www.fertilityfriend.com/home/495982 iyi ki ateş ölçmüşüm yoksa catladı dıye kendımı kandıracagım

Turner sendromu ön tanısı muayene bulgularının yanı sıra bazı hormonal testler ile konabilir. Ancak kesin tanı için kromozom analizi yapılır. Alınan kan örneği ile hücre kültürleri hazırlanır. Kromozomlar incelenerek karyotipleme yapılırarak tehşis konur. ALINTIDIR.
3mm den fazla olmamalıymış.
bence farklı bir doktora daha gidip kapsamlı testler yaptır. riskli gebelik uzmanları var özellikle araştırıp bulabilirsin yaşadığın yerde var mı diye.
ya canım hani adet döngüsünü soran kısma bişey yazmıyorum o yüzden olablr mi???e çünkü ben pkoluyum ve kendiliğimden adet olamayrmne yazacam ki
ya bu konuda bilgim yok sen başlamak için ilaçla kaç günde bir adet oluyorsan onu yaz bence ama pkolu arkadaşlarımız vardı onlar daha sağlıklı bilgiler verir.

baktım canım tablona. ateşinin sabitliği bozulmuş bence yumurtan çatladı çatlayacak.
iki üç güne belli eder kendini.

Canım benim allahım en kısa zamanda sizden nasip edecek inşallah

Hayırlı olsun canım

Daha da iyi olursun inşallah Hadi ya epiduralin yeri hala acıyor demek
olsun cnm. boyle bir melege sahip olabilmek icin her aciya her fedakarliga deger )
Allahim.tummm topikcanlarima nasip.etsin.

superrrr. gel de ruzgari gor o zaman

gecmis olsun. bir fikrim yok. umarim sorun cikmaz.
ben sadece 11-14 haftalar arasi olculdugunu biliyrm. maksimum.3 olmali diye

catlamamis guzelim. aa yarina catlamis olabilir.

Hayirlisi olsun canim.memurlar icin en ideal sehir.

Canım benim allahım en kısa zamanda sizden nasip edecek inşallah

Hayırlı olsun canım

Hayirli olsun cnm güzel kimselerle karsilasirsiniz inş
Gitmisken cutenin KV yide bi samarlayiver be cnm ellerin dert gormesin
Teşekkür ederim kızçelerimm,inşallah hayırlı olur,uğur getirir Ankara
Heyecanlıyım..Yeni bir şehir,yeni bir çevre,belki de yeni bir iş olanağı.. En önemlisi de mucizeme kavuşmam için bir vesile olsun burası inşalllahh
Cuteemm tayin yerini duyunca ilk aklıma gelen Rüzgar oldu biliyo musunn.Görmeliyiimm böcüğümüüüü
Miissyy kızz valla doğru diyonn,çarşıda pazarda bi sıkıştırıp ağız burun dalayım ben o kaynanaya
Dgrpnr seni alıntılamadım,epey uzunduu kuzum Çok sağoll,umarım uğurlu gelir

Nehaber kızlar annisimle oturuyorum.bugün bende kalacak.ayy köy tv.de koyun doğurdu kuzusu peşinde geziyor eemmek için.çok şirin ya

Son düzenleme:
Kızlar telden resim falan nasıl ekleniyor.bilgi verirseniz sevinirim.buarada sabahı iple çekiyorum test yapıcam tekrar umarım koyulasmistir biraz

Kızlar telden resim falan nasıl ekleniyor.bilgi verirseniz sevinirim.buarada sabahı iple çekiyorum test yapıcam tekrar umarım koyulasmistir biraz

Ya aslında msj bölümünde eklenti ekle den yapuliyo ama geçenlerdebende ddenedim hata verdi habire

ya ben bu tabloyu bi türlü yapamadım ve ateşimden de bişey anlamadım:26:
36.0
36.1
36.0
36.1
36.0
36.1
belki inanmıyacaksınız ama inanın ki ateşim resmen bu şekilde nöbetleşe rakam veriyobu ne demk ya

Hayirli olsun esin askeri personelmi.bizde ankaradayiz.ben ankaraya alisamadim hala:-( kucuk sehirlerde yasadigim icin hep.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya ben bu tabloyu bi türlü yapamadım ve ateşimden de bişey anlamadım:26:
36.0
36.1
36.0
36.1
36.0
36.1
belki inanmıyacaksınız ama inanın ki ateşim resmen bu şekilde nöbetleşe rakam veriyobu ne demk ya

Canim pkolusun sanirim benim tablomda buna yakin.pkodan sanirim.bende ilacsiz adet olamiyorum

Hayirli olsun esin askeri personelmi.bizde ankaradayiz.ben ankaraya alisamadim hala:-( kucuk sehirlerde yasadigim icin hep.

Yok canım asker değil,polis..Benim de ilk deneyimim olacak.Büyükşehir özlemi var bende de
hayırlı olsun canım bebişine bi adim daha yaklaştın vesilrn olsun ins.
Ağzın bal yesin kuzumm,inşallaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…