Cnm sen de pco.oldugu icin yine gecen ayki zamanlarda basla teste istersen.@cuteheart canım ovulasyon testine ne zaman başlayayım geçen 15 gün gördüm pozitifi
Tamam canım benim sagıl ctesi doktora gideceğin inş oazar başlarım duruma göreCnm sen de pco.oldugu icin yine gecen ayki zamanlarda basla teste istersen.
Yaa bebekler buyumuş.
Bacim saglicak ile buyut kiziniEfloş derya dgrpnr boran rose duha kutsal çok az kaldı doğuma.rabbim bir avazda kurtarsın
Eylül oğluna çok sevindim.
Ece nukra kuzularınıza geçmiş olsun.
Cutem topiğmizin bir tanesi.
Hifam durumlar iyidir inş.tez zamanda güzel haberlerin duacısıyım.
Yusra kuzum iyidir inş.buyumuştur sıpan.
Azeri ek gıda nasıl gidiyor.
Biz iyiyiz şukur.doğum iznim bitti.rapor alıyorum.heyet raporu almak istiyorum.kızımı kimseye emanet edemem.olmadı ücretsiz izin alıcam.kp ve eşimin babaannesi bende.çok gerginim.yemek yap çocuk emzir mahvoldum.
Ablam nasilsin ?DERYAW....
Canim ne yaptin? Ses ver arada. Aklimiz sen de...
Daha muhallebiye baslamadim cnm. Ama devam sutunu verme. Sagma makineni yengenden al ve kendi sutunle yap. Durduk yere mama tarzi seyler yedirme cnm. Bende ki tarifi ekliyrm seker. Biz meyve puresi kismini bitirdik 3 gun kuralina gore. Sebze corbasindayiz.Bacilarim hayirli aksamla nasilsiniz ??Hayirsiz olan ben arada bir ce eee yapip kaciyorum kusuruma bakmayinBacim saglicak ile buyut kizini
kp ve esinin babannesinin sizde isi ne ...
Bakima ihtiyaci olan ilgi alacak kisi kizin ve sensin...
Sen nasil ilgileneceksin onlarla
Bize gelince acemice ek gidasini en iyi sekilde vermeye calisiyorum iste
Darisi basina :)
Ablam nasilsin ?
Ben meyve puresi ve sebze puresi veriyorum ...
Su muhallebi isinin icinden cikamadim...
Devam sutu kullanmak zorunda miyim ...
Sutumle yapayim diyecegim ama sagma makinemi yengeme verdim...
En iyi sekilde nasil yapabilirim
Yaa bebekler buyumuş.
Efloş derya dgrpnr boran rose duha kutsal çok az kaldı doğuma.rabbim bir avazda kurtarsın
Eylül oğluna çok sevindim.
Ece nukra kuzularınıza geçmiş olsun.
Cutem topiğmizin bir tanesi.
Hifam durumlar iyidir inş.tez zamanda güzel haberlerin duacısıyım.
Yusra kuzum iyidir inş.buyumuştur sıpan.
Azeri ek gıda nasıl gidiyor.
Biz iyiyiz şukur.doğum iznim bitti.rapor alıyorum.heyet raporu almak istiyorum.kızımı kimseye emanet edemem.olmadı ücretsiz izin alıcam.kp ve eşimin babaannesi bende.çok gerginim.yemek yap çocuk emzir mahvoldum.
kısmet artık ben yine de kendimi şartlandırmayacağım, zaman var nasılsa. ikisinden de korkmuyorum ama şu heyecan olayı beni bitiriyor , direk panik atağım hortluyorOh masallah size cnm.
Kendini zorlama..endiselerin varsa sezeryan iste cnm. O kadar da korkulacak birsey degil.
maaşallah canım çok iyi gidiyor senin minik.dün yazamadım kızlar randevumuza gittik kızımı gördüm allaha şükür dr.herşeyin yolunda oldugunu söyledi,1.700gr.olmuş boyuda 40cm dedi,kızlaaarr kızım öyle tatlı poz verdiki dr.yüzünün resmini çekti,çok belli heryeri ve şimdiden çok tatlı
baştan ölçüm olmalıydı, yumurtanın ne zaman olduğunu bilmediğimizden adet için de yorum yapamayız.kızlar bu ay ateş ölçmeye başladım ama geç kaldım sattan sonraki 22.günden itibaren ölçtüm bgn adet günümdü ve hala adet olmadım ateşimde şöyle;
22.gün=36,4
23.gün=36,5
24.gün=36,4
25.gün=36,4
26.gün=36,4
27.gün=36,5
28.gün=36,5
sizce ateşimin düşmüyo olması bir şey ifade eder mi?(2 gün önce idrar testi yapmıştım negetifti)
yuhh bu nasıl bir çalışma sistemidir yaa.. çok yazık.yine gidemedim dr a. bu nasil hastane ya paramla rezil oluyrum. tel de aradim sekreter e kızıyorum o da bana kızıyor densiz...madem ogleden sonra dr yok gidiyo ne diye bana saat 13.00 e randevu veriyorsunuz haksız miyim her seferinde ayni problem....bir de canlar bugun başladı nasıl anlatsam tam vajinanin orasi bacak kemiklerime dogru agri batma oluyor yürüyemiyorum normal mi?..rahatsız edici bir agri.
amin canım sağ ol. darısı sana inşallahcanım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap stres yapma doğumu çok kafana takma rabbim bi avazda kurtarsın .
maşallah size :) darısı başımıza inş.
iyi yapmışsın canım bir şeylerle meşgul olmak iyi gelir.Şyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım bugün spora başladım adetimin 7 günü yumurtlama gününe kadar spor yapacağım geçen ay incir kür yaptım birazda abarttım kilom artmuş yine pko olunca hemen alınıyor işteeliptik bisiklet sürüyorum 30 dk biraz stres atayım
Ablam cok tesekkur ederim...Daha muhallebiye baslamadim cnm. Ama devam sutunu verme. Sagma makineni yengenden al ve kendi sutunle yap. Durduk yere mama tarzi seyler yedirme cnm. Bende ki tarifi ekliyrm seker. Biz meyve puresi kismini bitirdik 3 gun kuralina gore. Sebze corbasindayiz.
Yulafli cnm. Pirinc unu vermeyin deniyr.
2 corba kasigi tam yulaf unu ile 1/3 su bardagi suyu pisir. Iliyinca 1/3 anne sutu ekle cnm. Bu kadar.
Her kullanim oncesi yulaf ununun tadina bak. Cabuk aciyrmus. O zaman bozuk demekmis. Buzdolabinda sakla cnm. Istersen pirinc unu da kullanabilirsin tabiki.
Canım benim bildiğim hatırlafığım kadarıyla adetin 2 günü başlıyorsun 12 kadar içiyorsun günde 2 bardakta galıba bunu pek gatırlayanadım kaç bardak olduğunukızlar aranızda adaçayı içenler vardı, yumurtlama için.
adetim yeni bitti.ne zaman ve günde kaç bardak içilir?
Canım benim bildiğim hatırlafığım kadarıyla adetin 2 günü başlıyorsun 12 kadar içiyorsun günde 2 bardakta galıba bunu pek gatırlayanadım kaç bardak olduğunu
ben içmiştim canım, adetin 2. günü başladım 12. gün de dahil olmak üzere içtim.kızlar aranızda adaçayı içenler vardı, yumurtlama için.
hadi yaa nasıl oluyor hickirik sesini mi duyuyorsun. cok acayip gerçekten.benim kuzum günde 3-4 kez hıçkırık tutuyor ve çok uzun sürüyor. çok üzülüyorum onaauzadıkça sinirlenip basıyor tekmeleri bana. ben de tekmelerle ve hıçkırıkla zıplamaktan helak oluyorum
ben de icmistim . dgrpnr arkadaş yazmış....sifa olsun iç canim.kızlar aranızda adaçayı içenler vardı, yumurtlama için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?