Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
DERYAW....
Canim ne yaptin? Ses ver arada. Aklimiz sen de...

Şyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım bugün spora başladım adetimin 7 günü yumurtlama gününe kadar spor yapacağım geçen ay incir kür yaptım birazda abarttım kilom artmuş yine pko olunca hemen alınıyor işte eliptik bisiklet sürüyorum 30 dk biraz stres atayım

Bacilarim hayirli aksamla nasilsiniz ??Hayirsiz olan ben arada bir ce eee yapip kaciyorum kusuruma bakmayin
Yaa bebekler buyumuş.
Bacim saglicak ile buyut kizini
kp ve esinin babannesinin sizde isi ne ...
Bakima ihtiyaci olan ilgi alacak kisi kizin ve sensin...
Sen nasil ilgileneceksin onlarla
Bize gelince acemice ek gidasini en iyi sekilde vermeye calisiyorum iste
Darisi basina :)

DERYAW....
Canim ne yaptin? Ses ver arada. Aklimiz sen de...
Ablam nasilsin ?
Ben meyve puresi ve sebze puresi veriyorum ...
Su muhallebi isinin icinden cikamadim...
Devam sutu kullanmak zorunda miyim ...
Sutumle yapayim diyecegim ama sagma makinemi yengeme verdim...
En iyi sekilde nasil yapabilirim

Daha muhallebiye baslamadim cnm. Ama devam sutunu verme. Sagma makineni yengenden al ve kendi sutunle yap. Durduk yere mama tarzi seyler yedirme cnm. Bende ki tarifi ekliyrm seker. Biz meyve puresi kismini bitirdik 3 gun kuralina gore. Sebze corbasindayiz.

Yulafli cnm. Pirinc unu vermeyin deniyr.
2 corba kasigi tam yulaf unu ile 1/3 su bardagi suyu pisir. Iliyinca 1/3 anne sutu ekle cnm. Bu kadar.
Her kullanim oncesi yulaf ununun tadina bak. Cabuk aciyrmus. O zaman bozuk demekmis. Buzdolabinda sakla cnm. Istersen pirinc unu da kullanabilirsin tabiki.

sağol canım Allah razı olsun

Oh masallah size cnm.
Kendini zorlama..endiselerin varsa sezeryan iste cnm. O kadar da korkulacak birsey degil.
kısmet artık ben yine de kendimi şartlandırmayacağım, zaman var nasılsa. ikisinden de korkmuyorum ama şu heyecan olayı beni bitiriyor , direk panik atağım hortluyor
maaşallah canım çok iyi gidiyor senin minik.
baştan ölçüm olmalıydı, yumurtanın ne zaman olduğunu bilmediğimizden adet için de yorum yapamayız.

yuhh bu nasıl bir çalışma sistemidir yaa.. çok yazık.
batmaların da normal canım korkma.
canım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap stres yapma doğumu çok kafana takma rabbim bi avazda kurtarsın .

maşallah size :) darısı başımıza inş.
amin canım sağ ol. darısı sana inşallah
iyi yapmışsın canım bir şeylerle meşgul olmak iyi gelir.

Ablam cok tesekkur ederim...
Onca para odedik alirim tabi kusura bakmasin yengem...

kızlar aranızda adaçayı içenler vardı, yumurtlama için.
adetim yeni bitti.ne zaman ve günde kaç bardak içilir?

Canım benim bildiğim hatırlafığım kadarıyla adetin 2 günü başlıyorsun 12 kadar içiyorsun günde 2 bardakta galıba bunu pek gatırlayanadım kaç bardak olduğunu

ben içmiştim canım, adetin 2. günü başladım 12. gün de dahil olmak üzere içtim.
günde bir fincan şekersiz olmalı.

benim kuzum günde 3-4 kez hıçkırık tutuyor ve çok uzun sürüyor. çok üzülüyorum onaa uzadıkça sinirlenip basıyor tekmeleri bana. ben de tekmelerle ve hıçkırıkla zıplamaktan helak oluyorum

ah canlarim hastanenin diyetisteyeni arkadaş bu aksam beraberdik sordum. sıkıntımı söyledim...hastanede iki kadindogumcu ayni anda çalışamiyiolrmis ne mantiksa...benim istedim onceki memnun olduğum geçmişimi bilen dr.... dağdan gelip bagdakini kovma hesabi diğer benim istemediğim dr sonradan geldi tum gun çalışıyor ama dr um sadece sabah gec gelip 5-10 hastaya bakıyormus.sansli hastaysan muayene olabiliyorsun vesselam....herkes de bu dr u soruyormuş memnunmus....bi dr uma gidebilsrm doguma girmesi vs herseyi sorucam ah bi gidebilsem...

benim kuzum günde 3-4 kez hıçkırık tutuyor ve çok uzun sürüyor. çok üzülüyorum onaa uzadıkça sinirlenip basıyor tekmeleri bana. ben de tekmelerle ve hıçkırıkla zıplamaktan helak oluyorum
hadi yaa nasıl oluyor hickirik sesini mi duyuyorsun. cok acayip gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…