o nasıl bir mantıktır yaa çok üzüldüm canım inşallah randevu alabilirsin.ah canlarim hastanenin diyetisteyeni arkadaş bu aksam beraberdik sordum. sıkıntımı söyledim...hastanede iki kadindogumcu ayni anda çalışamiyiolrmis ne mantiksa...benim istedim onceki memnun olduğum geçmişimi bilen dr.... dağdan gelip bagdakini kovma hesabi diğer benim istemediğim dr sonradan geldi tum gun çalışıyor ama dr um sadece sabah gec gelip 5-10 hastaya bakıyormus.sansli hastaysan muayene olabiliyorsun vesselam....herkes de bu dr u soruyormuş memnunmus....bi dr uma gidebilsrm doguma girmesi vs herseyi sorucam ah bi gidebilsem...
yok canım sesini duymuyorum, o hıçkırıp zıpladıkça göbeğimi de hoplatıyorhadi yaa nasıl oluyor hickirik sesini mi duyuyorsun. cok acayip gerçekten.
canım etmedim ama çok sık oluyor eğilip kalksam az iş yapsam hemen kasılıyor bugün sayıyım en iyisicanım artık daha çok yorulursun tabi ama kan sayımını tekrarlasan mı acaba? çünkü kan sayımın düşükse de çok halsizlik oluyor. benim demir hapım 2 ye çıktığından beri daha iyi hissediyorum. kilo konusunda da dikkat etmen gerek. kilon da yorar çünkü seni. güzel haberlerini bekliyoruz canım.
selam canım iyiyim şükür. benim kuzucuğun da en hareketli zamanları. yeri daralamaya devam ediyor ama maaşallahı var :) güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
ayy allah korusun canım az daha sıksın dişini miniğin.
inşallah devam eder canım, şirinliklerinle devam ettirirsin sen
teşekkür ederim canım
ay şükür canım okurken çok korktum ama sonu güzel olmuş. hemen iyileşir inşallah kuzucuk.
yumurta yok daha. bekleyelim bakalım
fırlayıp düşmesinin bir manası yok şu an canım, yumurtaya daha var.
ben iyiyim şükür izne ayrılmak için gün sayıyorum. 3 haftam var daha
her şerde bir hayır vardır elbet. yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
ayy niye o kadar yordun kendini canım benim. sakın yorma bir dahakasılmaların günde kaç kere oluyor. takip etmeyi unutmayı sakın.
amin canımYaa bebekler buyumuş.
Efloş derya dgrpnr boran rose duha kutsal çok az kaldı doğuma.rabbim bir avazda kurtarsın
Eylül oğluna çok sevindim.
Ece nukra kuzularınıza geçmiş olsun.
Cutem topiğmizin bir tanesi.
Hifam durumlar iyidir inş.tez zamanda güzel haberlerin duacısıyım.
Yusra kuzum iyidir inş.buyumuştur sıpan.
Azeri ek gıda nasıl gidiyor.
Biz iyiyiz şukur.doğum iznim bitti.rapor alıyorum.heyet raporu almak istiyorum.kızımı kimseye emanet edemem.olmadı ücretsiz izin alıcam.kp ve eşimin babaannesi bende.çok gerginim.yemek yap çocuk emzir mahvoldum.
sorma canım hala çekiyorum acısınıAllah Asımımiza şifa versin ameliyatı kolay geçsin inşallah....maşallah ruzgar a emekliyor ha bir akilli bıdık daha maşallah.
ah eflalim dikkat et...malesef ben de hic yürümüyorum yürüyemiyorm.gecen bir yere cok uzak değil yürüyeyim dedim yolun ortsainda belim in ağrısından cok kötü oldum agliycaktim.esim yürüyüş yap deyip duruyo ama yapamıyorum ki...
evet canım sayili gun kaldi . heyecan ve korku son hiz devam ediyor.... nehir doramiz da kocamsn olmustur maşallah. bir de misafir agirliyorsun bu halde Allah kolaylık versin canim...izin meselesi cok zor ins yoluna koyarsin.
canım leslie zor olur koşu bandı daha iyikızlar bende eve gittikten sonra yürüyeşe filan çıkamaıyorum diyorum ki ya spor salonuna yazılayım sadece koşu bandında yürüyüş yapayım yada şu Leslie ile yürüyüş programını evde yapayım ne dersiniz.
canım çookk eskiden ablama yapmışlardı sanki tam bilmiyorum amagünaydın kızlar nasılsınız bakalım benim işler yoğun pek gelemiyorum buralara ama fırsat buldukça okuyorum :) bugün adetimin 7 günü 11 günü ovulasyon testine başlamayı düşünüyorum geçen ay 15 gün gördüm pozitifi ovulasyon da :)
ben bide bu ay yumurtlama olursa süt buharına oturmak istiyorum . aranızda yapan yada duyan var mı yumurtanın çatladığı gün :)
maşaallah kuzuna, canım önemli olan doğumda kendini güvende mutlu hissetmen sen kendini biliyorsun sezaryansa sezaryan anne kuzu iyi olun:)selam kızlar. benim salı dr randevum vardı yazamadım size gelişmeleri.
ben normal doğuma da sezaryane de eşit mesafedeydim ama panik atağımdan dolayı sanırım normal doğuramayacağım. düşününce bile panik atağım tutuyor ve nefes alamıyorum. o bekleme anında sancılar geldiğinde falan düzgün nefes almam gerek ve ben onu başaramayacağımbayılırım falan diye de çok korkuyorum. şimdilerde sezaryene karar verdim.
doktorum sezaryeni 38. hafta bittikten sonra 39. haftada yapıyormuş tabi kuzucuk o vakte kadar kalırsa :)
bebeğim 2200gr olmuş, boyu da 44.5 cm. her şey yolunda ve şimdilik gelmeye niyeti yok şükür :) henüz doğum pozisyonu da almamış, bu haftalarda dönmesi gerekmiyor muydudaha zaman çok tabi de yeri daraldıkça dönmesi de zorlaşıyor. bakalım iki hafta sonra ne halde olacak.
bizden haberler böyle kızlar:)
maşaallahdün yazamadım kızlar randevumuza gittik kızımı gördüm allaha şükür dr.herşeyin yolunda oldugunu söyledi,1.700gr.olmuş boyuda 40cm dedi,kızlaaarr kızım öyle tatlı poz verdiki dr.yüzünün resmini çekti,çok belli heryeri ve şimdiden çok tatlı
bütün ölçümler olmalıkızlar bu ay ateş ölçmeye başladım ama geç kaldım sattan sonraki 22.günden itibaren ölçtüm bgn adet günümdü ve hala adet olmadım ateşimde şöyle;
22.gün=36,4
23.gün=36,5
24.gün=36,4
25.gün=36,4
26.gün=36,4
27.gün=36,5
28.gün=36,5
sizce ateşimin düşmüyo olması bir şey ifade eder mi?(2 gün önce idrar testi yapmıştım negetifti)
canım senin bu hastaneyle işin var, normal o ağrılayine gidemedim dr a. bu nasil hastane ya paramla rezil oluyrum. tel de aradim sekreter e kızıyorum o da bana kızıyor densiz...madem ogleden sonra dr yok gidiyo ne diye bana saat 13.00 e randevu veriyorsunuz haksız miyim her seferinde ayni problem....bir de canlar bugun başladı nasıl anlatsam tam vajinanin orasi bacak kemiklerime dogru agri batma oluyor yürüyemiyorum normal mi?..rahatsız edici bir agri.
hadi bakalım iyi olmuşŞyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım bugün spora başladım adetimin 7 günü yumurtlama gününe kadar spor yapacağım geçen ay incir kür yaptım birazda abarttım kilom artmuş yine pko olunca hemen alınıyor işteeliptik bisiklet sürüyorum 30 dk biraz stres atayım
değişiklik iyidir güle güle kullankızlar görümcem vardı bugün.saçımı boyadı.rengini çikolata kahve yaptık.çok iyi değildi değişiklik
benim kuzum günde 3-4 kez hıçkırık tutuyor ve çok uzun sürüyor. çok üzülüyorum onaauzadıkça sinirlenip basıyor tekmeleri bana. ben de tekmelerle ve hıçkırıkla zıplamaktan helak oluyorum
ah canlarim hastanenin diyetisteyeni arkadaş bu aksam beraberdik sordum. sıkıntımı söyledim...hastanede iki kadindogumcu ayni anda çalışamiyiolrmis ne mantiksa...benim istedim onceki memnun olduğum geçmişimi bilen dr.... dağdan gelip bagdakini kovma hesabi diğer benim istemediğim dr sonradan geldi tum gun çalışıyor ama dr um sadece sabah gec gelip 5-10 hastaya bakıyormus.sansli hastaysan muayene olabiliyorsun vesselam....herkes de bu dr u soruyormuş memnunmus....bi dr uma gidebilsrm doguma girmesi vs herseyi sorucam ah bi gidebilsem...
tşkr ederim canımcanım etmedim ama çok sık oluyor eğilip kalksam az iş yapsam hemen kasılıyor bugün sayıyım en iyisi
amin canım
ayy canım bu halde nasıl baş ediyorsun yatılı misafirle Allah kolaylık versin
sorma canım hala çekiyorum acısını
canım leslie zor olur koşu bandı daha iyi
canım çookk eskiden ablama yapmışlardı sanki tam bilmiyorum ama
maşaallah kuzuna, canım önemli olan doğumda kendini güvende mutlu hissetmen sen kendini biliyorsun sezaryansa sezaryan anne kuzu iyi olun:)
maşaallah
bütün ölçümler olmalı
canım senin bu hastaneyle işin var, normal o ağrıla
hadi bakalım iyi olmuş
değişiklik iyidir güle güle kullan
benimkide aynı canım hıçkırıp duruyor ama üzülme büyüdüğünün göstergesiymiş
canım çok saçma ama sen istediğin an ulaşabileceğin bir dr bul kendine, benim durumu görüyorsun ortadayım
oyy hıçkırıklarını sevsin teyzesi...o nasıl bir mantıktır yaa çok üzüldüm canım inşallah randevu alabilirsin.
yok canım sesini duymuyorum, o hıçkırıp zıpladıkça göbeğimi de hoplatıyoraynı zaman aralıklarıyla rutin olarak zıplıyor işte. tekmeyle arasındaki farkı çok rahat anlıyorsun. senin ki de hıçkırır birkaç haftaya :)
allah yardımcın olsun canım.son zmanlarda calısmak cok zor oluyor ...İnş dayanabilirsin de yavrusunu doğumdan sonra daha cok görürsün.kızlar günaydın nasılsınız ?
ben iyim şükür ama artık işe gelmeye tahammül edemiyorum sabah 6 da kalkıyorum 7 de evden çıkıyorum servise yürüyorum 50 dk dolanıyorum langur lungur işe geliyorum.. gece uykuları zaten paramparça halim kalmadı artık
ayın 24 ünde kontrolüm var dayanırmıyım bilemiyorum...
sizler iyisinizdir inş geçmişe bile bakamadım kusura bakmayın arkadaşlar ...
merhablar nasılsnı zbakalım hanımlar ben 16 aylık bebek annesıyım burda ates olcme ıl ehamıs kalmıstım eskıler bılır ınsl..su zamanarda yenıden bebek ıstıyoruz hayırlısı ıle bakalım belkı yenıden ates olcmeye vakıt bulurum ve devam ederım ınsl hayırlıs ılee...takıpdeyım sızıı
sende sagol canım :) benim de bugün adetin 8 günü :)sağol canım
yine bilenler varsa yazarlar.
bende bildiğim 6 senedir pkoluyum hala yenemedim malesefMerhaba siz de pkoluymuşsunuz yendim demişsiniz nasıl bir tedavi gördünüz? Bende pkoluyum
allah yardımcın olsun canım benim işin zorkızlar günaydın nasılsınız ?
ben iyim şükür ama artık işe gelmeye tahammül edemiyorum sabah 6 da kalkıyorum 7 de evden çıkıyorum servise yürüyorum 50 dk dolanıyorum langur lungur işe geliyorum.. gece uykuları zaten paramparça halim kalmadı artık
sagol canım ben bi araştırayım ablanda işe yaradı mı :)canım çookk eskiden ablama yapmışlardı sanki tam bilmiyorum ama
allah yardımcın olsun canım yaa bazı hemşireler böyle ukala malesefGunaydin. Biz bu sabah 6.ay asilarimizi olduk. Cok agladi kuzum. Umarim guzel gecer gunumuz ates yapiyrmys cunku
Buarada o hemsiresini de sinir oldum. Ukala ya. Bir gorseniz artisligini. Beni cahil anne saniyr herhalde. Kendi asi karti verdi, bendekine zimbalamami istedi. Simdi de diyrki bu kafa karistiryr niye yaptin. Sen istedin diye anlatacagim offf tamam cute sana bisi demedim deyip lafi agzima tikiyr.
Her ayin 15.inde asisi. Bu ay 15i cumartesi diye 17sin yazmis. Ben de bugun kan vermeye gittim, dr.a sordum bisi olur mu bugun yapilsa diye tanam dedi. Hemsireye dedim "olmaz. Biz ona gore hesapliyrz tam 2 ay olmali arasi. 4 ay asisi dimi" diyr... cins ya dr dedi ve 6.ay asisi dedim. Neyse bakalim bi diyr. Ya ne saniyr kendini acaba. Bu kacinci ters davranmasi bana. Sinirimi bozuyr. Esim de sahit. O da diyr ters davraniyr diye. Sirf cocuguma kotu davranmasin diye susuyrm ama birgun fena patlayacagim.
Gunaydin. Biz bu sabah 6.ay asilarimizi olduk. Cok agladi kuzum. Umarim guzel gecer gunumuz ates yapiyrmys cunku
Buarada o hemsiresini de sinir oldum. Ukala ya. Bir gorseniz artisligini. Beni cahil anne saniyr herhalde. Kendi asi karti verdi, bendekine zimbalamami istedi. Simdi de diyrki bu kafa karistiryr niye yaptin. Sen istedin diye anlatacagim offf tamam cute sana bisi demedim deyip lafi agzima tikiyr.
Her ayin 15.inde asisi. Bu ay 15i cumartesi diye 17sin yazmis. Ben de bugun kan vermeye gittim, dr.a sordum bisi olur mu bugun yapilsa diye tanam dedi. Hemsireye dedim "olmaz. Biz ona gore hesapliyrz tam 2 ay olmali arasi. 4 ay asisi dimi" diyr... cins ya dr dedi ve 6.ay asisi dedim. Neyse bakalim bi diyr. Ya ne saniyr kendini acaba. Bu kacinci ters davranmasi bana. Sinirimi bozuyr. Esim de sahit. O da diyr ters davraniyr diye. Sirf cocuguma kotu davranmasin diye susuyrm ama birgun fena patlayacagim.
evet canım takip et mutlaka, kasılma önemli. cute un notlarına baktım da günde 7-8 defa olursa normal diyor.canım etmedim ama çok sık oluyor eğilip kalksam az iş yapsam hemen kasılıyor bugün sayıyım en iyisi
amin canım
ayy canım bu halde nasıl baş ediyorsun yatılı misafirle Allah kolaylık versin
sorma canım hala çekiyorum acısını
canım leslie zor olur koşu bandı daha iyi
canım çookk eskiden ablama yapmışlardı sanki tam bilmiyorum ama
maşaallah kuzuna, canım önemli olan doğumda kendini güvende mutlu hissetmen sen kendini biliyorsun sezaryansa sezaryan anne kuzu iyi olun:)
maşaallah
bütün ölçümler olmalı
canım senin bu hastaneyle işin var, normal o ağrıla
hadi bakalım iyi olmuş
değişiklik iyidir güle güle kullan
benimkide aynı canım hıçkırıp duruyor ama üzülme büyüdüğünün göstergesiymiş
canım çok saçma ama sen istediğin an ulaşabileceğin bir dr bul kendine, benim durumu görüyorsun ortadayım
ay sabah kalkmak işkence gerçekten canım. allah kolaylık versin. dayanabildiğin kadar dayan bebişinle geçirirsin zamanını canım. ama çokk zorluyorsa da direnme ayrıl.kızlar günaydın nasılsınız ?
evet canım, yapamayacağım bir şeyde kendimi zorlamam mantıksız olacak. inşallah hepimiz için hayırlı doğum olur canım sağ ol.oyy hıçkırıklarını sevsin teyzesi...
canım kontrolunu yazmışsın bence anne kendini hangi doğum şekline hazır hissediyorsa doğum öyle olmalı..bebiş ve senin için hayırlısı ne ise o olsun.
oyy kıyamam kuzuma, geçmiş olsun onaa, inşallah rahat geçirirsiniz bu günü canım.Gunaydin. Biz bu sabah 6.ay asilarimizi olduk. Cok agladi kuzum. Umarim guzel gecer gunumuz ates yapiyrmys cunku
günaydın sana da hayırlı cumalar canım.günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde inş.
allah yardımcın olsun canım yaa bazı hemşireler böyle ukala malesef
Ablam oncelikle gecmis olsun ♥♥♥
Ayrica oda yeni mi cikmis ablam gunu gunune asi olmak...
Madem oyleymis cumartesi gunu gelip kendisi yapaymis...
Bu ay Yasin hasta diye bir hafta sonra olmasi gerektigini demisti doktorumuz...
Neyse ki artik kontrol aralari acildi....
Daha fazla muhattap olmak zorunda degilsin ....
evet canım takip et mutlaka, kasılma önemli. cute un notlarına baktım da günde 7-8 defa olursa normal diyor.
ece kolay doğum yaptım deyince cesaret geldi bana heyecan falan yoktu çok isterdim ama yaklaştıkça panik atak ağır bastı. dediğin gibi hangisinde iyi olacaksak o olur inşallah.
hıçkırık ciğerlerinin geliştiğinin göstergesiymiş ama bitirdi beni yaaahele ders zamanına denk gelirse odaklanıp çocuklara konuyu anlatamıyorum. o kadar güçlü hıçkırıyor ki ben de sarsılıyorum
ay sabah kalkmak işkence gerçekten canım. allah kolaylık versin. dayanabildiğin kadar dayan bebişinle geçirirsin zamanını canım. ama çokk zorluyorsa da direnme ayrıl.
ben bu sene öğleci oldum. uykumu alıp gittiğim için okula o kadar zorlanmıyorum. sadece çok konuşmaktan nefesim kesiliyor. uzun süre derin nefes almakta zorlanıyorum ama idare ediyorum, doğum sonrası için yani...
evet canım, yapamayacağım bir şeyde kendimi zorlamam mantıksız olacak. inşallah hepimiz için hayırlı doğum olur canım sağ ol.
oyy kıyamam kuzuma, geçmiş olsun onaa, inşallah rahat geçirirsiniz bu günü canım.
hemşireler ve doktorlar maalesef hastalara fazla artist davranıyor. her şeyi ben bilirim havasındalar. karşılarını biraz bilgili araştırmacı insanlar çıkınca tersleyip susturuyorlar. çok sinir bozucu gerçekten. bir daha terslerse değiştirirsin canım, değişiklik yapılamıyor mu?
günaydın sana da hayırlı cumalar canım.
Buarada senin hickiran kuzunu yerim.evet canım takip et mutlaka, kasılma önemli. cute un notlarına baktım da günde 7-8 defa olursa normal diyor.
ece kolay doğum yaptım deyince cesaret geldi bana heyecan falan yoktu çok isterdim ama yaklaştıkça panik atak ağır bastı. dediğin gibi hangisinde iyi olacaksak o olur inşallah.
hıçkırık ciğerlerinin geliştiğinin göstergesiymiş ama bitirdi beni yaaahele ders zamanına denk gelirse odaklanıp çocuklara konuyu anlatamıyorum. o kadar güçlü hıçkırıyor ki ben de sarsılıyorum
ay sabah kalkmak işkence gerçekten canım. allah kolaylık versin. dayanabildiğin kadar dayan bebişinle geçirirsin zamanını canım. ama çokk zorluyorsa da direnme ayrıl.
ben bu sene öğleci oldum. uykumu alıp gittiğim için okula o kadar zorlanmıyorum. sadece çok konuşmaktan nefesim kesiliyor. uzun süre derin nefes almakta zorlanıyorum ama idare ediyorum, doğum sonrası için yani...
evet canım, yapamayacağım bir şeyde kendimi zorlamam mantıksız olacak. inşallah hepimiz için hayırlı doğum olur canım sağ ol.
oyy kıyamam kuzuma, geçmiş olsun onaa, inşallah rahat geçirirsiniz bu günü canım.
hemşireler ve doktorlar maalesef hastalara fazla artist davranıyor. her şeyi ben bilirim havasındalar. karşılarını biraz bilgili araştırmacı insanlar çıkınca tersleyip susturuyorlar. çok sinir bozucu gerçekten. bir daha terslerse değiştirirsin canım, değişiklik yapılamıyor mu?
allah yardımcın olsun canım.son zmanlarda calısmak cok zor oluyor ...İnş dayanabilirsin de yavrusunu doğumdan sonra daha cok görürsün.
Gunaydin. Biz bu sabah 6.ay asilarimizi olduk. Cok agladi kuzum. Umarim guzel gecer gunumuz ates yapiyrmys cunku
allah yardımcın olsun canım benim işin zorben bile bu halimle bazen zor kalkıyorum
günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde inş.
evet canım takip et mutlaka, kasılma önemli. cute un notlarına baktım da günde 7-8 defa olursa normal diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?