Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o nasıl bir mantıktır yaa çok üzüldüm canım inşallah randevu alabilirsin.
hadi yaa nasıl oluyor hickirik sesini mi duyuyorsun. cok acayip gerçekten.
yok canım sesini duymuyorum, o hıçkırıp zıpladıkça göbeğimi de hoplatıyor aynı zaman aralıklarıyla rutin olarak zıplıyor işte. tekmeyle arasındaki farkı çok rahat anlıyorsun. senin ki de hıçkırır birkaç haftaya :)

canım etmedim ama çok sık oluyor eğilip kalksam az iş yapsam hemen kasılıyor bugün sayıyım en iyisi
amin canım

ayy canım bu halde nasıl baş ediyorsun yatılı misafirle Allah kolaylık versin
sorma canım hala çekiyorum acısını
canım leslie zor olur koşu bandı daha iyi
canım çookk eskiden ablama yapmışlardı sanki tam bilmiyorum ama
maşaallah kuzuna, canım önemli olan doğumda kendini güvende mutlu hissetmen sen kendini biliyorsun sezaryansa sezaryan anne kuzu iyi olun:)
maşaallah
bütün ölçümler olmalı
canım senin bu hastaneyle işin var, normal o ağrıla
hadi bakalım iyi olmuş
kızlar görümcem vardı bugün.saçımı boyadı.rengini çikolata kahve yaptık.çok iyi değildi değişiklik
değişiklik iyidir güle güle kullan
benim kuzum günde 3-4 kez hıçkırık tutuyor ve çok uzun sürüyor. çok üzülüyorum onaa uzadıkça sinirlenip basıyor tekmeleri bana. ben de tekmelerle ve hıçkırıkla zıplamaktan helak oluyorum

benimkide aynı canım hıçkırıp duruyor ama üzülme büyüdüğünün göstergesiymiş

canım çok saçma ama sen istediğin an ulaşabileceğin bir dr bul kendine, benim durumu görüyorsun ortadayım

tşkr ederim canım
hani leslienin hızlı yaptığı yerleri ben yavaş yavaş yapayım olmaz mı??
bugun kontrolüm var gidince dr a sorayım bakalım ne diyecek tabi leslie bacıyı tanıyorsa :)))

kızlar günaydın nasılsınız ?
ben iyim şükür ama artık işe gelmeye tahammül edemiyorum sabah 6 da kalkıyorum 7 de evden çıkıyorum servise yürüyorum 50 dk dolanıyorum langur lungur işe geliyorum.. gece uykuları zaten paramparça halim kalmadı artık
ayın 24 ünde kontrolüm var dayanırmıyım bilemiyorum...
sizler iyisinizdir inş geçmişe bile bakamadım kusura bakmayın arkadaşlar ...

oyy hıçkırıklarını sevsin teyzesi...
canım kontrolunu yazmışsın bence anne kendini hangi doğum şekline hazır hissediyorsa doğum öyle olmalı..bebiş ve senin için hayırlısı ne ise o olsun.

allah yardımcın olsun canım.son zmanlarda calısmak cok zor oluyor ...İnş dayanabilirsin de yavrusunu doğumdan sonra daha cok görürsün.

Merhaba siz de pkoluymuşsunuz yendim demişsiniz nasıl bir tedavi gördünüz? Bende pkoluyum

Gunaydin. Biz bu sabah 6.ay asilarimizi olduk. Cok agladi kuzum. Umarim guzel gecer gunumuz ates yapiyrmys cunku

Buarada o hemsiresini de sinir oldum. Ukala ya. Bir gorseniz artisligini. Beni cahil anne saniyr herhalde. Kendi asi karti verdi, bendekine zimbalamami istedi. Simdi de diyrki bu kafa karistiryr niye yaptin. Sen istedin diye anlatacagim offf tamam cute sana bisi demedim deyip lafi agzima tikiyr.

Her ayin 15.inde asisi. Bu ay 15i cumartesi diye 17sin yazmis. Ben de bugun kan vermeye gittim, dr.a sordum bisi olur mu bugun yapilsa diye tanam dedi. Hemsireye dedim "olmaz. Biz ona gore hesapliyrz tam 2 ay olmali arasi. 4 ay asisi dimi" diyr... cins ya dr dedi ve 6.ay asisi dedim. Neyse bakalim bi diyr. Ya ne saniyr kendini acaba. Bu kacinci ters davranmasi bana. Sinirimi bozuyr. Esim de sahit. O da diyr ters davraniyr diye. Sirf cocuguma kotu davranmasin diye susuyrm ama birgun fena patlayacagim.

allah yardımcın olsun canım benim işin zor ben bile bu halimle bazen zor kalkıyorum

allah yardımcın olsun canım yaa bazı hemşireler böyle ukala malesef

Ablam oncelikle gecmis olsun ♥♥♥
Ayrica oda yeni mi cikmis ablam gunu gunune asi olmak...
Madem oyleymis cumartesi gunu gelip kendisi yapaymis...
Bu ay Yasin hasta diye bir hafta sonra olmasi gerektigini demisti doktorumuz...
Neyse ki artik kontrol aralari acildi....
Daha fazla muhattap olmak zorunda degilsin ....

kızlar buda benim ateş tablom :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
ateş tablosuna göre ayın 20-21-22 yeşil çerçeve içinde yani öngörülen bereketli günlermiş.
23 fıstık yeşili çerçeve olmuş oda olası yumurtlama günüymüş yani adetin 14-15-16-17 günleri önemli :) bakalım ovulasyon testin de ne gösterecek

evet canım takip et mutlaka, kasılma önemli. cute un notlarına baktım da günde 7-8 defa olursa normal diyor.
ece kolay doğum yaptım deyince cesaret geldi bana heyecan falan yoktu çok isterdim ama yaklaştıkça panik atak ağır bastı. dediğin gibi hangisinde iyi olacaksak o olur inşallah.
hıçkırık ciğerlerinin geliştiğinin göstergesiymiş ama bitirdi beni yaaahele ders zamanına denk gelirse odaklanıp çocuklara konuyu anlatamıyorum. o kadar güçlü hıçkırıyor ki ben de sarsılıyorum
ay sabah kalkmak işkence gerçekten canım. allah kolaylık versin. dayanabildiğin kadar dayan bebişinle geçirirsin zamanını canım. ama çokk zorluyorsa da direnme ayrıl.
ben bu sene öğleci oldum. uykumu alıp gittiğim için okula o kadar zorlanmıyorum. sadece çok konuşmaktan nefesim kesiliyor. uzun süre derin nefes almakta zorlanıyorum ama idare ediyorum, doğum sonrası için yani...
oyy hıçkırıklarını sevsin teyzesi...
canım kontrolunu yazmışsın bence anne kendini hangi doğum şekline hazır hissediyorsa doğum öyle olmalı..bebiş ve senin için hayırlısı ne ise o olsun.
evet canım, yapamayacağım bir şeyde kendimi zorlamam mantıksız olacak. inşallah hepimiz için hayırlı doğum olur canım sağ ol.
oyy kıyamam kuzuma, geçmiş olsun onaa, inşallah rahat geçirirsiniz bu günü canım.
hemşireler ve doktorlar maalesef hastalara fazla artist davranıyor. her şeyi ben bilirim havasındalar. karşılarını biraz bilgili araştırmacı insanlar çıkınca tersleyip susturuyorlar. çok sinir bozucu gerçekten. bir daha terslerse değiştirirsin canım, değişiklik yapılamıyor mu?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde inş.
günaydın sana da hayırlı cumalar canım.

allah yardımcın olsun canım yaa bazı hemşireler böyle ukala malesef

Saolun kizlar.

Azeri yorumuna cok guldum ona bakarsa bazi ay 30 bazi ay 31 cekiyr. O zaman da 15inden 15ine olmaz bunu deyip bozardim kadini ama elinde oglumun cani var. Acitmasin diye sustum.

Pinar bilemiyrm cnm. Nasil degistiriliyr vs.. ama boyle giderse degistiririm cnm. Her gidisimde sinirim bozuluyr cunku. Ben gebeyken cok iyiydi. Superdi. Bi dogurdum cins oldu kadin. Ben de anlamadim.

Buarada senin hickiran kuzunu yerim.

Canim. Daha once yazdiysan ve ben atladiysam kusuruma bakma. Bebegin ismi belli miydi? Ben unuttum mu yoksa sen daha yazmamis miydin? Doguma az kaldi. Artik ismiyle hitap etsek kuzucuga

allah yardımcın olsun canım.son zmanlarda calısmak cok zor oluyor ...İnş dayanabilirsin de yavrusunu doğumdan sonra daha cok görürsün.

AMİN canım saol inan sırf bebeğimi düşünerek işe geliyorum kendimi düşünseydim çoktan ayrılırdım inş dayanabildiğim yere kadar devam edicem inş :)

geçmiş olsun canım allaal doğum yapınca ne değişti ki ? ay cutem ben sinir oldum seni düşünemiyorum bir daha yaparsa hakla bence !!

allah yardımcın olsun canım benim işin zor ben bile bu halimle bazen zor kalkıyorum

günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günde inş.

amin canım hayırlı cumalar ....

amin canım hepimize :) aynen sadece kuzuma kıyamadığım için direniyorum birde ona bişey olacak die de endişeleniyorum karmaşık duygular içerisindeyim Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inş...

bu kasılma olayını hala anlayamadım bende mi anormallik var ?
bende şöyle oluyor ;
özellikle akşamları göbek deliğimin etrafı karnım fln taş gibi oluyor kızım baş aşağı ve sürekli sağ tarafımda ayakları sağ kaburgamı acıtıyor ittiriyor içim fena oluo bende böyle şeyler yaşıyorum kasılma dediğiniz karnının taş gibi gerilmesi mi canlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…